Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 27.10.2009 9:17:22
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 27.10.2009 9:32:24
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu Hm ... no comment!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 27.10.2009 9:37:06
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. guuuuuudd mourning (se* a sm dobra ) drgac pa jutrckaaaaaaaaaa vsem skup.... mi ze pridni pa delamo He he he - amm, saj je ok.. ampak naslednjič, ko boš jedla dödöle si zobke operi - tan v zobku št 5 na levi strani je še nekaj ocvirkov ostalo...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 27.10.2009 9:49:24
|
|
|
|
pikicao.
|
to je blo tok dobr d sm si ocvirk prsparala se kr cakam na tvoje dödöle pa jih ni pa ni larilu..a ti sploh ves kok je dela d takle sestorcek dobiis? ajajaj.. delam na polno ze 1 leto pa je ta spodnjo misico najtezje narest ... svaka cast tem ponosnim imetnikom sestorcka klanjam se ampak se vseen cakam na dödöle ampak jih neeeeeeeeeee dobiiiiiiimmmmm
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 27.10.2009 9:59:50
|
|
|
|
Serendipity
|
Dönök jih iden zaj küjat! Prijde - samo po Pomurski avtocesti se pelaš pa tan kak je znak za mojo ves dol zavijneš
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 27.10.2009 10:07:29
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Dönök jih iden zaj küjat! Prijde - samo po Pomurski avtocesti se pelaš pa tan kak je znak za mojo ves dol zavijneš dons upas k ves d nism s svojim avtom v lj cak se cak.. te presenetm...vrejm
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 27.10.2009 10:31:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. to je blo tok dobr d sm si ocvirk prsparala se kr cakam na tvoje dödöle pa jih ni pa ni larilu..a ti sploh ves kok je dela d takle sestorcek dobiis? ajajaj.. delam na polno ze 1 leto pa je ta spodnjo misico najtezje narest ... svaka cast tem ponosnim imetnikom sestorcka klanjam se ampak se vseen cakam na dödöle ampak jih neeeeeeeeeee dobiiiiiiimmmmm Piki o ja vem,vem pred porodom sm mela lep 6-pack,sam sm nardila pa najmanj 100 trebušnjakov zjutri,20 km z rolerji potem še 50 trebušnjakov zvečer in je bilo zdej pa lahk o tem sam še sanjam,čeprav bom čist zadovoljna da mam raven bauhi,pa mal kondicije k čez kak let se bova s tamavčijem h karateju vpisala in da bom lahk dohajala se morm že mal prej pripravit če bom našla slikco bauhija pred porodom bom dala gor sam pojma nimam kje je tist cd
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 27.10.2009 11:20:49
|
|
|
|
pikicao.
|
ma vazn d smo zadovoljni sami s sabo velikiMajhniPolniDrobniRjaviRdeciKosmatiBrezDlak pod kozo smo vsi krvavi
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 27.10.2009 11:26:11
|
|
|
|
~Biba~
|
dober tek Se* in ostali 2 ki hočeta imet 6 pack danes je čudovit jesenski dan joj skoraj bi pozabla povedat, da je naša luna tak fejst babnica...pa še tu se ji mučo mučo zahvaljujem, da je mojemu mucku polepšala dneve z igračkami in ostalimi uporabnimi stvarmi...dobrodelnost na višku le kaj bi brez fb-ka p.s. brikete pa tudi moj ni maral, jih pa je zato psica z veseljem iz ljuzbosumnosti snedla
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 27.10.2009 11:27:36
|
|
|
|
~Biba~
|
aja sem pa malo dala rr na off...v upanju....saj veste v kakšnem, ne?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 27.10.2009 11:54:28
|
|
|
|
pikicao.
|
mmmm se* cakam
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 27.10.2009 12:11:46
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: UnPerfect aja sem pa malo dala rr na off...v upanju....saj veste v kakšnem, ne? jz pa ne vem
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 27.10.2009 12:20:03
|
|
|
|
miklarom
|
pikicaO - za izpit, priden si ti meni pujsek larilu- ti ubožica bubana, le pij čajčke in jej arcnije, da se hiter pocajtaš
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 27.10.2009 12:47:11
|
|
|
|
~Biba~
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. IZVIRNO SPOROČILO: UnPerfect aja sem pa malo dala rr na off...v upanju....saj veste v kakšnem, ne? jz pa ne vem se vidi da je borba za bebice, ratala borba za čiste pleničke in naspane noči ene nas to še čaka...v upanju
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 27.10.2009 13:15:33
|
|
|
|
pikicao.
