|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010
30.9.2009 17:41:38   
ninček1

user posted image

user posted image

PREGLEDI:

OKTOBER

1.10.- rožca26
2.10.- Lara73
3.10.-tasa3
5.10 - tajab, astralis

6.10.- fiesta, kora33,astralis(4), nattasha, gapii27 (morf.), spelch,       bambi14,bipi
7.10.- valentinčica30 

8.10.- mucica2
9.10.- ninček1, katy
12.10.
julieb(4)
13.10.-zimska
14.10.-vaney, Lily86

15.10. - JanaB, babajči, zvesta
16.10.-aja1, protina
19.10.- *dotika*, elaaa, bauky, lunca83, kati81
20.10.-Nattasha , smuki
21.10.- ninček1(4) , ne_ja, junehope
23.10.-t*e*j*k*a
26.10.- rosa2

NOVEMBER
3.11.- bili83, niwci

9.11.- Zimska (3D)

*drugi pregled (in nadaljnji)
*morfologija 

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
30.9.2009 18:04:04   
Bauky
Punce..................  še neki moram vprašat.... a že čist vse čutite  svojga user posted image   ( kaj pa tiste ki ste čist na koncu februarja) .... jst sem  28.2. ( zdaj sem v 19.t)  in še čist nič ne čutim, pa me že mal stiska zakaj ne .......... al je mogoče  dete tako zaspano, ali pa jaz ne znam prisluhnit ... sej veste, 1. nosečnost in to...

Pa še to .... vsem user posted image user posted image user posted image  za dobro opravljeno morfologijo.....

LP

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
30.9.2009 18:18:00   
punsha
Bauky nič ne skrbi glede gibov, imaš še dovolj časa. Pravijo, da je vse normalno, do 24 tedna jih boš začutila. Punce jih začutijo zelo različno. V prvi nosečnosti je pa itak kasneje. No jaz sem jih v tem času, kot si ti sedaj. Sem kar ležala z rokami na trebuhu in čakala user posted image . Pa takoj mi ni bilo jasno, a je to to, kar naenkrat pa potem ugotoviš - oooo, brca!!! je pa res, da na začetku sem jih čutila le, ko sem se umirila in res usmerila pozornost na to kaj čutim. Ampak po kakem tednu, oz kar dan za dnem pa sedaj postajajo vedno močnejše tele brceuser posted image

(odgovor članu Bauky)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
30.9.2009 19:40:56   
mucica2

zirafa76:
oprosti, ker tako pozno odgovarjam, ampak ta trgovina Pingo je tam k je giga sport, pa eurospin

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
30.9.2009 21:33:38   
valentinčica30
Bauky če si opazila so to samo ideje za vozičke , tiste, ki kupujemo na novo ali od začetka jih še nimamo samo sanjarimo in izbiramouser posted image .
Moj je sicer total not padu, je reku, da bomo za tega zibko kupili, da se ne bo zgubil v posteljici, se mu ni zdela draga v BC je sedaj v akciji 75€. Pri prvih dveh tega ni hotu, to bo ziher user posted image , ker se moj tak zavzeto v vse poglabla user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
1.10.2009 7:42:29   
valentinčica30
Jutro!

Pa ne da sem prva. Sem že od 3 pokonci, mi je ful slabo, pa še vs me boli. Mali pa po trebuhu skače kot da je na trampolinu, tako da sploh ni bilo možno spat. Sem se mogla v spalno srajco spravt, ker me moti vsaka elastika in stvar na trebuhu, tak mam vse razdraženo, upam, da kmalu mineuser posted image .

user posted image
user posted image

user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil valentinčica30 -- 1.10.2009 7:46:38 >

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
1.10.2009 8:45:46   
zvesta
evo, jutro še od mene...

sem že iz vrtca, pozajtrkovala, zdaj pa grem nazaj v posteljo, ker te moje noge ne gredo nič na bolje.... mi gre kar na jok, ker samo ležim.... mi na hrbtu ne paše zaradi nosečnosti, pa ne gre drugače zaradi nog, ki jih moram imet v luft...

Neposredna povezava do sporočila: 2807
1.10.2009 8:52:19   
rožca26
Dobro jutro še od mene!

A ste za eno kavico ...

user posted image

Drgač pa mislim, da sem vam še dolžna sporočiti glede strokovnega izpita. No, nisem ga naredila, razen zakonodajo. Se pa popolnoma nič ne sekiram, ker je v tisti komisiji naredila le 1, kar mi da jasno vedeti, da so bili v torek (ko sem imela izpit) nekam grdo nastrojeni. Da ne omenim, da je izpraševalka za slo.j. pri vseh mojih odgovorih prhala, zavijala z očmi, se nasmihala ... Mogoče bi mogla malo to prijavit, ampak ni vredno, ker se je pa pol za glavo držala, ko sm jim omenila, da sm noseča. Zdej ma pa slabo vest. No, nej jo kar ima.user posted image

Smo pa dobr. Ob 15ih imam pregled, kjer bom zvedela, kdaj imam morfiologijo. In tudi do kdaj bom morala jemati aspirin za preventivo proti preeklampsiji. Danes sm noseča točno 20 tednov. Jeah!!!!user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
1.10.2009 9:34:28   
ninček1
Jutro!

