Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 19.6.2009 11:15:41
|
|
|
|
anaj22
|
dober dan kako ste kaj? JAz semkar malce utrujena sva bla v Šk. Loki sva en mini šoping udarla zdej ma pa mami prepoved hodit v otroške trgovine sama. Je reku možek da od sedaj naprej greva sam še skupi, ker jaz čist prevča zapravim. Zdej pa šim še kej nardit, preden rata še bol vroče. Lep dan
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 19.6.2009 11:34:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa Dobro jutro Sabina vseeee najboljšeeeeeeeee Čestitke tudi mamici se podpišem pod to
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 19.6.2009 11:34:27
|
|
|
|
Anonimen
|
kleo WB lunca maš zs
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 19.6.2009 12:18:17
|
|
|
|
RMRM
|
Dan! Najprej VSE NAJBOLJŠE vsem enoletnikom Lunca, hvala za vabilo, samo mi ne odpre slikic Mi2 sva se imela enkratno, upam da bova imela še kdaj možnost. Tudi doma je bilo vse v najlepšem redu. Sem kar ponosna na moje. Danes sva imeli s Saro uraden vpis v srednjo šolo in jo je šolska svetovalna delavka ful pohvalila, ker ima tako lep uspeh, tako da upam da tud Zoisovo dobi . Sedaj je pa pri sprejemu odličnjakov pri županu. Sem res ful ponosna nanjo, sem se mogla mal pohvalit Za nazaj nisem brala, prosim ne zamerit za ne komentarje .
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 19.6.2009 12:28:35
|
|
|
|
Anonimen
|
oooo RMRM WB
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 19.6.2009 12:34:35
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny oooo RMRM WB dan dan RMRM in čestitke vsem tvojim - posebej Sari
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 19.6.2009 13:03:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Dan. Kleo, RMRM dobrodošle nazaj popotnice Nya, vidim, da uživaš, pa občasno delaš tukaj nam nedopustnikom lušte, ko se javljaš iz dopusta Vse ostale tud dober dan.... Mi smo bolje, Sara ni imela noric,je krvna slika pokazala virusno infekcijo , zdej je že spet ješč kot je bila, pije po novem po slamici, drugače sploh noče Še kej? Pa kej kasneje.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 19.6.2009 13:18:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Lunca, imaš ZS
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 19.6.2009 14:09:03
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Dan! Najprej VSE NAJBOLJŠE vsem enoletnikom Lunca, hvala za vabilo, samo mi ne odpre slikic če se ti da jih lahko vidiš par strani nazaj,mislim,da so nekje na 40 strani,datum,8.6........pa boš vidla Midva sva se mela enkratno,odlično,da sta uživala,in da so doma preživeli,in da si videla,da jih lahko še kdaj doma pustiš same upam da bova imela še kdaj možnost. Tudi doma je bilo vse v najlepšem redu. Sem kar ponosna na moje. Danes sva imeli s Saro uraden vpis v srednjo šolo in jo je šolska svetovalna delavka ful pohvalila, ker ima tako lep uspeh, tako da upam da tud Zoisovo dobi . Sedaj je pa pri sprejemu odličnjakov pri županu. Sem res ful ponosna nanjo, sem se mogla mal pohvalit ti jo sam hvali lepo je bit ponosna mami,in prav dajo pohvališ.......ja nimaš kaj je čisto po mamici ................pridna je res,lahko si srečna,da je tako fajn punca Za nazaj nisem brala, prosim ne zamerit za ne komentarje .malček,pa bomo zamerile
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 19.6.2009 14:13:47
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny kleo WB lunca maš zs ...........sem pogledala,in delno odgovorila,tu pa je še tel.od sprejemne pisarne 07-3916273.........pa naj bo vstrajna,ker se redko oglasijo na telefon
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 19.6.2009 14:18:08
|
|
|
|
lunca14
|
SABINA.................vse najlepše in najboljše v življenju,bodi sonček,kot si sedaj,pa mami ubogaj
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 19.6.2009 14:20:25
|
|
|
|
lunca14
|
kleo..............dobrodošla,nazaj,smo te pogrešali,javi se še kaj naya............ti,packa,kake lušte nam delaš,nam,ki dopusta ne bomo okusili ..........uživajte,uživajte in še enkrat uživajte .............pa kakšnga dobrga grka uščipn v tazadnjo-zame
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 19.6.2009 14:23:02
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Lunca, imaš ZS ..........pogledala,pa ni nič
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 19.6.2009 14:29:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Lunca, imaš ZS ..........pogledala,pa ni nič What???
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 19.6.2009 14:36:45
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Lunca, imaš ZS ..........pogledala,pa ni nič What??? ...sem pogledala,še enkrat pa še vedno ni nič
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 19.6.2009 14:45:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Sam mal, sem se zakvačkala, ker sem poslala eni lunici12
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 19.6.2009 14:48:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa zdej?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 19.6.2009 14:50:44
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Sam mal, sem se zakvačkala, ker sem poslala eni lunici12 Didlinaa - si čist iz forme ven padla
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 19.6.2009 14:57:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Sam mal, sem se zakvačkala, ker sem poslala eni lunici12 Didlinaa - si čist iz forme ven padla Ma jebe me, ker je neka opcija dodaj prijatelje pa te fore, kot na FB in sem pol ugotovila da mam še eno lunco noter kot predlog za prijatelje. lunca14, dej vsaj napiš,. če si odprla album. Pa če je kej noter slik. Pa če si dobila ZS.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 19.6.2009 15:05:15
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Ma jebe me, ker je neka opcija dodaj prijatelje pa te fore, kot na FB in sem pol ugotovila da mam še eno lunco noter kot predlog za prijatelje. Ti pa res že dolgo nisi bla na MOJA RINGARAJA
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 19.6.2009 15:12:53
|
|
|
|
lunca14
|
Dobila zs.prebrala,galsovala,slik pa ni,mislim tvojih.........
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 19.6.2009 15:12:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Ma jebe me, ker je neka opcija dodaj prijatelje pa te fore, kot na FB in sem pol ugotovila da mam še eno lunco noter kot predlog za prijatelje. Ti pa res že dolgo nisi bla na MOJA RINGARAJA Se ti zdi? kam je zdej ušla lunca14?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 19.6.2009 15:14:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 Dobila zs.prebrala,galsovala,slik pa ni,mislim tvojih......... Kako ne? Tolk časa sem se matrala, da sem naredila album, zdej pa nič. Kaj te vrže z linkom na začetno stran albumov? Si me potrdila za prijatelja?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 19.6.2009 15:15:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Nimam ideje kaj se zatika.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 19.6.2009 15:23:39
|
|
|
|
lunca14
|
mah,ne nisem dobila od tebe,pač od ene druge,tvoje pošte pa še vedno ni,pa te mam med prjatli,ti,moja dobra prjatlca,no ampak jaz zdej šibam po otroke v vrtec,bom probala pop,še kaj uletet,drugače pa zvečer,ko gredo spat
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.