|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: V pričakovanju 3. +
5.9.2009 17:21:43   
tanjusi
da vas nekaj vprašam, sama se v to nisem nikoli poglabljala, prva nosečnost je prišla povsem spontano, druga je bila sicer načrtovana, vendar se z njo nisem obremenjevala ,sedaj pa sem bolj radovedna.
Očitno preživljam prvo ovolucijo  po tabletah(povečan izcedek, bolečine v spodnjem delu trebuha)
To je 10. dan po menstruaciji , pa me po vaših izukušnjah zanima kako dolgo traja in kateri dan po menstruaciji jo imate ve.
Ko sem jedla kt sem imela cikle navadno krajše kot 28 dni , sedaj me zanima kako bo sedaj, ali lahko sklepam po ovoluciji?
Saj vem da bi lahko podatke poiskala po netu, vendar me bolj zanimajo vaše izkušnje....

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
6.9.2009 13:30:19   
tanjusi
KAJ je zdaj punce, kam ste poniknile?user posted image user posted image

(a camus)

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
6.9.2009 21:32:01   
Teni_
Jaz sem O imela vedno 14. dan. Na sredini med M, ki je bila vedno na 28 dni. Zdaj pa pride, ko se ji zazdi. 1. po ss na 32 dan, 2. na 31. Mogoče bo naslednja na 30.user posted image  

Sem še vedno pridno vsak dan na fitnesu. Zaenkrat sem nekje 3 kg v minusu in okoli 10 cm v minusu. Večina v pas, jaz bi pa raje v prsi.user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
6.9.2009 21:48:40   
Katjusa
čer punce.....
mislim da mojauser posted image prihaja se že nekaj roza riše tam spodaj.... sej ne vem če bi blauser posted image al user posted image bolj k je bil ta ciklus dolg bolj me je blo strah, da bi to že blo.... si seveda želim sam tamali ne bo niti leto in pol staruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in si mal težko zamišljam vso zadevo, čeprav  vem, da bi zmogla. kaj mi pa drugega preostane?user posted image user posted image user posted image user posted image

tanjusi jst ti ne znam pomagat ker imam cikluse tako zmešane da 2 nista enaka in od tod tudi moje daljše delanje na vsakiuser posted image ampak sem ful srečna, da nam je uspelo in da imam 2 prečudovita fantauser posted image user posted image user posted image user posted image verjetno tud sedaj ne bo šlo brez tablet (klimofen in dabroston) ker imam spet vse zmešano in mi je tole prav tečno..... mah sej bo se morem itak naročit k G zaradi brisa pa mu bom omenla še moje dolge cikluse....
leta nazaj predno sem jemala KT sem imela M na 14 -21dni takrat mi je G predlagal KT kao da se mi bo ciklus uredil no pa ko sem želela zanosit so bli ciklusi samo bolj dolgi in čisto zmešaniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
že od 10 leta imam same teževe s temi user posted image od tega da sem krvavela po 32 dni do tega da sem mela vsake 14 dni novo M da ne govorim o hormonski motnji k so misli da gre za SS (jst pa še nikol spolnih odnosov) v glavnem skos neki.... in vedno sem se bala da nebi mogla met user posted image no pa imam 2 in sem ful hveležna da ju imam..... sam mal prehitro rastetauser posted image user posted image user posted image user posted image oz. leta mi prehitro tečejouser posted image user posted image user posted image user posted image

lepo noč in se tipkamo.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
7.9.2009 10:21:22   
mojamura

IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi

dobro jutru punce...sploh ne vem kaj naj napišem. včeraj nisem mogla spati pa sem do dveh gledala neki filmuser posted image

kaj si pa gledala?

gledala sem film z naslovom posebno poročilo, tom cruise je igral not režija pa steven spielberg

film je bil malo znanstveno fantastične narave, ampak mi je bil všeč

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
7.9.2009 14:18:14   
kajča
ojla punce, spet se vam oglašam po dolgem času

prejšnji teden smo imeli za tamalo uvajanje v vrtec, je ful pridna in zelo navdušena in nimamo nobenih problemov user posted image user posted image

drugače pa danes ne pričakujem user posted image , me sicer skoz nekaj zvija, ampak za enkrat ni še nič, čeprav imam občutek kot da mi nekaj teče pa še nekaj mi je slabo in se slabo počutim, ampak ne vem, če je to user posted image , sem prejšnji torek, 5 dni pred predvideno user posted image  delala BC mini (sej vem, da sem smotana user posted image user posted image ), pa seveda ni nič pokazal. Mogoče ga grem danes po službi kupit in bomo videli, mogoče me celo prehiti user posted image .

