|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja VI.
29.10.2009 13:58:28   
Anonimen
to je njuna sestrična Aljaskiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3201
29.10.2009 14:04:29   
sonček33
Larilu in pikicao...vidve sta čist  .... se režim k pečen maček tle... mislim larilu, kje jih jemlješuser posted image  ... svašta ... adijo pamet

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
29.10.2009 15:04:02   
gigi1
Lušne ste user posted image  user posted image  user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
29.10.2009 15:10:00   
miklarom
sem nazaj iz pregleda. Čakala sem od 8.00 pa tja do 11.00 , da sem prišla na vrsto, totalna gužva, vmes pa je G. še 2x šel ven in smo spet čakaliuser posted image
vse je vredu, se pravi bp. user posted image  mi naj bi prišla vsak čas, ker se že neki nakazuje. Tak, da hvala bogu je vsaj to vredu, da lahk zopet štartamouser posted image user posted image user posted image

ledenka - sem ti poslala ZSuser posted image

pikicaO in Larilu - pa vidve sta pa danes čist odštekaneuser posted image user posted image , pa ne da vama slučajno deluje noč čarovnicuser posted image user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
29.10.2009 15:11:51   
pikicao.
uuuuu ...uuuu... ajs ajs pigi user posted image user posted image user posted image  jao kr zdrzl ste naju user posted image user posted image user posted image user posted image  

zdej mamo v tekocem stanju, ledenem stanju se v .... stanju manjka user posted image user posted image user posted image

ampak ste me pa nasmejale user posted image user posted image user posted image user posted image  
user posted image user posted image

trenutno mam pa taksne krce k d user posted image user posted image  grize po mojih jajcnkih ..ajajaj

pa dons grem po 4-5 dcl salcko user posted image user posted image user posted image  oz dve salckii user posted image user posted image user posted image  jeej user posted image user posted image  sam ne vem do kam bom prsla k me tok boli... dobr d bo moj zraven... me bo prjel za cop pa vleku kt jamski mozek user posted image user posted image user posted image user posted image  

u u u u u pa se nove okvirje grem probat user posted image user posted image user posted image  

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
29.10.2009 16:48:41   
Nončika
user posted image

user posted image

evo nekaj slikic.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
29.10.2009 17:42:41   
sonček33
Nončika - čudovita sta.
Kako se počutiš? JE bilo hudo?

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
29.10.2009 17:46:54   
ledenka
Nonči, lepega sinčka imaš user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
29.10.2009 19:00:20   
pikicao.
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

Nonči, lepega sinčka imaš user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tud jz tko pravm user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
29.10.2009 20:33:41   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

user posted image

user posted image

evo nekaj slikic.

Joj, kakšen cukerček! Pa sestrica je prav ponosna! Fajn sta tou naštijmala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
30.10.2009 7:56:35   
pikicao.
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  JUTROOOuser posted image user posted image user posted image user posted image

kako ste...nonci res sta kjut tvoja dva cukrcka user posted image ..zdej je se murkica na vrsti ...pa borkice d zagledate user posted image  user posted image user posted image  navijam navijam.. pejte user posted image user posted image  d bomo se vec taksnih slikic vidl user posted image user posted image user posted image  dejmo dejmo....user posted image  migam z ritoo pa trosm srecoo user posted image user posted image user posted image

p.s. dobila dve salcki ..jeeej ..obe sta 0,5l tko d zdej pijem caj iz "vaze" user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
30.10.2009 8:11:35   
NATAŠA35
jutro vsem...

nončika, kaka lepa otročička maš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
30.10.2009 8:34:19   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  JUTROOOuser posted image user posted image user posted image user posted image

kako ste...nonci res sta kjut tvoja dva cukrcka user posted image ..zdej je se murkica na vrsti ...pa borkice d zagledate user posted image  user posted image user posted image  navijam navijam.. pejte user posted image user posted image  d bomo se vec taksnih slikic vidl user posted image user posted image user posted image  dejmo dejmo....user posted image  migam z ritoo pa trosm srecoo user posted image user posted image user posted image

p.s. dobila dve salcki ..jeeej ..obe sta 0,5l tko d zdej pijem caj iz "vaze" user posted image user posted image user posted image user posted image
ma ti si pravi heperaktivcuser posted image user posted image  bi lahk šla na kako tekmo user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
30.10.2009 8:35:00   
spps

user posted image

user posted image

evo nekaj slikic.
user posted image user posted image user posted image  lepa sta :D

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
30.10.2009 8:48:05   
Anonimen
jutro!
nončika prov 2 luštna srčka mašuser posted image

piki vidim da delaš konkurenco pikapoloniciuser posted image user posted image
user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image bom raj tih k vidim da dans si pa HUDAuser posted image
user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
  Neposredna povezava do sporočila: 3215
30.10.2009 8:49:01   
sonček33
Murkica kje si? Kako se počutiš? A bi ti tale vikend ustrezal? No, nedeljo izpusti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
30.10.2009 14:49:58   
murkica

