|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del
25.6.2009 16:24:12   
lidija***
user posted image še tortica Lara!!

(odgovor članu lidija***)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
25.6.2009 17:11:43   
RMRM
Lara, VSE najboljše za 1.rojstni dan, od Lukasa pa koš poljubčkovuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidija***)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
25.6.2009 19:42:25   
lunca14
user posted image user posted image

user posted image

LARA............vse najboljše pikica mala,naj te spremlja najsvetlejša zvezdica,na tvoji poti,mej se rada,in ostali te bodo občudovali,sončni žarki sreče,naj te božajo,kot ti božaš svojo mamico in očija,s svojim lepim nasmeškom........od luna in njegove mami

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
25.6.2009 19:45:00   
lunca14
user posted image še tale je bla zate ,ampak,sem bil malo lačen,pa sem jo sam pohamaluser posted image .......................sej ne zamerišuser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
25.6.2009 20:25:23   
Samsa
Čer user posted image

Punce moje najlepša hvala za želje user posted image user posted image user posted image user posted image  
Žurka uspela, vreme smo imeli krasno, Lara je bila dobrovoljček cel dan (zdaj pa spi spanje pravičnega )... fantastično je bilo user posted image user posted image user posted image .
Slikice vam pa ob priliki pripopam user posted image

Samo za vas: user posted image  in user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
25.6.2009 20:47:17   
l.daisy
čer čveke..

LARA, vse najboljše!!!!!

danes se je končno toliko zjasnilo in nehalo pihat, da smo šli lahko dopoldan pa še popoldan ven.... tamala dva sta bila tečna kot sto user posted image .... res ju zmeče slabo vreme....

kako ste user posted image , kako ste novopečeni malčki, kako mamice?

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
25.6.2009 21:14:28   
lunca14
Marjetka...............malčki so v redu,nagajajo vsi po vrstiuser posted image user posted image ,mami,pa tud,mal zmatrana,ampak bolj psihično,kot fizično............sem pravkar prišla od laufanja,kok to paše,se mal preluftatuser posted image user posted image ................in,kako je pri vas,sedaj ko ste se mal zluftaluser posted image
samsa............kok,lepo,da ste vsi skupi užival,prvi rojstni dan je res nekaj posebnega,pa potem 6,ko gre v šolo,pa 18 ko je polnoleten.............lepo,da mate takega dobrovoljčka-smejkota..........men je pa tok hudo,ker sem cel teden zapostavljala eneja in luna,ko pa pridem domov mi je pa hudo,ker nisem z majem-sem čudna a,ne da?user posted image

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
25.6.2009 21:18:12   
lunca14
user posted image user posted image jutri maj pride lahko domov,če bo vse ok,mu je pa že tako dolgčas,da že poka po šivih,in samo išče,kako bi se skregal,danes se je pričkal z doktorcouser posted image user posted image user posted image ........dost ma že te bolnice,jezen je,ker mora bit tam,in tako,na dohtarje,ki mu ne dovolijo domov.........ko so ga morali operirati v drugo,je skor vse ki so bli v operacijski namahal,tok je bil jezen,so ga mogli držat,ko pujsekauser posted image .................drugače pa zgleda,KO ANGELČEKuser posted image user posted image user posted image user posted image ...............ko pupika,taka,bolj vatrena.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
25.6.2009 21:33:15   
slovenka
SAmsa, ful lepo brat tako zadovoljno mamico user posted image user posted image user posted image user posted image  Vi boste pa res imeli zmeraj lepa praznovanja - ko je to hkrati še prvi dan počitnic in vse. Ful lepo. Jaz imam RD 31.10. pa je tudi fajn, ko je zmeraj praznik, ful polepša RD, čeprav zdaj junija je boljše, ker 31.10. je en dan pred dnevom mrtvih user posted image

Lunca, lepo, da pride Maj domov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Jaz sem bila v bolnici pri 8 letih en teden, pa mi je bilo tako lepo user posted image  V porodnišnici lani pa sploh ne, verjetno sem kritična postala z leti user posted image

Ja, tudi na Štajerskem je bil danes sonček, prav super dan je bil, ko bi le trajalo. Se pa bojim da tam za "naš" RD ne bo več tako user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
25.6.2009 21:55:42   
l.daisy
lunca, tako se govori user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (mislim, kar se tiče "samasebigremnaživce" medicincev)...
pa bravo za maja, da gre jutri domov.... user posted image user posted image user posted image

slovenka, mogoče pa vseeno vreme zdrži... user posted image user posted image user posted image

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
25.6.2009 22:29:54   
Anonimen
Oj bejbeuser posted image

Kje je Tina,pa Polma...se sploh se kaj javljata?????