Bomo videli, se še kaj oglasim.

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
7.9.2009 14:40:57   
NATAŠA35
kajča držim pesti, da ne prideuser posted image ....

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
7.9.2009 15:23:27   
ljupka
Moja Ana je pa zbolela!user posted image user posted image user posted image Ful jo je v vrtcu zeblo,in ko so šli na kosilo je začela jokat,so se spomnile vročino zmert šele opoldne,pol so ful paniko dvignile zaradi gripe!Sem jo pelala k zdravniku in je samo viroza,ji je pa zrastla vročina na 39 .Mi je šlo kr na jok!Ker ko enkrat čist divji otrok kot je moja Ana ne more ni glave dvignt se prestrašiš,ji je kr sestra tam dala svečko,upam,da bo vročina pala,če v treh dneh ne bo moramo nazaj,ni pa nič hudega!

Sem pa mislila da je mogoče od žalosti,ker ne gre Jaka več z njo v vrtec,videvala sta se na igrišču pa pol po spanju zdaj pa nič več in je ful žalostna in nočw v vrtec,da brez Jakata ne gre v vrtec!Ne vem kako ji naj dopovem,da tako mora biti!

Katjuša kako Benjamin se je navadil na vrtec?

Kajča držim pesti!user posted image user posted image user posted image

Isa kako si?

Pozdravljam vse ostale bodite pridne!

Jaz grem k svoji ljubici!
Ćao!

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
7.9.2009 17:30:01   
Katjusa
Anauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hitro se pozdravi.
a šole od jakata je v isti stavbi al je posebej? pri nas je vse v isti hiši samo drug vhod in je za mlajše bratce in sestrice malo lažje, ker jim lažje razložiš, da so zdej na drugem koncu polek tega pa lahko tavečji grejo mlajše pogledat al pa se celo kdaj na igralih srečajo....

Ljupka zemenjala si Florjan je v vrtcu in ful uživa sam spat noče pač kr malo počiva potem pa se igra.... zdle pa koma doma na sedežniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ko pridem ponj se mu sploh ne mudi domovuser posted image user posted image user posted image

Jst sem pa dons bla ful pridna sem en kup perila pospravla pa v dnevni prah stran spravlauser posted image user posted image user posted image . za kosilo sem pa skuhala rižoto in zeleno solato s krompirjem.... smo se vsi 4 napokal do vratuuser posted image user posted image user posted image user posted image sploh po vsem tem paradižniku zadnje mesece ful paše solatauser posted image user posted image user posted image user posted image

zdej grem pa tud jst mal počivat, dokler otroc spijo pol bo spet vse 100/h.... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
7.9.2009 18:45:15   
kajča
drage punce,

jaz bom sedaj samo še vaša navijačica, ker sem user posted image

hvala vsem, ki ste držale pesti, se je obrestovalouser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
7.9.2009 18:46:30   
tanjusi
drage punce,

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image bravo , sm vesela za tebeuser posted image user posted image user posted image

(a camus)

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
7.9.2009 18:50:40   
tanjusi
drugače mam pa zdajle pet minut časa, otroci se zunaj podijo , mož je tudi zunaj , torbe za šolo so pregledane, hiša kolikor toliko popravljenauser posted image ,tak da mi je fajn.
Moj user posted image se je sedaj menda sprijaznil z mojimi željami in me je sinoči spraševal, kdaj je trebauser posted image da zanosiš pa a pogosto, sem se mu samo smejala , pa mu rekla da če sma dvakrat znala  boma še pa že 3- jič tudiuser posted image user posted image če bo bog daluser posted image

(a camus)

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
7.9.2009 18:51:32   
ljupka
Kajča čestitam še ena srečka nosečka bravo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja v isti stavbi je in nižji razredi imajo celo isti vhod,sam se gre potem naprej po stopnicah gor!
Osnovnošolci so skoz v razredu in imajo kosilo pol ure kasneje in igrišče je za vrtec ograjeno tako da se nič ne vidijo,ful je žalostna ,ker je nora na svojga bratca ,če ga ne vidi dolgo ,joče !

