Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 29.9.2009 15:29:52
|
|
|
|
Kliki
|
Joj kok ste me nasmejle. Miklaroma kot berem tukaj si zelo močna osebnost S polno optimizma v sebi. Tokrat vama bo uspelo. Drži se. Pri nas sve po starem, sedaj so O dnevi in bo treba pridno . Pa še veliko časa bom imela ker imam dopust in upam da tokrat pa končno rata.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 29.9.2009 16:30:38
|
|
|
|
beyba
|
mikloram vrjamem da bost a s tvojim kaml dočakala svojo srečo. Iz telih malih pingvinčkov bo zraslo kar nekaj otrok vrjemi! Aqicaaaaaaaaaaaa naša pogumno z dvignjeno glavo v nov krog saj bo boš vidla. Roza pujsek moj mali kako morš sploh razmišljat o takih štiklih, če te je v križu štihnilo! raj se cajti da boš kmal spet na polno slončkala da bomo mel veliko malih roza pujskov!!!11 Kombinacija vaju za aqico je pa itak ubijalska se vama vedno nasmejim! KAko kaj naše mamice nobena nima kaj dost časa kaj nič grem gledat če mam kako slikico za vas lp vsem borkam
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 29.9.2009 17:00:42
|
|
|
|
ledenka
|
kaka debata slikce pa so svetovne! aqua, novim zmagam naproti mikla, sem bila zelo vesela, ko sem prebrala, da greš po zamrznjenčke držim pesti zate!!! pikicaOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO sej vem, da si za kakim dobrim dedcem preveč sunkovito pogledala naj bo hitro bolje! kliki, tokrat pa naj lepo rata plusek
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 29.9.2009 17:19:57
|
|
|
|
Kliki
|
ledenka iz pod tvojih prstov v božja ušesa.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 29.9.2009 17:23:40
|
|
|
|
Nončika
|
alo! sonček, moje sožalje. miklarom, tako se govori in polno optimizma še naprej. kliki, da vama res uspe. evo me. nazaj z bolnice. v soboto sem se morala iti pokazat v P in so me tam zadržali, danes pa domov. spet sem fasala spasmex inekcije in so mi ustavili popadke. zdaj sem na tabletah, samo ta teden, naslednji teden jih več ne smem jemati, potem pa verjetno res akcija. no vsaj G v P mi je rekla, naj se počasi res pripravim.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 29.9.2009 17:26:11
|
|
|
|
Kliki
|
Ja Nončika upam da tokrat pa res rata. Ja boga spet si bila v bolnici, upam da bo kmalu treba dihati s tabo.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 29.9.2009 17:33:58
|
|
|
|
Nončika
|
kliki, očitno bo to kar hitro nastopilo. včeraj po jutranjem ctg sem bila že totalno fuč. ta pa mi G pravi, da če bo šlo v porod pa bo pač šlo v porod, saj je 35t ven. aja, v soboto je moje dete vagalo 2920g. in to še pri ne polnih 35t. baje pa je kar velko in je kar za 37t.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 29.9.2009 18:25:10
|
|
|
|
sonček85
|
Punce hvala vsem za izrčene sožalje v teh težkih trenutkih.Ko bom lahko sporočim in napišem kaj več rada vas imam
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 29.9.2009 18:41:15
|
|
|
|
Kliki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika kliki, očitno bo to kar hitro nastopilo. včeraj po jutranjem ctg sem bila že totalno fuč. ta pa mi G pravi, da če bo šlo v porod pa bo pač šlo v porod, saj je 35t ven. aja, v soboto je moje dete vagalo 2920g. in to še pri ne polnih 35t. baje pa je kar velko in je kar za 37t. Tale tvoje dete je pa res že kar težko. Še malo pa se bo cartal pri mamici.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 29.9.2009 18:42:27
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 Punce hvala vsem za izrčene sožalje v teh težkih trenutkih.Ko bom lahko sporočim in napišem kaj več rada vas imam
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 29.9.2009 19:54:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla borkice... Vidim da me nič ne pogrešate Sonči85 Mikla FUL FUL FUL FUL FUL sem vesela zate.... Sem mela skoz eno breme na srčku zate Aqui žižetka ti je dobro napisala.... Bolje da si zdej zvedla, kot čez 14 dni minus na testku Ampak vidim, da te je naša pujsika v dobro voljo spravila BTW SMO VAS POGREŠALE Murki si že rodila? Nonči zakaj so ti pa v 36t ustavili? Meni so v LJ rekli, da mi že v 34 ne bodo, da če bo šlo v porod bo, če ne pa ne Svaka svinja svoje mlati, geli? Špelka, meni je tudi zdej ko sem ponovno iskala voziček ta v oči padel. Sem ga šla v MB gledat in morem rečt, da je praktičen. Sicer so imeli na ogled samo implast bolder 3 ampak menda je razlika med 3 in 4 samo ta, da so kolesa pri 4 samo delno gibljiva. Če ti je 3 všeč... Jaz sem ga sprobala in se zelo dobro obnese.... Za dodatne info sem ti na voljo... Ajsi kako je blo na morčku? Slikice?? Sonči33 kako kej Lovro? Kdaj se bomo zdej kej vidle? Naš fantič pa je pravi pobalinček... Trenutno žnara ker je utrujen od celega dneva ampak spal pa ne bi Upam da kej kmalu omaga No sej sicer pa ob pol 9ih kopanje in spanje. Aja dobila sem avstrijske kapljice (od ene kolegice) in so super. Ta teden, če avto dobimo nazaj (ga imamo na servisu - zgleda da nas bo ornk po žepu udarlo ) bom šla proti A pa če kera kaj rabi, naj se oglasi Še kej??
