|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja VI.
26.11.2009 16:47:55   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki

Probam čim manj misliti na to pa se moram pohvalit da mi uspeva. user posted image
tako se dela.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
26.11.2009 16:48:24   
~Biba~

IZVIRNO SPOROČILO: UnPerfect

ledenka in sonček85, sonček 33 kaki lepi dečki...delamo na konkurenci, upam, da nam bo čim prej uspelo, ne kliki?

Midvi si bova pa nevesti za tele lepe fante omislile , a je prav.user posted image
zmenjeno klikiuser posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
26.11.2009 17:32:13   
Kliki
No tako mi bomo lahko danes štaetali ker se je hodobnicauser posted image  poslovila in upam da jo sedaj nekaj mesecov ne bo.

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
26.11.2009 22:46:27   
polaris

oooooooooooooooooooo lej koga so potegnili z naftalinauser posted image polaris, hvala za kavico, jo lih kar pijem tudi na drugi strani monitorauser posted image ...kaj bo novega?user posted image

ha ha, pa res že kar mal smrdim po naftalinu user posted image ampak pridem pa vsakih toliko mal pokukat, kako kaj napredujejo moji lepi nečakci in nečakinje, pa seveda stiskat pesti za stare in nove borke user posted image

Ti perfektna, glede na to, da nisem več toliko na tekočem, v kateri lonec pa spadaš? Po pisanju sodeč sodiš med ¨stare partizanke¨ sam ne vem točno s katere bojne linije user posted image user posted image user posted image

Človek ni nesrečen zato,
ker nima,
ampak zato,
ker se ne zaveda,
kako veliko je tisto, kar ima.

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
26.11.2009 22:47:58   
polaris

No tako mi bomo lahko danes štaetali ker se je hodobnicauser posted image  poslovila in upam da jo sedaj nekaj mesecov ne bo.

Kiki, zagotovo je ne bo, dobri možje so že na pohodu user posted image

Človek ni nesrečen zato,
ker nima,
ampak zato,
ker se ne zaveda,

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
27.11.2009 9:01:32   
gigi1
Ahoj pupike

Jaz še vedno furam belino user posted image

Lubike kako lepe sinčke imate user posted image user posted image user posted image

Polaris tebe pa že dolgo pogrešam user posted image . kako si srce? Kaj dogaja?

Lupčke vsem in lep dan

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
27.11.2009 9:26:53   
~Biba~
dobro jutroooooooooooooooooo...

polaris, stara klea sem,potem sem bla še Bibauser posted image pa še to ti verjetno nič ne poveuser posted image po tvojem tickerju sodeč se ti že 18 dni nekaj dogajauser posted image

žižika še samo samo malo...tile dnevi zdaj se vlečejo, ne da?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
27.11.2009 9:45:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Ahoj pupike

Lubike kako lepe sinčke imate user posted image user posted image user posted image

Polaris tebe pa že dolgo pogrešam user posted image . kako si srce? Kaj dogaja?

Lupčke vsem in lep dan

user posted image user posted image user posted image user posted image le tko naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in si vredu?kej slabo?

(odgovor članu gigi1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3608
27.11.2009 10:13:50   
gigi1
Hvala lubike. Ja se vlečejo teli dnevi user posted image . No...bo že.
Drugih znakov pa nobenih. Še špikati me je nehalo. Belina pa tudi ni nek pokazatelj, ker jemljem progesteron in estrofem pa oba zavirata prihod user posted image . Je še nikoli nisem dobila dokler nisem nehala jemati teh arcnij.
Ampak sem pozitvna (razen ko me negativa zagrabi user posted image ).
Še 6 dni do uradnega testa user posted image

Polaris a sem prav zastopila, da ti 18 dni zamuja???? Test???? A lahk že čestitamo user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
27.11.2009 12:35:07   
murkica
Hello,

me je Erin zbezala na plano in sem rekla,da se moram javit. NIč nisem brala za nazaj, ker nimam toliko časa, zato ne vem kaj se dogaja ampak resnično upam, da ste vse ok!!!

Me smo super. Mala se je rodila s 3950g in velika 55cm, zdaj pa imamo že pol kg več :))), tako da pridno rastemo. Naša mala je točno danes stara 3 tedne, kako hitro čas beži, in je prava korenjakinja. Rodila se je sicer s CR, ker nikakor se nisem odprla toliko kot bi bilo potrebno, ampak smo tudi to preživeli. No več napišem kdaj drugič, zdaj pa samo še slikica, da boste videle, kako izgleda moja princeska...

user posted image

Bodite vse lepo in se beremo, ko bo več časa.

