Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 23:57:39
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Razočaranih je že skor konc. sem jih na en uč gledala. Lahko noč vsem skupaj. Tudi prav . Se je Lovro zbudil. Čas za nočno malico.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 12.5.2009 7:23:16
|
|
|
|
babysolza
|
Jutrčka! Sem vedela, da bom spet prepozna za čvek ob novem delu. Sam ste pa ble pridne! Evo, mi smo doma s počitnic, bilo je super, Prekmurje je res lepo in gremo zagotovo še kdaj, in to kmalu! Sam kaj ko moram zdaj pa reeees na dieto, ker hrana je pa božanska in predvsem kalorična. Hvala vsem, ki ste mi poslale slikice s srečanja. Jaz jih imam še v fotiču , bom danes al pa jutri zbrala pa vam poslala na email. Če pa katera ne bo dobila, pa naj mi javi na ZS. Jih je bolj malo, sam naši škorčki morajo biti pokriti iz vseh perspektiv, tako da jaz sem ful vesela vseh!!! Grem pospravljat pa eno kavo skuhat, smo že od 4.30 pokonci.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 12.5.2009 7:44:00
|
|
|
|
slovenka
|
dobro jutro!
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 12.5.2009 7:44:04
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Slovenka,lahko noc,pa tvojga 1x preseneti,da ne bo vedno samo on navalival k zvau Kako le? Ko pa on non-stop
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 12.5.2009 7:44:11
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa AS, jaz kar vedno govorim, da naša ni bla tako majhna ful mi je smešno, ko mi ena mamica reče, mi smo pa že na št. 68 pa gledam in gledam in si mislim...eh kje pa, vi mate ene 50 številko cunjc. res si je težko predstavljat za nazaj, pa čeprav je samo ene pol leta nazaj. Res je tako, ja. Mi smo bili pred kratkim pri prijateljici na obisku, pa se je mali rodil istih mer kot naša, pa sem potem doma morala prav iti slikice gledat, kakšna je bila pri 1m...
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 12.5.2009 7:44:16
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Ali pa lani. Naj bi šla v bolnico vsaj 4. ali 5. junija, da bi mi v petek 6.6. naredili CR. Ampak nisem utegnila. KAj si drugi mislijo? Naj si mislijo kar si čejo! V vrtu nimam niti 1 solate. Pa kaj! Pred 5-imi leti bi se sekirala, sedaj se ne. Nočem, da Lovro joka, medtem ko jaz okopavam solato in paradižnik. Mora že tako kdaj. AS, jaz sem zgleda to tvojo fazo 'pred 5 leti' preskočila. Ker se že zdaj ne sekiram. Delamo zunaj garažo in okolico, pa zdaj že sosedi nekako vidijo, kako bo izgledala naša okolica, v glavnem, da ni predviden zelenjavni vrt, pa me je že zadnjič sosedova pupa spraševala, kje mislim imeti krompir, pa ne bi rekla, da njo samo to zanima, ampak bolj njeno mamo
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 12.5.2009 8:27:06
|
|
|
|
babysolza
|
Sem kar vedla, da moram it prebrat prve dve strani - bravo Kleo in bravo lunca! Joj, sam res delate skomine po še kakšnem . Meni se pa nova služba obeta - ista firma, sam čist druga scena - ful boljše, z normalnim urnikom. Upam, da se šef ne premisli, sem šla v petek usput v službo, mi je to povedal in naslednji teden dorečeva. Držite pesti, da rata. Zdej grem pa cunje peglat, mam dva stroja pa en opran, eden se pere, pa še en za oprat. To je slaba stran počitnic, da potem dva dni pospravljaš.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 12.5.2009 11:06:02
|
|
|
|
Anonimen
|
vsem, kis te ble na srečanju sem še enkrat poslala fotke - 8 mailov - a me lahko prosim obvestite, če ste dobile? hvala
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 12.5.2009 11:25:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Nya, jaz sem dobila zaenkrat 6 tvojih mailov, ti bom kasneje sporočila če bo kateri manjkal, ker gre bolj počasi. Kaja, tudi tvoje sem danes dobila Jaz sem včeraj vse odposlala tako, da ste moje morale vse dobiti.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 12.5.2009 12:27:16
|
|
|
|
babysolza
|
Nya, jaz sem dobila enih 10 tvojih mejlov, sam mislim da so eni podvojeni, ker še nisem nič gledala. Glede na oštevilčenje pa mi manjkata 6 in 8. Ninny, hvala tudi tebi, pa Kaji, mtinci, anaj, samsi, mojci. Uf, sem mogla ful pazit zdej, da nisem imen napisala.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 12.5.2009 12:34:36
|
|
|
|
Anonimen
|
BS,si zrihtala vse ?? Jaz danes koncno poletne in zimske stvari sortiram.Poletne hredo vecina skoraj vse nazaj v klet . Imamo dez,dez,dez... Bi bila ktera tako prijazna in poslala tudi meni kaksno sliko s srecanja?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 12.5.2009 12:36:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Slovenka,lahko noc,pa tvojga 1x preseneti,da ne bo vedno samo on navalival k zvau Kako le? Ko pa on non-stop Malo manj naj gleda pohujsljive filme,pa fuzbal ga ravn tko cist znori
