Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 25.5.2009 9:08:05
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska "Včeraj 23.5. ob 19.15 se je rodil naš Žan Marcel, velik 54 cm in težek 3660 g." Buterffly ČESTITKEEEE
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 25.5.2009 9:09:48
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: girly no, da še jaz sporočim veselo novico... 12.5. je na svet prikukal naš velik fant po imenu Kris. Težak je bil 3760 g in velik kar 55 cm, res pravi junak! pa lep pozdravček vsem! Čestitke tudi vaši družinici
< Sporočilo je popravil FLASK_A -- 25.5.2009 9:10:04 >
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 25.5.2009 9:11:22
|
|
|
|
Dudica1
|
kaj je zdaj to...cel vikend ni bilo nič tuki gor pa sem mislila da bo danes kaj več družbe pa še zmeraj nič...TANJA...KATMAT...a sta vidve v Postojni flaska kako ste vi?
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 25.5.2009 9:38:44
|
|
|
|
KatMat
|
bravo majcice!!!cestitke novim mamicam!!!! jest sem glih kar iz p in ni nic novega...kje je tanja??
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 25.5.2009 9:43:23
|
|
|
|
Dudica1
|
Ooo končno...super za pregled KATMAT ...no če je to super Tanje pa res ni...no včeraj mislim da je še bila neki tuki gor...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 25.5.2009 9:46:18
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat jest sem glih kar iz p in ni nic novega... Ja no, madonca... Kaj so ti pa kej rekli? Dudi, vredu smo. Se mi zdi Nekej je sitkana naša pupa, ampak bo že. Zdej pride patronažna pa ji bo povedala da mora mami ubogat Japajade Pa vi? Vidim, da imaš ogromno časa, ko tako lepo seznamčke rihtaš.
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 25.5.2009 9:46:22
|
|
|
|
KatMat
|
je tud ona spizdjot al kaj?? ma res nimam srece...kaj bom res tazadnja!?!!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 25.5.2009 9:48:15
|
|
|
|
KatMat
|
jah flaska...nc a ne... voda uredu,ctg lep odprta nic vec kot zadnjic...pa baje se mi je malo dvignila...ni vec tako nizko...tako da se mi zdi da jo mal orjentacija heca...namest dol ona nazaj gor
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 25.5.2009 9:52:53
|
|
|
|
Dudica1
|
flaska ja ko zaspi potem spi sigurno 3 ure in pol mam čas...pa še likala sem zdaj vmes...zdaj mam pa šele zajtrk... Drugače pa smo mi tud vredu...samo zunaj je tako vroče da ni za bit zunaj... ...sej vi pa zdej že lahko greste ven a ne?
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 25.5.2009 9:53:02
|
|
|
|
KatMat
|
ja cvekanje tukaj se je pa cist ustavilo!!!!!!kaj pa zdej to??? aja...vse ste ze na z-majckih...smotke
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 25.5.2009 9:56:13
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat ja cvekanje tukaj se je pa cist ustavilo!!!!!!kaj pa zdej to??? aja...vse ste ze na z-majckih...smotke tud tam ni nič sile veš...kr poglej...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 25.5.2009 10:02:25
|
|
|
|
KatMat
|
rajsi ne...ker mi bo pol ure nalagalo uno stran pol pa preden nazaj sem pridem bo spet pol ure kako vas mladenic dudi??
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 25.5.2009 10:05:33
|
|
|
|
Dudica1
|
Ja sej to maš pa prav...jaz mam kr dva zavihka odprta da hodim sem in tja...ker drugač res živce zgubiš He he...naš mladenič...zdaj spi...je komaj zaspal prej zaspan pa tako da je joj. Smo šli včeraj k sestri mal okrog na spregod potem pa na ledeno kavo in je skoz spal v vozičku,je blo revežu tko vroče... Nč drugač pa smo v sredo stari 1 mesec in imava pregled pri pediatrinji
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 25.5.2009 10:19:05
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 sej vi pa zdej že lahko greste ven a ne? Super, da je tako priden. Ja, mi smo pa že kar nekaj časa mobilni. V petek smo imeli piknik pri mojih, včeraj rojstni dan pri moževi sestri. Vsako jutro gremo pa skupaj na sprehod Poletni otroci so ZAKON!!!! Katmat, pomoje Tanja še spi Pa ne se kregat, sej smo tukej
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 25.5.2009 10:19:35
|
|
|
|
KatMat
|
ooo kako lepo...jest bi tud ze vozickala... ze en mesec??JA KRASNO
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 25.5.2009 10:23:35
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 sej vi pa zdej že lahko greste ven a ne? Super, da je tako priden. Ja, mi smo pa že kar nekaj časa mobilni. V petek smo imeli piknik pri mojih, včeraj rojstni dan pri moževi sestri. Vsako jutro gremo pa skupaj na sprehod Poletni otroci so ZAKON!!!! Katmat, pomoje Tanja še spi Pa ne se kregat, sej smo tukej ja ponavad smo naklofale 10 strani na urco...ucer ste pa sam eno stran!! ME JE PA KR streslo ko sem prebrala da ima od pokice malcek zajcjo ustnico-saj sem glih tisto noc sanjala da se je moja strucka rodila z zajcjo ustnico... ej punce...jest sem tok zaprta ze tri dni...da me vse tisci...pa me se kr noce pregnat...kaksen nasvet...vse sem ze probala
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 25.5.2009 10:31:07
|
|
|
|
FLASK_A
|
Mene je tut stisnilo Pa saj to se da lepo popravit... Upam, da bo vse OK.
