|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja VI.
27.10.2009 9:17:22   
Anonimen
user posted image
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3126
27.10.2009 9:32:24   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

user posted image
user posted image

Hm ...

no comment!

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
27.10.2009 9:37:06   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

guuuuuudd mourninguser posted image user posted image user posted image   (se* a sm dobra user posted image user posted image user posted image )

drgac pa jutrckaaaaaaaaaa vsem skup.... mi ze pridni pa delamo user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
He he he - amm, saj je ok.. ampak naslednjič, ko boš jedla dödöle si zobke operi - tan v zobku št 5 na levi strani je še nekaj ocvirkov ostalo...

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
27.10.2009 9:49:24   
pikicao.

to je blo tok dobr d sm si ocvirk prsparala user posted image user posted image user posted image  
se kr cakam na tvoje dödöle user posted image user posted image user posted image user posted image  pa jih ni pa ni  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

larilu..a ti sploh ves kok je dela d takle sestorcek dobiis? ajajaj.. delam na polno ze 1 leto pa je ta spodnjo misico najtezje narest ... svaka cast tem ponosnim imetnikom sestorcka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  klanjam se

ampak se vseen cakam na dödöle user posted image user posted image user posted image user posted image   ampak jih neeeeeeeeeee dobiiiiiiimmmmmuser posted image user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
27.10.2009 9:59:50   
Serendipity
Dönök jih iden zaj küjat! Prijde - samo po Pomurski avtocesti se pelaš pa tan kak je znak za mojo ves dol zavijneš user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
27.10.2009 10:07:29   
pikicao.
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Dönök jih iden zaj küjat! Prijde - samo po Pomurski avtocesti se pelaš pa tan kak je znak za mojo ves dol zavijneš user posted image

dons upas k ves d nism s svojim avtom v lj user posted image user posted image user posted image user posted image  cak se cak.. te presenetm...vrejm user posted image user posted image  

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
27.10.2009 10:31:36   
Anonimen

to je blo tok dobr d sm si ocvirk prsparala user posted image user posted image user posted image  
se kr cakam na tvoje dödöle user posted image user posted image user posted image user posted image  pa jih ni pa ni  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

larilu..a ti sploh ves kok je dela d takle sestorcek dobiis? ajajaj.. delam na polno ze 1 leto pa je ta spodnjo misico najtezje narest ... svaka cast tem ponosnim imetnikom sestorcka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  klanjam se

ampak se vseen cakam na dödöle user posted image user posted image user posted image user posted image   ampak jih neeeeeeeeeee dobiiiiiiimmmmmuser posted image user posted image

Piki o ja vem,vem pred porodom sm mela lep 6-pack,sam sm nardila pa najmanj 100 trebušnjakov zjutri,20 km z rolerji potem še 50 trebušnjakov zvečer in je bilouser posted image zdej pa lahk o tem sam še sanjam,čeprav bom čist zadovoljna da mam raven bauhi,pa mal kondicije k čez kak let se bova s tamavčijem h karateju vpisala in da bom lahk dohajala se morm že mal prej pripravituser posted image
če bom našla slikco bauhija pred porodom bom dala gor sam pojma nimam kje je tist cduser posted image

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 3132
27.10.2009 11:20:49   
pikicao.
ma vazn d smo zadovoljni sami s sabo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

velikiMajhniPolniDrobniRjaviRdeciKosmatiBrezDlak user posted image user posted image

pod kozo smo vsi krvavi user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
27.10.2009 11:26:11   
~Biba~
user posted image
dober tek Se* user posted image in ostali 2 ki hočeta imet 6 packuser posted image

danes je čudovit jesenski dan user posted image

joj skoraj bi pozabla povedat, da je naša luna tak fejst babnica...pa še tu se ji mučo mučo zahvaljujem, da je mojemu mucku polepšala dneve z igračkami in ostalimi uporabnimi stvarmi...dobrodelnost na viškuuser posted image le kaj bi brez fb-ka user posted image p.s. brikete pa tudi moj ni maral, jih pa je zato psica z veseljem iz ljuzbosumnosti snedlauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
27.10.2009 11:27:36   
~Biba~
aja sem pa malo dala rr na off...v upanju....saj veste v kakšnem, ne? user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
27.10.2009 11:54:28   
pikicao.
mmmm user posted image user posted image user posted image  

