|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del
11.5.2009 23:57:39   
aleksandra silvija

IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Razočaranih je že skor konc
.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem jih na en uč gledala.user posted image

Lahko noč vsem skupaj.

Tudi pravuser posted image .
Se je Lovro zbudil. Čas za nočno malico.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 276
12.5.2009 7:23:16   
babysolza
Jutrčka!

user posted image user posted image  Sem vedela, da bom spet prepozna za čvek ob novem delu. user posted image user posted image  Sam ste pa ble pridne!

Evo, mi smo doma s počitnic, bilo je super, Prekmurje je res lepo in gremo zagotovo še kdaj, in to kmalu! Sam kaj ko moram zdaj pa reeees na dieto, ker hrana je pa božanska in predvsem kalorična. user posted image

Hvala vsem, ki ste mi poslale slikice s srečanja. Jaz jih imam še v fotičuuser posted image , bom danes al pa jutri zbrala pa vam poslala na email. Če pa katera ne bo dobila, pa naj mi javi na ZS. Jih je bolj malo, sam naši škorčki morajo biti pokriti iz vseh perspektiv, tako da jaz sem ful vesela vseh!!! user posted image user posted image user posted image

Grem pospravljat pa eno kavo skuhat, smo že od 4.30 pokonci. user posted image user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 277
12.5.2009 7:44:00   
slovenka
dobro jutro! user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 278
12.5.2009 7:44:04   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Slovenka,lahko noc,pa tvojga 1x preseneti,da ne bo vedno samo on navalival k zvauuser posted image

Kako le? Ko pa on non-stop user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 279
12.5.2009 7:44:11   
slovenka

AS, jaz kar vedno govorim, da naša ni bla tako majhna user posted image ful mi je smešno, ko mi ena mamica reče, mi smo pa že na št. 68 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa gledam in gledam in si mislim...eh kje pa, vi mate ene 50 številko cunjc.user posted image res si je težko predstavljat za nazaj, pa čeprav je samo ene pol leta nazaj.

Res je tako, ja. Mi smo bili pred kratkim pri prijateljici na obisku, pa se je mali rodil istih mer kot naša, pa sem potem doma morala prav iti slikice gledat, kakšna je bila pri 1m... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 280
12.5.2009 7:44:16   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Ali pa lani. Naj bi šla v bolnico vsaj 4. ali 5. junija, da bi mi v petek 6.6. naredili CR. Ampak nisem utegnila. user posted image user posted image user posted image

KAj si drugi mislijo? Naj si mislijo kar si čejo!
V vrtu nimam niti 1 solate. Pa kaj! Pred 5-imi leti bi se sekirala, sedaj se ne. Nočem, da Lovro joka, medtem ko jaz okopavam solato in paradižnik. Mora že tako kdaj.

AS, jaz sem zgleda to tvojo fazo 'pred 5 leti' preskočila. Ker se že zdaj ne sekiram. Delamo zunaj garažo in okolico, pa zdaj že sosedi nekako vidijo, kako bo izgledala naša okolica, v glavnem, da ni predviden zelenjavni vrt, pa me je že zadnjič sosedova pupa spraševala, kje mislim imeti krompir, pa ne bi rekla, da njo samo to zanima, ampak bolj njeno mamo user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 281
12.5.2009 8:27:06   
babysolza
Sem kar vedla, da moram it prebrat prve dve strani - bravo Kleo in bravo lunca! user posted image user posted image user posted image  Joj, sam res delate skomine po še kakšnem user posted image user posted image user posted image .

Meni se pa nova služba obeta - ista firma, sam čist druga scena - ful boljše, z normalnim urnikom. Upam, da se šef ne premisli, sem šla v petek usput v službo, mi je to povedal in naslednji teden dorečeva. Držite pesti, da rata. user posted image

Zdej grem pa cunje peglat, mam dva stroja pa en opran, eden se pere, pa še en za oprat. user posted image user posted image user posted image  To je slaba stran počitnic, da potem dva dni pospravljaš. user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 282
12.5.2009 11:06:02   
Anonimen
vsem, kis te ble na srečanju sem še enkrat poslala fotke - 8 mailov - a me lahko prosim obvestite, če ste dobile?

hvala

Neposredna povezava do sporočila: 283
12.5.2009 11:25:37   
Anonimen
Nya, jaz sem dobila zaenkrat 6 tvojih  mailov, ti bom kasneje sporočila če bo kateri manjkal, ker gre bolj počasi.

Kaja, tudi tvoje sem danes dobilauser posted image

Jaz sem včeraj vse odposlala tako, da ste moje morale vse dobiti.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 284
12.5.2009 12:27:16   
babysolza
Nya, jaz sem dobila enih 10 tvojih mejlov, sam mislim da so eni podvojeni, ker še nisem nič gledala. Glede na oštevilčenje pa mi manjkata 6 in 8.

Ninny, hvala tudi tebi, pa Kaji, mtinci, anaj, samsi, mojci. Uf, sem mogla ful pazit zdej, da nisem imen napisala. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 285
12.5.2009 12:34:36   
Anonimen
BS,si zrihtala vseuser posted image ??