|
aaa zdej pa vem sm te dodala na fb =)
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 27.10.2009 13:17:08
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom pikicaO - za izpit, priden si ti meni pujsek 96/100 sva se s kalkulatorjem dobr razumela
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 27.10.2009 13:24:40
|
|
|
|
~Biba~
|
pikica nič nisi pujs, še manj pa roza tako postavo bom jaz imela...hmm čaki da pomislim...nikoli!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 27.10.2009 13:28:54
|
|
|
|
pikicao.
|
a zdej bos pa se ti... ccc... mir otrok bozji na kteri slikci si pa ti?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 27.10.2009 14:07:48
|
|
|
|
~Biba~
|
na tisti ko sem najbolj kosmata
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 27.10.2009 14:20:52
|
|
|
|
Anonimen
|
no a vidiš piki,vse ti pravimo da si FUL luštna tko da kdaj bo fotosešn???
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 27.10.2009 14:32:12
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: UnPerfect na tisti ko sem najbolj kosmata aaa sm te nasla.. dons se mi v sluzbi nc ne da (pomoje posledica vcerajsnjega izpita), tko d se tvojih slikc nism uspela pogledat no zdej sm te pa nasla in prosm ...poglej se v ogledalo lusna lusna larilu ti pa psss...bo se kdo mislu d me promoviras
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 27.10.2009 14:45:16
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. IZVIRNO SPOROČILO: miklarom pikicaO - za izpit, priden si ti meni pujsek 96/100 sva se s kalkulatorjem dobr razumela PIIIIFFFLAAAAARKAAAAAA! Superca si tole zrihatala! Čestitam!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 27.10.2009 14:48:33
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: UnPerfect IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. IZVIRNO SPOROČILO: UnPerfect aja sem pa malo dala rr na off...v upanju....saj veste v kakšnem, ne? jz pa ne vem se vidi da je borba za bebice, ratala borba za čiste pleničke in naspane noči ene nas to še čaka...v upanju Ka te naj naružin? Kaj bluziš? Ha? Zdaj je borba za vas borkice, ki komaj čakate na pokakane pleničke in neprespane noči! Da se mi vsako jutro nacrtaš s kafetom in zajtrkom, opoldne s kosilom in sladico, zvečer pa z večerjo (pa ne govorim o hrani ) in poročaš kak si, kaj dogaja in kakšne položaje uporabljata - da vemo svetovat kje bi lahko bil THE problem! (Hm, tu pri zadnjem jaz ne morem glih jako pomagat (vsaj nej iz svojih izkušenj, ker noben položaj ni bil ta pravi) ampak lačna sem pa vedno )
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 27.10.2009 14:49:19 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 27.10.2009 14:51:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. IZVIRNO SPOROČILO: UnPerfect na tisti ko sem najbolj kosmata aaa sm te nasla.. dons se mi v sluzbi nc ne da (pomoje posledica vcerajsnjega izpita), tko d se tvojih slikc nism uspela pogledat no zdej sm te pa nasla in prosm ...poglej se v ogledalo lusna lusna larilu ti pa psss...bo se kdo mislu d me promoviras kje pa piše da te ne??? mam še številko od modela pr playboyu tko da ti sam reč
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 27.10.2009 14:51:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. IZVIRNO SPOROČILO: UnPerfect na tisti ko sem najbolj kosmata aaa sm te nasla.. dons se mi v sluzbi nc ne da (pomoje posledica vcerajsnjega izpita), tko d se tvojih slikc nism uspela pogledat no zdej sm te pa nasla in prosm ...poglej se v ogledalo lusna lusna larilu ti pa psss...bo se kdo mislu d me promoviras kje pa piše da te ne??? mam še številko od modela pr playboyu tko da ti sam reč
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......