Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 13.5.2009 8:41:20
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anneri Da ga kopiram od tebe. Če še katera ni gor, ali katera ne želi naj javi: NICK NE PRIČAKUJEMO JE: 1. LJUBKA 2. ANNERY 15.05. 3. ISABEAUX 4. ANDRA 5. KATJUŠA 15.06. super pridna si.... lep dan vsem skupi
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 13.5.2009 10:00:41
|
|
|
|
ljupka
|
Anneri lepo!Jaz ne vem gdaj jo ne pričakujem,ker še te nisem dobila!Pričakovala sem jo okoli 2.5.,toda je še ni,a testi so negativni!
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 13.5.2009 10:08:21
|
|
|
|
Anneri
|
NICK NE PRIČAKUJEMO JE: 1. LJUBKA 02.05. 2. ANNERY 15.05. 3. ISABEAUX 4. ANDRA 5. KATJUŠA 15.06. Sem zdaj napisala kar. 02.05., pa javi, če bo ali , pa potem napiševa.
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 13.5.2009 18:47:04
|
|
|
|
isabeaux
|
Živjo punce... hmmm...jaz pa težko rečem kdaj je ne pričakujem...če vzamem tisto prehitro o potem je ne pričakujem 25.5...... Če pa upoštevam to kaj se sedaj dogaja z mojim telesom...ker zgleda da si imela katjuša prav...namreč imam ful mehek odprt mv, pa dvignjen, pa sluz se neki dela,...tako kot bo vsak čas o....no in glede na to pa je potem ne pričakujem 1.6.....tako da res nimam pojma kaj je zdaj to.... A sploh lahko imaš dve o na en ciklus? Pa to iz istega jajčnika, ker me pika spet desni? Kaj si še vse ne bodo zmislila naša telesa a? Tako da anneri kar 1.6. lahko meni dodaš
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 13.5.2009 19:10:51
|
|
|
|
Anneri
|
NICK NE PRIČAKUJEMO JE: 1. LJUBKA 02.05. 2. ANNERY 15.05. 3. ISABEAUX 01.06. 4. ANDRA 5. KATJUŠA 15.06. Komaj že čakam, da je jutri, da vidim, če bo pritekla . Moj pravi, da itak ne bo. Joj, ko bi se mu besede pozlatile.
< Sporočilo je popravil Anneri -- 13.5.2009 19:11:19 >
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 13.5.2009 20:10:10
|
|
|
|
isabeaux
|
ooo...anneri ...morda pa je le ne bo....a boš jutr test nardila?
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 13.5.2009 20:14:17
|
|
|
|
Anneri
|
Namena nimam, ampak vem, da če je takoj zjutraj ne bo, se bom težko zadržala, da ne letim v lekarno.
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 13.5.2009 20:21:40
|
|
|
|
isabeaux
|
joj res ti držim pestke saj bo...boš videla...kako se pa sicer počutiš? Amaš kake krče al pa pikanje po jajčnikih...?
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 13.5.2009 20:27:14
|
|
|
|
Anneri
|
Nič od nič. Čista nula, ampak pri nobeni nosečnosti nisem imela nobenih znakov, razen, ko so se v 6. in 8. tednu začele slabosti, tako, da upam.
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 13.5.2009 20:29:49
|
|
|
|
isabeaux
|
a...pol pa verjetno bo kaj...če ne (sicer ne vem kako je pri tebi...sama najbolje veš), ampak verjetno bi te že kaj križ bolel al pa trebuh...a ne...ko da mislim, da si vesela Kolk časa pa se sedaj že trudita?
