|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010
1.10.2009 14:42:18   
ninček1
Zvesta....super ideja....to bomo danes jedli!!user posted image user posted image user posted image

Kati 81 meni je tut ful lep samo drag.Okoli 800 eur, imajo ga v Grazu v Babyone-u, kjer imajo res super znižanja.Cela sobica z posteljo , previjalno in omaro pride 399 pa super zgleda, midva sva gledala še eno ki stane 499 pa še se mi zdi vedno poceni.Tudi oblekce majo lepe, pa maxi cosi jajčko znižano na 100 eur-cabrio fix.Se najde kaj....

Mucica, malega najdem že vsepovsod.Najvišje dva centi pod popkom, najnižje 3 centi nad sramno kostjo, čutim pa njegove nogice v ledvicah, mehurju...komot je kot atiuser posted image user posted image user posted image , on tudi ponoči tak spi, da tu in tam kaki komolec v glavo dobimuser posted image

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
1.10.2009 17:25:09   
Lara73
kora 33: si me spraševala o imenih ostalih otrok. Moja dva sta Kristjan in Andraž. Njegovi punci sta Maruša in Klavdija. Zdaj naj bi bila punčka in bo Monika.

Imam pa jutri morfologijo user posted image   in upam, da bomo lahko še enkrat preverili spol.

Danes pospravljam omare in mi kar ne gre. Kot bi mi nekdo obesil cegle na roke in noge!

V soboto grem v Ikeo, pogledat če imajo kakšen ugoden počivalnik. Rabim nekaj za dojenje. Nimam nobene sedežne. Je čudna razporeditev stanovanja in nimamo dnevne sobe. Drugače pa 160 m2 površine!

Včeraj sem bila na aerobiki za nosečke in smo bile vse tako utrujene. Nobenega zraka ni bilo... Drugače pa mi je všeč tam. 2× na teden.

Jaz pa nimam AS in ga tudi ne pogrešam. Se veliko premetava in vem da je tam. 

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
1.10.2009 17:45:29   
mucica2

ninček1 glede tistega komolca v glavo sm se pa mogla nasmejat, ker je pr nama popolnoma enako, enkrat sm ga dobla naravnost v oko, kr neki...user posted image

no sej pol bom pa še iskala srček, ga bom že našla kje se skriva user posted image

jst pa ga še tolk ne čutim, sam sej je še čas, še uživam v nežnih gibih user posted image

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
1.10.2009 20:00:51   
rožca26
Pozdravljene!

Javljam se, da povem kako je bilo na pregledu. Bilo je super. Me je G pohvalila, ker sem se do zdaj zredila le za 1kguser posted image . Morfologijo imam 16.10., naslednji pregled pa 5.11.
Drgač je pa vse ok. Mi je naredila vaginalni UZ, ker sm mela na prejšnjem pregledu malo špranjice v MV. No, sedaj je MV lepo zaprt. Bebika je zelo aktivna in jo zato čutim že od 15. tedna. Drgače pa nobenih problemov. user posted image  Edino je rekla, naj več mleka pijem, ker sem 2x dobila krč v nogo, drgač nej pa jemljem kalcijeve in magnezijeve šumeče tablete. No, to je to. Pa bodte še naprej lepo fajn.

Pa hvala za spodbudne besede.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
1.10.2009 20:24:23   
ninček1

user posted image

user posted image

PREGLEDI:

OKTOBER

2.10.- Lara73
3.10.-tasa3
5.10 - tajab, astralis

6.10.- fiesta, kora33,astralis(4), nattasha, gapii27 (morf.), spelch,       bambi14,bipi
7.10.- valentinčica30 

8.10.- mucica2
9.10.- ninček1, katy
12.10.
julieb(4)
13.10.-zimska
14.10.-vaney, Lily86

15.10. - JanaB, babajči, zvesta
16.10.-aja1, protina, rožca 26
19.10.- *dotika*, elaaa, bauky, lunca83, kati81
20.10.-Nattasha , smuki
21.10.- ninček1(4) , ne_ja, junehope
23.10.-t*e*j*k*a
26.10.- rosa2

NOVEMBER
3.11.- bili83, niwci

5.11.-rožca26
9.11.- Zimska (3D)

*drugi pregled (in nadaljnji)
*morfologija 

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
2.10.2009 7:44:11   
Aja1
Jutro drage moje (so)nosečke.user posted image  Kako ste? Pri nas dežuje. In najpomembnejše - peteeeeek je. user posted image  

Čestitke za vse uspešno opravljene preglede. user posted image  Danes pa držimo pesti za Laro73.

