|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010
27.9.2009 10:30:31   
kora33
hi,
ne vem al bo delovala povezava...samo meni je ta voziček do sedaj od vsega kar sem srečala na netu...še najbolj všeč in tud primeren...glede na to, da bodo naši user posted image  globoko zimski.....
upam, da prime.....
http://cgi.ebay.de/NEU-EXCLUSIVE-VIPER-VOYAGER-KOMBI-KINDERWAGEN_W0QQitemZ390097367133QQcmdZViewItemQQptZDE_AllesUmsKind_Baby_Kinderwagen_Buggies?hash=item5ad39d705d&_trksid=p3911.c0.m14

sreča je

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
27.9.2009 11:09:23   
Lara73
dan,

no moj nesrečni petek, se je zaključil kar ugodno, samo položnica oda radarja me še čaka... Zvečer me je pa dragi na pico peljal.

user posted image  brca kot na nogometni tekmi....

danes se malo razvajam: sedim pred rač., pijem čajček  in se imam kar fino. samo kuhat moram začet. Fanta sta pri babici, možek v delavnici.

moj moj mir kalijo edino sesedje, ki ravno danes silirajo in zraven vpijejo ko nori: naprej, še mal, počaki,.... a čez teden tega ne morejo delat? Saj so vsi doma...se mi zdi.

voziček imam rezerviran v Babycentru v BTC, PP GT3, oranžen, čakam btcjado.

moj obseg trebuha pa ni ravno za objavo user posted image . stare zaloge, pa user posted image   in grem komaj skozi vrata, se mi zdi.

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
27.9.2009 11:09:29   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: kora33

hi,
ne vem al bo delovala povezava...samo meni je ta voziček do sedaj od vsega kar sem srečala na netu...še najbolj všeč in tud primeren...glede na to, da bodo naši user posted image  globoko zimski.....
upam, da prime.....
http://cgi.ebay.de/NEU-EXCLUSIVE-VIPER-VOYAGER-KOMBI-KINDERWAGEN_W0QQitemZ390097367133QQcmdZViewItemQQptZDE_AllesUmsKind_Baby_Kinderwagen_Buggies?hash=item5ad39d705d&_trksid=p3911.c0.m14

zgleda lepo in praktično za zimo... bodi samo pozorna, da so sprednja kolesa gibljiva, ker če niso, se boš za vsak najmanjši ovinek nagvihtala...

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
27.9.2009 11:10:43   
zvesta
jaz sme pa šele sedaj vstala, pa še to samo zato, da je šel Izak spat...

noge držim v luft in komaj čakam jutri popoldne, da jih odvlečem k zdravniku...

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
27.9.2009 12:56:04   
punsha
Vav, ste pa čisto v vozičke padle. A katera mogoče ve, koliko bo popusta ko bo btcjada? Lara73, ti si napisala, da imaš rezerviranega, jaz bi imela prav takega, PP GT3 oranžne barve, mogoče veš kolikšna bo cena takrat?

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
27.9.2009 13:14:24   
kora33
hi,
mene pa lih motijo gibljiva kolesa...sem bila z večjim in bom verjetno tudi s tem veliko na makedamu...če so sprednja kolesa mala in gibljiva...se obračajo...štekajo...skratka ne gre nikamor....sem imela pred 7 leti podoben voz...smo bili tudi skor februarski (31.1)...pa nisem nič pogrešala vrtljivih koles...mi je to šlo pri mareli prav na živce in sem jih mela bolj al manj zaklenjene - prednje kole....
saj kakih strašnih ovinkov pa tud ne bomo delale....
meni je pomembno:
- velika kolesa
- ročaj gre v obe smeri
- košara - ker smo zimski, da se bomo lahko zadevali in skrili pred mrazom;
- da je kombiniran;
- košara;
druge stvari so samo še dodatki....po moje...no s podobnim kot pravim sem imela lepe izkušnje...je pa res da je zelo velik...tudi, ko je zložen...no mi mamo velike avte...tk da ni blema.....
bomo verjetno kar nekaj podobnega naročili preko ebay-a...oklevam med dvema modeloma in za barvo še nisem ziher...al bo orange al rjava....
lp

sreča je

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
27.9.2009 16:13:09   
rožca26
Hojla od mene! user posted image

