|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja VI.
20.9.2009 12:03:58   
Kliki
Tam okoli 15.10 upam da tokrat jo res ne bo.user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
20.9.2009 12:53:28   
pikicao.
no no..bomo migal pa sejkal z ritoooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tm okol 30.09. pa user posted image user posted image  ce se se prou spomnem d tko O. poteka user posted image user posted image user posted image  

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
20.9.2009 14:22:47   
Argojuhica
argetka - kako pa pri vas napredujete?

Se*hvala, ampak danes me je tako strah. Sem nekje v 11 tednu, ponoči sem sanjala, da sem krvavela. Zbudila sem se prav uničena, kar naprej me preganja. Upam, da so bile le bedaste sanje.
Ja, strah je še večji, ker sem lansko leto izgubila pikico v 11+4t.
Trudim se, da bi odmislila, pregled pa imam v sredo. Komaj čakam, da pridem pred  dejstvo, kakršnokoli že je.

Drage moje, upam, da vas nisem zamorila. Lepo se imejte in lepo nedeljo vam želim.

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
20.9.2009 16:40:22   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Argojuhica

argetka - kako pa pri vas napredujete?

Se*hvala, ampak danes me je tako strah. Sem nekje v 11 tednu, ponoči sem sanjala, da sem krvavela. Zbudila sem se prav uničena, kar naprej me preganja. Upam, da so bile le bedaste sanje.
Ja, strah je še večji, ker sem lansko leto izgubila pikico v 11+4t.
Trudim se, da bi odmislila, pregled pa imam v sredo. Komaj čakam, da pridem pred  dejstvo, kakršnokoli že je.

Drage moje, upam, da vas nisem zamorila. Lepo se imejte in lepo nedeljo vam želim.

Oh, argetka - si lahko le zamislim kakšen je ta strah... Ampak tokrat, tokrat bo vse OK. Te sanje so le odraz tega strahu. Nč se ne boj. Držim pestke, da ti tale sreda čimprej pride in da vidiš svojo lepo pikico kak fajn raste! user posted image Ma to bo še lepotička oz lepotec!
Pa itaq da nas nisi zamorila. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

roza pujsika - tebe se pa res vsak razveseli, ko prideš s svojo pozitivno enetgijo. Razturaš  user posted image user posted image user posted image

Nonči? A naj me skrbi? Si ok?
sunshine33 - a veš da sem sanjala o najinem kofetkanju? user posted image user posted image
sunshine85, ajsika, živček, Erin (miša ma te misamo, malo rito sem pripelji) & ostale z lepotci- kak so vaši pobalinčki?
beyba,trinity, pikapoka (kje za vraga se potikaš???) & ostale s princeskami - kak so vaše lepotičke?
larilu- upam, da se pikec pozdravi in da krčki pri maleni izzvenijo. Jih tudi mi pestujemo. Jaz se proti njim borim s sirupom Kuminin, masažo buščeka (Weleda olje) in po novem še s kapljicamo Bio Gaia (zdaj sem ji jih dala dvakrat - man feeling, da krčki niso tak pogosti in da trajajo krajši čas...)
gigi -  a i me na FB-ku nočeš sprejet? user posted image
pikica36 - kako ste pri vas? Si ok?
aquina - kak špike? Ti gre?
oktavija - upam, da se že doma cartate!
UnPerfect - ka je zaj? Prijdeš gda v naše kraje ali samo po Pohorje lejčeš? user posted image
benči - tvoja  tamala sta taka cukra! Zdaj pa še enkrat ata na mamo ali pa mama na ato in še kako pupo, da boste še bolj pocukrani user posted image
Nataša35 - kako napredujete?
polaris & lunčika - saj vesta kaj vaju čaka moji najljubši mariborčanki? Tole: user posted image user posted image user posted image Ma mi seka spet danes...
Vita80 - kje pa se ti potikaš?

Hm, a nisem nekje že omenila, da bi se rada ''posladkala'' ob pogledih na vaše bušije?
Moj je nekam viseč ratal. Nič več lep in okrogel, je kot prazen žakelj... user posted image user posted image user posted image No, da vas vidimo Miss buši user posted image user posted image user posted image user posted image
Torej? Ve, ki ste na listi - striptiz!
Spelka12 - srečka nosečka   PDP 23.10.2009 

Nončika - srečka nosečka   PDP 24./30.10 oz 3.11   
    Murkica - LJ - srečka nosečka  1.11.2009 
       Vita80 - srečka  PDP 1.1.2010 
miklarom - srečka  PDP 18.01.2010 (miša, zate pa držim pestke...)
Agrojuhica - srečka PDP 15.04.2009
Nataša35 - srečka PDP 21.04.2009

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 20.9.2009 16:47:55 >

(odgovor članu Argojuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
20.9.2009 20:19:57   
oktavija
Čer borkice!

Na hitro se vam oglasim dokler pikica spi!

Hvala za dihanje in čestitke!!!

Prišli smo domov in se privajamo na novo življenje!
Moja pikica je dobro, porodna zgodba sledi v naslednjih dneh..