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
2.10.2009 7:51:23   
valentinčica30
Jutro!

Dan se je komi začel jaz pa čist gotova. Je najstarejša začela zjutraj jokat, da jo boli želodec. Do tu vse lepo in prav, ko sem rekla da lahk doma ostane glej čudežna ozdravitev. Zato je mož lepo reku naj se obleče in gremo v šolo, spet jok.
Ker smo meli lani podobno težavo, ko jo je en fant iz višjega matretiral, sva takoj posumila na strah, sam težava je v tem da neče povedat kaj je narobe. Noče bit v podalšanem varstvu, saj hodi domov z busom, sumiva istega fanta, ki ga nihče ne more ustavit. Je nasilen, žaljiv, dobi tist ukor, starši se zgovarjajo da ga naša napada, pa je naša, ne zagovarjam je ampak res tiha mila deklica, skratka miška.
Kaj naj naredimo, da bo povedala zakaj gre, ker ta vsakodnevni jok zna bit naporen za nas in za njo. Pa tut njena stiska je vsaki dan večja. Ker je zelo občutjiva marsikdo to izkorišča tak da dejte punce kak nasvet.

Sem mal zatežila ampak se mi zdi da smo spet na začetku, saj smo lani komaj dosegli, da je brez joka v šolo hodila, pa je v 4 razredu. Naj omenim, da mlajša nima težav, je pa drug karakter se tut stepe če trebauser posted image user posted image .

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
2.10.2009 7:58:33   
zvesta
Dobro jutro...

Noč je bila ubijalska. Od treh naprej sme gledala v luft, noge bolijo in srbijo, pa končno čutim, da sme noseča, ker me fajn zateguje, ko se želim ponoči obrnit.

Mene je zdaj že mami razpištolila, ker je že cel teden sitna, da bi ona Izaka peljala v vrtec. Sem danes popustila in glej ga vrabca, ju vidim, ko v dežju tehanirata peš z marelo. Izak seveda s svojo. user posted image Ki se jo naveliča nosit že za prvim ovinkom. Se derem, da naj počakata, da ju bom ali peljala ali prinesem pelerino. Ma, saj mati nič ne uboga. Sme potem v copatih tekala za njim skoraj 300 m, da sem mu nataknila pelerino. In pol je bla še jezna, češ da ne dežuje fejst. A jaz sem bila tja in nazaj do kože mokra. Pismo, bi jo najraje nazaj poslala, ker je res nesramna, ko mali otrok se obnaša.

Valentinčica, rada bi ti svetovala, a žal v tem trenutku ne vem kako. Bom malo razmislila in če se česarkoli uporabnega spomnim, ti napišem. Bodita z možem močna, še za tamalo, pa bo vse dobro.

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
2.10.2009 8:10:41   
valentinčica30
Mož je ravno klical iz šole, da bodo mel sestanek in bodo videli kaj se da naredit. Najbrž spet sestanek družin in nato mesec dni zatišja nato pa spet jovo na novo.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
2.10.2009 9:32:51   
kora33
hi,
samo se pofočkam...zaenkrat....
sem imela včeraj spet težaven dan...po moje me dihanje daje kadar me napihne....potem me je pa še ponoči zvijalo in sem sedela na wc...groza...zdaj bom šla verjetno malo ajat...ne da se mi nič...pa še vreme je primerno lih samo za spanje.....

sreča je

Neposredna povezava do sporočila: 2835
2.10.2009 9:49:29   
rožca26
Dobro jutro.

