|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
28.9.2009 10:09:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2726
   [Brisano sporočilo]
28.9.2009 10:11:30   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2727
   RE: Februarke 2010
28.9.2009 10:13:15   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Zvesta - kaj pa imaš namen kupovati? Ker v BTCju je še nekaj nosečniških trgovin...

V bistvu razmišljamo o nakupu bugaboo-ja, vozička. Ampak ne za tak denar, potem ga raje iz tujine naročim. Zdaj, če bi bil tu znižan, bi razmislila, ampak za tako ceno ga pa tukaj ne kupim.

Neposredna povezava do sporočila: 2728
   [Brisano sporočilo]
28.9.2009 10:14:35   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2729
28.9.2009 10:15:58   
zvesta

http://www.kepica.si/kepica.html

http://www.lavie.si/

nekaj je pa tudi v emporiumu in zari

mah, nosečniških reči pa sploh nimam več namena kupovat.... imam dvoje hlač, ki sme vsake imela oblečen po 1x, zdaj pa sme na bolniški in furam trenerke user posted image majčke nosim pa itaq stare....

hvala vseeno..

< Sporočilo je popravil zvesta -- 28.9.2009 10:16:12 >

Neposredna povezava do sporočila: 2730
   [Brisano sporočilo]
28.9.2009 10:16:00   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2731
28.9.2009 10:16:30   
zvesta

Aja šele sedaj vidim da gre za voziček... user posted image

nič hudega, bo pa kateri drugi prav prišlo :)

Neposredna povezava do sporočila: 2732
28.9.2009 10:17:37   
zvesta
evo, dostava pralnega stroja v roku 20 minut user posted image user posted image user posted image

upam, da bo dečko tako prijazen in ga gor prinesel :)

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
   [Brisano sporočilo]
28.9.2009 10:18:21   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2734
28.9.2009 10:19:32   
zvesta

Njihovi vozki so res kar dragi... ne vem, če se splača... Pa tiste koleščke spodaj imajo tako majhne... So samo za po asfaltu.

Ja, v tujini so cene ugodnejše... Sicer pa nekega hudega terena pri nas tako ni, koleščke pa lahko obrneš in greš z velikimi naprej, kar je dobro tudi za teren.

Pa saj zaenkrat smao še tuhtamo... bomo videli, kaj bo na koncu...

< Sporočilo je popravil zvesta -- 28.9.2009 10:41:19 >

Neposredna povezava do sporočila: 2735
   [Brisano sporočilo]
28.9.2009 10:19:37   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2736
28.9.2009 10:21:31   
zvesta

katerga si pa gledala?

Dostava - ponudi mu pir! user posted image

Bugaboo Cameleon....

Haha, nimam ravno nobenga pira doma.... pa če nista dva, si en ne more nič pomagat..... jaz sme pa tak invalid....

Sem zdaj tuhtala, da upam, da me dohtar ne pošlje po kak gips danes, ker potem ne morem na sestanek, si pa tako želim iti tja.

Neposredna povezava do sporočila: 2737
28.9.2009 10:22:38   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Pa saj zaenkrat smao še tuhtamo... bomo videli, kaj bo na koncu...

Prvič sem celo nosečnost govorila, da bo PP Pramette, pol sem pa na koncu na hitro kupila Chicco S3 top trio, pa sme bila ful zadovoljna. :)

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
28.9.2009 10:43:30   
zvesta
evo, pralni stroj je doma... pa fantič je bil lep, bi ga kar obdržala... pa prijazen tudi.... ga je prinesel sam gor... seveda sem mu dala za pivo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
28.9.2009 10:57:34   
bili83
ojla nosečke.

moj vikend je bil kar naporen, ker smo barvali stene in malo prestavljali pohištvo (no, drugi so gauser posted image ), pa dosti pucanja je bilo.... no zdaj pa že celo jutro zeham ko mlada user posted image  .... komaj čakam malico, sem fuuul lačna.

moj mali me je danes prvič tako močno brcnil, da me je zbudil... ob pol petih zjutraj.... je pa zanimivo, da ga zvečer po deseti uri ne čutim več in bi bila prav vesela, če bi lepo spančkal tak čas tudi, ko se rodiuser posted image

glede vozička, pa sva midva odločena, da po plači pogledava malo še v Avstriji v Toys r us in Baby one... kolikor sem gledala kataloge, so cene kar precej ugodnejše kot pri nas... pa tudi druge stvari bom verjetno kar gori nabavila.... kolikor sem preračunala, se zelo splačauser posted image user posted image

nič, grem počasi nekaj pojest.... se mi zdi, da mi je cuker ful padeluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
28.9.2009 11:06:48   
zvesta
kje pa je baby one v Gradcu, če katera ve?

(odgovor članu bili83)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
28.9.2009 12:10:32   
bili83
zvesta, Baby one je tam, kjer je bil včasih Conrad (morda tvoj dragi ve). Zdaj se je Conrad prestavil tja, kjer je toys r us... no, če prideš iz slovenije v graz, baby one in toys deli "samo" glavna cesta in nekaj metrov...

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
28.9.2009 12:11:49   
zvesta
aha, bili, že vem.... super, ko bomo šli kaj gor, pogledamo še tam....

