Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 27.10.2009 14:52:03
|
|
|
|
Anonimen
|
ok RR-ju dogaja
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 27.10.2009 14:53:48
|
|
|
|
Serendipity
|
Razmišljam.. se vam zdi, da so še vedno six packi v modi? Jaz man občutek, da zadnje čase promovirajo bolj sodčke... No, kaj je lepše? sixpack: ali sodček:
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 27.10.2009 14:54:58
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu ok RR-ju dogaja hehe - pa ti dvojno vidiš Pa še niti nisi jedla mojih dödölof, pa si že v ''elementu''
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 27.10.2009 15:10:50
|
|
|
|
pikicao.
|
jz mam raj ne sestorcke ne sodcke, ampak martiniiii pa se* cakam.... lahko bi mi na siht dostavla food tko d v avto pa strucko s sabo pa via LJ. larilu... aaaaa.... da ti nom murkota poslala po posti UnPerfect... borba je zakon ne vem ce se lahko se kje drugje tok nasmejes k tuki, pa obenem sprostis, zves informacije katere hoces vedit .. tko d BORBAJ ZENSCE BORBAJ
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 27.10.2009 15:19:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Piki veš pri takih čudnih kot je DM pri nas ne vozijo poštarji zaradi nevarnosti prašičje gripa pa bog ve ktere druge bolezni še tko da bi ga zavrnil in ti ga enostavno vrnil ampak si res lahk brez skrbi k ga res res resssssss ne bom prevzela drugače je pa pri meni samo tole k alkota ne pijem,čeprav priznam včasih bi bilo luštno kaj takega spit kot ma rada piki
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 27.10.2009 16:04:17
|
|
|
|
Kliki
|
Nončika iskrene čestitke in pa veliko cartanja. Živa moje sosede so svojim malim ko niso mogli kakati dajale kar malo DONATA in menda je pomagalo. Moja tečka se je po enajstih dneh poslovila in zdaj bomo veselo .
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 27.10.2009 19:48:48
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu ok RR-ju dogaja jo ženskice!! Vam dogaja....jaz sem že čist izven forme. Vse vas lepo pozdravljam, pa enga velizga lupčka pošiljam!!! Komaj čakam na novo borbo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 27.10.2009 20:27:09
|
|
|
|
sonček33
|
jazzz pa kej si ti, duša? hočmo slikico!!!!!!!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 27.10.2009 20:27:58
|
|
|
|
sonček33
|
Kliki kr u akcijo!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 27.10.2009 20:41:56
|
|
|
|
Serendipity
|
*čeer babnice Nončika sporoča da sta s Timonom doma in vas vse pozdravlja!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 27.10.2009 21:31:58
|
|
|
|
sonček85
|
mikla:jaz sem doma ,samo prej pokliči da vem ,če sem kje zunaj k moj dela ponoč pa pol psi,jaz pa se potepam.No jutri me ni potem pa sem Ti kar pridi ,me je glih mal prej moj vprašal kako si ?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 28.10.2009 7:04:16
|
|
|
|
pikicao.
|
br'jutr prva salcka zelenga caja popita se najmanj tri pa bom prpraulena se sooct z danasnjim dnevom/nocjo(glede na to kok je kratek dan) pupe moje mene boste mogle pa nasledn tedn cartaaattttt k bom sam doma .. gre moj sluzbeno v tujinooooo...aaaaa....jz pa samaa.. (no sej bo mack z mano) saj neki ampak rabla bom spet objemckeeeee pa ... hihi..evo sm ze naspidirana kaj sele bo ce sm taksna ze po eni salci
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 28.10.2009 7:06:02
|
|
|
|
ledenka
|
piki, pol te pa bomoooooooo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 28.10.2009 7:07:48
|
|
|
|
ledenka
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 28.10.2009 7:22:46
|
|
|
|
pikicao.
|
iiiii gracjazzzz
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 28.10.2009 9:01:12
|
|
|
|
miklarom
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 mikla:jaz sem doma ,samo prej pokliči da vem ,če sem kje zunaj k moj dela ponoč pa pol psi,jaz pa se potepam.No jutri me ni potem pa sem Ti kar pridi ,me je glih mal prej moj vprašal kako si ? evo pridem v petek dopoldan okoli 9. ure, če si doma, k juter sem v Trbovljah k, mam pregled, v petek pa se vidima
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 28.10.2009 9:06:15
|
|
|
|
miklarom
|
punce, a mi zna katera raztolmačit tole. ŠE VEDNO NE DOBIM . v petek mi je v MB na UZ rekla, da je sluznica odebeljena in da bom dobila v treh dneh , pa je do danes še ni. V nedeljo zjutraj se mi je čisto malo pokazal bledo roza izcedek, in takoj tudi prenehal, pojavlja pa se mi tudi prozorna sluz vsake toliko časa. Kaj bi to pomenilo ni kol se mi še to ni dogajalo, pa menda mi ja ni že slučajno po prvem kaj ratalo, ker to bi bil čudež. Jutri tako imam pregled in mu bom rekla naj me še enkrat da na Uz in da vidimo kaj je in če je vse vredu.
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 28.10.2009 9:13:16
|
|
|
|
pikicao.
|
lahko d ti malce zamuja...sej ves kaksne cudne ma nase telo vcasih drgac pa ce se je pa "prjel" pa tok boljs a ne .... navijam d se je pa migam s pujsasto ritko za toooo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 28.10.2009 9:16:26
|
|
|
|
miklarom
|
pikcaO - tudi jaz mislim, da še zamuja, k skor ne verjamem da bi se pa sedaj kar tako prijelo, k se prej nikol ni , ti pa le migaj z ritko, te je prav lepo videt, si fletna
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 28.10.2009 9:45:27
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro mene pa tko grlo boli da je groza kašljam pa še huj tamala pa tud noče pančat razen v naročju k vzun cesto delajo k so zdej prinesl tiste rožice za cesto da bo piki lahk prišla na piling
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 28.10.2009 10:02:13
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 28.10.2009 10:03:58
|
|
|
|
pikicao.
|
larilu... caja pit pa upam d bos disavo zadela mikla... upamo pa navijamo pa se vseen lahko a ne ... bom bom migala z mojo mujsasto ritoo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 28.10.2009 10:04:58
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu va va va vuummm je tok poslikan k d bi ga ti larilu porisala
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 28.10.2009 10:45:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. IZVIRNO SPOROČILO: larilu va va va vuummm je tok poslikan k d bi ga ti larilu porisala ne bi mela nič proti če bi ga res jaz se ne bi nič branila sam zanjga pa ne vem
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 28.10.2009 10:52:45
|
|
|
|
pikicao.
|
jz ti ga prepustim men je bolj njegova "puhalka listja" vsec al kaj je tist
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......