Vidim, da je danes res vse vremensko in deževno. Ampak, sej bo. Danes je namreč PETEK!!!! Tud jest sm utrujena, da je groza. Vid je lihkar zaspal, jest se mu bom pa počasi pridružila. Potlej grem pa na Vrhniko pod škarje. Ma jutri mama praznovanje abrahama, pa ne moram it na žur k en klošar.
Valentinčica - tole pošiljam za tvojo hčerko in tudi zate user posted image user posted image  Ja, je user posted image  hudič, k se začne en spravljat nate in ti se vedno bolj in bolj zapiraš. Ampak jest bi vseeno še malo poskušala s pogovorom (tko, da se pogovarjate o vsem, kar se dogaja v šoli, pa bo mogoče še kej povedala - med vrsticami). Seveda ni nujno, da bo, ampak poskusit ni greh, pravjo. A učiteljici ste povedal za hčerkine težave? No, čeprov sklepam, da ste, glede na to, da mate pogovor.

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
2.10.2009 11:10:28   
karamela6
Živjo bejbe!

Se opravičujem, ker se vmešavam, ampak sem tukaj samo zaradi enega razloga - da pozdravim zimsko user posted image
Sva bile v prvi nosečnosti sonosečke, zdaj me je pa lisička prehitela za točno en mesec user posted image .
Skratka, draga zimska, zelo sem vesela zate in ti želim čimlepšo nosečnost! Smo kaj na vezi, velja? :-)

Lp vsem frebruarčicam

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
2.10.2009 12:17:00   
kora33
valentinčica - takšno vedenje ima pri otrocih dostikrat globlji pomen, kot si mi mislimo...na srečo pa velikokrat tudi bolj milega...za kaj gre pri tvoji punci..ve žal samo ona..ali pa morda niti ona sama ne....user posted image
ne bom pisala, da poskusite s pogovorom, ker ste to verjetno že počeli...morda pa lahko poskusiš z risbo...otroška risba nam dostikrat veliko pokaže...igrajte se slikarje in vsi poskušajte naslikati svoj dan...in to svojo umetnino potem razložit ostalim članom družine...moreda bo uspelo na ta način kaj potegnit iz nje....
ali pa igrica "Koga danes ne želim srečati", "Kdo ne želim biti"...pravila si lahko izmislite...pomembno pa je, da sodelujete vsi, da punca ne bo imela občutka, da je na zaslišanju...narediti stvar čim bolj skozi igro in preko ovinkov....
jaz bi se tega tako lotila...ker ponavadi pri otrocih, ki padejo v tako "krizo" pogovor pač ne pomaga.....
veliko sreče in uspeha pri reševanju vaših težav(ic)
lp

sreča je

Neposredna povezava do sporočila: 2838
2.10.2009 12:21:00   
t*e*j*k*a
HEj!

TUdi jaz se malo oglašam po dolgem času. Za enkra smo v redu. AS ja tudi jaz nimam, niti ga nisem imela  v prvi nosečnosit in ga ne pogrešam, saj čutim brcike.
Nabavli smo tudi vozek za dvojčke in sicer Peg Perego Duette, se mi zdi super, samo dolg je ko avtobususer posted image .

valentinčica tudi jaz nimam nobenega koristnega nasveta zate...

Uživajte in božajte svoje bušeke, čao

(odgovor članu karamela6)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
2.10.2009 13:14:00   
tasa3
pozdravljene!

js sm imela danes pregled... v čem je razlika med morfologijo in ostalim pregledom??

G je natančno izmeril velikost, težo - 370 g! user posted image  itd.
imam pa čist na vsakem pregledu tudi ultrazvok, tako da je super!

ko vas berem, da ne morte spat, je kot da bi poslusal mene... že cel teden nekaj kolovratim po hiši - ponoči - in vsakič ko se obrnem se zbudim, beemm... še dobro da imam kaj za sluzbo - solo - za delat user posted image

js sm bla pa fuuul vesela da sem nardila strokovnega med nosečnostjo, kr eno breme je slo z mene, je pa verjetno tako da drugič res narediš brez tezav.

mi bomo pa danes jedli korenčkovo juho, nogice od piščančka (naša mala je nora na kožicouser posted image ), pire, domačo rdečo peso.

lep dan!

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
2.10.2009 13:31:52   
bambi14

IZVIRNO SPOROČILO: tasa3

mi bomo pa danes jedli korenčkovo juho, nogice od piščančka (naša mala je nora na kožicouser posted image ), pire, domačo rdečo peso.

lep dan!

....to pa že nisem jedla od otroških dni, ko je to pripravljala babica in smo imeli domače pipike,...

Kak pa narediš kurje bremze???

