Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 26.11.2009 16:47:55
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki Probam čim manj misliti na to pa se moram pohvalit da mi uspeva. tako se dela.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 26.11.2009 16:48:24
|
|
|
|
~Biba~
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki IZVIRNO SPOROČILO: UnPerfect ledenka in sonček85, sonček 33 kaki lepi dečki...delamo na konkurenci, upam, da nam bo čim prej uspelo, ne kliki? Midvi si bova pa nevesti za tele lepe fante omislile , a je prav. zmenjeno kliki
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 26.11.2009 17:32:13
|
|
|
|
Kliki
|
No tako mi bomo lahko danes štaetali ker se je hodobnica poslovila in upam da jo sedaj nekaj mesecov ne bo.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 26.11.2009 22:46:27
|
|
|
|
polaris
|
IZVIRNO SPOROČILO: UnPerfect oooooooooooooooooooo lej koga so potegnili z naftalina polaris, hvala za kavico, jo lih kar pijem tudi na drugi strani monitora ...kaj bo novega? ha ha, pa res že kar mal smrdim po naftalinu ampak pridem pa vsakih toliko mal pokukat, kako kaj napredujejo moji lepi nečakci in nečakinje, pa seveda stiskat pesti za stare in nove borke Ti perfektna, glede na to, da nisem več toliko na tekočem, v kateri lonec pa spadaš? Po pisanju sodeč sodiš med ¨stare partizanke¨ sam ne vem točno s katere bojne linije
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 26.11.2009 22:47:58
|
|
|
|
polaris
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki No tako mi bomo lahko danes štaetali ker se je hodobnica poslovila in upam da jo sedaj nekaj mesecov ne bo. Kiki, zagotovo je ne bo, dobri možje so že na pohodu
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 27.11.2009 9:01:32
|
|
|
|
gigi1
|
Ahoj pupike Jaz še vedno furam belino Lubike kako lepe sinčke imate Polaris tebe pa že dolgo pogrešam . kako si srce? Kaj dogaja? Lupčke vsem in lep dan
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 27.11.2009 9:26:53
|
|
|
|
~Biba~
|
dobro jutroooooooooooooooooo... polaris, stara klea sem,potem sem bla še Biba pa še to ti verjetno nič ne pove po tvojem tickerju sodeč se ti že 18 dni nekaj dogaja žižika še samo samo malo...tile dnevi zdaj se vlečejo, ne da?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 27.11.2009 9:45:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Ahoj pupike Jaz še vedno furam belino Lubike kako lepe sinčke imate Polaris tebe pa že dolgo pogrešam . kako si srce? Kaj dogaja? Lupčke vsem in lep dan le tko naprej in si vredu?kej slabo?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 27.11.2009 10:13:50
|
|
|
|
gigi1
|
Hvala lubike. Ja se vlečejo teli dnevi . No...bo že. Drugih znakov pa nobenih. Še špikati me je nehalo. Belina pa tudi ni nek pokazatelj, ker jemljem progesteron in estrofem pa oba zavirata prihod . Je še nikoli nisem dobila dokler nisem nehala jemati teh arcnij. Ampak sem pozitvna (razen ko me negativa zagrabi ). Še 6 dni do uradnega testa Polaris a sem prav zastopila, da ti 18 dni zamuja???? Test???? A lahk že čestitamo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 27.11.2009 12:35:07
|
|
|
|
murkica
|
Hello, me je Erin zbezala na plano in sem rekla,da se moram javit. NIč nisem brala za nazaj, ker nimam toliko časa, zato ne vem kaj se dogaja ampak resnično upam, da ste vse ok!!! Me smo super. Mala se je rodila s 3950g in velika 55cm, zdaj pa imamo že pol kg več :))), tako da pridno rastemo. Naša mala je točno danes stara 3 tedne, kako hitro čas beži, in je prava korenjakinja. Rodila se je sicer s CR, ker nikakor se nisem odprla toliko kot bi bilo potrebno, ampak smo tudi to preživeli. No več napišem kdaj drugič, zdaj pa samo še slikica, da boste videle, kako izgleda moja princeska... Bodite vse lepo in se beremo, ko bo več časa.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 27.11.2009 13:13:14
|
|
|
|
sonček33
|
Murkica, kakšno čudovito punčko imata! Lepotička. In super, da pridno jeste in rastete. Daj, ukradi si kakšno minutko več, pa se nam pogosteje javi. Uživajte,
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 27.11.2009 13:18:31
|
|
|
|
gigi1
|
Murkica kako lepa princeska je . Pa kolk lask ima Ko boš lahko se oglasi. Verjamem, da je sedaj ogromno dela in ni časa za RR
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 27.11.2009 14:46:03