Pri nas je vreme srednja zalost,sonce,vroce,kar naenkrat zapiha mrzel veter,da mislis,da bos zmrznil...ptem jasno,pa naenkrat oblacno,koj pospravljat puzle na balkonu,zaradi kao dezja....pa se spet od nekod sonce prikaze,kr neki.Hocem poletje!!!!!!
Imamo namen malo na bazen,kopalke imamo ze vsi nove,jaz sem si kupila ene na majcko,da mio mal zakrije speh.Samop vreme nas zaj...upam,da bo vikend bolje.

Aja,cestitam za polnoletnostuser posted image user posted image ,pa kaj,pri vas so se zacele pocitnice?Mi bomo se en mesec trpeliuser posted image .

Potem ko bodo vsi nasi tamali 1.r.d.praznovali,se preselimo na drug forum ali kako?

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2286
25.6.2009 22:36:14   
RMRM
Čer!

Samsa, super da je zabava uspela user posted image user posted image user posted image .

Lunca, user posted image user posted image user posted image za Maj-a, da čimprej pride domov.

Kleo, ja, pri nas so HB počitnice. En teden bodo aktualne, pol jima bo pa tko al tko dolgcajt.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
26.6.2009 7:38:25   
Samsa
Dobro jutro user posted image

LUKAS, OSKAR in Eva user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

Čestitke tudi mamicam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
26.6.2009 7:43:37   
aleksandra silvija
Sara, oprosti, ker ti včeraj nisem voščila za RD. Sem vesela, da ste se imeli lepo, da je praznovanje uspelo.user posted image
user posted image .
Kako pa mamica in nostalgija?
A ni res, da hitro prehitro mine prvo leto?

Vsem pa dobro jutro!

Lunca za Maja:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Samo, da gres domov. Bo takoj lažje. Pogumen tvoj Maj, res! Po vsem prestanem ima vso pravico, da se skrega z dohtarco, ker ga ne spusti domovuser posted image .
Zaradi slabe vesti pa itak veš---ne moreš biti na 2-eh koncih hkrati. Čez dan te je vsekakor bolj potreboval Maj.

Kleo--hellow
Ti, vreme je tudi pri nas srednja žalostuser posted image .
Lepe tickerje imašuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Počitnice? ZV sredo je bil zadnji dan šole.
Na poti domov je Patricia jokala v avtu, češ da bo pogrešala šolouser posted image . A med leto je kar nekajkrat jokala ob nedeljah zvečer, da ne bi šla v šolouser posted image . Kdo bi razumel?

RMRM--ja, otrokom postane dolgčas. Se mi zdi, da veklikim in malim. Me zanima kako bo, ko bodo poletne počitnice, jaz pa v službiuser posted image . Saj vem, da je pri skoraj vseh tako, ampak vseeno.

Didlinaa--naj hitro prispe pogodba po pošti. Ti začneš delat ravno na RD od Patricieuser posted image , bom mislila nate tisti danuser posted image . Pa čestitke za user posted image .

slovenka, praviš, da imaš po 3 otrocih materiala za knjjigo?
ne za 1, za 3. Vsak drugačen. Teorija in praksa pri prvem, se podre pri drugem, pri 3. pa spetuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Anamour
--tvoj sinko je pravi cuker.

Mi smo te dni celo kolesaraili.
Družinsko. Drugače ne gre.user posted image Jaz Lovra v stolčku spredaj na kolesu, mož Jerneja v sedežu zadaj na kolesu, HB, je Patricia samostojna. Ampak Lovro hoče poskakovat, se dvigovat. Še dobro, da je tako privezan.
Sta pa Patricia in Jernej rekla, da je to skupno kolesarjenje boljše od vsake igrače in tudi boljše, kot če bi šli v ZOO ali kam drugamuser posted image .