Meni je tudi nekaj slabo skozi po malem.Mali nori gor in dol, včeraj, ne vem al se je tako obrnil al kaj , me je prijel krč v trebuhu, pol mi je naenkrat začel dol tiščat, sem že bila čist panična, pa mi je mama svetovala en kratki sprehod, da ga mogoče premaknem kam drugam in hvala bogu je pomagalo.

Eh Rožca bo že. Res znajo bit nekateri prav arogantni...Mene še tudi čaka zagovor diplome, upam, da mi uspe do konca oktobra zrihtat še to, da bom potem končno brez skrbi.

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
1.10.2009 9:53:01   
kora33
jutro....
tud z moje strani....
včeraj sem izvedela, da naša občina da za novorojenčka 217 evrčkov....no ja...je kr neki...vsekakor boljš kot nič...ko sem rodila naceta...smo dobili knjigo....ki pa pride prav tudi zdaj...o boleznih in pomoči pi njih..nekak zdravstveni vodnik...
dnevi mi kar nekako hitro minevajo...malo gospodinjim...pospravljam...gnezdim bi se reklo...kuham...pa dopoldan mine...popoldan se posvetim mojima dvema fantoma....velikemu in malemu....
no
lp vsm in upam, da bo danes še tudi kaj sončka

sreča je

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
1.10.2009 10:14:54   
tajab
Dobro jutro,user posted image .

Po dolgem času se spet javljam...res sem bila nekaj časa čisto brez enrgije,vendar je že bolje.
Tudi jaz težko spim ponoči,saj se stalno zbujam,pa se ne morem spravit v pravi položaj.ha ha ha.Začela sem jemati vitamine
NeoVin +,za nenasičene maščobne kisline od milupe.Mi je priporočila moja G.
Drugače pa nekajkrat na dan čutim user posted image ,kako se premika.Kako je to lep občutek.Trebušček mi lepo raste,vse pravijo,da imam že kar velikega.Res se mi že fejst pozna.
Komaj čakam na ponedeljek,ker imam spet pregled pri moji G.Mogoče pa še izvem za spol.
Želim vam lep dan...

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
1.10.2009 10:17:00   
valentinčica30
Rožca26 ne se sekirat zaradi izpita, bo pa drugič. Ampak pesti smo pa držale in jih bomo tudi v drugo, pa upam, da ne boš mela iste komisije.

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
1.10.2009 10:21:41   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: valentinčica30

Ti mam probleme s slikico, melje melje pa mi je ne odpreuser posted image

tudi meni ne...

Neposredna povezava do sporočila: 2813
1.10.2009 10:24:34   
Kati81
rožca 26 ne sekiraj se zaradi strokovca, jaz ga tud v prvo nisem nardila, sem mislim da tud sam zakonodajo, pa saj ni panike, se mi je kar zdelo da ga ne bom, ker je tik preden sem bila jaz na vrsti pršla hčerka od ene izpraševalke, za ustavo in ji rekla da je imela prometno in pol je bla una vsa živčna in tečna tko da v drugo je šlo pa brez problemov, sam mirno kri, pa bo.
Glede aspirina, jaz ga moram tud pit, sem ga že v prvi nosečnosti, pa mislim, da nekje do 34 tedna, bomo vidli kako bo zdaj, verjetno tud nekak tako.

Mali tud meni po trebuhu skače non stop, ponoč in podnevi, dons sem pa tud jaz slabo spala, 4x sem šla na wc, 2x sem šla pit, k sem bla žejna, pa vsakokrat ko sem se obrnila sem se zbudila. Obup.

Ena je spraševala glede kolkov in bolečin, mene so v prvi nosečnosti obupno boleli kolki, pomagala je blazina med koleni ko sem ležala in spala. Kar se tiče pa bolečin v spodnjem delu trebuha in medenici so pa zaradi raztezanja vezi tako da ni panike, če bolečine popustijo ko počivaš.

