Kati81
|
Zvesta v BUŠIju tudi drugače ne dajo popusta na bugabooje, ker je tako pač njihovo načelo, baje je tak dogovor s proizvajalcem, da naj bi bile povsod cene enake, ne vem če to drži, sam tko so nama razložili dobre dve leti nazaj ko sva ga kupovala, pa res je svinjsko drag ampak meni ni niti E žal k sem ga dala zanj. Kar se tiče terena, bom verjeno že 1000x povedala, da je meni osebno za teren boljši kot quinny speedy, sem imela priliko sprovat oba, jaz imam tukaj, kjer živim, poljske poti, makadam, pa po PSTju, živalski vrt,... vse sem pregurala z njim in je super, tudi po ledu in snegu. LUPINICA, meni je super da sem jo lahko namontirala na voziček, se je full obneslo, sploh ko sem šla na kakšen pregled k zdravniku, na hitro v trgovino... Saj košara itak prov pride sam ravno tko lohk otroka dobr zadekam v lupinici, MCjeve imajo super muffke za oblečt in se mi zdi super, pr Kaji ga nisem rabla zdej ga bom pa kupila ker bo tudi za v košaro super, namesto kakega debelega zimskega pajaca. Mi bomo tudi takrat hitro šli ven, ker ne zdržimo notri predolgo, pr Kaji smo tud hitr šli na sprehod okoli hiše. Pa glede na to kako je blo pr Kaji k je bla tri tedne prej zna bit tud ta januarski in ne februarski, no bomo videli. Jaz sem mela pr Kaji majico pridem JUNIJA in mala je prišla maja, so pa luštne te majice ja sam predrage.
|