(odgovor članu tasa3)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
2.10.2009 14:18:01   
mamica37
Živjo po dolgem cajtu!
Vidim da smo vse bolj ali manj boge danes in zgleda da je krivo vreme. No za BAMBI imam predlog, ki ravno danes pečem domače kurjr bremze. Najprej nasolim, dodam peteršilj, malo zenfa, nasekljan por, včasih pa na koncu narežem zeleno papriko. In pečem v pečici da lepo porjavijo. user posted image
Držim pesti tudi za  LARO, srečno na morfologiji!user posted image . No jaz sem jo imela v sredo in je tako nagajala tale naša mala, da je G komaj vse pogledal in zmeril. Na srečo je vse v redu in veselo pričakujemo naprej.

LP vsem

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
2.10.2009 18:48:33   
Lily86
Zdravo babike! Tudi jaz se javljam po dolgem času. Počutje - GROZA... Od jutranjih slabosti naprej nisem imela čisto nobenih problemov, zdaj pa kot da moram vse nadoknadit... V sredo zvečer me je ful začel bolet zob. Modrostni mi rastejo - tako po etapah - vsakih par mesecev. Ampak tako grozne bolečine pa še ne... Skoraj celo noč nisem spala, zjutraj pa sem se zbudila cela zatečena... Seveda je moj zobozdravnik kot zakleto na dopustu, je pa nadomestna hvala bogu res super. Takoj sem ji povedala, da sem noseča, da ne bi norela s kakimi injekcijami pa puljenjem user posted image . Pa je rekla, da gre le za vnetje dlesni ob zobu, da se to v drugem tromesečju rado dogaja - da sem pa kr kontreno fasala. Predpisala mi je antibiotike... Hiconcil. Sicer sem šla po njih v lekarno, potem pa sem celo popoldan po netu brala o antibiotikih in nosečnosti. Nisem jih hotela vzeti... Drugo jutro sem imela kontrolo, seveda ni bilo nič boljše, zobozdravnica pa je rekla, naj se nikar ne igram s tem, ker se tako močno vnetje hitro lahko prenese na bezgavke in uho, vnetje pa je lahko za mičkenega veliko bolj škodljivo kot zdravila. In sem celo jutro jokala, potem pa vseeno z veliko muko vzela prvo tableto... Me je pa isti dan kot zob začel ful bolet podplat leve noge. Skoraj ne morem stopit. Po par korakih že boli za znoret... Kot da bi kak živec nekam pritiskal. Ima še katera druga probleme z bolečimi nogami?

Lepo se mejte, pa lep vikend!

naše največje veselje se nam je pridružilo 28.2.2010

A mother's joy begins when new life is stirring inside... when a tiny heartbeat is heard for the very first time, and a playful kick reminds her that she is never alone.

(odgovor članu mamica37)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
2.10.2009 21:20:33   
bušika2010
Da vas še jaz pozdravim.

Sem nova na tem forumu in tudi mi2 pričakujeva najinega sončka februarja 2010 user posted image

Veliko sem že prebrala, ostalo pa še bom, pa sem opazla, da ste tak prikupne, ko mate take zanimive pogovore.

Zdaj bom bolj sledila, tak da se bom kdaj pa kdaj tudi sama vključila v pogovor user posted image

(odgovor članu Lily86)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
2.10.2009 22:27:47   
Lara73
valentinčica: to so res zoprne stvari. Otroci ne povejo, pa če jim zobe na živo puliš!  Mi ta malega (star je 11,5 let !) vozimo k psihologinji, pa vmes smo bili še malo pri psihiatrinji. V glavnem, je moral narisat hišo pa drevo. Drevo pomeni njegovo osebnost: bogata krošnja, sorazmerje z deblom, korenine, plodovi.... če je veliko plodov, ima otrok preveč bremena na svojih ramah in ga je potrebno malo odvzeti, močne korenine pomenijo trdno osebnost (lahko zeeelooo trmasto)..... Nekako tako je razlagala. Hiša je njegov dom, okno njegova soba.  Naj otrok sam pomaga razlagati. Ne moreš verjet, kaj vse res rizbica pove.  Predlagam pa, če imate možnost, obisk pri psihologinji. Zanimivo je, da tuji osebi včasih povejo. 

