![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 25.5.2009 10:53:13
|
|
|
|
Leela
|
čestitke butterfly in girly petrazg super da ste doma.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 25.5.2009 10:54:00
|
|
|
|
OliveOyl
|
mislimj,da nekaj mojih bivših sošolk tam dela.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 25.5.2009 10:59:02
|
|
|
|
Tanja_
|
Dan! Kok lepo, da ste me pogrešale. Sm bla že navsezgodej zjutrej sitna- eni ljudje res mislijo, da me s tem k mi povejo, da kaj še čakam in a že mislim rodit spodbujajo No comment... Drugač pa- ČESTITKE VSEM NOVIM DRUŽINICAM IN Z-MAJČKOM!!!!! Kati- no, zdej k maš iz prve roke info- kako ti v Postojni sprožijo? Kok časa je treba čakat? Kdo te pa je pregledal?Pa maš prou glede receptov za hitrejši porod. NIČ ne pomaga. Ko se odloči pride in to je vsa filozofija. Jaz mam dons zvečer pregled pri G. Me prou zanima, kaj bo povedala. petrazg dobrodošla nazaj!Kaj ste bili v Lj. pri pediatrih?Ali v Celju? Sej si tam rodila, a ne? Glede pokice je pa tud mene šokiralo. Ampak če grejo v Lj. k tej zdravnici, ki operira zajčje ustnice, imajo res srečo, ker je res 1A. Ful izkušena in ful dobro operira. Jaz sem videla dojenčke prej in po op. in je res dobro naredila.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 25.5.2009 11:00:01
|
|
|
|
Tanja_
|
Aja kati maš ZS.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 25.5.2009 11:01:23
|
|
|
|
OliveOyl
|
O Tanja sem bila sigurna ,da si odpotovala.. Jaz sem bila ta prvič teden čez rok pa ni noben niti pomislil,da bi mi sprožil porod,saj popoldan mi je pa voda odtekla.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 25.5.2009 11:04:38
|
|
|
|
KatMat
|
tanči!!!nisi me zapustila!!!!! ena zenska je bla....tok nezna....ma jest mam same dobre izkusnje z dohtarji v po....v lj so res sami mesarji,z mojo g vred!!!! sem ze mislila da si bila zjutri v po....ste ble ene dve bjodi se poleg mene pa sem mislila da je ena izmed njih ti...ce se prav spomnimm da si bjondi
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 25.5.2009 11:07:53
|
|
|
|
Tanja_
|
kati veš da te ne bom kar zapustila. Bjonda ja. Sitna bjonda Nism bla jst. Jst kar doma vztrajam. Me zanima, če bo mene tud G poslala v sredo kar v P na CTG. Al me bo še naprej ona vodila.K pol se pa res vidva najbrž. Sej ti maš tud verjetno spet v sredo- se ne spomnim če si napisala. A pa CTG delajo cel dan, al morš prit dopoldan? A ti se kar sama voziš? oliva nisem še odšla. Razmišljam, če ni tako, ko pri vas, ko ste ime spremenili, se je odločila prit. Mogoče pa našemu tud ni ime všeč
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 25.5.2009 11:10:41
|
|
|
|
OliveOyl
|
Tanja smo pol kar "tastaro" ime dali,pa je vseeno ven prišla.So babce kar čudno gledale,sva še v porodni tisto:Kaj zdaj,kako bo ime?A če bi Tina al kaj? kap..
