Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 4.8.2010 9:47:51
|
|
|
|
pikicao.
|
ma zdej sm 3 mesce na kontracepcijskih,k se mi mora M.vrnit... tko d se nc nou z bebiko. mojga sm mogla pa ob treh zjutri na urgenco pelat. je mel vrocino...pa infekcijo je fasu.. zdej trenutn ma pa operacijo. tko d sm cist zblojena
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 4.8.2010 10:45:45
|
|
|
|
sonček33
|
mojga sm mogla pa ob treh zjutri na urgenco pelat. je mel vrocino...pa infekcijo je fasu.. zdej trenutn ma pa operacijo. tko d sm cist zblojena Držim pesti. Objem.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 4.8.2010 20:02:11
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 mojga sm mogla pa ob treh zjutri na urgenco pelat. je mel vrocino...pa infekcijo je fasu.. zdej trenutn ma pa operacijo. tko d sm cist zblojena Držim pesti. Objem. joj piki, ti pošiljam miljon mi smo prišli mal domov, jutri gremo nazaj morje je slano in super, M uživa, jaz pa tudi poskušam počivat, kolikor se da
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 5.8.2010 8:26:40
|
|
|
|
ledenka
|
jutro kavica in čajček
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 5.8.2010 11:12:20
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro! piki upam da bo tvoj kmal bolje ajsi kako pa to da ste prišli nazaj dans ma pa moja punči 11 mesecev jaz že pridno gledam za tortice oziroma imam že vse v glavi poštiman kako bo zgledala samo še glede tičine se lovim k ne vem ali jo naj sama naredim ali jo naj kupim sam k je kr drago tole bomo videl zdele sem pa jezna na mojga k me je zaj..... k mi je napačno vrečko s sestavinami prinesel in jaz nisem nič pogledala ker sem pač zaupala da to bo pa ja zmogel pravo izbrat a ne, ma ja to bo to,kumare v omaki k pečejo k svinja in to naj dam tamalima al kaj,že pred pol ure sem probala omako in me še zdej peče da bi lahk ogenj pihala
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 7.8.2010 7:48:49
|
|
|
|
pikicao.
|
larilu cestitke pikici jz sm pa se kr sama moj ma se kr infekcijo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 7.8.2010 9:02:39
|
|
|
|
~Biba~
|
lej akvico..je prilezla z luknje pikicao sporoči naj tvoj neha mislit na bebico, ker mu je od prevelike želje, padel imunski sistem (upam da ne zameriš z amalo heca) naj se čim prej pozdravi larilu čestitk emaleni za 11 mesecev...verjamem da boš naredila čudovito torto, si ja mojstrca. kumarično omako pa drugič kar hitro sama naredi...samo prepražiš čebulo in česen, dodaš naribane kumare, kumino, pa vodo ali jušno osnovo..začiniš pa po želji, na koncu dodaš še žličko smetane..njamsi če pa tvojga hoče pečt, pa mu v krožnik ko serviraš dodaj še čili
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 12.8.2010 15:31:26
|
|
|
|
Anonimen
|
dan jaz sem jezna k mi tortica ni uspela tko kot sem si zamislila,sicer sem danes delala za mojo mami ampak vseen k sm hotela od MMS prevleko dat čez pa k so eni tok brihtni in napisal da če pustiš čez noč v vakumski posodici in še prej dobro v folijo zaviješ da je naslednji dan boljša ma ja pa kaj še,niti od folije je nisem dobila tko da sem potem s smetano nardila pa še ta ni bila kul tko da kr neki no,bom enkrat dala slikco gor kako ste pa ve?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 14.8.2010 9:27:02
|
|
|
|
~Biba~
|
hej larilu, žal mi j ed atotica ni uspela, verjamem, da pa bo vseeno vsem dobra, in bo hitro pošla joj mene pa so čez vikend(po laparoskopiji) zadržali v bolnici...so ble neke frke...hb je zdaj vse ok..in hvala bogu za laptop
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 14.8.2010 13:59:19
|
|
|
|
Anonimen
|
dan! evo tortica tortica po okusu je bila odlična,to lahk povem da smo jo pojedli v 4 urah perfektna no važn da je zdej ok
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 16.8.2010 11:07:38
|
|
|
|
ledenka
|
lepa tortica mi smo nazaj z morja, jutri greva z M. spet pa v četrtek gremo spet družinsko upam!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 16.8.2010 11:56:54
|
|
|
|
Anonimen
|
dan mene pa zobek buba vzun dežek pada ma prov tak turoben dan
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 16.8.2010 12:49:11
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu dan mene pa zobek buba vzun dežek pada ma prov tak turoben dan jaz čakam pa pizzo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 17.8.2010 8:20:31
|
|
|
|
ledenka
|
dobro jutro
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 17.8.2010 10:02:23
|
|
|
|
Anonimen
|
dan
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 18.8.2010 8:04:04
|
|
|
|
smeška83
|
En lep in uspešen (ter ploden ) dan vsem!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 18.8.2010 9:54:43
|
|
|
|
ledenka
|
jutro kavica in čajček!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 18.8.2010 10:01:27
|
|
|
|
~Biba~
|
dan... ledenka hvala za tak mljask kavo no sem nazaj z laparoskopije, vse bp.. takoj ko pride m, začnem s postopkom IUI...klomifena pa v nobeni slovenski lekarni
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 18.8.2010 13:04:57
|
|
|
|
Anonimen
|
uuu ajsi jaz bi tisto kavico me glava že od včeri boli kljub tabletam perfektna pa a si povprašala tud v ljubljanski k je centralna?k bi mogl met
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 18.8.2010 13:39:46
|
|
|
|
~Biba~
|
povprašala v centrali ljubljanskih lekarn, mariborskih, pomurskih...pa še nekaj privatnih sem prečesala..na koncu tu na našem koncu našla
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 19.8.2010 10:23:21
|
|
|
|
Anonimen
|
dan perfektna no super važno da si dobila jaz sem se pa včeri zgleda zastrupila s hrano tamale sploh ne smem vzdigniti k me začne tako trebuh bolet da vidim vse zvezde v vesolju
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 19.8.2010 19:09:52
|
|
|
|
ledenka
|
biba, super, da je vse BP in super za Klomifen! larilu naj bo hitro bolje! mi gremo jutri spet na morje, če bo vse po sreči
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 20.8.2010 12:49:30
|
|
|
|
ledenka
|
daaaaan mi gremo nazaj na morje
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.8.2010 6:39:09
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.8.2010 10:09:57
|
|
|
|
ledenka
|
jutro smo direkt z morja... žal je dopusta konec, samo še kak vikend bomo šli plavat...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?