|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 6.del
20.5.2009 9:58:45   
KatMat
jest sem skromna...delim,delim!!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
20.5.2009 9:58:54   
buterffly
Dobro jutro drage moje. Tele slikice so pa slastne za tako jutro. user posted image

Krempelček - tudi jaz sem imela podoben izcedek in sem dobila Canasten vaginaletke in je pomagalo. Tako da se raje pozanimaj...

Drgača pa sem še 2v1. Ampak 18.30 imam pregled in ne grem domov. Grem kar naravnost v P. user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
20.5.2009 9:59:00   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

uno ritko bi popraskala...a ne vidis da ne doseže ??

user posted image user posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
20.5.2009 9:59:51   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: buterffly

Dobro jutro drage moje. Tele slikice so pa slastne za tako jutro. user posted image

Krempelček - tudi jaz sem imela podoben izcedek in sem dobila Canasten vaginaletke in je pomagalo. Tako da se raje pozanimaj...

Drgača pa sem še 2v1. Ampak 18.30 imam pregled in ne grem domov. Grem kar naravnost v P. user posted image user posted image

super... čim prej nas razveseli z zmajčkom

(odgovor članu buterffly)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
20.5.2009 10:00:00   
Anonimen
no punce kako steuser posted image

vidim da vas razganjauser posted image user posted image

no jz sem pa zbolelauser posted image me glava boli pa sinuse mam čist zabite, tako da če se do petka ne pozdravim sploh ne vem kaj bouser posted image a vseeno narediji CR če si prehlajen z zabitim nosomuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1380
20.5.2009 10:01:01   
KatMat
ne...za narkozo ne smes biti tud mal ne prehlajen

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
20.5.2009 10:01:17   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

no jz sem pa zbolelauser posted image me glava boli pa sinuse mam čist zabite, tako da če se do petka ne pozdravim sploh ne vem kaj bouser posted image a vseeno narediji CR če si prehlajen z zabitim nosomuser posted image

dobro jutro... o ti revčka.. maš pa smolo v te nosečnosti... mislim da ti morjo v vsakem primeru narest CR

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
20.5.2009 10:01:37   
KatMat

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tako se govori!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1383
20.5.2009 10:02:02   
Blueeyes

oo hudo, a res... sranje user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
20.5.2009 10:02:07   
Anonimen

a kr tako, no sej zdej bomo kr povrsti hodile v Puser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1385
20.5.2009 10:02:19   
krempelček
butterffly sem dobila canesten vaginaletko in ni nič bolje.....na pregledu je bilo vse okej brez dogajanja, ctg je lep je rekla G. Tko da samo še čakamo, do nadalnjega nič.....

Adrijana 30.06.2001
Kristjan Franci 04.09.2003
Timotej Jernej 23.05.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1386
20.5.2009 10:02:21   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

dobro jutro... o ti revčka.. maš pa smolo v te nosečnosti... mislim da ti morjo v vsakem primeru narest CR

ne ce ni zivljensko ogrozena ne

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
20.5.2009 10:02:36   
Dudica1

jest sem skromna...delim,delim!!

hvala user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
20.5.2009 10:02:54   
Blueeyes
mal pomočnikov, pa je spet gužva pri majčicah 2009... he he

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
20.5.2009 10:03:54   
Anonimen

ma neuser posted image a si prepričanauser posted image   piz......user posted image kaj pol lahko naredim da bo boljeuser posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 1390
20.5.2009 10:03:59   
Dudica1

ja kr naenkrat so se usule a ne user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
20.5.2009 10:04:11   
KatMat

a kr tako, no sej zdej bomo kr povrsti hodile v Puser posted image user posted image user posted image

midve s tanjo mave ze nacrt....lahko ga kopirate...sam ne v postojni...drugac bodo pogruntal da simuliramo...user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
20.5.2009 10:06:08   
KatMat

ma neuser posted image a si prepričanauser posted image   piz......user posted image kaj pol lahko naredim da bo boljeuser posted image user posted image

ti bo se tanja povedala...vem da bi jaz mogla it pod nakozo ene 5 let nazaj pa sem mela sam mal zabasan nos...pa me niso hotl uspavat...v LJ pri CR pa spis a ne?? v PO delajo pod ea se mi zdi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
20.5.2009 10:09:05   
Anonimen

ti bo se tanja povedala...vem da bi jaz mogla it pod nakozo ene 5 let nazaj pa sem mela sam mal zabasan nos...pa me niso hotl uspavat...v LJ pri CR pa spis a ne?? v PO delajo pod ea se mi zdi

ja v LJ. med CR. spiš tako da upam da se mi kaj zrihta do petka, se bom nafilala z fiziološko in namazala z 31 kaplcami, da se mi bo nos odmašu user posted image sej vem smrdela pa bom pa kaj pol sam da bojo naredil pol se pa že bom zdravlauser posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 1394
20.5.2009 10:11:17   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

ja kr naenkrat so se usule a ne user posted image

očitno so povsod doma suše user posted image  user posted image

cveki,  relaksiraj se, počivaj, pij čajčke, ne bit na kakšnem prepihu, pa upam da se vse pocajta do takrat

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
20.5.2009 10:12:12   
KatMat
sej se mi zdi da tud ni zdravo ce gres prehlajen pod narkozo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
20.5.2009 10:13:07   
Tanja_
dudi v Lekarni dobiš pa v Sanolaborju. Pa vsak dan mažeš, 14 dni, pol pa lahko premor, pa kao čez en mesec spet.

cveka kati ima prav, samo ne vem pa , kako je s CR. Vem, da za op. morš bit čist zdrav. Sej lahko da bojo počakal, al pa ti nardil spinalno? Sej nimaš vročine? AL kaj.
Pomočniki- zelo so dobri, sam ne vem če kej pomagajo razn za oči spočituser posted image Men je všeč 2., 3. in pa una rita, k se praska...K je tok čvrsta- če ga lopneš, se zihr kr roka odbije.user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
20.5.2009 10:13:22   
Anonimen
ma bom videla kaj bojo rekl v petekuser posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 1398
20.5.2009 10:15:25   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

dudi v Lekarni dobiš pa v Sanolaborju. Pa vsak dan mažeš, 14 dni, pol pa lahko premor, pa kao čez en mesec spet.

cveka kati ima prav, samo ne vem pa , kako je s CR. Vem, da za op. morš bit čist zdrav. Sej lahko da bojo počakal, al pa ti nardil spinalno? Sej nimaš vročine? AL kaj.
Pomočniki- zelo so dobri, sam ne vem če kej pomagajo razn za oči spočituser posted image Men je všeč 2., 3. in pa una rita, k se praska...K je tok čvrsta- če ga lopneš, se zihr kr roka odbije.user posted image

pa zvok ploska!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jjjjjuuuuhhhhhuuuuu!!

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
20.5.2009 10:16:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Cveka kati ima prav, samo ne vem pa , kako je s CR. Vem, da za op. morš bit čist zdrav. Sej lahko da bojo počakal, al pa ti nardil spinalno? Sej nimaš vročine? AL kaj.

ne vročine nimam, samo nos mi nagaja in to samo ena nosnicauser posted image
kar bo pač bo sam da bouser posted image user posted image

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?