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
27.11.2009 13:13:14   
sonček33
Murkica, kakšno čudovito punčko imata! Lepotička. In super, da pridno jeste in rastete. Daj, ukradi si kakšno minutko več, pa se nam pogosteje javi. Uživajte,

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
27.11.2009 13:18:31   
gigi1
Murkica kako lepa princeska je user posted image . Pa kolk lask ima user posted image  
Ko boš lahko se oglasi. Verjamem, da je sedaj ogromno dela in ni časa za RR user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
27.11.2009 14:46:03   
~Biba~
tak pa je šla najina konkurenca Klikiuser posted image murkica lepo pupiko mate.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
27.11.2009 15:13:50   
Kliki
murkica kako luštno pupo imaš ti. Ja sej vemo da imaš polne roke dela ampak malo se pa le javi.

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
27.11.2009 15:14:26   
Kliki

tak pa je šla najina konkurenca Klikiuser posted image murkica lepo pupiko mate.
Ja sedaj sva pa tam kunkurenca je udarila.user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
27.11.2009 17:15:52   
Nončika
iiii, murki, kako lepa pupika. user posted image user posted image user posted image

moj pikec pa je bil danes prvič kopan. spi mi že skup 3h. samo čakam kdaj bo eksplozija. seveda dretja, in zahtevanja flaške.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
27.11.2009 18:09:39   
Kliki
O nončika bravo user posted image user posted image  za kopanje. Kako popek a je kaj bolje?

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
27.11.2009 19:29:29   
polaris

dobro jutroooooooooooooooooo...

polaris, stara klea sem,potem sem bla še Bibauser posted image pa še to ti verjetno nič ne poveuser posted image po tvojem tickerju sodeč se ti že 18 dni nekaj dogajauser posted image

Ma seveda da vem kdo si user posted image Kako kaj baba pes, zdaj je sigurno že velika. Pa študij, a je že pod streho?

Ticker user posted image JOJ NEEEE, pozabila sem ga spremenit, bom takoj poštimala, da ne bo pomote, nismo še tolk daleč user posted image (bi pa bilo seveda super, morda ga bom kar pustila user posted image )

Žižetka moja, sploh ne veš kako sem vesela zate. Progesteron in estrofem res zavirajo prihod, ampak.... močno močno držim pesti, pa ni vrag da tud nam konzerviranim prej kot slej ne rata, pa kot sem že napovedala, dobri možje so na pohodu in morda prav letos prinašajo vsaki od nas prav posebno darilce user posted image

Murkica, a ti si tud z naftalina user posted image Zelo lepo pupo imata - iskrene čestitke

Ah punce moje, vam moram priznat da sem vas kar mal pogrešala. Se bom v prihodnje poskusila kaj več prfočkat sem gor.

Bodite lepo, Polaris ma vas rada user posted image   user posted image   user posted image

Se* poljubček Zarjici

Človek ni nesrečen zato,
ker nima,
ampak zato,
ker se ne zaveda,

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
27.11.2009 19:32:41   
sonček33
Polaris obvezno se moraš večkrat pofočkat. Te je lepo brat. In navijamo zmerej, tudi če te dolgo ni

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
27.11.2009 19:35:08   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: polaris

Ah punce moje, vam moram priznat da sem vas kar mal pogrešala. Se bom v prihodnje poskusila kaj več prfočkat sem gor. Hehehe, we shall see :P

Se* poljubček Zarjici

Lupčka vrača... Sve spet home alone ...  user posted image

murki - lepa pupika!

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
27.11.2009 19:37:40   
Serendipity

Hvala lubike. Ja se vlečejo teli dnevi user posted image . No...bo že.
Drugih znakov pa nobenih. Še špikati me je nehalo. Hja, mene so takrat, ko sem je naša pikica vsidrala vsimožni znaki izginili - špikalo me je kot pred M - nato je nehalo, prsi so splahnele,... v dobro smer se razvija situacija...user posted image user posted image
Belina pa tudi ni nek pokazatelj, ker jemljem progesteron in estrofem pa oba zavirata prihod user posted image . Je še nikoli nisem dobila dokler nisem nehala jemati teh arcnij.
Ampak sem pozitvna (razen ko me negativa zagrabi user posted image ).
Še 6 dni do uradnega testa user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
27.11.2009 20:45:01   
Nončika
seki, kako kaj?

kliki, popek je ponovno podvezan. krn odpadel, danes se je naš miško prvič kopal.user posted image user posted image user posted image

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
27.11.2009 21:53:20   
spelka12
murkica lepa pupa, zelooo lepa.
kliki še vedno držim pesti

Kako ste ostale borke? Ne grem brat za nazaj, je preveč. Mi še nimamo nobenega ritma, časa zmanjkuje za tuš in umivanje zob, tko da RR sploh ne pride v poštev.
Lep vikend vsem

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
27.11.2009 22:02:16   
sonček85
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

murkica.mala je prava lepotičkauser posted image user posted image
špelka:iiiiii lejo jo ,pa kako je oskar lepi,pravi princ.user posted image ritem boste pa že ujeli

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
28.11.2009 10:09:41   
~Biba~
dobro jutro...evo danes jaz častim...
user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Prva nosečnost po 30. letu?
Vse več je parov, ki se za otroka odločajo šele po 30. letu starosti. Kakšne so prednosti takšne odločitve, najdete v pr...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......