|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
25.9.2009 18:27:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2676
   [Brisano sporočilo]
25.9.2009 18:55:54   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2677
   [Brisano sporočilo]
25.9.2009 18:57:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu protina)
  Neposredna povezava do sporočila: 2678
   RE: Februarke 2010
25.9.2009 20:51:53   
valentinčica30
Zimska, danes je blo mal oblačno, sam napovedujejo, da bo jutri lepše, vsaj upam, da bo tako.

Lep vikend.

Neposredna povezava do sporočila: 2679
25.9.2009 21:12:37   
Aja1
Dober večer.

Ste kar načvekale danes. user posted image  Mi smo pa šopingirali. Je bilo treba tamalo opremit za jesen/zimo.

Ena je napisala, da pije Donat zaradi Mg. Jaz tudi. Zaenkrat zadošča in še ni krčev. Upam, da  jih ne bo. user posted image

Glede zanositve. Midva sva že leta 2006 rekla, da bo drugi otrok planiran za leto 2010. Sicer je bil plan kak mesec kasneje, ampak je ratalo v prvo (ko nisva zelo pazila).  user posted image

Obseg trebuha - moj obseg čez popek je 77 cm.

Zimska - zanimive sanje. user posted image user posted image user posted image

Kam greste na 3D UZ? Koliko stane?

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
25.9.2009 22:09:50   
Astralis
IZVIRNO SPOROČILO: valentinčica30

No, ko že razpravljate v katerem krogu vam je ratalo, me zanima koliko od vas je zanosilo plansko, koliko pa je takih kot sem jaz, ki jih to zmeri presenetiuser posted image user posted image user posted image ?

Plansko in zelooooo smo si želeli

Neposredna povezava do sporočila: 2681
25.9.2009 22:26:16   
protina

ninček
jaz sem se danes vseeno odločila, da pokličem in vprašam koliko naprej se moram naročiti za 3D uz pri Lukmanu pa mi sestra pove, da imajo veliko gužvo in me kar naroči.
Zdaj sem 18tednov noseča, naročila me pa je,ko bom 22tednov(27.10).
Pazi,da ne boš prekasna z naročanjem.

Neposredna povezava do sporočila: 2682
26.9.2009 7:34:46   
elaaa
Dobro jutrouser posted image !

No ni najbolj dobro, ker me glava boli. Grem zato malo v gozd za gobice pogledat in psa peljat. Upam, da najdem kakšno gobo, da me ne bo še bolj glava bolela user posted image .

Ali s Quinnyjem freestyle 3... nima nobena izkušenj? Priporočil, odročil? Anyone?
Lp in user posted image .

(odgovor članu protina)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
26.9.2009 7:46:04   
valentinčica30
Jutro!

Pri nas se vreme še zmeri kisa. Soooonček kje si? Ko je vroče jamramo, ko ni spet a ne bi blo ok ko bi bilo enkrat tako kot mi hočemo.
Sicer pa bomo dones delavni oziroma bojo, jaz bom samouser posted image . Treba je malo jabolka začet obirat, pa okoli hiše pospravit..............Skratka jesensko čiščenje.

Zvečer sva pa tamalima dvema obljubila, da ju peljeva na večerjo, sej ne bo težko ugant kaj bosta naročili, čista klasika pizza al pa krompirček.

Vsem želim lep dan, upam, da bo pri vas kej sončka.

(odgovor članu elaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
26.9.2009 8:41:43   
punsha
Dobro jutro
danes sem pa prav slabo spala, sem bila kar naprej budna. Potem sem pa ugotavljala...pravijo, da ko se dojenček rodi, da imazelo podoben ritemkot sedaj. Pa saj to bo potem kar naprej zbujenuser posted image . Zvečer ob 10, ob ponoči, 3.30, 4.30, ob 7, nato pa potem čez dan... Me prav zanima, on kar naprej brcauser posted image

Ali katera mogoče kaj ve, kje bi se dalo dobiti kakšno tanjšo peno. potrebujem jo za v zibelko, ko pride tista obroba - tako kot pri posteljici, ko je obroba ob ograjici. Nimam pojma kam naj grem iskat. Hvala za kakršen koli predloguser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2685
26.9.2009 8:52:07   
valentinčica30
Pokusi pri kakem, ki tapicira stole, pri nas pa tisto tanko peno dobiš tudiv trgovini z meterskim blagom. Sicer pa probi na dobrem starem internetu.