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 12.5.2009 12:37:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Razočaranih je že skor konc. sem jih na en uč gledala. Lahko noč vsem skupaj. Tudi prav . Se je Lovro zbudil. Čas za nočno malico. Pri moji tudi
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 12.5.2009 13:40:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Dan. Ste na sončku?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 12.5.2009 13:45:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Dan. Ste na sončku? jst nism :)
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 12.5.2009 13:46:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Spi dete kot naše?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 12.5.2009 13:51:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem ga dala v posteljico, ja - pa se še neki pogovarja, upam, da bo zaspal. Je pa dans zjutraj ene 6.20 neki začel, pa sem ga spet zignorirala in je čez kako uro zaspal nazaj - do 10h. Jaz sem vstala ob osmih
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 12.5.2009 13:52:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri nas podobno danes. Vstala ob 5-ih, bedela do 6-ih, dobila flašo mleka in zaspala do 9-ih. Vstala sem z njo, itak vsa zlomljena. Jo zobek matra, moram vsake 3 dni rjuho preoblečt, tolk ji gre sline ven.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 12.5.2009 14:04:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Boga Sara. Sem ga šla pogledat, je zaspal - spi pa počez v posteljici na kovtrčku, sem ga mal z odejico pokrila - sem ugotovila, da ga sploh ne rabim uspavat - dat v posteljico, ga pustim, da se malo poigra, se uleže in zaspi.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 12.5.2009 14:09:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya Boga Sara. Sem ga šla pogledat, je zaspal - spi pa počez v posteljici na kovtrčku, sem ga mal z odejico pokrila - sem ugotovila, da ga sploh ne rabim uspavat - dat v posteljico, ga pustim, da se malo poigra, se uleže in zaspi. Jaz isto velikokrat naredim. Danes bo itak spala samo eno kitico, eno rundo, tak da ni problema zaspat. Je že zunaj zaspala v naročju Moram zdej mal pospravt, je kot bi bomba padla v kuhni. se še kej tipkamo
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 12.5.2009 14:16:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Nya meni manjka mail št. 6 Jaz jo tudi kar pustim v posteljici in ona vstane,pa se še pogovarja, mal pojoka kakšne dan, potem pa zaspi ponavadi na kovrtu in obrnjena v napačno smer
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 12.5.2009 17:08:08
|
|
|
|
Anonimen
|
ojla,je kdo doma Cakam tamali2,sta sli v mesto po ene filme,pa mi je doooolgcas.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 12.5.2009 17:12:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Po celodnevnem dezju,je koncno soncek,tako,da gremo jutri v akcijo za cevlji. Slik mi ni nobena poslala,hvala lepa.Se zgleda fejst pozna,ce je potrebno se eno vec vtipkat...je ze mim. AS,danes te gledamo-no jaz te bom kasneje,ko dajo na net.Bo to jutri ze? Kej gledate Evrovizijo.V cetrtek bo menda predizbor.Letos navijam za nemce,so mi ful spasni
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 12.5.2009 17:23:45
|
|
|
|
Anonimen
|
kleo jaz sem vsaki posebej pošiljala samo njihove sončke, nisem vsaki vse,ker gre tako počasiiiiiiiiiii, lahko pa ti kakšno pomanjšano pošljem.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 12.5.2009 18:45:44
|
|
|
|
babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Po celodnevnem dezju,je koncno soncek,tako,da gremo jutri v akcijo za cevlji. Slik mi ni nobena poslala,hvala lepa.Se zgleda fejst pozna,ce je potrebno se eno vec vtipkat...je ze mim. AS,danes te gledamo-no jaz te bom kasneje,ko dajo na net.Bo to jutri ze? Kej gledate Evrovizijo.V cetrtek bo menda predizbor.Letos navijam za nemce,so mi ful spasni Kleo, ne bit takoj huda noooo. Jaz sem šele zdaj prišla spet mal na RR (smo bile ful zunaj, pa v cunjah, mah zdej pa že jamram ) in ti jih z veseljem pošljem, sam mejl mi dej na ZS. Al ga maš na FB? Grem pogledat. SLikice sem pa ravnokar poslala, tista ki jih ni dobila pa prosim naj pove. Mtinca, tebi je nekaj štrajkalo pri prvem mejlu, ti bom potem probala še enkrat.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?