|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja VI.
29.9.2009 15:29:52   
Kliki
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Joj kok ste me nasmejle.

Miklaroma kot berem tukaj si zelo močna osebnost S polno optimizma v sebi. Tokrat vama bo uspelo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Drži se.

Pri nas sve po starem, sedaj so O dnevi in bo treba pridno user posted image . Pa še veliko časa bom imela ker imam dopust in upam da tokrat pa končno rata.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
29.9.2009 16:30:38   
beyba
mikloramuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   vrjamem da bost a s tvojim kaml dočakala svojo srečo. Iz telih malih pingvinčkov bo zraslo kar nekaj otrok vrjemi!

Aqicaaaaaaaaaaaa naša pogumno z dvignjeno glavo v nov krog saj bo boš vidla.

Roza pujsek moj mali kako morš sploh razmišljat o takih štiklih, če  te je v križu štihnilo!  raj se cajti da boš kmal spet na polno slončkala da bomo mel veliko malih roza pujskov!!!11

Kombinacija vaju za aqico je pa itak ubijalska se vama vedno nasmejim!

KAko  kaj naše mamice nobena nima kaj dost časa kajuser posted image user posted image user posted image   nič grem gledat če mam kako slikico za vas

lp vsem borkam

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
29.9.2009 17:00:42   
ledenka
kaka debata user posted image user posted image user posted image slikce pa so svetovne!

aqua, novim zmagam naproti user posted image user posted image user posted image

mikla, sem bila zelo vesela, ko sem prebrala, da greš po zamrznjenčke user posted image držim pesti zate!!! user posted image user posted image user posted image

pikicaOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO user posted image sej vem, da si za kakim dobrim dedcem preveč sunkovito pogledala user posted image naj bo hitro bolje!

kliki, tokrat pa naj lepo rata plusek user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
29.9.2009 17:19:57   
Kliki
ledenka iz pod tvojih prstov v božja ušesa.user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
29.9.2009 17:23:40   
Nončika
alo!

sonček, moje sožalje.

miklarom, tako se govori in polno optimizma še naprej.

kliki, da vama res uspe.

evo me. nazaj z bolnice. v soboto sem se morala iti pokazat v P in so me tam zadržali, danes pa domov. spet sem fasala spasmex inekcije in so mi ustavili popadke. zdaj sem na tabletah, samo ta teden, naslednji teden jih več ne smem jemati, potem pa verjetno res akcija. no vsaj G v P mi je rekla, naj se počasi res pripravim.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
29.9.2009 17:26:11   
Kliki
Ja Nončika upam da tokrat pa res rata.

Ja boga spet si bila v bolnici, upam da bo kmalu treba dihati s tabo.user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
29.9.2009 17:33:58   
Nončika
kliki, očitno bo to kar hitro nastopilo. včeraj po jutranjem ctg sem bila že totalno fuč. ta pa mi G pravi, da če bo šlo v porod pa bo pač šlo v porod, saj je 35t ven.

aja, v soboto je moje dete vagalo 2920g. in to še pri ne polnih 35t. baje pa je kar velko in je kar za 37t.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
29.9.2009 18:25:10   
sonček85
Punce hvala vsem za izrčene sožalje v teh težkih trenutkih.Ko bom lahko sporočim in napišem kaj več

rada vas imam

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
29.9.2009 18:41:15   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

kliki, očitno bo to kar hitro nastopilo. včeraj po jutranjem ctg sem bila že totalno fuč. ta pa mi G pravi, da če bo šlo v porod pa bo pač šlo v porod, saj je 35t ven.

aja, v soboto je moje dete vagalo 2920g. in to še pri ne polnih 35t. baje pa je kar velko in je kar za 37t.
Tale tvoje dete je pa res že kar težko. Še malo pa se bo cartal pri mamici.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
29.9.2009 18:42:27   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Punce hvala vsem za izrčene sožalje v teh težkih trenutkih.Ko bom lahko sporočim in napišem kaj več

rada vas imam

user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
29.9.2009 19:54:13   
Anonimen
Ojla borkice...

Vidim da me nič ne pogrešate user posted image user posted image user posted image

Sonči85 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mikla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   FUL FUL FUL FUL FUL sem vesela zate.... Sem mela skoz eno breme na srčku zate user posted image

Aqui žižetka ti je dobro napisala.... Bolje da si zdej zvedla, kot čez 14 dni minus na testku user posted image Ampak vidim, da te je naša pujsika v dobro voljo spravila user posted image user posted image user posted image user posted image   BTW user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   SMO VAS POGREŠALE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Murki si že rodila? user posted image user posted image user posted image

Nonči zakaj so ti pa v 36t ustavili? Meni so v LJ rekli, da mi že v 34 ne bodo, da če bo šlo v porod bo, če ne pa ne user posted image Svaka svinja svoje mlati, geli? user posted image user posted image user posted image user posted image

Špelka, meni je tudi zdej ko sem ponovno iskala voziček ta v oči padel. Sem ga šla v MB gledat in morem rečt, da je praktičen. Sicer so imeli na ogled samo implast bolder 3 ampak menda je razlika med 3 in 4 samo ta, da so kolesa pri 4 samo delno gibljiva. Če ti je 3 všeč... Jaz sem ga sprobala in se zelo dobro obnese.... Za dodatne info sem ti na voljo...

Ajsi kako je blo na morčku? Slikice??

Sonči33 kako kej Lovro? Kdaj se bomo zdej kej vidle?

