Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 14.2.2010 12:39:46
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka sem te našla in potrdila slikce pa vidiš tam pa par predlogov za prijatelje sem ti poslala hvala ajsi, sam sedaj pa ne vem katera je katera
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 14.2.2010 12:46:48
|
|
|
|
jazzz27
|
pujsi, tudi tebe sem dodala...potrdila . am, kaj pa sedaj?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 14.2.2010 14:40:55
|
|
|
|
Anonimen
|
jazzi pa jaz sm te tud dodala Teja B..... naš tamavči je na antibiotikih,k ma oba uheka orng vneta pa k sm že mislila da bo šel jutr v vrtec tko da bo še veselo
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 14.2.2010 15:50:44
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu jazzi pa jaz sm te tud dodala Teja B..... naš tamavči je na antibiotikih,k ma oba uheka orng vneta pa k sm že mislila da bo šel jutr v vrtec tko da bo še veselo M. je tudi na drugi dozi AB, spet ušesa... pa tako zelo mu nos čistim... on se seveda upira. eh...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 15.2.2010 16:15:50
|
|
|
|
ledenka
|
spet nikjer nobene lariluuuuuu, sem vidla, kake slikce na septemberčkih lepiš, daj še sem malo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 16.2.2010 14:11:42
|
|
|
|
ledenka
|
kam smo padle
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 16.2.2010 22:02:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem glih napisala Jazzzi na FB, da bo treba zgleda pogreb za tole našo temico nardit... Smo vse pobegnile na FB
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 16.2.2010 22:10:50
|
|
|
|
polaris
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka kam smo padle IZVIRNO SPOROČILO: živa25 Sem glih napisala Jazzzi na FB, da bo treba zgleda pogreb za tole našo temico nardit... Smo vse pobegnile na FB ne ne, saj smo tud tukaj, sam taiming nas ...., khm, no nam povzroča še mal težav
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 16.2.2010 22:28:13
|
|
|
|
Anonimen
|
oooooooo Sem vedla, da je treba sam mal zagrozit pa se hitr vse zgublene dušce najdete
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 17.2.2010 6:39:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka spet nikjer nobene lariluuuuuu, sem vidla, kake slikce na septemberčkih lepiš, daj še sem malo
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 17.2.2010 6:41:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Se* še tukaj hepi brzdej!!! resnično lepo praznuj in naj se ti izpolnijo vse vse želje!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 17.2.2010 12:17:24
|
|
|
|
ledenka
|
larilu, ti si taprava frendica pa še nekaj za boljše prebujanje
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 17.2.2010 14:13:44
|
|
|
|
jazzz27
|
Se*ki hepi brzdaj tudi od mene. Sedaj mi je pa jasno zakaj ste danes vsi doma . Uživajte!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 17.2.2010 15:06:53
|
|
|
|
Kliki
|
Evo mene na polno zaposlena. Sedaj se moja ne povabljena gostja poslavlja počasi in bo treba iti kar hitro spet v akcijo. Ja tale naša tem pa res zamira boste iz FB morale malo več tukaj čvekat.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 17.2.2010 20:55:06
|
|
|
|
Serendipity
|
Hej pikice pokice - HVALA VAM! kliki - Vztrajaj. Bodi močna še naprej. BO! Kmalu! Vse smo s tabo in navijamo za tvoj plusek.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 17.2.2010 21:31:07
|
|
|
|
gigi1
|
Seki moja draga. Vse najboljše iz mojga srčka Lep pozdravček vsem mojim pupikam
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 17.2.2010 22:58:50
|
|
|
|
polaris
|
Se* še enkrat HAPPY BRITHDAY
< Sporočilo je popravil polaris -- 17.2.2010 22:59:12 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 17.2.2010 23:09:51
|
|
|
|
polaris
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Seki moja draga. Vse najboljše iz mojga srčka Lep pozdravček vsem mojim pupikam Žižiiii kje se pa ti skrivaš? Kako si kaj, kaj počneš?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 18.2.2010 8:59:31
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro! uf kje je še poletje
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 18.2.2010 10:13:02
|
|
|
|
ledenka
|
jutro upam, da bomo nekaj časa zdravi... danes dobi še zadnjo dozo AB
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 18.2.2010 19:19:11
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka jutro upam, da bomo nekaj časa zdravi... danes dobi še zadnjo dozo AB tudi jaz držim pestke in vam želim, da tako ostane! Šcccc AB.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 19.2.2010 6:54:27
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro! jaz mu morm dajat pa do nedelje pa še pol bom vidla če mu bom mogla dajat še en teden zdele ga morm it pa zbudit da mu dam in mi je tok smotan pikec bi še spal jaz ga pa budim,pa problem je k ga noče vzet
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 19.2.2010 10:05:56
|
|
|
|
ledenka
|
jutro! larilu za bolančka!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 19.2.2010 18:43:26
|
|
|
|
Kliki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity kliki - Vztrajaj. Bodi močna še naprej. BO! Kmalu! Vse smo s tabo in navijamo za tvoj plusek. Hvala.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 19.2.2010 20:28:55
|
|
|
|
ledenka
|
spet sem šla pošpegat na septemberke, moram pogosteje majo take fajn dečke gor!
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?