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
26.9.2009 8:55:08   
zvesta
Jutro...

Tudi moja noč je bila obupna. Noge so me bolele tako kot prvi dan, ko sem se potolkla. Noro.
Poteme je pa moja budilka mala bila ob 6h lačna.

Jaz sme zdaj že dala kuhat kosilo, moška sem nagnala na sprehod, stroj perila sem odnesla k mami v pranje. Mi smo pa včeraj plačali nov stroj, ker se je star pokvaril in nam ga pripeljejo šele v ponedeljek.

Sem tako žalostna, ker nama nič ne gre po finančnih načrtih. :( Imela sva namen ta mesec vplačati otroško sobo, zdaj moramo pa poleg tega kupiti še pralni stroj, sušilni stroj, nabaviti vse za dojenčlka, nabaviti novo sezonsko garderobo, registracija avta je pred vrati, mož govori, da ima ta drug avto slabe zimske gume... Kje so še vse položnice, kredit in pa še kaj za sprotno življenje. Sem včeraj kar jokala od togote Pa še oba sva na bolniški, da bodo plače še ja nižje.

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
26.9.2009 8:55:57   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: punsha

Ali katera mogoče kaj ve, kje bi se dalo dobiti kakšno tanjšo peno. potrebujem jo za v zibelko, ko pride tista obroba - tako kot pri posteljici, ko je obroba ob ograjici. Nimam pojma kam naj grem iskat. Hvala za kakršen koli predloguser posted image

Pene različni debelin prodaja tudi Mercator, pri nas tam kjer imajo barve in lake in tepihe in tako...

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
26.9.2009 11:41:42   
kora33
jutro....
danes sem imela pa zelo delaven dopoldan...sem pospravila dnevno sobo..generalko....dragi je spet na trgatvi....upam da se bojo kmalu končale....no pa saj ni tako hudo...se mamo pa pol tolk rajši, ko se vrneuser posted image ....
no tud pri nas je finančna kriza...zdaj sta oba avta registrirana...en je sicer na obroke...čaka nas še 4 krat 100....pa ne bomo mogli lih kaj veliko obnavljat....HB bomo za user posted image  večino stvari dobili in bomo kupovali le za lušt....
no perilo sem tudi jaz že obesila...zdaj mam pa še včerajšnji dve rundi za pospravit...zložit...zlikat...pa v omare...z malim bova za kosilo šla po pizzo...si bova malo privoščila "zanič" - ampak dobre - hrane...pa še kuhat in pospravljat po kosilu ne bo treba....je to tud nekaj....
brcike so pa zdaj že kar pogoste...najbolj zvečer, ko se umirim.....včeraj zjutraj, preden sva vstala...je čutil tudiuser posted image ...lepooooo
no pr nas je sonček...upam, da tudi drugod po sloveniji....
lp

sreča je

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
26.9.2009 11:42:53   
zvesta
oooo, me želodec boli... sme se zdaj tak spičla z mojim, da je joj....

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
26.9.2009 12:16:45   
valentinčica30
Zvesta ne se razburjat. Moj pa mene zdej tak špara sploh se ne krega z mano, beri mi zmeri popusti, da se nebi razburilauser posted image user posted image , kar malo izkoriščam to.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
26.9.2009 13:28:23   
zvesta
Punce, če se kateri da oz. če katera zna:

http://www.ringaraja.net/forum/m_4528171/mpage_1/key_/tm.htm#4528171

Neposredna povezava do sporočila: 2692
26.9.2009 17:58:13   
Lily86
Pozdravček so-nosečke!