Naš fantič pa je pravi pobalinček... Trenutno žnara ker je utrujen od celega dneva ampak spal pa ne bi user posted image user posted image user posted image   Upam da kej kmalu omaga user posted image user posted image user posted image   No sej sicer pa ob pol 9ih kopanje in spanje. user posted image user posted image user posted image user posted image   Aja dobila sem avstrijske kapljice (od ene kolegice) in so super. Ta teden, če avto dobimo nazaj (ga imamo na servisu - zgleda da nas bo ornk po žepu udarlo user posted image user posted image ) bom šla proti A pa če kera kaj rabi, naj se oglasi user posted image user posted image

Še kej??

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 2511
29.9.2009 19:55:35   
Anonimen
aja...

KLIKI user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   DEJMO DEJMO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BTW... Jaz sem danes dobila svojo prvo M user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Spet so se začeli mesečni cikli user posted image user posted image user posted image Pa tok je blo lušno user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2512
29.9.2009 20:13:58   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

Nonči zakaj so ti pa v 36t ustavili? Meni so v LJ rekli, da mi že v 34 ne bodo, da če bo šlo v porod bo, če ne pa ne user posted image Svaka svinja svoje mlati, geli? user posted image user posted image user posted image user posted image  

očitno rejsan. eh, či bi bilou po mnenji med. sestre bi me včasi piknoli nazaj na inekcije. Glavni na oddelki pa je pravo, či de se pač porod začal, de se začal, saj san že napunila 35t. glede na ocenjeno težo deteta pa, či donosin san opet pečena.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
29.9.2009 21:57:28   
benika
Špelka, meni je tudi zdej ko sem ponovno iskala voziček ta v oči padel. Sem ga šla v MB gledat in morem rečt, da je praktičen. Sicer so imeli na ogled samo implast bolder 3 ampak menda je razlika med 3 in 4 samo ta, da so kolesa pri 4 samo delno gibljiva. Če ti je 3 všeč... Jaz sem ga sprobala in se zelo dobro obnese.... Za dodatne info sem ti na voljo...

user posted image Živček, sej Špelka ne išče tega vozka. Ona ma svojega lepotca že domauser posted image

Bivša Vita80 se zanima zanjuser posted image

< Sporočilo je popravil benika -- 29.9.2009 21:59:07 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
29.9.2009 22:19:57   
Anonimen
Benika   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   UPS user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem se mal zmedla user posted image user posted image user posted image

Nonči... Vej de se pa prle začelo.... Samo nej šče te keden... Naslednjoga, ok? user posted image user posted image   Vej pa san ti pravla... Sakšo tele ma svoje veselje user posted image Či bi bilou po babičino, bi ges šče gnes tan v porodni ležala pa rojevala user posted image Je ščela ka mi doktorca da nekše popadke, ka duže trajajo samo ka se kao dikline lepše odpirajo... Pa san že 12 vör tan ležala, pa me je šče nej mejla zadosti user posted image user posted image   No gnes pa man darilo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Vej pa bou... Gda de pravi čas, mo me s tebof dihale ka ti nede prehudo user posted image

< Sporočilo je popravil živa25 -- 29.9.2009 22:20:18 >

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2515
30.9.2009 9:21:31   
pikicao.
おはよう親愛なる戦闘機 كيف حالكuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
30.9.2009 9:27:19   
pikicao.
user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
30.9.2009 9:38:42   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

おはよう親愛なる戦闘機 كيف حالكuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

JutroDragi naru Tatakau stroj戦 
Kako si? Ne vem kdo je Tatakau stroj. Če si mislila mene, sem dobro user posted image  user posted image  user posted image

Sem še japonščono odkrila. Sam kitajščino mi pa slab prevaja user posted image

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 30.9.2009 9:42:59 >

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
30.9.2009 9:41:38   
~Biba~
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

おはようDragi naru Tatakau stroj戦 
Kako si? Ne vem kdo je Tatakau stroj. Če si mislila mene, sem dobro user posted image  user posted image  user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
30.9.2009 9:49:12   
aqua77

[دوبرو] [جوترو] [بوركيس]!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil aqua77 -- 30.9.2009 9:53:43 >

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
30.9.2009 9:52:24   
pikicao.
hahahah...naj bi pisalo
dobro jutro drage borke

kako ste user posted image user posted image user posted image user posted image

kaksn stroj si pa ti nasla Gigi? user posted image user posted image user posted image  sm dol padla od smeha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
30.9.2009 9:53:16   
pikicao.
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

お戦  うる闘お戦

おはよう user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dobro jutro tekmi proti nas lahko闘O  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
30.9.2009 9:55:04   
gigi1

hahahah...naj bi pisalo
dobro jutro drage borke

kako ste user posted image user posted image user posted image user posted image

kaksn stroj si pa ti nasla Gigi? user posted image user posted image user posted image  sm dol padla od smeha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Daj iz kitajščine v slovenščino, ne iz japonščine pa boš vidla kaj ven pride user posted image  user posted image  user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
30.9.2009 9:57:49   
aqua77
Piki,

tvoj bratranec te pozdravlja...

user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
30.9.2009 10:01:57   
pikicao.
hahahaha... gigi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa kaj se vse ne najde na tem prevajalniku user posted image user posted image user posted image user posted image

in kako smo?  aja ze vprasala user posted image user posted image user posted image hahhaa.. bloooond user posted image user posted image

aqua... nasla si bratranca lojzeka user posted image user posted image user posted image  smo misli d je sou u holivud d bo babe 3 posnel user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil pikicao. -- 30.9.2009 10:03:08 >

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......