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 13.5.2009 20:55:42
|
|
|
|
Teni_
|
Napaka
< Sporočilo je popravil Teni RR -- 13.5.2009 20:56:12 >
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 13.5.2009 22:02:42
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: isabeaux Živjo punce... hmmm...jaz pa težko rečem kdaj je ne pričakujem...če vzamem tisto prehitro o potem je ne pričakujem 25.5...... Če pa upoštevam to kaj se sedaj dogaja z mojim telesom...ker zgleda da si imela katjuša prav...namreč imam ful mehek odprt mv, pa dvignjen, pa sluz se neki dela,...tako kot bo vsak čas o....no in glede na to pa je potem ne pričakujem 1.6.....tako da res nimam pojma kaj je zdaj to.... A sploh lahko imaš dve o na en ciklus? Pa to iz istega jajčnika, ker me pika spet desni? Kaj si še vse ne bodo zmislila naša telesa a? Tako da anneri kar 1.6. lahko meni dodaš ja lahko sta tud 2 na en ciklus bojda upam, da se to pri tebi dogaja al pa tista prva sploh ni bla... a si testirala... tak da kr pridno v akcijo pa mislt pozitivno me smo pa tu da navijamo no sem vedla, da mormo met svojo temo sem prej šla mal gledat na tisto temo kakšna je sluz in sem že vidla, da so debate okol tega ti maš že 2 jst pa nobenga..... ta slovenska fovšija jst sem dons tok crknjena sem z bratovo punco 2x prehodla celo ikeo in pol še toysa in mam dost za nekaj časa.... sem tud nekaj malega zapravla (itak brez tega ne gre) drgač pa sem se vzdržala večjim nakupom:) evo pa še slikici od danes zjutraj, ko sta se moja sončka s cartala:)
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 13.5.2009 22:26:28
|
|
|
|
isabeaux
|
OOOOO......kolk sta cukrana ...prava dva mala cukerčka Test sem nardila ker me tolk pika....in hja je +...tako da mi ni nič jasno....res ne Mam pa res filing, da se spet hormoni z mano igrajo pa spet ne bo nič Ker kolikor vem, če bi slučajno prišlo do oploditve potem bi rumeno telo toliko hormonov izločalo, da niti slučajno ne bi več prišlo do ovulacije...noro očitno temu ni tako, in se mi je spet vse neki zaštrikalo ...no pa eno mini mini upanje pa vseeno mam...zato mi še kar naprej lepo .....pa bomo vidli...pol je pa res boljš da mam 2 o , kot pa nobene ne Ja super da mamo svojo temo...sem jaz tud na oni se razpisala...kolk me jezijo take fore ....da se ti obrne... Ljubka kako si?
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 13.5.2009 22:51:32
|
|
|
|
ljupka
|
Zdaj sem prišla iz šihta,moje še vedno ni,sem spet zelo omotična v glavi se mi vrti in mi je slabo.Verjetno od vremena v tovarn je zelo slab zrak,tako da sem čist gotova.Ful me skrbi kaj je z mano,sem imela že probleme da po 5 mesecev nisem imela ,okrog novega leta je tud nisem imela 2 meseca zdaj sem jo omela normalno sem mislila da bo.Jutri pokličem G,če lahko pridem v petek na obisk,mal bom dolgo čakala ,ampak rada bi čimprej šla naprej iz te mrtve točke.Ne počutim se dobro,bojim se da bom spet depresivna,kar že dolgo nisem bila! Isabeaux videla sem,da si jim tudi ti povedala svoje,kakor jaz,je imela Katjuša prav,da je bolje da odpremo svojo temo,ker bojo druge fauš!Bolje da se držimo te strani! Katjuša zelo sta lušna.Vidim da sta zelo zadovoljna in srečna.
