Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 27.6.2009 8:36:53
|
|
|
|
gigi1
|
Ahoj pupike Fargi uživajta danes 100/uro. Želim vama le srečo in veselje na vajini skupni poti. Lučka čestitke za Nežo tebi in Lučkotu še tukaj Sekica saj ne vem, če sem ti že čestitala, ker bo puppa. Se prav veselim Larilu res je veliko prezgodaj, da bi tri voda odtekla, me je pa zaskrbelo . HB, da je vse OK. Ajsi kaj pa non-alco? Lupčke vsem in lep vikendek
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 27.6.2009 9:14:12
|
|
|
|
jazzz27
|
Lučka..čestitke tudi tukaj!! Cartajte se 100 na uro.... Fargi...vso srečo vama želim in veliko ljubezni!!! Žižika..moj je zasedel lapitopija in kampira gor..jaz pa ne morem do pošte ..ob prvi priliki...saj veš
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 27.6.2009 10:41:40
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Ajsi kolk mam jst tebe rada.... mohito ... njama, njama... čez kako leto častim
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 27.6.2009 10:48:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Ajsi kolk mam jst tebe rada.... mohito ... njama, njama... čez kako leto častim JAZ BI TUDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII Ej punce jst mam prov ornk željo da bi se ga napila Pa nisem bla pijana že ene dve leti ampak zdej me pa prov ma da bi se ga napila Fargi SREČNO!!!!! Naj vama bo pot posuta z veliko otročki in radostmi pa seveda z ljubeznijo Jazzzi a že kej dihaš? Kaj čakaš? Pejd že, da se seznam malo premakne... Bova midve s Se* prej na vrsti
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 27.6.2009 10:48:47
|
|
|
|
Erin
|
Fargi - naj vam danes sonce sije, skupna pot pa posuta z zdravjem, razumevanjem in večno ljubeznijo... Uživajta!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 27.6.2009 11:50:27
|
|
|
|
spps
|
Fargi, kljub slabemu vremenu, naj bo ta dan nepozaben Srečno
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 27.6.2009 11:55:55
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Ajsi kolk mam jst tebe rada.... mohito ... njama, njama... čez kako leto častim A tam kjer delajo najboljše... IZVIRNO SPOROČILO: živa25 Ej punce jst mam prov ornk željo da bi se ga napila Pa nisem bla pijana že ene dve leti ampak zdej me pa prov ma da bi se ga napila No, no... en mal še potrp... no kako leto... kot pravi ajsi
< Sporočilo je popravil miska73 -- 27.6.2009 11:57:32 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 27.6.2009 12:46:57
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Ajsi kolk mam jst tebe rada.... mohito ... njama, njama... čez kako leto častim A tam kjer delajo najboljše... kje pa to je??? žiži, brezalko mohito pa... ni to to brezalko pivo redno tankam, sploh v tej vročini... ampak brezalko mohito? neeeeee nič, grem na trg, dete je tečno in upam, da se bo v vozičku umiril pri tem vremenu ni čudno...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 27.6.2009 13:23:17
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Ajsi kolk mam jst tebe rada.... mohito ... njama, njama... čez kako leto častim A tam kjer delajo najboljše... kje pa to je??? žiži, brezalko mohito pa... ni to to brezalko pivo redno tankam, sploh v tej vročini... ampak brezalko mohito? neeeeee nič, grem na trg, dete je tečno in upam, da se bo v vozičku umiril pri tem vremenu ni čudno... Glede na to, da je bistvena sestavina mohita pravi kubanski rum... Je brezalkoholna verzija v bistvu neizvedljiva... Drgač pa Ajsi, baje da je Kuba prijazna dežela tudi za potovanja oziroma dopustovanja z majhnimi otroci.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 27.6.2009 14:05:38
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Ajsi kolk mam jst tebe rada.... mohito ... njama, njama... čez kako leto častim A tam kjer delajo najboljše... kje pa to je??? žiži, brezalko mohito pa... ni to to brezalko pivo redno tankam, sploh v tej vročini... ampak brezalko mohito? neeeeee nič, grem na trg, dete je tečno in upam, da se bo v vozičku umiril pri tem vremenu ni čudno... Glede na to, da je bistvena sestavina mohita pravi kubanski rum... Je brezalkoholna verzija v bistvu neizvedljiva... Drgač pa Ajsi, baje da je Kuba prijazna dežela tudi za potovanja oziroma dopustovanja z majhnimi otroci.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 27.6.2009 21:43:21
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Odgovooor je..... ...takšen A dej nooooooooooo... Špelka, je moj Loli neki gor pšrafala... ti pa si mojmu Sviteku dol odšraufala... jao ka mi delate . Jah nč.. bo pa zdej 10. tednov pač Zarja . drgač pa.... fulllllllllllllll sem veselaaaaa al z al brez tam spodej, glavn da ste o.k
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 28.6.2009 11:02:31
|
|
|
|
Kliki
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: Kliki Vse borke dajte mi nekaj pomagat. Po laparo sem imela normalno cikel na 28dni. V letošnjem letu pa se mi dogaja že nekaj mesecov da je moj cikel dolg 28 dni naslednji pa potem 32dni, sledi mu spet 28 dni in potem spet 32dni. Zdaj pa me zanima če se še kateri to dogaja? to je pa zanimivo a imaš mogoče kak PCO ali kaj takega? no, sicer so bili moji cikli tudi precej nihajoči, pa je pri meni vse ok... Nazadnje mi je G rekel da je vse OK. Res pa da tega mu nisem omenila mi je pa čudno sicer samo to da se vsak drugi mesec premakne. Drugače pa pride redno in boleče tudi niso.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 28.6.2009 11:04:44
