Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Argojuhica argetka - kako pa pri vas napredujete? Se*hvala, ampak danes me je tako strah. Sem nekje v 11 tednu, ponoči sem sanjala, da sem krvavela. Zbudila sem se prav uničena, kar naprej me preganja. Upam, da so bile le bedaste sanje. Ja, strah je še večji, ker sem lansko leto izgubila pikico v 11+4t. Trudim se, da bi odmislila, pregled pa imam v sredo. Komaj čakam, da pridem pred dejstvo, kakršnokoli že je. Drage moje, upam, da vas nisem zamorila. Lepo se imejte in lepo nedeljo vam želim. Oh, argetka - si lahko le zamislim kakšen je ta strah... Ampak tokrat, tokrat bo vse OK. Te sanje so le odraz tega strahu. Nč se ne boj. Držim pestke, da ti tale sreda čimprej pride in da vidiš svojo lepo pikico kak fajn raste! Ma to bo še lepotička oz lepotec! Pa itaq da nas nisi zamorila. roza pujsika - tebe se pa res vsak razveseli, ko prideš s svojo pozitivno enetgijo. Razturaš Nonči? A naj me skrbi? Si ok? sunshine33 - a veš da sem sanjala o najinem kofetkanju? sunshine85, ajsika, živček, Erin (miša ma te misamo, malo rito sem pripelji) & ostale z lepotci- kak so vaši pobalinčki? beyba,trinity, pikapoka (kje za vraga se potikaš???) & ostale s princeskami - kak so vaše lepotičke? larilu- upam, da se pikec pozdravi in da krčki pri maleni izzvenijo. Jih tudi mi pestujemo. Jaz se proti njim borim s sirupom Kuminin, masažo buščeka (Weleda olje) in po novem še s kapljicamo Bio Gaia (zdaj sem ji jih dala dvakrat - man feeling, da krčki niso tak pogosti in da trajajo krajši čas...) gigi - a i me na FB-ku nočeš sprejet? pikica36 - kako ste pri vas? Si ok? aquina - kak špike? Ti gre? oktavija - upam, da se že doma cartate! UnPerfect - ka je zaj? Prijdeš gda v naše kraje ali samo po Pohorje lejčeš? benči - tvoja tamala sta taka cukra! Zdaj pa še enkrat ata na mamo ali pa mama na ato in še kako pupo, da boste še bolj pocukrani Nataša35 - kako napredujete? polaris & lunčika - saj vesta kaj vaju čaka moji najljubši mariborčanki? Tole: Ma mi seka spet danes... Vita80 - kje pa se ti potikaš? Hm, a nisem nekje že omenila, da bi se rada ''posladkala'' ob pogledih na vaše bušije? Moj je nekam viseč ratal. Nič več lep in okrogel, je kot prazen žakelj... No, da vas vidimo Miss buši Torej? Ve, ki ste na listi - striptiz! Spelka12 - srečka nosečka PDP 23.10.2009 Nončika - srečka nosečka PDP 24./30.10 oz 3.11 Murkica - LJ - srečka nosečka 1.11.2009 Vita80 - srečka PDP 1.1.2010 miklarom - srečka PDP 18.01.2010 (miša, zate pa držim pestke...) Agrojuhica - srečka PDP 15.04.2009 Nataša35 - srečka PDP 21.04.2009
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 20.9.2009 16:47:55 >
|