Kako ste kaj na ta lep, sončkast jesenski dan? Jaz že cel dan pred računalnikom, je pa lepo tu pa tam malo ven pogledat :)

Ninček, veš da sem danes kar nekaj časa po netu iskala novo kolekcijo Peg Perego, pa nič našla... Zdaj pa vidim, da imajo katalog na Sončku. GT3 KIVI barve! Kak je leeep! Točno takega hočem! Za model sem bila odločena že prej, barva pa je točno taka, kot sem si jo želela! FUL VESELA user posted image

OBSEG bušija - 88 cm čez popek v 19 tednu. Se že kar fajn vidi. Vedno bolj mi je všeč user posted image

Brcike so tudi že! Kak teden jih že čutim. Ful je zanimivo, kako jih vsaka po svoje čuti in opisuje. Ena kolegica je rekla, da nikoli ne ve, če jo daje prebava, ali če gre za brcike. Ena je rekla, da se ji zdi, kot da ji nekaj zaplava po trbuhu, ali pa kot da čuti metuljčke. Ena je celo rekla, da se ji zdi, kot mora prdnit user posted image . Meni pa se zdi, kot da poči mehurček. Tak, smešno, ampak ful prijetno user posted image . Vedno bolj resničeno in prisotno postaja to malo bitje...

naše največje veselje se nam je pridružilo 28.2.2010

A mother's joy begins when new life is stirring inside... when a tiny heartbeat is heard for the very first time, and a playful kick reminds her that she is never alone.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
26.9.2009 20:44:53   
Aja1
Dober večer.
Mi smo bili danes v trgatvi. Je bilo kar lušno...še posebno, ko je bila malica  user posted image . Me pa od trgatve boli križ in hodim, kot bi imela blizu 100 let. user posted image   Uf...upam, da bolečina kmalu mine... Zdaj šele zastopim mojo babico kadar jambra, da jo boli križ. Sem se prej komaj spravila iz sedežne. Uf...

Valentinčica - priden dragi.user posted image

Zvesta - sta se pobotala? Pride kakšen tak dan.

Nič...grem zdaj še malo pred tv. Nočko.

(odgovor članu Lily86)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
26.9.2009 21:10:15   
ninček1
Danes sem pa čisto hin.Sva bila v Ljubljani in sva šla gledat za vozičke.Nove kolekcije Peg Peregotov še nimajo , ampak jih dobijo čez kaki mesec.Sva bila v Trzinu in v BTC-ju v baby centru in se je ena prodajalka res super potrudila.Vse nama je razložila in na koncu sem ugotovila, da ima čisto vsaki voziček kako pomanjkljivost.Moram malo prespat pa bomo vidli.V Chiccotu bodo imeli do 15 % znižane vozičke, ko bo Betecejada.Mi je pa res odsvetovala chiccote, ker baje hitro postanejo razmajani in jih sploh več ne bodo prodajali v baby centru.Peg perego pa se mi zdi dokaj težek 15 kil. Ponujala mi je Cam-tudi italijanski proizvajalec, ki stane skupaj z vsem 700 eur.

Ja Lily 86 , meni je tudi svetovna ta kivi barva in vedno bolj se nagibam k temu pegperegotu z štirimi kolesi,onega ki je na naslovni strani novega kataloga pri Sončku, ker je dosti lažji kot Gt3, čeprav je slednjega super za vozit....Meni je všeč tudi tista plava barva gt3-ja.

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu Lily86)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
26.9.2009 21:24:07   
mucica2
Pozdravljene sonosečke!

Tudi jaz sem čisto zaposlena, ko se ukvarjam s tem kakšen voziček naj kupim, čeprav sem nekak čisto odločena da bom Peg perego Pilkota, čakam da dobijo novo kolekcijo, sam je pa res, da je jajčka težka k hudič (malo smotano, ker sem doma v 4. nadstropju pa nimamo dvigala). In sicer pri nas v Celju se najbolj splača kupit karkoli od Peg perego v trgovini Pingo, in sicer imajo 10% popust na gotovino.

