Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 9.2.2010 11:42:12
|
|
|
|
ledenka
|
jutro! za našo roza pigico še tule vse najboljše! pa miklarom ima danes RD tokrat pa naj bo plusek in mirno do konca!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 9.2.2010 11:46:35
|
|
|
|
sonček33
|
Pikica, malo pozno, a iz srca. Vse najboljše. Bodi zdrava.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 9.2.2010 14:10:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Miklaromček vse naj naj!!!lepo praznuj
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 9.2.2010 19:51:21
|
|
|
|
pikicao.
|
hvala se enkrttt pa mikla...teb tuuud =) vse naj naj
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 10.2.2010 10:35:18
|
|
|
|
ledenka
|
lepo zasneženo jutro!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 10.2.2010 10:50:56
|
|
|
|
miklarom
|
hvala lubike moje za lepe želje, kolk mam jest vas rada roza pujsi - tudi jaz tebi želim vse naj,naj in da se ti to leto izpolni kar si želiš
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 10.2.2010 13:23:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. hvala se enkrttt pa mikla...teb tuuud =) vse naj naj ni za kejjj little star for a big star
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 10.2.2010 15:17:16
|
|
|
|
aqua77
|
- Mojemu ta najljubšemu roza pujseku želim vse naj naj za njegov direndaj!!!!
-
-
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 10.2.2010 15:39:25
|
|
|
|
Anonimen
|
uuuu aqua dannnnn,tebe se na fb-ju prov ne upam taknit,pa ne vem zakaj,mogoče k že pinky pigiju dovolj nagajam ne sej sm čist pridna jaz vse ste spet razgubile tko da še mal pa bom lahk tle poklicala koga da bo prišel prah mal pobrisat,še dobr da mamo rojstne dneve
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 11.2.2010 11:30:56
|
|
|
|
jazzz27
|
jaz tud čestitam pujsiki za rd...pa enga cmokeca na smrček... pa mikla, tudi tebi vse lepo do naslednjega rd, potem pa spet naprej :)
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 11.2.2010 17:11:55
|
|
|
|
ledenka
|
jazzzika se je javila povej malo, kako ti kaj gre, kaj je novega itd.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 11.2.2010 18:39:07
|
|
|
|
jazzz27
|
Ajsi, novega veliko. Sedaj se itak vrti vse okoli tamaučija. Imamo že enega zobka. Sam sedi. Prerivanje po postelji,... Kako si ti? Še malo pa služba, kaj? Kako je mali-veliki M.?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 11.2.2010 19:32:52
|
|
|
|
ledenka
|
uuuu, super je hiter! mali-veliki M. stoji, hodi z oporo, raste... služba uradno čez 2 meseca, dejansko čez 3 (še dopust). me je strah, kako mi bo to uspelo... pa varstva še nimam, tako da imam zdaj projekt iskanja varuške pa prvič je bil bolan, vneta ušesa, komaj zdaj smo boljši. se tolikokrat spomnim nate, pa vedno rečem, da bom kasneje poklicala, potem pa mi nikoli ne uspe
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 12.2.2010 19:55:17
|
|
|
|
jazzz27
|
sem te na FB poklikala :), sicer sem še čist zeleni zajček ampak očitno je treba it naprej...ker tukaj so že vse pobegnile :) A vnetje ušesk , samo da ste boljše. Ambsurd, ko so naši tamali bolni. Naš je imel že vročino in totalno zabit nos...kriza. Ampak preživiš...in tudi . Moraš mi kakšno slikico poslat na mail, da vidim vašega škrata. Kar se pa tiče varstva te pa čisto razumem. Meni se letos še ne bo treba s tem ukvarjat..upam. Bom kar doma... lupčka
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 12.2.2010 21:56:15
|
|
|
|
ledenka
|
sem te našla in potrdila slikce pa vidiš tam pa par predlogov za prijatelje sem ti poslala
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 13.2.2010 10:08:30
|
|
|
|
Kliki
|
Oj punce mojega upanja za + ta mesec je konec se je v vsej svoji velečini spet privlekla. Tako da gremo v nov boj in upam da sedaj pa zares rata.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 13.2.2010 11:24:10
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 sem te na FB poklikala :), sicer sem še čist zeleni zajček ampak očitno je treba it naprej...ker tukaj so že vse pobegnile :) A vnetje ušesk , samo da ste boljše. Ambsurd, ko so naši tamali bolni. Naš je imel že vročino in totalno zabit nos...kriza. Ampak preživiš...in tudi . Moraš mi kakšno slikico poslat na mail, da vidim vašega škrata. Kar se pa tiče varstva te pa čisto razumem. Meni se letos še ne bo treba s tem ukvarjat..upam. Bom kar doma... lupčka jz sm te tud dodalaaa :) sam potrdit me se mors :D ena bjonda na slikci v vijolcni tunikiii :))
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 13.2.2010 11:25:40
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki Oj punce mojega upanja za + ta mesec je konec se je v vsej svoji velečini spet privlekla. Tako da gremo v nov boj in upam da sedaj pa zares rata. kliki moja zlata..bo ratal bo =) sam upanja ne smes zgubit..pa probi jt vn na soncek..zadihaj pa skaci po snegu k bi bla 3 leta stara :) bos vidla kok to pomaga =) zraven pa se z ritko zamigi..tko k moj pujsi na avatarju biig hug
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 13.2.2010 11:36:09
|
|
|
|
Kliki
|
Roza pujsi hvala za tako lepe želje ja bo treba mal po snegcu it skakat.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 13.2.2010 14:53:40
|
|
|
|
ledenka
|
kliki ne že spet...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 13.2.2010 16:29:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki Oj punce mojega upanja za + ta mesec je konec se je v vsej svoji velečini spet privlekla. Tako da gremo v nov boj in upam da sedaj pa zares rata. kliki samo ne obupat
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 13.2.2010 16:33:29
|
|
|
|
~Biba~
|
mate kaj z apusta hrusta? kliki ne obupat, enkrat bo že...čakanje, pa zapolni s čim drugim
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 13.2.2010 16:34:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: UnPerfect mate kaj z apusta hrusta? kavo?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 13.2.2010 21:15:20
|
|
|
|
miklarom
|
evo, pokorno se vam javljam iz Kanina , vidim da se vam kar dogaja, tak je prav. evo moja je ponoči pršla v vsej svoji bolečini , sem zjutraj klicala v MB in morem v ponedeljek spet klicat, ker danes ne naročajo, tako da v ponedeljek vam sporočim datum prvega UZ-JA za pingota. midva uživama s polno paro še za vse vas zraven, bodite mi lepo in vam vse sporočim v ponedeljek nočko
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 14.2.2010 11:39:35
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom evo, pokorno se vam javljam iz Kanina , vidim da se vam kar dogaja, tak je prav. evo moja je ponoči pršla v vsej svoji bolečini , sem zjutraj klicala v MB in morem v ponedeljek spet klicat, ker danes ne naročajo, tako da v ponedeljek vam sporočim datum prvega UZ-JA za pingota. ufa, kar uživajta! ko prideš domov, se ti bo pa začelo dogajat
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......