Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 25.6.2009 17:02:13
|
|
|
|
ljupka
|
Punce v torek zjutraj sem delala test in je bil negativen,tako da verjetno spet nebo nič,kar me tokrat ne preseneča! Včeraj popoldan so me ful boleli jajčniki še sploh desni,komaj sem delala imela sem hude krče,kot bi mi gdo nože noter rinil,nevem kaj je z menoj ni me še nikoli tako bolelo! Ima katera kakšno idejo? Katjuša kako luškan kavbojc! Nataša upam da ti rata,razen če nima tvoj junak samo moška semenčeca.Pušenjak je razlagal da je tudi to možno! Vglavnem fajn se mejte,jaz grem mal po dolgem ponoči grem delat,jutri popoldan tud,ne vem ,če bom sposobna se vam kaj oglasit,mogoče še kaj do 21h.
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 25.6.2009 20:08:30
|
|
|
|
isabeaux
|
IZVIRNO SPOROČILO: testianka Punce tukaj sem - utrujena ,utrujena, utrujena . . . Pri nas smo se ta teden lotili beljenja sanovanja, tko da po pravici povedano zvečer sam padem dol in nimam energije za . Zato pri nas ta mesec ne verjamem v uspeh, ampak ni bilo pa še O, tko da nismo še prepozn. Glede perila pa, pri nas skoz peremo, pa skoz so polne košare. Tako da sploh več ne štejem kolikoooooo na teden. Pol pa je še čas,...če še ni bilo o...tko da veselo na delo Ja pr men je točna ko urca...tko da julija pa definitivno zmagamo...presneto me že mal daje vse skupi...ampak saj bo...enkrat bo a ne da punce
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 25.6.2009 20:11:25
|
|
|
|
isabeaux
|
Mamice v tretje bi postale in končno bi svoje najlepše, dojenčke v naročju ljupkovale! (Ljupkina pesem) TRETJI + BO : ČETRTI + BO : 1. KOZOROGINJA 1 2. LJUBKA 26. 06. 3. TESTIANKA 10. 07. 4. NATAŠA35 15. 07. 5. KATJUŠA 21. 07. 6. ISABEAUX 25. 07.
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 25.6.2009 20:15:45
|
|
|
|
isabeaux
|
IZVIRNO SPOROČILO: ljupka Punce v torek zjutraj sem delala test in je bil negativen,tako da verjetno spet nebo nič,kar me tokrat ne preseneča! Včeraj popoldan so me ful boleli jajčniki še sploh desni,komaj sem delala imela sem hude krče,kot bi mi gdo nože noter rinil,nevem kaj je z menoj ni me še nikoli tako bolelo! Ima katera kakšno idejo? Katjuša kako luškan kavbojc! Nataša upam da ti rata,razen če nima tvoj junak samo moška semenčeca.Pušenjak je razlagal da je tudi to možno! Vglavnem fajn se mejte,jaz grem mal po dolgem ponoči grem delat,jutri popoldan tud,ne vem ,če bom sposobna se vam kaj oglasit,mogoče še kaj do 21h. Točno taka bolečina je pr meni vedno ovulacija Ljupka....kaj pa če si jo imela šele sedaj...? A je res bil test o takšen da je bila testna črtica močnejša od kontrolne? Ker če ja ...potem imaš pa morda tak problem kot jaz prejšnji mesec, ko so me hormoni zelo hecali... Zdaj pa res v tem mesecu upam, da mi po ki upam da bo hitr minila, da bo uspelo...predvsem pa da bo desni jajčnik ovuliral...ker sicer še upanja nimam... Punce gremo...držmo se in v akcijo ....
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 25.6.2009 20:27:06
|
|
|
|
ljupka
|
Sam Isabeaux potem bi jaz imela 3x O.11.6.,je bil test pozitiven in edino takrat je bil roza iscedek in bolečina.20 in 21.6.spet bolečina testa pozitivna nimam jih več da bi še probala.Včeraj pa spet huda bolečina najmočnejša do sedaj hodila sem v dve gube n še šepala sem! O še nič sluha,ki bi mogla pridet jutri,če je spet dolgo ne bo bom šla h G naj me pregleda zaradi bolečin!
