aleksandra silvija
|
Sara, oprosti, ker ti včeraj nisem voščila za RD. Sem vesela, da ste se imeli lepo, da je praznovanje uspelo. . Kako pa mamica in nostalgija? A ni res, da hitro prehitro mine prvo leto? Vsem pa dobro jutro! Lunca za Maja: Samo, da gres domov. Bo takoj lažje. Pogumen tvoj Maj, res! Po vsem prestanem ima vso pravico, da se skrega z dohtarco, ker ga ne spusti domov . Zaradi slabe vesti pa itak veš---ne moreš biti na 2-eh koncih hkrati. Čez dan te je vsekakor bolj potreboval Maj. Kleo--hellow Ti, vreme je tudi pri nas srednja žalost . Lepe tickerje imaš . Počitnice? ZV sredo je bil zadnji dan šole. Na poti domov je Patricia jokala v avtu, češ da bo pogrešala šolo . A med leto je kar nekajkrat jokala ob nedeljah zvečer, da ne bi šla v šolo . Kdo bi razumel? RMRM--ja, otrokom postane dolgčas. Se mi zdi, da veklikim in malim. Me zanima kako bo, ko bodo poletne počitnice, jaz pa v službi . Saj vem, da je pri skoraj vseh tako, ampak vseeno. Didlinaa--naj hitro prispe pogodba po pošti. Ti začneš delat ravno na RD od Patricie , bom mislila nate tisti dan . Pa čestitke za . slovenka, praviš, da imaš po 3 otrocih materiala za knjjigo? ne za 1, za 3. Vsak drugačen. Teorija in praksa pri prvem, se podre pri drugem, pri 3. pa spet . Anamour--tvoj sinko je pravi cuker. Mi smo te dni celo kolesaraili. Družinsko. Drugače ne gre. Jaz Lovra v stolčku spredaj na kolesu, mož Jerneja v sedežu zadaj na kolesu, HB, je Patricia samostojna. Ampak Lovro hoče poskakovat, se dvigovat. Še dobro, da je tako privezan. Sta pa Patricia in Jernej rekla, da je to skupno kolesarjenje boljše od vsake igrače in tudi boljše, kot če bi šli v ZOO ali kam drugam . Napisala sem ogromen roman, sedaj gremo ven. je Lovro v hiši tečen, jokav in sploh in oh. 6 zobek leze ven. Upam, da je to vzrok.
|