Se spet oglašam - ampak samo na hitro. Ravno toliko, da vam pošljem eno malico, da se okrepčate. Sedaj moramo jesti kot majhni otroci - do 5x na dan.user posted image

user posted image

Se še vedno učim kot zmešana. Še malo, pa bo tukaj torek. Pol bom pa bolj redna tukej gor, kot sm drgač. Pa tud če mi ne rata.

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
27.9.2009 19:05:06   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: punsha

Vav, ste pa čisto v vozičke padle. A katera mogoče ve, koliko bo popusta ko bo btcjada? Lara73, ti si napisala, da imaš rezerviranega, jaz bi imela prav takega, PP GT3 oranžne barve, mogoče veš kolikšna bo cena takrat?

Rezervirala sem zadnjega oranžnega. Pač poznam... Drugače pride čez kakšem mesec nova kolekcija in bo voz 20 € dražji, košara pa 3€ dražja. Jasno nove barve.... Cena na btcjadi bo enaka, samo (tako naredijo ponavadi) na vsakih 50 € dobiš 10 € darilni bon. Na 800€ pride nekako 160€ darilni bon. Saj bom mogla še veliko nakupit, pa tudi časovno ni omejeno. Pleničke in podobno bomo rabili tudi kasneje.

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
27.9.2009 19:11:25   
zvesta
A na tej BTC-jadi imajo vse trgovine popuste? Me zanima za Buši.

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
27.9.2009 19:22:48   
gapii27
ojla babike

kako ste kaj? mene kr neka mantra prebava, pa vciraj sem opazla, da mi mal bolj lasje izpadajouser posted image
prebrala sem da je to kao normalno v nosečnostiuser posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
27.9.2009 21:25:51   
punsha
Lara73 hvala za odgovor, sliši se prav super.
gapii27, glede izpadanja las ne vem kako je, je pa seveda čisto možno. Že tako so spremembe - npr. barva drugače prime med nosečnostjo...jaz sem pri sebi opazila naprimer glede dlak, da ful počasneje rastejo in pa manj jih jeuser posted image . Nohti pa rastejo hitrejeuser posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
28.9.2009 6:44:42   
dskubin
Dobro jutro!

Danes sem itak pozna, ker moram peljat tavelikega v vrtec, pa sem še sem skočila pogledat.

Meni so tudi zdej začeli malo lasje izpadat, nekje malo pred sredino nosečnosti in če se spomnim prejšnjih 2, bo tko vse do konca. Pol po porodu mi pa ene pol leta ni izpadel niti las user posted image , dlake pa rastejo s polžjo hitrostjo, oziroma nekaj časa sploh ne rastejo od vsega hudega user posted image

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
28.9.2009 7:51:02   
zvesta
jutro...

evo, zdaj čakam na dostavo pralnega stroja, potem čakam, da grem k zdravniku, potem čakam, da grem na sestanek v vrtec in po tem samo še čakam, da grem spat...

a imam dobro splaniran dan?

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
28.9.2009 7:53:56   
valentinčica30
zvesta, za to bi že rokovnik rabla. Moj bo zgledal nekak tako postla en krog postla.....user posted image user posted image . Se hecam sam da se mi pa ne nič.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
28.9.2009 7:54:42   
ninček1
Jutro!

Izpadanje las-hmm tako lepih gostih kot jih imam zdaj še nisem imela. Verjetno bom po porodu napol plešastauser posted image user posted image user posted image .

Mali brca kot nogometaš..