Pa ne bom pametovala preveč, ker se v te stvari ne zastopim preveč, samo nekaj izkušenj pač.

Danes sem imela morfologijo. Vse ok, mednožja pa noče pokazat, da še enkrat preverimo spol. Je starejši sin rekel: še rodil se ni, pa že nagaja user posted image . Malo pa nagajajo moje zimske zaloge maščevja..... user posted image  Je bil moj možek kar malo razočaran, ker se je bolj malo videlo. No, zmeril je pa že vse, da je lahko rekel, da je ok. Samo nobene pametne slikce ni bilo. Smo pa videli hrbteničko, pa stegneničko, glavico (se je obrnil stran, da sličajno ne bi videli obrazka), ja pa podplat smo videli. user posted image
Držim pesti še za ostale!

bušika2010: dobrodošla!

lily86: ne obremenjuj se preveč zaradi antibiotikov. Zarabi borelioze sem hodila 14 dnji na infuzije konjskega antibiotika, pa je vse ok in še niso imeli primera, da bi bilo kaj narobe. 

(odgovor članu bušika2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
2.10.2009 23:26:43   
Zvezdica
Pozdravljene,

rada bi povedala da PODARIM nosečniške hlače h&m št 42, športne, 1 majčko s kratkimi rokavi modro LA VIE, 1 dolgi rokav majčko za dojenje GAP črno M št, 1 belo majčko s kratkimi rokavi isabela oliver in eno popolnoma novo majčko belo od gapa za dojenje, je bela in št. M. imam tudi dogo parko - puhovko - bundo od hm št 42 oz 44, črne barve, to pa prodam.

Lepo nosečnost in še lepše dojenčke

Pišite na ZS, sem iz LJ, pošljem pa tudi po pošti.

i belive i can fly....

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
3.10.2009 8:41:44   
zvesta
Jutro...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
3.10.2009 9:36:31   
ninček1
Jutro!

Danes pa bomuser posted image .Tako mam zamašen nos, da komaj govorim.Celo noč nisem spala, ker sem mela zamašen nos, torej sem dihala skozi usta, torej so se mi usta sušila, torej sem mogla neprestano pit, torej sem neprestano hodla na wc.user posted image Moja super noč.

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
3.10.2009 9:55:24   
tajab
Jutro,vsemuser posted image .

A ni lepo,da imamo ta forum,da lahko komu pojamramo,se vsaj razumemouser posted image .
Tudi jaz....ne bom opisovala,saj vse čutimo isto...ne moremo spati...vse nam gre narobe,zamašeni nosovi...user posted image ,
Jaz bi tudi spala,tako kot mojauser posted image ,ki vedno spi pri meni v naročju,ko sem na netu..Vsem pošiljam šopek.user posted image user posted image user posted image user posted image  za lepši dan.

lp

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
3.10.2009 10:37:28   
kora33
jutro vsem....
jaz se moram pohvalit, da s spanjem še nimam težav...je pa res, da mi pa ta moj trebuh ne da več globoko dihat...in moram kar vsake tolko zavestno vdihnit...pa imam občutek, da ne morem napolnit pljuč do konca....katastrofa...kaj bo šele čez kaka dva meseca...joj mene....
nos...ja skoz je občutek da je poln....pa ni tako kot pri prehladu...je samo nosečniški sindrom...povečana sluznica v nosu....skoz neki šmrkam....
ja fino je ko lahko tu malo pojamramo...še boljš, če ugotovimo, da nismo edine s takšno težavo...ha ha ha...to je čudno...ampak pomirja....
danes pride moja frizerka....res sem potrebna urejanja frizure - beri barvanja in striženja...pa ta mali tud...no je mel že daljše lase...je bil ko angelček..trenutno je v obdobu, ko ne želi imeti dolgih las...jaz pa komaj čakam, da pride v puberteto in si bo pustil čupico...ma take lepe...rahlo skodrane lase....
sva pa spet sama...dragi je šel na krk...pa mnda pride dans nazaj..upam da res...mi grejo že počasi na jetra ti vikendi, ko skoz neki okol skače in dela usluge prijatlom...hormoni?????
sem hotla samo pozdravit...pa sem se razpisala...no lepo soboto in pa pa

sreča je

(odgovor članu tajab)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.