|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI.
20.5.2009 21:14:12   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: polaris

IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

polaris - tebi pa samo dolg jezik user posted image user posted image user posted image user posted image

Se*, ne pozabi - moj je daljši user posted image user posted image user posted image user posted image

To je pa za predebatirat!

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 126
20.5.2009 21:28:40   
spelka12

IZVIRNO SPOROČILO: polaris

polaris - tebi pa samo dolg jezik user posted image user posted image user posted image user posted image

Se*, ne pozabi - moj je daljši user posted image user posted image user posted image user posted image

To je pa za predebatirat!

Ve ga pa pokate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

barbyG joj žal mi je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Kaj je pa dr rekel o tem? A imaš tolk slabe celice, a od tvojega plavalčki ne plavajo dost hitro?
sonček85 kolk je mali Aleks lušten
nončika to je pa zelo lepo slišat. Upam, da oba prideta kmalu domov. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 127
20.5.2009 22:29:53   
Kliki
Ni je kar odleglo ko sem prebrala da so naši Nončiki krči popustili naj bo še bris OK in da gre š čimpraj domov.

Mislim nate in držim pesti.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 128
21.5.2009 11:31:53   
Anonimen
dan!
men je že pasje vroče,sm že vzun peril obesila,zdele se pa morm spravit jogurtov peciv pečt pa z jabolčki gor,pol bom pa ševrjetn kompot skuhala k mam tok jabolk da jih morm nekak ponucatuser posted image pol pa sevede igrače od tamavčija pospravt,pa pomit po tleh po celem stanovanju no in potem pa upam na 5 minut počivanjauser posted image

prov lepe frajerje mateuser posted image jaz vam pravim da jih boste prov mogle pazit k bodo vzun pred vrati punce čakaleuser posted image
sonči tm se pa prov vid kako Aleks uživa pri kopanju no sej jaz bi tud zdeleuser posted image

(odgovor članu Kliki)
  Neposredna povezava do sporočila: 129
21.5.2009 11:38:33   
ledenka
naš mali kuža je danes umrl... v starosti 15 let. ledvice so mu odpovedale in je dobil injekcijo... user posted image  

user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 130
21.5.2009 11:42:28   
Anonimen
oh ajsi user posted image user posted image user posted image k da ti je bilo še tega treba,ampak veš pikica bolj to kot pa da se muči čeprav je težko sprejetuser posted image user posted image je bil pa pravi lepotec tale višavski terieruser posted image pa vedi da je doživel zelo lepo starost in se spomni lepe čase 

< Sporočilo je popravil larilu -- 21.5.2009 11:43:10 >

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 131
21.5.2009 11:50:39   
ledenka
hvala, larilu user posted image user posted image user posted image  saj zato se je mama odločila za injekcijo, čeprav bi mu morda lahko še malo podaljšali življenje z infuzijami. ampak teden ali mesec tega ni vredno...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 132
21.5.2009 12:02:04   
sonček85
larilu.ja res je užival ,komaj čakam naslednje kopanje
ajsi:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa tko lep kuži je .Bolje tko koda bi pa trpel in omrčkal od bolezni sam.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 133
21.5.2009 12:34:32   
pikica36
hoj, kako ste? jaz sem danes kljub čudovitemu vremu cela neka depresivnauser posted image
gledam in berem vse mogoče na netu, pa pušenjakov forum..... in zraven ugotavljam, da bi  zadnjič na Uz po vseh predpisih že morali videt srčka(čeprav je v izvid napisal psu+, meni pa je rekel da še niso vidni  in da še ni nujno da souser posted image )zdaj pa se vsa panična in zaskrbljenauser posted image
pa sem si že 1000x rekla, da ne bom brskala za informacijami, ker sem pol čistuser posted image , če ni tako kot piše.

ma, sem se morala malo izkašljat , pa brez zamere

ajsi-  kaka štručka je max user posted image user posted image user posted image user posted image , jaooo so mi začeli hormoni delat sem se karuser posted image  zraven tvojih slikc, seveda spet s črnim scenarijem, da meni pa spet ne bo namenjeno doživet tega čudovitega trenutkauser posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 134
21.5.2009 13:06:15   
Fargesia
ajsika....user posted image    user posted image    user posted image  

mi smo našega dal uspavat 2.2.2009....limfni rak...star je bila pa 5 let in 8 mesecev....

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 135
   RE: Nova borba se pripravlja VI.
21.5.2009 14:18:43   
NATAŠA35
miklarom user posted image user posted image bravo...jaz bom poskusila čez par dni, ker je prišla tetauser posted image ...sem mislila, da bom zagledalauser posted image , ker so me tako bolele joške, pa ni ratalo...grem naprej...

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 136
21.5.2009 16:21:59   
miklarom
ajsi - user posted image user posted image user posted image  ubogi mali kuža, pa tak lepi je bil, user posted image user posted image

nonči - o, hvala bogecu, da je vse vredu, pa kmalu pridita domov. lubčkauser posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 137
21.5.2009 16:55:24   
BarbiG

[/quote]

barbyG joj žal mi je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Kaj je pa dr rekel o tem? A imaš tolk slabe celice, a od tvojega plavalčki ne plavajo dost hitro?
sonček85 kolk je mali Aleks lušten
nončika to je pa zelo lepo slišat. Upam, da oba prideta kmalu domov. user posted image user posted image user posted image
[/quote]

Največji hec je to, da sva bila danes na GK in na razgovoru z biologinjo, ki je rekla, da so bile vse celice super in zrele in tudi odmrznjeni plavalčki so bili super. Zgleda, da je imela prste vmes mati narava. Kokrkoli, najin primer gre zdaj na konziliji, jeseni pa v nove boje.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 138
21.5.2009 20:54:19   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

naš mali kuža je danes umrl... v starosti 15 let. ledvice so mu odpovedale in je dobil injekcijo... user posted image  

user posted image

ledenka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  si ne morem misliti, kako vam je hudo user posted image user posted image user posted image .
pikica moj srček se je videl šele v 9 tednu. Sej bo pri tebi tudi sigurno. Kdaj imaš spet UZ?
barbyG jeseni v nove boje in prav je tako. AMpak do jeseni se lahko že tud po naravni poti zgodi ane? A lahko vprašam kako to, da imata odmrznjene plavalčke in ne hmmmm svežih*

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 139
21.5.2009 21:08:35   
spelka12
Skoraj bi pozabila joj.
OKTAVIJA vse najboljše za teeeeeeeeeeeeeeeeee.....