(odgovor članu bili83)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
28.9.2009 12:19:25   
Kati81
Zvesta v BUŠIju tudi drugače ne dajo popusta na bugabooje, ker je tako pač njihovo načelo, baje je tak dogovor s proizvajalcem, da naj bi bile povsod cene enake, ne vem če to drži, sam tko so nama razložili dobre dve leti nazaj ko sva ga kupovala, pa res je svinjsko drag ampak meni ni niti E žal k sem ga dala zanj.
Kar se tiče terena, bom verjeno že 1000x povedala, da je meni osebno za teren boljši kot quinny speedy, sem imela priliko sprovat oba, jaz imam tukaj, kjer živim, poljske poti, makadam, pa po PSTju, živalski vrt,... vse sem pregurala z njim in je super, tudi po ledu in snegu.

LUPINICA, meni je super da sem jo lahko namontirala na voziček, se je full obneslo, sploh ko sem šla na kakšen pregled k zdravniku, na hitro v trgovino... Saj košara itak prov pride sam ravno tko lohk otroka dobr zadekam v lupinici, MCjeve imajo super muffke za oblečt in se mi zdi super, pr Kaji ga nisem rabla zdej ga bom pa kupila ker bo tudi za v košaro super, namesto kakega debelega zimskega pajaca.

Mi bomo tudi takrat hitro šli ven, ker ne zdržimo notri predolgo, pr Kaji smo tud hitr šli na sprehod okoli hiše. Pa glede na to kako je blo pr Kaji k je bla tri tedne prej zna bit tud ta januarski in ne februarski, no bomo videli.

Jaz sem mela pr Kaji majico pridem JUNIJA in mala je prišla maja, so pa luštne te majice ja sam predrage.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
28.9.2009 13:24:26   
vaney
sprehodi; mi smo šli po 14 dneh (ko sem jaz lahko normalno hodila zaradi miljon šivov) in upam, da bomo tudi tokrat lahko šli hitro ven...

jajčka; mi smo vzeli komplet, ampak nisem jajčke niti 1x dala na voziček, ker se mi ne zdi primerno...sem jo nesla ali pa dala na nakupovalni voziček

košara; je 1. nisem imela, pa je bil Anže januarski in je niti nisem pogrešala. Kupila sem zimsko vrečo, malo podložila z dekico, da je bilo čisto ravno dno, pa je bilo...in sva delala kilometre in kilometre vsak dan

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
28.9.2009 13:30:35   
kora33
hi,
majčko bom tud jaz sama naredila....rabiš malo umetniške žilice...
- enobarvno majčko
- samolepilno folijo
- barve za tekstil
- potrpljenje
sicer pa sem v bolniški in itak sem bom mogla s čim zaposlit....
lahko pa naredimo majčko...pridem sredi zime...ha ha ha...pol pa skor ne mormo falit.....
ko bo končana jo fotkam in prlepim.....
lp

sreča je

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
28.9.2009 13:31:46   
bambi14
Oj, oj oj,

za informacijo za tiste, ki bi imele majčke:

MAJČKE- me lanske avgustovke smo si naročile majčke pri Mojci, ki ima www.majcke.net in nam je dala acijsko skupinsko ceno: 10 eurov za majčko.
Postopek: izberemo motiv in napis( lani smo izdelale extra za avgustovke štorkljo z napisom PRIDEM.....) in naročale kratek rokav. Glede na to, da bo zima predlagam dolg rokav, isto štorkljo in spodaj napis PRIDEM FEBRUARJA ali ŠTORKLJA ME PRINESE FEBRUARJA. Sem pa se sama že pogovarjala z Mojco in je rekla, da nam da spet akcijsko ceno, tako da jaz mislim, da cenovno bolje od 10 eur ne bomo prišle skozi,.........a ste za???

predlagam naslednjo z V- izrezom in citiram iz http://www.majcke.net/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=8&keyword=&manufacturer_id=0&Itemid=1&orderby=product_name&limit=30&limitstart=30

Oglejte si našo ponudbo majčk z nosečniškimi motivi. Na voljo so modeli z DOLGIMI in KRATKIMI rokavi ter modeli brez rokavov na ozke naramnice. Majčke so dovolj dolge da lepo prekrijejo trebušček. Izberite konfekcijsko številko, ki jo običajno nosite. Majice so potiskane v obstojni sitotisk tehniki oziroma sublimacija pri temnih podlagah) NA KONCU STRANI SI LAHKO OGLEDATE NAŠO NOVO PONUDBO MAJIC Z DOLGIMI ROKAVI V-izrez!!!

......z motivom štorklje(http://www.majcke.net/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=8&keyword=&manufacturer_id=0&Itemid=1&orderby=product_name&limit=30&limitstart=0)

Mah morem it,....jokkkkkkkkkkecccc

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
   [Brisano sporočilo]
28.9.2009 16:58:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu bambi14)
  Neposredna povezava do sporočila: 2748
28.9.2009 20:19:49   
bambi14

Bambi - imaš kakšno fotko te majice?

vse majice maš na spletni strani www.majcke.net ,.......

me smo si zbrale različne barve,.....

moja in jaz
user posted image

...pa še zdaj jo nosim za doma, ker se fajn raztegne,....

Neposredna povezava do sporočila: 2749
28.9.2009 20:34:53   
bambi14
Malo za
user posted image user posted image user posted image user posted image

Moľ se zvečer vrne domov in najde stanovanje v straąnem neredu:
povsod umazana posoda, razmetane obleke, razgrnjene postelje,
prevrnjeni predmeti...

Prestraąen pohiti v dnevno sobo, kjerzagleda ľeno, ki mirno sedi in gleda ľajfaste nadaljevanke.

"Kaj pomeni ta nered? So bili vlomilci na delu?"

"Ne, kje pa! Vedno te zanima, kaj zaboga počnem ves dan v stanovanju.
No, danes tega nisem počela."

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.