Zdaj pa še ena slikica do naslednjič:
user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
20.9.2009 20:30:43   
~Biba~
¸na brzino, sem v gužvi, komaj domov prišla, ju3 pa dalje...

oktavija moram ti čestitat, sicer sem pozna, ampak upam da ne prepozna, čestitke za rojstvo larise user posted image user posted image

pikipujs živeliuser posted image
bom čez teden kaj več poročala

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
20.9.2009 20:31:32   
~Biba~
iiiiiiiiiiiiiiii oktavija kak lepa pupauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
20.9.2009 20:56:56   
Anonimen
ojla
men je tko vročeeeeeeeeegroza
nč cele dneve se borimo z vročino,krči (mal manj),jaz sm na dieti k zarad princeske skor nič ne smem k drgač jo tko zvija da je jojuser posted image
oktavija kolk je luštna pikicauser posted image

dnevi mi tko hitr minevajo da ne morm vrjet da je naša princeska že 15 dni starauser posted image čas kr bežiuser posted image
nč zdele grem pa crkljat sam še ne vem kterga tamavčija al princeskouser posted image polne rokeuser posted image

(odgovor članu ~Biba~)
  Neposredna povezava do sporočila: 2308
20.9.2009 21:22:50   
Kliki
oktavija kaka lepa punčka.
Argojuhica grde misli prosim odstrani iz tvoje glave.

Evo mene sem danes prišla iz službe nazaj domov ker se učitno nek virus fasala in mi je bilo noro slabo in še drisko imam. Tko da že cel popoldne počivam. Jutri sem pa tudi še prosta in upam da težave minejo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
20.9.2009 21:43:42   
Fargesia
oktavijaaaaaa, kakšna lepotica!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
21.9.2009 7:29:24   
sonček85
Danes ponoči ob 3.23 se je rodila mala punčka TAJA mamici MIKLAROM, a je bila prešvohcena in odšla po 2h z  angelčki k bratecu Timiju.Naj počiva v miru in da z bratecem moč mamici in atiju.
Miklarom iskrene sožalje Aleksander,Sonček in M.

user posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 21.9.2009 7:30:15 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
21.9.2009 7:30:52   
ledenka
mikla user posted image user posted image user posted image iskreno sožalje...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
21.9.2009 7:48:55   
sonček33
Miklarom...iskreno sožalje. Jočem s teboj.user posted image user posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
21.9.2009 7:57:01   
NATAŠA35
miklarom jočem s tebojuser posted image user posted image user posted image sem čisto brez beseduser posted image user posted image user posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
21.9.2009 8:59:35   
gigi1
Mikla moja draga user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Nimam besed tolažbe. Naj vaju angelček Taja čuva in vama da moči, da preneseta tudi ta udarec usode.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
21.9.2009 9:28:45   
NATAŠA35
oktavija mala je pravi sončekuser posted image user posted image user posted image user posted image

se* dobila sem pregled za NS in ga imam 16.10., samo me je strah, ker sem dobila krvav izcedekuser posted image , pa me je strah za mojo pikico

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
21.9.2009 10:41:30   
spps
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Miklarom user posted image user posted image  

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
21.9.2009 11:39:39   
aqua77
mikla..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo bila danes pri Atu, naštel nam je samo pet foliklov, veliki od 14 - 10 . Pojutrišnjem še enkrat do njega po stopko v petek pa punkcija... Tak je njegov plan. Upam, da se bo kje še kakšen folikel našel... user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
21.9.2009 11:43:19   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki

A katera ve Kaj je z našo Nončiko?

evo me. še vedno 2v1. sicer sem mislila, da bom z sobote na nedeljo pristala v P, a je minilo. čez dan me je cel dan mantral križ. zvečer, ponoči pa me je tako bolela sramna kost, da sem se komaj premikala po postelji plus vsega pa še nenehni obiski WC-ja. groza no. nato pa kot če bi odrezali in me je vse skupaj v nedeljo minilo.

naj me ta teden nič ne zgrabi, ker je moj popoldanski.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
21.9.2009 11:44:44   
hmm
Draga Miklarom, moje iskreno sožalje ob izgubi hčerkiceuser posted image user posted image user posted image user posted image . Vem, da zdaj nobena tolažba ne pomaga in da je bolečina neznosna, rada bi ti rekla le to. Nikoli ne pozabi, da SI MAMICA svoji Taji, čeprav ta ni s tabo. Drži se!!!!!!!!!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
21.9.2009 11:49:45   
Nončika
miklarom, naj vaju vajina Taja skupaj z bratcem čuva z neba. tebi pa polno moči in optimizma, da premagaš tole hudo preizkušnjo in da greš naprej.

groza, no. cela sem beee in samo mi solze polzijo po licu. jaz se ubadam z malenkostmi v primerjavi z miklarom. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
21.9.2009 12:21:27   
NATAŠA35
vem, da bo grdo od mene in neprimerno, da vprašam, samo a mi lahko pove katera, kakor berem je miklarom že prej izgubila otrokauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , kaj je bilo sploh pri obeh narobe - pa ne me skritizirat prosim....

nončika ti pa lepo počivaj, ker zgleda boš kmalu šla v P...

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
21.9.2009 12:40:48   
Argojuhica
O, ne miklarom, saj ne morem verjeti... Nimam besed. Sožalje in drži se.

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
21.9.2009 14:19:03   
murkica
Mikla jokam s tabouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vem, da nobene besede ne bodo odtehtale bolečine, ki jo čutiš ampak, če boš kadarkoli potrebovala pogovor, smo tetke z RR-ja tukaj. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

Neposredna povezava do sporočila: 2324
21.9.2009 14:21:19   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   MIKLA DRŽI SE!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Besed tolažbe pa ne najdem ta trenutek user posted image user posted image user posted image user posted image ž

Punce a mi lahko kera pomaga? Mi imamo D3 kapljice, ker mi je (HB) Ajsi AD3 odsvetovala. No pa tudi D3 imamo blazne težave... Enkrat so bili krči, naslednjič smo bruhali v loku, no danes pa spet krči. Žiga se kljub kapljicam že eno uro premetava in napenja, da sem ga komaj previla user posted image A je to sploh nujno dajat?

Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prva nosečnost po 30. letu?
Vse več je parov, ki se za otroka odločajo šele po 30. letu starosti. Kakšne so prednosti takšne odločitve, najdete v pr...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......