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 29.9.2009 19:55:35
|
|
|
|
Anonimen
|
aja... KLIKI DEJMO DEJMO BTW... Jaz sem danes dobila svojo prvo M Spet so se začeli mesečni cikli Pa tok je blo lušno
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 29.9.2009 20:13:58
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 Nonči zakaj so ti pa v 36t ustavili? Meni so v LJ rekli, da mi že v 34 ne bodo, da če bo šlo v porod bo, če ne pa ne Svaka svinja svoje mlati, geli? očitno rejsan. eh, či bi bilou po mnenji med. sestre bi me včasi piknoli nazaj na inekcije. Glavni na oddelki pa je pravo, či de se pač porod začal, de se začal, saj san že napunila 35t. glede na ocenjeno težo deteta pa, či donosin san opet pečena.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 29.9.2009 21:57:28
|
|
|
|
benika
|
Špelka, meni je tudi zdej ko sem ponovno iskala voziček ta v oči padel. Sem ga šla v MB gledat in morem rečt, da je praktičen. Sicer so imeli na ogled samo implast bolder 3 ampak menda je razlika med 3 in 4 samo ta, da so kolesa pri 4 samo delno gibljiva. Če ti je 3 všeč... Jaz sem ga sprobala in se zelo dobro obnese.... Za dodatne info sem ti na voljo... Živček, sej Špelka ne išče tega vozka. Ona ma svojega lepotca že doma Bivša Vita80 se zanima zanj
< Sporočilo je popravil benika -- 29.9.2009 21:59:07 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 29.9.2009 22:19:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Benika UPS Sem se mal zmedla Nonči... Vej de se pa prle začelo.... Samo nej šče te keden... Naslednjoga, ok? Vej pa san ti pravla... Sakšo tele ma svoje veselje Či bi bilou po babičino, bi ges šče gnes tan v porodni ležala pa rojevala Je ščela ka mi doktorca da nekše popadke, ka duže trajajo samo ka se kao dikline lepše odpirajo... Pa san že 12 vör tan ležala, pa me je šče nej mejla zadosti No gnes pa man darilo Vej pa bou... Gda de pravi čas, mo me s tebof dihale ka ti nede prehudo
< Sporočilo je popravil živa25 -- 29.9.2009 22:20:18 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 30.9.2009 9:21:31
|
|
|
|
pikicao.
|
おはよう親愛なる戦闘機 كيف حالك
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 30.9.2009 9:27:19
|
|
|
|
pikicao.
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 30.9.2009 9:38:42
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. おはよう親愛なる戦闘機 كيف حالك JutroDragi naru Tatakau stroj戦 Kako si? Ne vem kdo je Tatakau stroj. Če si mislila mene, sem dobro Sem še japonščono odkrila. Sam kitajščino mi pa slab prevaja
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 30.9.2009 9:42:59 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 30.9.2009 9:41:38
|
|
|
|
~Biba~
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. おはよう親愛なる戦闘機 كيف حالك おはようDragi naru Tatakau stroj戦 Kako si? Ne vem kdo je Tatakau stroj. Če si mislila mene, sem dobro
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 30.9.2009 9:49:12
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. おはよう親愛なる戦闘機 كيف حالك [دوبرو] [جوترو] [بوركيس]!
< Sporočilo je popravil aqua77 -- 30.9.2009 9:53:43 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 30.9.2009 9:52:24
|
|
|
|
pikicao.
|
hahahah...naj bi pisalo dobro jutro drage borke kako ste kaksn stroj si pa ti nasla Gigi? sm dol padla od smeha
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 30.9.2009 9:53:16
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. おはよう親愛なる戦闘機 كيف حالك お戦 うる闘お戦 おはよう Dobro jutro tekmi proti nas lahko闘O
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 30.9.2009 9:55:04
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. hahahah...naj bi pisalo dobro jutro drage borke kako ste kaksn stroj si pa ti nasla Gigi? sm dol padla od smeha Daj iz kitajščine v slovenščino, ne iz japonščine pa boš vidla kaj ven pride
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 30.9.2009 9:57:49
|
|
|
|
aqua77
|
Piki, tvoj bratranec te pozdravlja...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 30.9.2009 10:01:57
|
|
|
|
pikicao.
|
hahahaha... gigi pa kaj se vse ne najde na tem prevajalniku in kako smo? aja ze vprasala hahhaa.. bloooond aqua... nasla si bratranca lojzeka smo misli d je sou u holivud d bo babe 3 posnel
< Sporočilo je popravil pikicao. -- 30.9.2009 10:03:08 >
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......