Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 3.2.2010 8:07:22
|
|
|
|
Anonimen
|
spps nimam mucke k ne pijem alkohola včeri k sm šla na tisto tortico ane,no k sm domov prišla sm že dobila v obraz potem da vn hodim patko naprej,ne bom tle pisala k pol bodo to eni izkoristil k vohunijo za mano sam veš me zanima če bi kakšen od teh 3 odgnal tale glavobol,bi mogla sprobat tole
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 3.2.2010 18:24:47
|
|
|
|
ledenka
|
hehe, spet par dobrih tipčkov... danes jih rabim za pospravljanje kuhne
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 3.2.2010 20:03:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka hehe, spet par dobrih tipčkov... danes jih rabim za pospravljanje kuhne your wish is my command
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 3.2.2010 22:03:15
|
|
|
|
ledenka
|
larilu kolk mam jaz tebe rada! hvala!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 3.2.2010 23:10:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka larilu kolk mam jaz tebe rada! hvala! jaz tud tebe pa mi ne rabiš decov gor dajat
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 4.2.2010 6:30:03
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro! kot prvo je treba za kavico poskrbet kajne? zdej pride pa še drugi dela kavice
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 4.2.2010 9:29:44
|
|
|
|
ledenka
|
zdaj sem še glas zgubila, čist noro... ne morem govorit.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 4.2.2010 11:40:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka zdaj sem še glas zgubila, čist noro... ne morem govorit. a to pomen da morm naslednjič čajček dat gor?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 4.2.2010 12:09:20
|
|
|
|
spps
|
Larilu, dans še mi to ne pomaga,haha
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 4.2.2010 13:51:04
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu IZVIRNO SPOROČILO: ledenka zdaj sem še glas zgubila, čist noro... ne morem govorit. a to pomen da morm naslednjič čajček dat gor? ne, tipa, ki servira čajček spps, kaj pa je pri tebi?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 4.2.2010 14:43:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: larilu IZVIRNO SPOROČILO: ledenka zdaj sem še glas zgubila, čist noro... ne morem govorit. a to pomen da morm naslednjič čajček dat gor? ne, tipa, ki servira čajček spps, kaj pa je pri tebi? no se bom jutri potrudila ustrežt tvoji želji
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 4.2.2010 17:21:50
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka zdaj sem še glas zgubila, čist noro... ne morem govorit. hihi, jaz sem že ene par dni brez glasa. najbolj vesel tega pa je moj. je rekel, da je prava tišina v bajti.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 5.2.2010 6:37:11
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro ajsi tale je pa zate,pije čajček veš
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 5.2.2010 7:13:13
|
|
|
|
Anonimen
|
pa ktera bo mela dans za kosilo ribe,k tale bošček že navse zgodi ribice lovi
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 5.2.2010 11:28:33
|
|
|
|
ledenka
|
njami, ribe M. pa vas časti
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 6.2.2010 13:13:27
|
|
|
|
Serendipity
|
Mi je še danes tale kos torte pasal. Ajsi - zdaj, pa že korake proti številki 10 Hm, sem vas / nas pa našla na drugi strani!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 7.2.2010 16:59:36
|
|
|
|
ledenka
|
smo vsi bolani, M. je k sreči boljši... jaz na AB, imam čepke na mandljih (karkoli to pomeni), moj pa tud neki smrka... upam, da bo po tem krogu ok.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 8.2.2010 8:52:36
|
|
|
|
Anonimen
|
roza pigi vse naj naj!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 8.2.2010 10:08:17
|
|
|
|
pikicao.
|
hvalaaaa
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 8.2.2010 10:14:40
|
|
|
|
Anonimen
|
pigi mam še neki zate k bi mogla čez vikend dobit ampak me je moj zajebu tko da dobiš v sredo,mal z zamudo in nič velikega sam ena malenkost
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 8.2.2010 10:16:05
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu pigi mam še neki zate k bi mogla čez vikend dobit ampak me je moj zajebu tko da dobiš v sredo,mal z zamudo in nič velikega sam ena malenkost d neb nc !!! ..drgac pa tud ti prcakuj postrja :P
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 8.2.2010 10:27:23
|
|
|
|
Anonimen
|
VSE NAJBOLJŠE PIKICA!!!!!! Želim ti, da bi se ti izpolnile vse želje in da bi šolo naredila tko kot si si zamislila lepo praznuj
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 8.2.2010 11:25:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. IZVIRNO SPOROČILO: larilu pigi mam še neki zate k bi mogla čez vikend dobit ampak me je moj zajebu tko da dobiš v sredo,mal z zamudo in nič velikega sam ena malenkost d neb nc !!! ..drgac pa tud ti prcakuj postrja :P neeeee to k boš dobila je čist neki simpl nč kupljeno in je homemade tko da ne serji pa poštar kr naj bo kjer je k mu kavo dolgujem bodo mel spet za opravljat pol
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 8.2.2010 22:30:31
|
|
|
|
Kliki
|
Roza pujsi vse naj naj!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 9.2.2010 11:25:45
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki Roza pujsi vse naj naj!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......