Jaz danes koncno poletne in zimske stvari sortiram.Poletne hredo vecina skoraj vse nazaj v kletuser posted image user posted image .
Imamo dez,dez,dez...

Bi bila ktera tako prijazna in poslala tudi meni kaksno sliko s srecanja?

Neposredna povezava do sporočila: 286
12.5.2009 12:36:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Slovenka,lahko noc,pa tvojga 1x preseneti,da ne bo vedno samo on navalival k zvauuser posted image

Kako le? Ko pa on non-stop user posted image user posted image user posted image

Malo manj naj gleda pohujsljive filme,pa fuzbal ga ravn tko cist znoriuser posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 287
12.5.2009 12:37:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Razočaranih je že skor konc
.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem jih na en uč gledala.user posted image

Lahko noč vsem skupaj.

Tudi pravuser posted image .
Se je Lovro zbudil. Čas za nočno malico.

Pri moji tudiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 288
12.5.2009 13:40:24   
Anonimen
Dan. Ste na sončku?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 289
12.5.2009 13:45:45   
Anonimen

Dan. Ste na sončku?

jst nism :)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 290
12.5.2009 13:46:55   
Anonimen
Spi dete kot naše?user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 291
12.5.2009 13:51:04   
Anonimen
Sem ga dala v posteljico, ja - pa se še neki pogovarja, upam, da bo zaspal.

Je pa dans zjutraj ene 6.20 neki začel, pa sem ga spet zignorirala in je čez kako uro zaspal nazaj - do 10h.

Jaz sem vstala ob osmih user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 292
12.5.2009 13:52:52   
Anonimen
Pri nas podobno danes. Vstala ob 5-ih, bedela do 6-ih, dobila flašo mleka in zaspala do 9-ih. Vstala sem z njo, itak vsa zlomljena.user posted image Jo zobek matra, moram vsake 3 dni rjuho preoblečt, tolk ji gre sline ven. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 293
12.5.2009 14:04:52   
Anonimen
Boga Sara.user posted image

Sem ga šla pogledat, je zaspal - spi pa počez v posteljici na kovtrčku, sem ga mal z odejico pokrila - sem ugotovila, da ga sploh ne rabim uspavat - dat v posteljico, ga pustim, da se malo poigra, se uleže in zaspi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 294
12.5.2009 14:09:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nya

Boga Sara.user posted image

Sem ga šla pogledat, je zaspal - spi pa počez v posteljici na kovtrčku, sem ga mal z odejico pokrila - sem ugotovila, da ga sploh ne rabim uspavat - dat v posteljico, ga pustim, da se malo poigra, se uleže in zaspi.

Jaz isto velikokrat naredim. Danes bo itak spala samo eno kitico, eno rundo, tak da ni problema zaspat.  Je že zunaj zaspala v naročjuuser posted image

Moram zdej mal pospravt, je kot bi bomba padla v kuhni.user posted image se še kej tipkamo

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 295
12.5.2009 14:16:04   
Anonimen
Nya meni manjka mail št. 6

Jaz jo tudi kar pustim v posteljici in ona vstane,pa se še pogovarja, mal pojoka kakšne dan, potem pa zaspi ponavadi na kovrtu in obrnjena v napačno smer

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 296
12.5.2009 17:08:08   
Anonimen
ojla,je kdo domauser posted image
Cakam tamali2,sta sli v mesto po ene filme,pa mi je doooolgcas.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 297
12.5.2009 17:12:14   
Anonimen
Po celodnevnem dezju,je koncno soncek,tako,da gremo jutri v akcijo za cevlji.
Slik mi ni nobena poslala,hvala lepa.Se zgleda fejst pozna,ce je potrebno se eno vec vtipkat...je ze mim.
AS,danes te gledamo-no jaz te bom kasneje,ko dajo na net.Bo to jutri ze?
Kej gledate Evrovizijo.V cetrtek bo menda predizbor.Letos navijam za nemce,so mi ful spasniuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 298
12.5.2009 17:23:45   
Anonimen
kleo jaz sem vsaki posebej pošiljala samo njihove sončke, nisem vsaki vse,ker gre tako počasiiiiiiiiiii, lahko pa ti kakšno pomanjšano pošljem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 299
12.5.2009 18:45:44   
babysolza

Po celodnevnem dezju,je koncno soncek,tako,da gremo jutri v akcijo za cevlji.
Slik mi ni nobena poslala,hvala lepa.Se zgleda fejst pozna,ce je potrebno se eno vec vtipkat...je ze mim.
AS,danes te gledamo-no jaz te bom kasneje,ko dajo na net.Bo to jutri ze?
Kej gledate Evrovizijo.V cetrtek bo menda predizbor.Letos navijam za nemce,so mi ful spasniuser posted image

Kleo, ne bit takoj huda noooo. Jaz sem šele zdaj prišla spet mal na RR (smo bile ful zunaj, pa v cunjah, mah zdej pa že jamramuser posted image user posted image ) in ti jih z veseljem pošljem, sam mejl mi dej na ZS. Al ga maš na FB? Grem pogledat. user posted image

SLikice sem pa ravnokar poslala, tista ki jih ni dobila pa prosim naj pove. Mtinca, tebi je nekaj štrajkalo pri prvem mejlu, ti bom potem probala še enkrat. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?