murkica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika IZVIRNO SPOROČILO: murkica Najprej vsem, ki me spodbujate k dihanju : jst sm prec za, samo naša mala se ne da. :) Na zadnjem pregledu smo bili še popolnoma zaprti in tudi zdaj nič ne kaže, da bi se kaj hitro začelo odvijati. Počutim se super, grem vsaj na 2 sprehoda dnevno in čakam, kdaj se bo naša gospodična odličla, da pride na svet :))) Nončika sploh nisem vedla. Iskrene čestitke!!!!! No samo na hitro sem vas hotela pozraviti in vam sporočiti, da sem še vedno v enem kosu. Vidim, da ste ve tudi vse super in da uživate. Upam, da mi bo jutri kaj več uspelo priti na RR in tudi kaj več napisati. Uživajte!! murki, pri meni ob 8.00 zjutraj nič ni kazalo, G mi je rekel, da tak hitro še ne bo nič. evo ob 23 že na klistirju, ob 24h v porodni, 3.26 pa rodila. No sej vem, da se lahko tako odvije, samo jaz sem še vedno 2 v 1 :) in resnično čisto nič ne kaže, da bi bilo kaj kmalu. Tako, da bomo po mojem kar čez praznike progurali in si potem dali duška, če bo šlo tako naprej. Po eni strani tudi raje vidim, da je tako, ker nam je že babica v materinski šoli rekla, da je največja gužva ravno za praznike in se tega kar malo bojim. Sonček meni ustreza ta vikend, ampak bi resnično raje videla, da se to zgodi v soboto in ne nedeljo. Ampak bomo videli. Nikoli se ne ve kaj nas preseneti. Počutim se pa odlično in zato niti ne mislim jamrat, da mi je kaj hudo. Samo resnično si jo želim že spoznati in nas bo malčica še malo pustila čakat, Ampak nič hudega, važno da ji je fino in da je vse ok, pa nej še malo uživa. :))) Drugače pa vidim, da ste vse super. Jaz sem te dni sicer še nekaj delala, ker se tako ok počutim in mi bi bilo drugače blazno dolgčas. Ampak zdaj pa bom dala samo še noge v luft, kakšen sprehod in uživanje do poroda. Tako da resnično upam, da se mi bo uspelo večkrat javit. Nič bodite lepo še naprej in uživajte!!