LP

Neposredna povezava do sporočila: 2814
1.10.2009 10:27:58   
Kati81
Evo še enkrat link, mogoče bo pa zdej jelalo, men je takoj odprlo.

http://cgi.ebay.de/LIMITED-SPECIAL-EDITION-BUGABOO-CAMELEON-DENIM-2008_W0QQitemZ320428932241QQcmdZViewItemQQptZDE_AllesUmsKind_Baby_Kinderwagen_Buggies?hash=item4a9b0d7c91&_trksid=p3286.c0.m14

Kar je pri tem roza je pr nas bež ali pa jeans tko kot na prvem linku, se lahko menja.

http://cgi.ebay.de/Bugaboo-Cameleon-denim-007-2009-NEU-mit-canvas-pink-Neu_W0QQitemZ200388283918QQcmdZViewItemQQptZDE_AllesUmsKind_Baby_Kinderwagen_Buggies?hash=item2ea8128e0e&_trksid=p3286.c0.m14

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
1.10.2009 10:43:33   
mucica2

Pozdravček vsem tudi z moje strani.

Sedaj sem tudi jaz že stopila v drugo polovico nosečnosti, in sicer v torek. Tudi jaz (vsej mislim si tako, čeprav nisem prepričana, ker ne vem kakšen občutek bi to naj bil) že čutim svojega malčka kako vsake toliko časa malo pomiga, tako da me malo požgečka po trebuhu al pa tud kej konkretnega...prav fajn občutek...

sicer pa vsake toliko časa poslušam z AS, ampak srčka sploh ne morem poslušat, ker ko ga najdem za trenutek, takrat pa se tamali premakne in ga spet ne slišim več, se mi zdi da je kr hiperaktiven, se kr non stop premika, kar slišim po AS, čeprav čutim še ne tako pogosto...

drug četrtek mam pregled, morfologijo, komaj čakam user posted image

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
1.10.2009 11:11:01   
mucica2

No samo če katero zanima za vozičke peg perego, v tej trgovini pingo imajo naslednje cene, in sicer modularni sistem Pilko Switch M.S. Tri Fix na gotovino 579, on Track pa je 413, imajo pa še zdaj v akciji Skate (stara kolekcija) za gotovino 496. Njihova spletna stran http://www.trgovina-pingo.si/index.html pa če katero kaj zanima pa lahko tud pokliče so ful prijazni.

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
1.10.2009 12:03:21   
valentinčica30
Ko gledam cene teh vozekov se mi zdijo user posted image . Si sploh ne predstavljam, da bi dala več kot 500€ za vozek. Zdi se mi da res skubijo na teh stvareh.
Sej ne rečem fajn zgledajo sam kar je preveč je preveč, bi mogle kako peticijo podpisovat, da bi to mal znižale se vam ne zdiuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
1.10.2009 12:21:11   
mucica2

glede peticije se kr podpišem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2819
1.10.2009 13:03:52   
ninček1
Res so grozne cene.
Sploh če vse rabiš.Meni bodo sicer starši kupli, samo vseeno gledam kje bi bilo najbolj ugodno.Res ne vem...jane, chicco, peg perrego, teutonia, mutsy,implast...glava me že boli.Kupli bomo tako komaj januarja, ker je moja mama vraževerna, tako, da še mam čas razmišljat, mogoče bo še kaj znižano v začetku leta...upam

mmm.. sem zdaj zmazala celo 100gramsko čokolado z okusom pomaranče mmmmm

Jaz sem prej tudi poslušala malega z As in ga tudi moram lovit, ker je vsako sekundo drugje...

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
1.10.2009 13:14:42   
mucica2

ninček1
j: a jst sm srček iskala po celem trebuhu pa ga nisem mogla poslušat, ker sm slišala da se skoz premika, kje pa ga ti ponavad najdeš? Men se je zdel da sm ga našla pol se je pa premaknu pa nč, ampak sm mirna ker sm slišala da se premika user posted image

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
1.10.2009 13:43:10   
Kati81
ninček, tale teutonia lambda je pa full luštn vozek.

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
1.10.2009 13:56:38   
kora33
hi,
a poslušate srček s priloženii slušalkami...poskusite, če imate možnost, priklopiti zvočnike od računalnika...js na slušalke sploh nisem poskusila, ker itak mam zvočno izolacijo na trebuhu - beri obloge - in mi je znanka, ki mi je AS posodila rekla ,da se z zvočniki precej boljš sliši....
tako, da js nimam problemov zdaj s tem...ga pa slišim zdej kar tam nekje okol mojega popka...ponavad...čeprav še pleše noter in je lahko tudi še blizu sramne kosti, kot na začetku, ko sem pričela s poslušanjem....
jaz mam zdaj zvočnike kar lepo skoz na polici ob postelji...pa zraven As...pa olje...tako da ko si zaželim poslušat simfonijo mojega user posted image ...je vse pr roki....
lp

sreča je

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
1.10.2009 14:20:04   
valentinčica30
Jaz se za mojega sploh ne rabim vprašat kje je tak rita in miga, da ga ne moreš zgrešit. Babnice ideje za kosilo mate kake. Dones bomo mal pozenga imeli, ker moj dragi mal kasnej s terena pride.

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
1.10.2009 14:20:41   
zvesta
Midva sva danes grešila... pohan sir in pomfri...

Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.