IZVIRNO SPOROČILO: murkica

Najprej vsem, ki me spodbujate k dihanju :

jst sm prec za, samo naša mala se ne da. :) Na zadnjem pregledu smo bili še popolnoma zaprti in tudi zdaj nič ne kaže, da bi se kaj hitro začelo odvijati. Počutim se super, grem vsaj na 2 sprehoda dnevno in čakam, kdaj se bo naša gospodična odličla, da pride na svet :)))

Nončika sploh nisem vedla. Iskrene čestitke!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

No samo na hitro sem vas hotela pozraviti in vam sporočiti, da sem še vedno v enem kosu. Vidim, da ste ve tudi vse super in da uživate. Upam, da mi bo jutri kaj več uspelo priti na RR in tudi kaj več napisati. Uživajte!!

murki, pri meni ob 8.00 zjutraj nič ni kazalo, G mi je rekel, da tak hitro še ne bo nič. evo ob 23 že na klistirju, ob 24h v porodni, 3.26 pa rodila.

No sej vem, da se lahko tako odvije, samo jaz sem še vedno 2 v 1 :) in resnično čisto nič ne kaže, da bi bilo kaj kmalu. Tako, da bomo po mojem kar čez praznike progurali in si potem dali duška, če bo šlo tako naprej. Po eni strani tudi raje vidim, da je tako, ker nam je že babica v materinski šoli rekla, da je največja gužva ravno za praznike in se tega kar malo bojim.

Sonček meni ustreza ta vikend, ampak bi resnično raje videla, da se to zgodi v soboto in ne nedeljo. Ampak bomo videli. Nikoli se ne ve kaj nas preseneti. Počutim se pa odlično in zato niti ne mislim jamrat, da mi je kaj hudo. Samo resnično si jo želim že spoznati in nas bo malčica še malo pustila čakat, Ampak nič hudega, važno da ji je fino in da je vse ok, pa nej še malo uživa. :)))

Drugače pa vidim, da ste vse super. Jaz sem te dni sicer še nekaj delala, ker se tako ok počutim in mi bi bilo drugače blazno dolgčas. Ampak zdaj pa bom dala samo še noge v luft, kakšen sprehod in uživanje do poroda. Tako da resnično upam, da se mi bo uspelo večkrat javit.

Nič bodite lepo še naprej in uživajte!!

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
30.10.2009 19:31:03   
Nončika
vem,da mam krasna otroka.

evo,mi smo pa mislim, da pristali na AM, saj dojko komaj sprejme. zdaj sem pridna in si črpam in davam po flaški. eh, sem mislila, da nam bo dojenje steklo, pa ni. šment no. sem kar jezna. z občutkom krivde in žalosti, ker se spet počutim kot slaba mama.user posted image user posted image user posted image

murkica, jaz sem se tudi bala nekako praznikov. pa sem prej opravila. user posted image user posted image user posted image
sporoči nam kdaj bomo dihali. jaz mam še predobro v spominu kako to gre. bom ostalim borkam osvežila spomin. user posted image user posted image user posted image

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
30.10.2009 20:28:37   
ledenka
nonči user posted image šcšcšc grde misli! super mamica si! dojenje ni znak tega, da si dobra ali slaba mamica...

murki, torej ponedeljek ali torek... navijam za torek user posted image

pri nas pa sami RDji ta teden... včeraj, jutri, v torek in v četrtek, pa še naš mali škratek ima v petek pol leta user posted image samo žretje user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
30.10.2009 20:31:39   
miklarom
Ajsi - pa kje si ti danes, sem te že pogrešila, ka cel dan spite user posted image , madona se bote pa spet mastili

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
30.10.2009 20:32:35   
sonček33
nončika...res je... stran s slabimi mislimi Slaba mama jemama, ki msli le nase, otrok pa ej v drugem planu. Če bi bilo dojiti/ne dojiti merilo, potem nas je veliko slabih. Najboljša mama je srečna in zadovoljna mama. To čuti vsak otrok.

ledenka....nije vam lakouser posted image  uživajte....praznuješ tudi ti???

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
30.10.2009 20:34:35   
ledenka
mikla, ko bi vsaj spali user posted image ne, dopoldan sva imela plavanje, potem je bilo treba še nakupit hrano in darilo, za en RD smo meli pozno kosilo in ko smo prišli domov, je bil že čas za spravljanje spat user posted image sem videla, da bo akcija danes user posted image bomo mi počakali, da se Trojane ne sesedejo user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
30.10.2009 20:35:26   
ledenka
sonči, v torek sem jaz na vrsti user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
30.10.2009 20:36:16   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

nončika...res je... stran s slabimi mislimi Slaba mama jemama, ki msli le nase, otrok pa ej v drugem planu. Če bi bilo dojiti/ne dojiti merilo, potem nas je veliko slabih. Najboljša mama je srečna in zadovoljna mama. To čuti vsak otrok.

tu se pa samo podpišem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
30.10.2009 20:36:48   
sonček33
u ajsi...pestro bo ....čestitam ti pa ko bo čas za to

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......