Lara73
|
valentinčica: to so res zoprne stvari. Otroci ne povejo, pa če jim zobe na živo puliš! Mi ta malega (star je 11,5 let !) vozimo k psihologinji, pa vmes smo bili še malo pri psihiatrinji. V glavnem, je moral narisat hišo pa drevo. Drevo pomeni njegovo osebnost: bogata krošnja, sorazmerje z deblom, korenine, plodovi.... če je veliko plodov, ima otrok preveč bremena na svojih ramah in ga je potrebno malo odvzeti, močne korenine pomenijo trdno osebnost (lahko zeeelooo trmasto)..... Nekako tako je razlagala. Hiša je njegov dom, okno njegova soba. Naj otrok sam pomaga razlagati. Ne moreš verjet, kaj vse res rizbica pove. Predlagam pa, če imate možnost, obisk pri psihologinji. Zanimivo je, da tuji osebi včasih povejo. Pa ne bom pametovala preveč, ker se v te stvari ne zastopim preveč, samo nekaj izkušenj pač. Danes sem imela morfologijo. Vse ok, mednožja pa noče pokazat, da še enkrat preverimo spol. Je starejši sin rekel: še rodil se ni, pa že nagaja . Malo pa nagajajo moje zimske zaloge maščevja..... Je bil moj možek kar malo razočaran, ker se je bolj malo videlo. No, zmeril je pa že vse, da je lahko rekel, da je ok. Samo nobene pametne slikce ni bilo. Smo pa videli hrbteničko, pa stegneničko, glavico (se je obrnil stran, da sličajno ne bi videli obrazka), ja pa podplat smo videli. Držim pesti še za ostale! bušika2010: dobrodošla! lily86: ne obremenjuj se preveč zaradi antibiotikov. Zarabi borelioze sem hodila 14 dnji na infuzije konjskega antibiotika, pa je vse ok in še niso imeli primera, da bi bilo kaj narobe.
|