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
7.9.2009 21:49:09   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: kajča

drage punce,

kr kocine si mi dvignalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lepo nosečnost in le glej da boš fajn navijačica bolj k boš navijala, prej bomo za tabouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čestitam in res naj bo to čist brezskrba nosečnost polna lepih trenutkov in pričakovanjuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
8.9.2009 7:11:10   
mojamura
kajča

zelo sem vesela zateuser posted image user posted image . želim ti mirno in lepo nosečnostuser posted image

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
8.9.2009 7:48:30   
NATAŠA35
kajčauser posted image user posted image user posted image user posted image čestitke user posted image user posted image user posted image

za anouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se čimprej pozdravi....povej ji, da bo kmalu šla za njim v šolo, pa bosta spet skupaj...

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
8.9.2009 10:25:40   
Katjusa
evo moj user posted image se je dons vlil.... mal sem vseeno user posted image ampak, pred mano je nov ciklus upam, da bolj kratek in da zadanemo kakšno O, če jih sploh imamuser posted image user posted image

za seznamček svojo naslednjo user posted image nepričakujem nekje 26.10. če bo ciklus dolg kot predhodnjiuser posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
8.9.2009 10:28:30   
Katjusa
punce jst imam doma klomifen rok uporabe je do marca 2010 torej so do takrat še OKuser posted image ful me mika da bi probala... itak zgubit ni kej in ker sem jih že precejkrat jedla tud mislim, da nebi smelo bit kakih problemov.... al je bolje da še počakam in se naročim k G zaradi brisa in potem vzamemuser posted image grem zdle poklicat in da vidim kdaj bom dobila datum....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
8.9.2009 10:38:15   
Katjusa
dobila sem datum 16.10. in bom kr lepo počakala še ta ciklus mogoče mi naredi še UZ in da vidi, da je vse OK pol pa bom probala K..... kaj pa čem....user posted image user posted image user posted image user posted image sam z dragim se še zmenim kaj on misli.... čeprav sma se ravno ene 2 dni nazaj menla in sma oba mnenja, da bi blo fino imet čim prej še enega potem pa zapremo proizvodnjo in samo še vzgajamouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sem tok vesela za mojega možeka, ko sma zečela delat na prvem in ko nekaj časa ni uspelo in sem bla jst vsak mesec žalostna in potrta in potem tekanje od zdravnika do zdravnika in kr naprej pri svojem G je moj reku sam enga boma imela, ker ne morem to gledat.....(itak sem jst takrat rekla ja enga pol pa če se kak prime se drgač pa ne mislim spet tekat okol in se žret), ko se je ta rodil je reku še enga pol pa konec in sma bla oba pripravljena magari še vse enkrat ponovit samo da ga dobima.....no in po drugem mi je že v P reku kaj enga še neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image več pa verjetno res ne jst sem si od nekdaj želela 3 in te bom tudi imelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mogoče mi rata tud druga želja da bom imela 3 do 30 letauser posted image user posted image user posted image user posted image ..... Bom pa vse nardila kar bo potrebno.... ker drugače si bom celo življenje očitala, da se nisem dovolj potrudila....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
8.9.2009 13:14:24   
NATAŠA35
katjuša držim ti pesti, da ti rata, do tridesetega RD imet tri, ker meni je ratalo, saj se je jakob rodil, ko sem bila stara 29 let...vem kak je močna ta želja po user posted image in tudi pri nas smo nekaterim povedali, drugim pač ne, ker čakamo na NS, potem pa povem vsem...me je strah, kako bodo reagirali v službi, samo bom prinesla s sabo viski, ko bom povedala...user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
8.9.2009 13:24:56   
ljupka
Drage moje ,danes sem imela pregled pri G in sem bila na ultrazvoku in sta se vidle dve gestacijske vrečke z dvema plodoma imela bom dvojajčna dvojčka!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ne morem verjet tako sem vesela  zato mi je tako slabo in me toliko bolj boli vse!Pa tudi strah me je bolj če bo vse v redu,da bom donosila,kakšen bo porod,bom lahko oba dojila?Nič ne vem,no saj se imam čas pripravid do poroda!

