murkica
|
Zdravo punce moje, eno še en glasek od mene :))) Mi se na polno kuhamo in upam, da bo ta vročina kaj popustila ker je že kar mal nadležno, da se morava s tamalo tok skrivat pred soncem. Drugače pa smo super. Sicer smo preboleli eno virozico (so rekli da naj bi bila 6. bolezen), ampak je bilo kar burno, ker nismo in nismo mogli zbit vročine. Za nameček sva bila pa tudi midva z mojim bolna (nekaj čisto drugega in sva bila na antibiotikih) in sva tudi misva kuhala, zravn pa sm skrbela za malo in nisem spala dva dni, ker me je bilo preveč strah, da ji nebi vročina še bolj narasla :( No ampak zdaj smo super, ne teče nič več iz noska in komaj čakam naslednji teden, ko bova šle mal namočit rikto v toplice. Vidim, da ste bolj ali manj vse ok, razen tistega bronhitisa, in upam, da je mali sedaj dobro. Mi pridno rastemo, papamo že skoraj vse, čeprav ji še posebaj kuham večinoma, ker me ves čas skrbi, da ji nebi preobremenila želodčka), ampak drugače pa je mala prava navihanka. Zobkov še nimamo, ampak se spodaj dva nakazujeta, tako da bosta verjetno zdaj, zdaj zunaj. Drugače pa veselo mahamo, že 2 meseca, dajemo bravo bravo, pokažemo kako veliki smo, se skrivamo, seveda pridno čičamo že tudi nekje mesec in pol, se heca z nama in na sploh vsak dan pogrunta nekaj novega :)) Aja pa seveda oponaša kužka, (dela vov-vov) ker je čist totalno nora nanj in je bila to ena prvih stvari, ki jo je pogruntala in izgovorila naglas , no seveda poleg besedice mama :))) No toliko malo o nas, pa še ena slikica, da vidite kako je nabrita. LUpčka vsem!!! Murkica