Glede zanositve pa tako, pri nama je bilo čisto neplansko, pravzaprav sm "kriva" jst, ker sem zelo neredno jemala tablete. Bom pa napisala par vzpodbudnih besed za vse tiste, ki imate endometriozo. Namreč jaz jo tudi imam in mi je gin rekla, da obstaja možnost da ne bom mogla zanosit oziroma bom imela probleme z zanositvijo, ampak pr nama je tako ratal, da še zdej ne morem verjet. Jst sm se pa tako sekirala, da ne bom mogla oziroma tako dalje. Čisto brezveze. Glede na tak način sva bla oba zelo šokirana, ampak zdej sva pa oba tako navdušena, sm misla da moj ne more biti tako nežen in pozoren do mene in mojega trebuščka. Pa je res super ga morm pohvalit. Čeprav sva vedno govorila najprej štalca potle kravca, naju je en malo prehitelo, tako da bo najprej otročiček potem čez par mesec pa tud hišica gotova. Mah dost nakladanja....

lepo se mejte 

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
26.9.2009 22:33:16   
zirafa76
Pozdrav..

elaaa..jaz imam Quinnija-Buzza, full zadovoljna...

mucica2..kje pa je ta trgovina v Celju?????

ninček1..Cam-a vsi hvalijouser posted image ..tako da...

zimska..otrdevanje v tem času je normalno in nenevarno, ker maternica samo vadi krčenje in raztezanje......proti koncu user posted image pa je to seveda čisto druga stvar in je znanilec user posted image ..olajša res magnezij, jaz pijem po 3-4 tablete na dan, je tudi tako dober proti nestabilnosti-vrtoglavicah...user posted image

moj user posted image brca 100 na uro user posted image , ful prijeten občutek res...kar pozabim včasih kako je bilo prvič...user posted image

tiste ki že imate doma razgrajače...Ali jih kaj pripravljate na prihod novega user posted image ???? Zaenkart jaz Izabeli vedno pokažem, kje je user posted image , polubčka moj trebuh, boža...in ko vidi katerega malega user posted image gre takoj in ga poboža po glavici...mislim, kar nekajuser posted image ...upam, da bo takole tudi ostalo....user posted image

imejte se krasno....od nasuser posted image

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
27.9.2009 7:51:13   
kora33
jutro,
kar močno že debatirate o vozičkih...meni so te cene grozne...pa čeprav mi ga bo mama kupila in vem, da je popolnoma vseeno kaj in za kako ceno izberem...zdaj gledam malo na ebay-u...majo tud nove...za več kot polovico ceneje kot pri nas...poštinina pa tud ne pride tolko...bomo verjetno kar naročili...
lp

sreča je

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
27.9.2009 8:06:40   
Aja1
Jutro.

Neja gleda Živ-žav, mož spi (je iz nočne), jaz bom pa verjetno spekla ene štručke. Mi full paše svež, topel kruhek. user posted image

Mi našo poskušamo nekako pripavljati na user posted image , ampak imam občutek, da bo zeloooo ljubosumna. user posted image

Lepo nedeljo želim.

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
27.9.2009 10:15:32   
Kati81
Da se malo oglasim.

Lepo da ste tako zaposlene z vozički, HB je meni to prihranjeno. Edino kar me čaka je nakup lupinice, pa tud to vem da bo MC, sam čakam na novo kolekcijo ker bodo baje full lepe barve.

Ena je spraševala za Quinny freestyle3, dost ne vem sam ena kolegica ga je imela in je bila nad njim kar navdušena ein teža jo je motila pa to da zavzame full prostora v avtu. Drugače pa baje super, tko da če ti ga ne bo treba velik v avto in ven, je super.

Kar se pa tiče PPja, Pliko sistema pa ga je imela kolegica in ni bila najbolj zadovoljna, spet odvisno kok ga uporabljaš, ampak, kolesa kaj hitro začnejo škripat, pa postane neroden za vozit, od PP mislim da so najboljši GT3, pa SKate, ta je meni tud full všeč.

Nič grem kosilo kuhat, pečena bederca v pečici in krompirček, pa muffine z jabolki sem že spekla, cela hiša diši.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Zakaj je pomembno spremljati otroko...
video
Brce v trebuščku so dokaza, da se dete dobro razvija, je aktivno in da nosečnost poteka tako kot je treba. Zato je med n...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.