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 140
21.5.2009 21:58:59   
beyba
Nončika...vse bo ok, držim pesti!

BArbiG...ne vem kaj naj rečem....sam ne obupat...Enkrat bo že ratal....samo ne izgubi vere

Ajsi.......objemček, sem bila lani maja na istem pa vem kako je blo hudo, še danes pogrešam Sintijo, ko pridem domov, se mi kar zdi da bo pritekla izza vogala me pozdravit!

Benkica kaka srčka sta tvoja dva lepotca

Erin kaka pozerja sta...kdaj pade kava?

Sonček 85 bravo za prve čofkote....

JAzzika sorči ko se bl malo oglašam ampak vas kar berem....še mal pa greš tudi ti v rim......

Pikica36 nikar si delat tega, že brez tega je dost hudega na svetu kar nas prizadane....uživaj v nosečnosti vse je ok!!!!!!!!!!!!!!!!

Fergiuser posted image user posted image user posted image še mal pa se boš odcepla od nas gospodičen in pristopila v kljub gospa...kaka slikica poročne odprave?

Oktavia ....vse naj naj naj naj naj....sej veš kaj vse ti želim kaj ne?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se*  lubika moja sej veš da te skoz berem....trebušček raste ? Pridno božaš?

Sonček33 Kako kaj naš nečak?A je priden?

Trinity kaka prinčipesa je malauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če sem katero pozabila ne mi zamerit prosim....

Vas berem in se vam oglasim še kaj......

AJa Ela je super...ponoči smo se nehal dojit po dnevi ne zdrži brez tako da mal še štukamo....Imamo 8 zobkov...Znamo pokazat kako smo veliki, kdo je moja lubica, ploski ploski, bravo, halo halo, pa pihnit znamo plamen, pa afne guncamo.....Mal še slikic sledi da ne boste rekle kaka sem.....

pozdravček vsem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 141
21.5.2009 22:06:20   
Fargesia
beyba, dobiš po poroki!!!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 142
21.5.2009 22:20:55   
beyba
user posted image

takole smo na gujsnici....

user posted image

Tkole pa čez nekaj časa...

user posted image

takole pančkamo prvič....

user posted image

in takole drugič....

user posted image

Takole zgledamo ko se še odločamo kaj nam ni prav...vemo pa da nekaj ni kot je treba....

user posted image

Takole izgledamo ko oči obupa po kopanju ji nataknit plenico, in potem nagica priteče iz kopalnice...mora potem mami pomagat!

user posted image

takole pa ko nam rata škrata v pidžamo vršt...

user posted image

Takole omagata moje dva srčka....

user posted image

Takole smo pa dans prvič jedli lubenico...mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...a boš mal?

user posted image

user posted image

No upam da sem se mal oddolžila za nazaj.....

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 143
21.5.2009 22:22:25   
sonček33
Beyba kako lepa punčka je tvoja Ela. In tista fotka z atijem...kjut.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 144
21.5.2009 22:27:38   
beyba
aja ajsi...še to...jst sem dobla vabilo za ogled slikic, sam mi jih ne prikaže sam na olbume javne od drugih me vrže....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 145
21.5.2009 22:28:32   
beyba
JA srček moj mali je....pomoje smo vse mame tko zaljubljene v svoje otroke...vsak dan bolj!!!!!!!!!!!!!! 

Jih je dobro zmanjkalo a ne?!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 146
21.5.2009 23:05:28   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

user posted image
Škoda da je moral med user posted image  ampak je tako bolje kot pa da bi trpel.user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 147
21.5.2009 23:07:32   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: beyba

user posted image  

Kaka lepotička.

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 148
22.5.2009 6:22:42   
Serendipity
Uh, to je pa bila stimulacija za dobro jutro. Kakšna lepotička je ta naša malička Ela! user posted image  user posted image  user posted image To je že skoraj top model! user posted image user posted image user posted image

ajsi - žal mi ja ze tvojega kužija ... Je p ana žalost bila pač izbrana boljša rešitev zanj. Zdaj že veselo skače in laja po pasjih nebesih!

fargi - da te ne bom jaz majcko kaj po riti! user posted image A nič nočeš deliti z nami? user posted image Saj vem, da boš lepotička in pol! Ti samo uživaj v pripravah.. Neverjetno hitro vse pride in mine user posted image

nonči - upam, da si kaj boljše. Drži se.

oktavija - sem se v sredo spomnila in si mislila, da vnaprej ne bom čestitala, včeraj je bil ''čuden'' dan in sem spiustila iz glave zato pa danes, za nazaj, ampak iz srca - VSE NAJBOLJŠE in NAJLEPŠE!

user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 149
22.5.2009 7:30:18   
pikica36
jutrooo!
najprej OKTVIJA- VSE NAJBOLJŠE!!user posted image user posted image
BEYBA_tvoja princeska je pa popestritev za dobro jutro, prava lepotička je, ni kaj

ajsi- user posted image user posted image žal mi je za kužeka

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?