Nekaj me še zanima glede vozičkov in jajčk.Kaj boste vse imele take jajčke, da bodo šle na voziček tudi?Vozički, ki sem jih jaz gledala namreč nimajo preveč kvlitetnih jajčk.Npr. Peg perego šimfajo zaradi teže in zato ker je otrok skoraj v sedečem položaju, MC pa ne gre na PP. V glavnem zanima me, če imate jajčke samo v avtu ali jih dajete pogosto tudi na voziček.Jaz sem razmišljala, da glede na to, da  bodo naši otroci zimski, pride na začetku v poštev tako samo košara, da je dobro zaščiten pred mrazom, kasneje pa je tak že toplo in otrok toliko velik, da se vozi kar v športnem delu, jajčka, pa je tako že premala.....kako ve razmišljate v tej smeri?

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
28.9.2009 7:55:21   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: valentinčica30

zvesta, za to bi že rokovnik rabla. Moj bo zgledal nekak tako postla en krog postla.....user posted image user posted image . Se hecam sam da se mi pa ne nič.

tak plan je bil včerajšnji.... danes bo žal malo drugače... ali pa na srečo.... jaz samo upam, da po zdravniku ne pride vmes še kakšna kirurgija....ker tega si pa ne želim, pa še v vrtec ne morem potem...

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
28.9.2009 7:56:08   
Lara73
Jutro punce

zvesta: po informacijah, ki sem jih dobila, imajo vse trgovine popust. Predlagam pa, da jih pokličeš.

Sem pa naročila majčko z napisom PRIDEM FEBRUARJA! So mi tako hude! So pa malo drage (30€). Da ne govorim o kavbojkah za nosečnice, po 71 €. Ostalo nisem niti gledala. Saj večinoma jih imajo na zalogi, moje velikosti pa ni bilo. Napise imajo pa še drugačne:100% babi (dedi, teta....), moj oči (mami) je najboljši,.... taki srčkani napiski.

Tako, ravno se odpravljam urejat dokumentacijo za brezposelne!!!!! Imam tako mešane občutke. Jutri bo že bolje.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
28.9.2009 7:58:05   
zvesta
lara73, meni je takšno majčko kar mož naredil... sme si kupila eno lepo in poceni v H&M, pa zraven flumastre za pisanje po tekstilu in mi jo je sam narisal.... ima žilico za to.. pa se fajn pere in vse.... vse skupaj me ni prišlo 10 €.

pa hvala za informacijo glede bTC-jade... bom jim poslala mail, pa da vidimo, če se splača...

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
28.9.2009 8:02:54   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: ninček1

Nekaj me še zanima glede vozičkov in jajčk.Kaj boste vse imele take jajčke, da bodo šle na voziček tudi?Vozički, ki sem jih jaz gledala namreč nimajo preveč kvlitetnih jajčk.Npr. Peg perego šimfajo zaradi teže in zato ker je otrok skoraj v sedečem položaju, MC pa ne gre na PP. V glavnem zanima me, če imate jajčke samo v avtu ali jih dajete pogosto tudi na voziček.Jaz sem razmišljala, da glede na to, da  bodo naši otroci zimski, pride na začetku v poštev tako samo košara, da je dobro zaščiten pred mrazom, kasneje pa je tak že toplo in otrok toliko velik, da se vozi kar v športnem delu, jajčka, pa je tako že premala.....kako ve razmišljate v tej smeri?

Jaz sme kar veliko uporabljala jajčko na vozičku. Sem bolj majhna in sem jo težko prenašala v rokah, pa sem jo hitro vtaknila na voziček, pa do zdravnika ali v trgovino po kruh. Sicer res samo v primerih, da je bil opravek krajši. Za daljše sprehode in nakupe sme ga pa preložila v košaro.
Je pa glede velikih lupinic tudi zanimivo to, da naš sploh ni silil ven iz nje. Mi smo imeli Chicco-tovo, ki je zelo podobna PP. Res je, da ko je imel tistih 47 cm, se je v njej kar izgubil, da smo mu ritko podlagali (tudi po nasvetu fizioterapevtke). Ampak potem se je pa skoraj do enega leta brz problema vozil v njej, nikoli sitnaril, ker je ful veliko ven videl, kar pa iz MC vem da ne, ker so vse kolegice jamrale, da nočejo bit v njej, da jokajo in so jih prestavljale v večje sedeže še preden so dosegli pravo težo (kar se mi zdi nespametno). Tako da vsaka reč je za nekaj dobra in vsaka za nekaj slaba. Odločitev pa težka in naša.