se* cakam user posted image user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
27.10.2009 12:11:46   
pikicao.
IZVIRNO SPOROČILO: UnPerfect

aja sem pa malo dala rr na off...v upanju....saj veste v kakšnem, ne? user posted image

jz pa ne vemuser posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
27.10.2009 12:20:03   
miklarom
pikicaO - user posted image user posted image user posted image user posted image za izpit, priden si ti meni pujsekuser posted image

larilu- ti ubožica bubana, le pij čajčke in jej arcnije, da se hiter pocajtaš

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
27.10.2009 12:47:11   
~Biba~

se vidi da je borba za bebice, ratala borba za čiste pleničke in naspane nočiuser posted image
ene nas to še čaka...v upanju user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
27.10.2009 13:15:33   
pikicao.
aaa zdej pa vem user posted image user posted image user posted image

sm te dodala na fb =)

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
27.10.2009 13:17:08   
pikicao.
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

pikicaO - user posted image user posted image user posted image user posted image za izpit, priden si ti meni pujsekuser posted image

96/100 user posted image    sva se s kalkulatorjem dobr razumela user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
27.10.2009 13:24:40   
~Biba~
pikica nič nisi pujs, še manj pa rozauser posted image

tako postavo bom jaz imela...hmm čaki da pomislim...nikoli! user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
27.10.2009 13:28:54   
pikicao.
a zdej bos pa se ti... ccc... mir otrok bozji user posted image user posted image user posted image

na kteri slikci si pa ti?

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
27.10.2009 14:07:48   
~Biba~
na tisti ko sem najbolj kosmatauser posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
27.10.2009 14:20:52   
Anonimen
no a vidiš piki,vse ti pravimo da si FUL luštna tko da kdaj bo fotosešn???user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
  Neposredna povezava do sporočila: 3145
27.10.2009 14:32:12   
pikicao.

aaa sm te nasla.. dons se mi v sluzbi nc ne da (pomoje posledica vcerajsnjega izpita), tko d se tvojih slikc nism uspela pogledat user posted image

no zdej sm te pa nasla user posted image user posted image user posted image   in prosm ...poglej se v ogledalo user posted image user posted image  lusna lusna user posted image user posted image user posted image

larilu ti pa psss...bo se kdo mislu d me promoviras user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
27.10.2009 14:45:16   
Serendipity

IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

96/100 user posted image    sva se s kalkulatorjem dobr razumela user posted image user posted image

PIIIIFFFLAAAAARKAAAAAA!

user posted image user posted image user posted image Superca si tole zrihatala! Čestitam! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
27.10.2009 14:48:33   
Serendipity

se vidi da je borba za bebice, ratala borba za čiste pleničke in naspane nočiuser posted image
ene nas to še čaka...v upanju user posted image

Ka te naj naružin? Kaj bluziš? Ha? Zdaj je borba za vas borkice, ki komaj čakate na pokakane pleničke in neprespane noči! Da se mi vsako jutro nacrtaš s kafetom in zajtrkom, opoldne s kosilom in sladico, zvečer pa z večerjo (pa ne govorim o hrani user posted image ) in poročaš kak si, kaj dogaja in kakšne položaje uporabljata - da vemo svetovat kje bi lahko bil THE problem! user posted image user posted image user posted image user posted image (Hm, tu pri zadnjem jaz ne morem glih jako pomagat (vsaj nej iz svojih izkušenj, ker noben položaj ni bil ta pravi) ampak lačna sem pa vedno user posted image user posted image )

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 27.10.2009 14:49:19 >

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
27.10.2009 14:51:26   
Anonimen

aaa sm te nasla.. dons se mi v sluzbi nc ne da (pomoje posledica vcerajsnjega izpita), tko d se tvojih slikc nism uspela pogledat user posted image

no zdej sm te pa nasla user posted image user posted image user posted image   in prosm ...poglej se v ogledalo user posted image user posted image  lusna lusna user posted image user posted image user posted image

larilu ti pa psss...bo se kdo mislu d me promoviras user posted image user posted image user posted image

kje pa piše da te ne???user posted image user posted image user posted image user posted image mam še številko od modela pr playboyu tko da ti sam rečuser posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 3149
27.10.2009 14:51:40   
Anonimen

kje pa piše da te ne??? mam še številko od modela pr playboyu tko da ti sam reč

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......