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 13.5.2009 23:06:33
|
|
|
|
isabeaux
|
Točno tako Ljubka A si morda pomislilatudi ti na sindrom policističnih jajčnikov Ljubka? Lahko se pojavi in tudi sam izgine, čisto različno.....problem pa je v tem, ker dokler je policističnost prisotna ne moreš zanosit, pa tudi ni od nikoder. Namreč vsako jajčece, ki se sprosti iz jajčnika v bistvu ne gre na pot....ampak se nardi v cisto na jajčniku...zato policističen...jajčnik z mnogo cistami, ker je vsako jajčece nova cista....in potem logično sploh ni jajčeca, ki bi se lahko oplodilo....tudi ni rumenega telesca, in zato ni ......Je pa zadeva tudi malo pogojena s stresom, je neke vrste hormonsko presnovna motnja...in je sam hudič se s tem ubadat.... upam da pri tebi ne gre za to...ampak sem malo razmišljala po vsem kar si povedala...pa sem pomislila tudi na to..... Še zmeraj pa ti želim, da bi tvoji odsotnosti sledil pač malo kasneje...je tudi možno baje... lp
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 13.5.2009 23:13:09
|
|
|
|
Katjusa
|
ljupka jst tud mislim da lahko gre za PCO tak da bi ti pomoje kak klomifenček znal pomagat, ker bi z njim dobla O in tako možnost za zanositev... če lahko (če si tak tip,da lahko G rečeš kaj želiš) ji to predlagi.... reč da bi rada čim prej imela .... držim pesti, da ju3 dobiš fajn datum za pregled.... jst tud navijam za ker je čist možno isabeaux... men se zdi, da manj k vemo in bolj k spontano boljše je.... punce hvala za pohvale mojih sončkov...
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 13.5.2009 23:30:52
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anneri Nič od nič. Čista nula, ampak pri nobeni nosečnosti nisem imela nobenih znakov, razen, ko so se v 6. in 8. tednu začele slabosti, tako, da upam. jst pa navijam, da je ju3 ne bo in da bo zdej grem pa spat pa upam, da bo kej akcije moja se je zlila kolkr se je misla zdej še sam kak flekec vsake tolko.... zdej pa gremo trenirat, da do O natreniramo jst tak ne vem kdaj jo imam ker imam značilno sluz večkrat na ciklus sicer mamo pa še neki časa za trening lahko noč in na lep sončen dan ju3 Ljupka kje to delaš da prideš tak pozno domov? s kot ste kej punce?
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 13.5.2009 23:53:58
|
|
|
|
ljupka
|
Dolenka sem in delam v Revozu,edina firma na svetu,ki se ne vidi iz dela ven,hvala bogu,upam dabo še naprej tako! Kaj se tiče policističnih jajčnikov,ali mi ne bi morala v 10 letih to zdravnica že razložit,rekla je le,da se mi en jajčnik suši in je zato manjši kakor drug.Naslednjič jo bom vse izprašala naj mi že enkrat pove,zato je tam! LAHKO NOČ!
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 14.5.2009 6:17:26
|
|
|
|
Anneri
|
Tako, danes je dan D. Zaenkrat je ni, ampak imam občutek, da je za vogalom. Se še javim tekom dneva.
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 14.5.2009 8:30:20
|
|
|
|
Anneri
|
Punce, jaz mislim, da imamo +. Se je čisto na rahlo, ampak res na rahlo, tako, da se vidi res na svetlobi obarvala črtica. Bom počakala, če še bo malo potemnela pa slikam. Sploh se še ne upam veselit prehitro. Imam še en test doma, tako, da ga bom zjutraj delala.
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 14.5.2009 9:02:58
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anneri Punce, jaz mislim, da imamo +. Se je čisto na rahlo, ampak res na rahlo, tako, da se vidi res na svetlobi obarvala črtica. Bom počakala, če še bo malo potemnela pa slikam. Sploh se še ne upam veselit prehitro. Imam še en test doma, tako, da ga bom zjutraj delala. držim pesti da je to to
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 14.5.2009 9:07:40
|
|
|
|
Anneri
|
Lahko pogledaš na temi pričakujemo maja, sem dala sliko testa.
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 14.5.2009 9:15:17
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anneri Lahko pogledaš na temi pričakujemo maja, sem dala sliko testa. ČESTITAM , lepo brezskrbno nosečnost in javi se nam še kej
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 14.5.2009 9:18:00
|
|
|
|
Anneri
|
Joj, hvala. Veš, da se vam še javim. Sploh ne morem prit k sebi.
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 14.5.2009 10:26:09
|
|
|
|
ljupka
|
Čestitam Anneri res super ,želim ti,da ti nosečnost,hitro mine brez vseh tegob.Predvsem ti želim krepkega in zdravega .
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?