|
|
|
|
Kliki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika IZVIRNO SPOROČILO: Kliki Vse borke dajte mi nekaj pomagat. Po laparo sem imela normalno cikel na 28dni. V letošnjem letu pa se mi dogaja že nekaj mesecov da je moj cikel dolg 28 dni naslednji pa potem 32dni, sledi mu spet 28 dni in potem spet 32dni. Zdaj pa me zanima če se še kateri to dogaja? kliki, rada bi ti pomagala, a nimam pojma. takih in podobnih težav nisem mela. cikle sem mela od 24-30dni. nikoli točno. tam nekje na 26, odmiki so pa bili. Ja vem tudi jast ne vem kaj naj si mislim. Moj dragi je rekel nej se neham že obremnjevati stem kdaj bo prišla in kdaj ne pa bo vse OK in še več šans bo da zanosim.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 28.6.2009 11:55:23
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: Kliki Vse borke dajte mi nekaj pomagat. Po laparo sem imela normalno cikel na 28dni. V letošnjem letu pa se mi dogaja že nekaj mesecov da je moj cikel dolg 28 dni naslednji pa potem 32dni, sledi mu spet 28 dni in potem spet 32dni. Zdaj pa me zanima če se še kateri to dogaja? to je pa zanimivo a imaš mogoče kak PCO ali kaj takega? no, sicer so bili moji cikli tudi precej nihajoči, pa je pri meni vse ok... Nazadnje mi je G rekel da je vse OK. Res pa da tega mu nisem omenila mi je pa čudno sicer samo to da se vsak drugi mesec premakne. Drugače pa pride redno in boleče tudi niso. Jajčnika se izmenjavata, vsak mesec eden..očitno ti eden malo štrajka oz ima malo daljši cikel...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 28.6.2009 18:55:02
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki IZVIRNO SPOROČILO: Nončika IZVIRNO SPOROČILO: Kliki Vse borke dajte mi nekaj pomagat. Po laparo sem imela normalno cikel na 28dni. V letošnjem letu pa se mi dogaja že nekaj mesecov da je moj cikel dolg 28 dni naslednji pa potem 32dni, sledi mu spet 28 dni in potem spet 32dni. Zdaj pa me zanima če se še kateri to dogaja? kliki, rada bi ti pomagala, a nimam pojma. takih in podobnih težav nisem mela. cikle sem mela od 24-30dni. nikoli točno. tam nekje na 26, odmiki so pa bili. Ja vem tudi jast ne vem kaj naj si mislim. Moj dragi je rekel nej se neham že obremnjevati stem kdaj bo prišla in kdaj ne pa bo vse OK in še več šans bo da zanosim. in tvoj dragi ma čisto prav. ne obremenjuj se, sproti se in bo ratalo.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 28.6.2009 23:30:21
|
|
|
|
Kliki
|
Ja saj se probam in resnično upam da nama kmalu rata.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 29.6.2009 8:15:45
|
|
|
|
NATAŠA35
|
lučka čestitke za nežo se* za pupo - joj ko bi tud meni ratalo kliki ne sekiraj se, sprosti se in boš ugledala , kakor ti je ena povedala, da ti en jajčnik malo štrajka...vse se bo uštimalo... mi smo bili te prazniki zelo dejavni in smo dosti , pa ni vrag, da se ne prime
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 29.6.2009 9:53:22
|
|
|
|
murkica
|
Lučka čestitke za pupiko!!!! Uživajte!!!!! Fargi- sploh ne dvomim, da si uživala in da je vajin dan minil točno tako, kot si si ga predstavljala. Komaj čakam na slikce!!! No ampak zdaj pa uradno, čestitke GOSPA Fargi Ta vikend sem se malo potepala, šla na ogled vozička in zdaj sem čisto navdušena. Ampak še vedno ne vem katerega bomo izbrali. Bi bilo bolje, če bi imeli samo 1 barvo in bi bil problem rešen. Tako, da danes grem položit denar za voziček, potem pa mislim, da ga bova kar naročila , če se bova seveda lahko zmenila za barvo. . Bodite pridne in upam, da vas čudno vreme ne bo spravilo v čudno voljo. Papa
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 29.6.2009 9:55:53
|
|
|
|
jazzz27
|
še sem tu...in vse kar lahko rečem...i love alcohol!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 29.6.2009 10:07:37
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 še sem tu...in vse kar lahko rečem...i love alcohol!!! ... ne vem kako naj si tole tvojo ljubezen predstavljam...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 29.6.2009 10:35:01
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 še sem tu...in vse kar lahko rečem...i love alcohol!!! ... ne vem kako naj si tole tvojo ljubezen predstavljam... tko da mi fejst diši , ko smo že pri temi
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 29.6.2009 11:13:42
|
|
|
|
Anonimen
|
jazzi jaz sm se pa že spraševala če že dihaš men je ta vreme prov že grozn zdele že 1 uro brskam za torto kakšno bom tamavčiju naročila k bo mel zdej roj. dan
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 29.6.2009 11:15:06
|
|
|
|
miklarom
|
JAZZZ - o, poglej jo no si še tukaj, no kar bodi še malo , še imaš nekaj dni časa , jaz si bom pa do takrat napolnila močne baterije, da bom fejst dihala s tabo
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 29.6.2009 11:21:26
|
|
|
|
Kliki
|
Ja saj probam biti čim bolj sproščena in uživati v življenju. Pa ni hudiča da tudi meni ne bo enkrat ratalo postati srečak . V meni in mojemu je polno optimizma.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 29.6.2009 12:08:16
|
|
|
|
NATAŠA35
|
ooo jazzy je še vedno tu...lepo kliki tako se govori, in vem, da bo julij zate roza obarvan..
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......