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
28.9.2009 8:50:29   
Anonimen

Dobro jutro,

Tok je fajn, ko ste že na vse zgodaj tako zgovorne. Tudi jaz razmišljam o nakupu vozička, pa se ne morem odločiti. Zdaj, ko berem vaša razmišljanja, pa sem sploh zmedena. Bojite se, da bo otroka zeblo, pa da so otroci zimski, da potrebujejo košaro, .. Ne vem punce, če boste rodile februarja, potem mrzlih dni ne bo več veliko. Najbrž otroka že takoj ne bomo peljale na neke dolge sprehode... Jaz računam na to, da bo pomlad in toplejše vreme prišlo že z marcem in tako zelo hudo ne bo moglo biti, ali pač. Nekako razmišljam, da bi voziček kupila šele spomladi, prvi mesec ali dva pa bi otročka malo nesla na teraso (živimo v hiši) na sonček. Sicer bosta to moja prva otroka in nimam iskušenj, prosim povejte mi svoje mnenje. Pozdrav,  

(odgovor članu zvesta)
  Neposredna povezava do sporočila: 2720
28.9.2009 9:44:08   
kora33
jutro,
anonimna - moj starejši otrok je rojen konec januarja...mi je prav prišla košara...da smo ga lahko skrili pred zimskim in še nato pomladnim mrazom...
da bi pa dojenčka en mesec ne peljala na sprehod....si pa žal ne znam predstavljati...moj je bil star 10 dni, ko sva se 9. februarja  že prvič sprehajala ....je pa to odvisno tudi od mame...kolko je rada zunaj...na sprehodih in kolko v hiši ...med štirimi stenami...js ne zdržim...sem rada na zraku...pa čeprav je hladen...zimski....
poleg tega pa so ponavadi košare narejene tako...da jo lahko uporabiš še naslednje leto...ali pa je vozičku dodan ščitnik pred vetrom...uporaben še naslednjo zimo, ko otrok že sedi....
to je sicer le moje skromno mnenje, ki pa je osnovano na izkušnji....razmisli...user posted image
lp vsem

sreča je

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
28.9.2009 9:46:19   
zvesta
tudi jaz sem mnenja, da mora otrok biti čimveč zunaj...

naš prvi je rojen konec junija, pa si ne predstavljam, da ne bi imela košare... v njej je bil 7 mesecev, kar pomeni še skoraj celo zimo.... košara se definitivno izplača. Če noše dati veliko denarja, kupi tamehko, ki je cenejša, a bodi potem pozorna, da se da športni del vozička čisto poleči, da lahko daš gor to košaro..

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
28.9.2009 9:50:43   
valentinčica30
Mi smo z obema že po prvem tednu okoi mašrali, brez problema, ker mislim, da bolj ko kompliciraš slabše je. Starejša je aprilska vendar se je tisto leto ko se je rodila že v maju kopala v Kolpi, ker so bili pogoji za to. Resnično vse je odvisno od staršev, straha in kompliciranja...

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
   [Brisano sporočilo]
28.9.2009 10:05:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2724
28.9.2009 10:07:43   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: zimska

ZVESTA - A za Buši te zanima? Bom vprašala, ko bom šla v BTC. Se odpravljam že 2 tedna... Imam ga pa pred nosom. Drugače pa mislim da imajo vse trgovine takrat neke popuste in ugodnosti, pa tudi zunaj se velik dogaja (koncerti, štanti). Gužva je gromozanska. Se spomem da sem šla lani glih takrat z avtom po plenice in sem porabila 45 min da sem parkirala in prišla domov. Peš bi bila tja in nazaj v 15 minutah...

Zimska, hvala. sme jim že pisala in dobila odgovor, da bo 20% popust samo na igrače. To mi pa ne koristi. :(

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.