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 25.5.2009 11:11:56
|
|
|
|
Dudica1
|
tanja poki je napisala da imajo posvet pri plas. kirur. Kozeljevi al neki takega...popravi me če ni prav... ...in itak da to vse popravijo
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 25.5.2009 11:12:33
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Tanja smo pol kar "tastaro" ime dali,pa je vseeno ven prišla.So babce kar čudno gledale,sva še v porodni tisto:Kaj zdaj,kako bo ime?A če bi Tina al kaj? kap.. No, sem si kar oddahnila, k sva se zelo težko za ime zmenila. Ne vem, kaj bo, če bo naslednji isti spol. Če sploh bom še kdaj noseča, al bo tale kr skoz podnajemnik
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 25.5.2009 11:13:21
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 tanja poki je napisala da imajo posvet pri plas. kirur. Kozeljevi al neki takega...popravi me če ni prav... ...in itak da to vse popravijo Ja, ja Koželjeva- to je ta ki sem jo mislila. Ona je ful stručko
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 25.5.2009 11:13:23
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ kati veš da te ne bom kar zapustila. Bjonda ja. Sitna bjonda Nism bla jst. Jst kar doma vztrajam. Me zanima, če bo mene tud G poslala v sredo kar v P na CTG. Al me bo še naprej ona vodila.K pol se pa res vidva najbrž. Sej ti maš tud verjetno spet v sredo- se ne spomnim če si napisala. A pa CTG delajo cel dan, al morš prit dopoldan? A ti se kar sama voziš? oliva nisem še odšla. Razmišljam, če ni tako, ko pri vas, ko ste ime spremenili, se je odločila prit. Mogoče pa našemu tud ni ime všeč ja v sredo ja....men so rekli da najrajsi vidijo da na preglede pridemo pred osmo...tko da grem zmer tko od pol osmih do osmih...ja upam da se v sredo vidive pa da se v zivo nasmejiva druga drugi kaj se pocneve doma
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 25.5.2009 11:14:03
|
|
|
|
Anonimen
|
kaj pa jest ? me boste takole ignorirale ? bila danes na A, pa na CTG, nič novega -------samo moža moram fajn izkoriščat....ko to mojemu povem, pravi : ''ja madona, a se ne morejo nič novega spomnit ? Zakaj pa imamo dohtarje ? '' skratka, čakamo ane ?
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 25.5.2009 11:14:24
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ kati veš da te ne bom kar zapustila. Bjonda ja. Sitna bjonda Nism bla jst. Jst kar doma vztrajam. Me zanima, če bo mene tud G poslala v sredo kar v P na CTG. Al me bo še naprej ona vodila.K pol se pa res vidva najbrž. Sej ti maš tud verjetno spet v sredo- se ne spomnim če si napisala. A pa CTG delajo cel dan, al morš prit dopoldan? A ti se kar sama voziš? oliva nisem še odšla. Razmišljam, če ni tako, ko pri vas, ko ste ime spremenili, se je odločila prit. Mogoče pa našemu tud ni ime všeč ja v sredo ja....men so rekli da najrajsi vidijo da na preglede pridemo pred osmo...tko da grem zmer tko od pol osmih do osmih...ja upam da se v sredo vidive pa da se v zivo nasmejiva druga drugi kaj se pocneve doma Hm. Varianta je pa tud, da nama ni do smeha, k bova obe s ful popadki na 3 minute?
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 25.5.2009 11:19:21
|
|
|
|
KatMat
|
MA VRISKAM OD VESELJA!!!!! lina zivjo!!!!tudi ti se doma?? ja krasno!!!dons sem pa res mal pozabila nate.....oprosti....
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 25.5.2009 12:00:03
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 25.5.2009 12:02:03
|
|
|
|
KatMat
|
MAS PA DOBER PODPIS
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 25.5.2009 12:08:35
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat MAS PA DOBER PODPIS ampak res...heheh
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 25.5.2009 12:11:07
|
|
|
|
KatMat
|
MOJ TICKER MI JE PA KR DOLOCU DA BOM NOSECA SE 1 TEDEN PA EN DAN
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 25.5.2009 12:13:59
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat MOJ TICKER MI JE PA KR DOLOCU DA BOM NOSECA SE 1 TEDEN PA EN DAN ja nč tko pač bo al kaj...no upam da ne no... jaz mam tud novega
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 25.5.2009 12:15:09
|
|
|
|
Mala_princeska
|
Majčica Majch vam sporoča, da je šla rodit in je že v porodnišnici!
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 25.5.2009 12:17:06
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska Majčica Majch vam sporoča, da je šla rodit in je že v porodnišnici! o MAJCH dihamo s tabo...dajmo...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 25.5.2009 12:19:17
|
|
|
|
KatMat
|
DIHAMO S TABO!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 25.5.2009 12:28:15
|
|
|
|
Tanja_
|
Bravo majch, dihamo!!!! Nam trem s kati in lino pa očitno zmanjkuje bencina, če nas res kr vse prehitevajo Ah, ja....
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 25.5.2009 12:31:36
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska Majčica Majch vam sporoča, da je šla rodit in je že v porodnišnici! Dejmo, dejmo! Dihaj, dihaj
|
čajLelly28 RRkakšen čaj najrajši skuhate svojim otrokom ?sadni (
44%)
![](https://www.ringaraja.net/slike/poll/poll.gif)
zeliščni (
22%)
![](/slike/poll/poll.gif)
mešano (
33%)
Število vseh glasov: 9Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!