Napisala sem ogromen roman, sedaj gremo ven. je Lovro v hiši tečen, jokav in sploh in oh. 6 zobek leze ven. Upam, da je to vzrok.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
26.6.2009 7:52:36   
aleksandra silvija
LUKAS za 1. ROJSTNI DAN VSE NAJBOLJŠE:
user posted image

user posted image

user posted image

EMA za tvoj 1. ROJSTNI DAN VSE NAJBOLJŠE:
user posted image
user posted image
user posted image

Za mamici, ki imata od danes naprej malčka pa:
user posted image
user posted image

Lepe želje tudi Omarju!

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
26.6.2009 7:55:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

LUKAS, OSKAR in Eva user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

Čestitke tudi mamicam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vseeeeeeeeeeeeeeeee najboljšeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2291
26.6.2009 13:15:18   
Anonimen
O čveke, gremo mal višje.user posted image

Lukas vse najboljše še tukaj! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2292
26.6.2009 14:50:16   
lunca14
LUKAS............vse najboljše za te,vse najboljše zate,bodi priden in igrav,lepo se smej in mamico v učke glej,hodi počasi,da me ne prehitiš,da mi kako igračo ne uzameš,prid kdaj na 2 deci svežga mlekauser posted image user posted image user posted image user posted image ,ti želim tvoj badi lun,z mojo mami vreduser posted image -veš je fajn mamiuser posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
26.6.2009 14:52:24   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

user posted image

user posted image

......tudi mi čestitamo oskarju in eviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
26.6.2009 14:53:20   
lunca14
user posted image user posted image user posted image mi smo doma,sedaj,pa na delo,ker imam tako,kot bi padla jedrska bomba,samo sevanje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
26.6.2009 15:07:39   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

user posted image user posted image user posted image mi smo doma,sedaj,pa na delo,ker imam tako,kot bi padla jedrska bomba,samo sevanje user posted image user posted image user posted image

super, da ste doma user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  oz. da je Maj doma user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
26.6.2009 15:56:13   
lunca14
user posted image .............ni.ni nobene

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
26.6.2009 18:00:51   
lunca14
user posted image ku,ku,ku,ku

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
26.6.2009 18:01:29   
lunca14
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
26.6.2009 18:34:25   
aleksandra silvija

IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ku-kuuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image , da je Maj doma.

Bolnice imate vsi dost za zmeraj! No, v porodnišnico Lunca lahko še greš po kakšno user posted image user posted image , drugače pa konec!user posted image

Mi se odpravljamo na morje, tako da se pri dojenčkih več ne tipkamouser posted image user posted image user posted image user posted image .
Vmes bosta malčici postali Tudi EMA in SOFIJA, vama bom čestitala juija.
Vseeno pa vama želim lepo praznovanje...in mamicam tudi.[sm=smiley1.gif

Upam samo, da nas burja ne odpihne iz Zatona, ker tole vreme je user posted image . Vsaj danes pri nas. Grmi in dežuje kot za stavo.

Lovro nekoliko bolje je.
Zajtrka, dopoldanske malice noče ali pa poje kvečjemo kakšno majnho marelico, malino, morda višnjo in nič drugega.
Kosilo pa kar lepo poje.
Imamo običajno "vrtčevsko" kosilo ob 12-ih ali celo prej.
Zvečer običajno poje še kaj mesa, grizlja kak list solate ali kaj podobnega, včasih juho, enolončnico, pred spanjem pa tisto, česar se bo treba odvadit.user posted image

Nikakor ne je nobenih kašic, jogurtov, skut in podobnega. Če že, raje poje nekaj ričeta ali obgloda kolbicouser posted image . Tudi palačinke in podobne zadevščine mu ne grejo, niti ml. zdrob in podobno.
Še vedno mu iz preventive dajem železov preparat, sedaj dobiva FLORAVITAL.

Uživajte s svojimi malčki in skoraj malčki in se tipkamo.

Lunca, julija pa mora pasti kakašna kava, ni res?
Nya,takrat boš tudi ti že z morja. Kaj pa Mtinca?

RMRM--dobro opravita z Lukasom v torek na pregledu! In predvsem užibvaj to poletje, ko si doma z otroki!user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Še našim user posted image vse dobro.

jaz kar ne morem verjet, da se končuje "dojenčkasti" čvek

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.