|
|
|
|
~Biba~
|
tak pa je šla najina konkurenca Kliki murkica lepo pupiko mate.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 27.11.2009 15:13:50
|
|
|
|
Kliki
|
murkica kako luštno pupo imaš ti. Ja sej vemo da imaš polne roke dela ampak malo se pa le javi.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 27.11.2009 15:14:26
|
|
|
|
Kliki
|
IZVIRNO SPOROČILO: UnPerfect tak pa je šla najina konkurenca Kliki murkica lepo pupiko mate. Ja sedaj sva pa tam kunkurenca je udarila.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 27.11.2009 17:15:52
|
|
|
|
Nončika
|
iiii, murki, kako lepa pupika. moj pikec pa je bil danes prvič kopan. spi mi že skup 3h. samo čakam kdaj bo eksplozija. seveda dretja, in zahtevanja flaške.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 27.11.2009 18:09:39
|
|
|
|
Kliki
|
O nončika bravo za kopanje. Kako popek a je kaj bolje?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 27.11.2009 19:29:29
|
|
|
|
polaris
|
IZVIRNO SPOROČILO: UnPerfect dobro jutroooooooooooooooooo... polaris, stara klea sem,potem sem bla še Biba pa še to ti verjetno nič ne pove po tvojem tickerju sodeč se ti že 18 dni nekaj dogaja Ma seveda da vem kdo si Kako kaj baba pes, zdaj je sigurno že velika. Pa študij, a je že pod streho? Ticker JOJ NEEEE, pozabila sem ga spremenit, bom takoj poštimala, da ne bo pomote, nismo še tolk daleč (bi pa bilo seveda super, morda ga bom kar pustila ) Žižetka moja, sploh ne veš kako sem vesela zate. Progesteron in estrofem res zavirajo prihod, ampak.... močno močno držim pesti, pa ni vrag da tud nam konzerviranim prej kot slej ne rata, pa kot sem že napovedala, dobri možje so na pohodu in morda prav letos prinašajo vsaki od nas prav posebno darilce Murkica, a ti si tud z naftalina Zelo lepo pupo imata - iskrene čestitke Ah punce moje, vam moram priznat da sem vas kar mal pogrešala. Se bom v prihodnje poskusila kaj več prfočkat sem gor. Bodite lepo, Polaris ma vas rada Se* poljubček Zarjici
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 27.11.2009 19:32:41
|
|
|
|
sonček33
|
Polaris obvezno se moraš večkrat pofočkat. Te je lepo brat. In navijamo zmerej, tudi če te dolgo ni
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 27.11.2009 19:35:08
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: polaris Ah punce moje, vam moram priznat da sem vas kar mal pogrešala. Se bom v prihodnje poskusila kaj več prfočkat sem gor. Hehehe, we shall see :P Se* poljubček Zarjici Lupčka vrača... Sve spet home alone ... murki - lepa pupika!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 27.11.2009 19:37:40
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Hvala lubike. Ja se vlečejo teli dnevi . No...bo že. Drugih znakov pa nobenih. Še špikati me je nehalo. Hja, mene so takrat, ko sem je naša pikica vsidrala vsimožni znaki izginili - špikalo me je kot pred M - nato je nehalo, prsi so splahnele,... v dobro smer se razvija situacija... Belina pa tudi ni nek pokazatelj, ker jemljem progesteron in estrofem pa oba zavirata prihod . Je še nikoli nisem dobila dokler nisem nehala jemati teh arcnij. Ampak sem pozitvna (razen ko me negativa zagrabi ). Še 6 dni do uradnega testa
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 27.11.2009 20:45:01
|
|
|
|
Nončika
|
seki, kako kaj? kliki, popek je ponovno podvezan. krn odpadel, danes se je naš miško prvič kopal.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 27.11.2009 21:53:20
|
|
|
|
spelka12
|
murkica lepa pupa, zelooo lepa. kliki še vedno držim pesti Kako ste ostale borke? Ne grem brat za nazaj, je preveč. Mi še nimamo nobenega ritma, časa zmanjkuje za tuš in umivanje zob, tko da RR sploh ne pride v poštev. Lep vikend vsem
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 27.11.2009 22:02:16
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Jaz še vedno furam belino murkica.mala je prava lepotička špelka:iiiiii lejo jo ,pa kako je oskar lepi,pravi princ. ritem boste pa že ujeli
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 28.11.2009 10:09:41
|
|
|
|
~Biba~
|
dobro jutro...evo danes jaz častim...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Prva nosečnost po 30. letu?Vse več je parov, ki se za otroka odločajo šele po 30. letu starosti. Kakšne so prednosti takšne odločitve, najdete v pr...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......