N o pa bom imela 4 otroke prej kot sva mislila!

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
8.9.2009 13:42:24   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: ljupka

Drage moje ,danes sem imela pregled pri G in sem bila na ultrazvoku in sta se vidle dve gestacijske vrečke z dvema plodoma imela bom dvojajčna dvojčka!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ne morem verjet tako sem vesela  zato mi je tako slabo in me toliko bolj boli vse!Pa tudi strah me je bolj če bo vse v redu,da bom donosila,kakšen bo porod,bom lahko oba dojila?Nič ne vem,no saj se imam čas pripravid do poroda!

N o pa bom imela 4 otroke prej kot sva mislila!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ful ful dobrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (zdej sem pa mala fovšijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ) ne hecam se joj res lepo....  no vidiš si mogla mal čakat na user posted image zdej bosta pa kr dvauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ste si že zaslužl.... kars e dojenja tiče ne se obremenjevat jst sem zaradi nedojenja 1. preživela kr precej močno poporodno depresijo samo zato ker sem si ful želela dojit pa pol nisme in nisem dobila mleka.... noben od mojih otrok ni bil dojen no pa oba rasteta.... sej so flaše in škatle pa je ravno tako luštno.... porod bo pa tud super saj se bo rodila dvojna srečauser posted image user posted image user posted image user posted image

že kr vidim ano in jaka kako sta vesela... sporoči nam kako bosta odreagirala na novicouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
8.9.2009 14:07:24   
NATAŠA35
ljubka čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a kar dva ? super in sem ti tud sama kar malo fouš, pa brez zamere....ne sekiraj se, vse se bo uštimalo, vse boš obvladala, ko bo prišel čas za to, pa če dojiš ali pa ne, samo da bosta zdrava...

ja mene tud zanima reakcija doma, ko boš povedala....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
8.9.2009 14:23:05   
ljupka
Moj mož hodi ko petelin ,ker kao obvlada,samozavest mu je zrastla,do neba!Otroa pa še ne dojameta !
Ker mi je Ana ful bolna,leva stran vratu ji je ful otekla jo boli ,sem šla zvečer ob 20:00h nazaj k dežurnemu in pravijo da ni nič viroza ,daleron na 4 ure in to je vse in glej kako otrok trpi od bolečine!

Hvala vam punce na čestitkam!
Zdojenjem sicer nisem imela težav mleka sem imela v izobilju,samo ne vem kako oba pristavljat ali je mogoče oba naekrat?

Pri tašči nikoli ne vem kaj misli!Drugi pa še ne vedo,pričakujem pa veliko faušije,že tako nam sosedje marsikaj zavidajo in sedaj ne bo nič drugač!

Vam pa nič ne zamerim,to je pozitivno od vaju dveh!user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
8.9.2009 15:04:00   
NATAŠA35
joj za ano mi je pa žal....ni dobro, da ji je otekla leva stran, pojdi na urgenco, če je treba, teži 100/h to je tvoja pravica, daj ji panadol baby ker je bolj sladek in prime hitro...pazi tudi na dihanje, če bo globoko, jo takoj odpeljita na urgenco...madonca jaz bi se razpizdila...

ne glej kaj pravijo drugi, važno je da bo vse ok in da se vi dobro razumeta, tašča in tast pa sta na drugem tiru...povej kaj misliš, pa ti bodo dali mir...

veliko počivaj, ne dviguj ničesar, sčasoma se bo tudi bruhanje in slabosti uredile...

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

ime otroka
danuska

katero ime vam je najbolj všeč?

zala (43%)

zara (11%)

zarja (10%)

zora (2%)

zoja (34%)

Število vseh glasov: 802

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!