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 25.5.2009 10:32:27
|
|
|
|
petrazg
|
OJla po dolgem času še iz naše strani.... Čestitke vsem novim mamicam in njihovim sončkom Tanja in KatMat vidve sta pa tako zdaj zdaj na vrsti. Držim pesti za vaju, da čim hitreje mine in da bosta kmalu cartali svoje bejbije No, mi smo sedaj končno doma in prav uživamo en z drugim. Anžetek je bratca enkratno sprejel, ga boža in ljubčka, pa najraje bi ga imel na rokah in ga cartal... Ko Lukec zajoka, predno odreagirava, je že Anže pri njemu in mu daje dudico in ga tolaži Sva res vesela, da nam gre tako super, brez minimalnega ljubosumja. Mogoče je bager pomagal, ki mu ga je Lukec prinesel za podkupnino... . Jemo pridno, veliko , da smo siti. Drugače pa večinoma spi in mamici pusti, da počiva. To je na kratko o nas, o naših obiskih zdravnikov, pediatrične pa raje drugič... trenutno stanje je ok, kaj pa še bo, bomo še videli...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 25.5.2009 10:36:17
|
|
|
|
KatMat
|
ja sej zdej to zelo lepo popravijo...upam da bo vse uredu... petrazg!!!!zivijo!!!lepo slisati da se imate lepo in da se lepo ujamete!!!!oglasi se se kaj...in nam zaupaj se kaj vec o vasi strucki!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 25.5.2009 10:37:53
|
|
|
|
lake
|
Dobrodošla doma Petra Samo da je vse vredu z tamalim. A z mojo službo pa nisi bla zadovoljna? Dudica pris še k men mal zlikat, mi ne spimo več po tri ure skupi, edin v vozičku, tko da mam bajto večalmanj v razsulu. Sm že čistilko poklicala, da mi vsaj okna spuca, pa kopalnico, sej pomest mi še nekak rata, lika mi pa vsake tok časa mami, kok je zlata. Je pa res tuki bolj tišina zadnje čase, sej več me čvekamo, kot ve nosečke. Pa na rodili smo sm vidla da je že druga julijka rodila, pa še ve vse niste.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 25.5.2009 10:41:45
|
|
|
|
KatMat
|
ja sem tud jaz vidla...sm kr zalostna... mi je tud moja ginekologinja rekla naj grem sipe pomivat pa sem se raje odlocila upostevati en moder nasvet nase majcice....da itak nic ne pripomore k hitrejsemu porodu zato podpiram lenoritis dokler si ga se lahko privoscim
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 25.5.2009 10:44:48
|
|
|
|
Dudica1
|
petrazg super da ste ok...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 25.5.2009 10:48:53
|
|
|
|
OliveOyl
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska "Včeraj 23.5. ob 19.15 se je rodil naš Žan Marcel, velik 54 cm in težek 3660 g." Buterffly Čestitam! KatMat ti kar podpiraj lenoritis jaz bi ga tudi.. petrazg lepo da ste doma. lake a ti pa na ped.delaš? Naša zdaj spi,drugače je pa totalen joškoholik ratala,dude ne mara,flaške ne mara sam cizek vidi.Če joka jo samo to pomiri.Danes je bil spet noči priklop tam od polnoči pa do petih.V presledkih..
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 25.5.2009 10:50:14
|
|
|
|
lake
|
Ja na pediatriji. Upam da jo boste čim manj rable .
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 25.5.2009 10:52:59
|
|
|
|
OliveOyl
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Ja na pediatriji. Upam da jo boste čim manj rable . Upam,da ne pridemo blizu... lani smo bili na alergoloških testiranjih,drugače pa naša dr.na inf.pošilja.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?