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 25.6.2009 21:33:34
|
|
|
|
isabeaux
|
si kdaj imela ledvične kamne? ker jaz sem imela tudi z njimi že probleme, pa je bila bolečina identična kot pri o...čisto isto področje kot jajčniki...pa sam na eni strani! So bili 1 cm veliki....kako kaj hodiš lulat? A je urin bolj temen kot sicer? Te kaj pika ali peče...ko lulaš? Ali pa bi lahko bila cista ...ta tudi boli enako in povzroči porast fsh hormona...ki naredi o test +....sam mislim, da si ziher imela o takrat ko si malo zakrvavela...tko da če je bil test sedaj -...bi že moral neki pokazat...ker kolk vem je 13 dni od takrat al ne? Joj upam da bo pr tebi vse ok....sam morda bi res morala do g. zaradi bolečin....to ni hec....in ni ok... Drži se...
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 26.6.2009 7:11:02
|
|
|
|
testianka
|
Spet sem resna kandidatka za . imela sem O in zato smo včeraj veselo . Zdaj je pa vse . Torej upamo, da bo .
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 26.6.2009 18:54:34
|
|
|
|
isabeaux
|
držimo pesti...in ti boš otvorila naš seznamček z , če ga ne bo prej Ljupka pa bomo zaplesale od veselja
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 27.6.2009 6:30:26
|
|
|
|
Teni_
|
Punce moje, meni se je zgodilo najhujše kaj se je lahko . SS v 10. tednu, včeraj so me še do konca sčistili. Več o vsej moji moriji si lahko preberete na januarkah, da ne pišem vsega še enkrat. Zdaj rabim malo, da se poberem in probamo še enkrat, če me ne bo preveč strah.
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 27.6.2009 13:15:44
|
|
|
|
isabeaux
|
Teni ...zelo mi je žal...bom prebrala na temi ki si jo imenila... Pa vem da je hudo, ampak morda, pa vseeno zbereš pogum, in še enkrat poskusiš....vem da je res hudo, po ss - u...ampak mene je zmeraj pobralo to, da še kar poskušamo...pa ni hudič, da ne uspe.....
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 27.6.2009 13:19:17
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: isabeaux Teni ...zelo mi je žal...bom prebrala na temi ki si jo imenila... Pa vem da je hudo, ampak morda, pa vseeno zbereš pogum, in še enkrat poskusiš....vem da je res hudo, po ss - u...ampak mene je zmeraj pobralo to, da še kar poskušamo...pa ni hudič, da ne uspe..... se podpišem
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 27.6.2009 13:35:57
|
|
|
|
Katjusa
|
ljupka kako kaže? jst navijam zate Mi smo še vedno pridni O mislim, da še nisem imela čeprav je zdej 14 dni od M tako, da jo pričakujem in ta mesec gremo na ziher tako, da bomo kr lepo od konca M do nove M na 2 dni... pa da vidmo, če se je splačalo
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 27.6.2009 15:42:18
|
|
|
|
isabeaux
|
Ja ljupka...javi nam kako si Jaz se bojujem z mojo ...pol pa spet v akcijo...šment 16. krog že...noro
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 27.6.2009 20:47:16
|
|
|
|
ljupka
|
Punce bili smo v Ljubljani kupovali smo laminat pa me ni bilo doma! Teni zelo mi je hudo,ne vem kaj naj rečem. Pri meni nič novega mislim da bo tko kokr prejšnič dolgo nič potem se bo vsipalo.Nimam nobenega opčutka da bi kaj bilo,test bom delala drug teden,če se prej ne vlije!
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 29.6.2009 7:18:01
|
|
|
|
kajča
|
mi tudi upamo na 3+, ne pričakujem pa 10.7.
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 29.6.2009 7:46:39
|
|
|
|
Teni_
|
Hvala, punce. Pa saj bo. Me gor drži tudi misel, da bova počakala ene 3 M, pa potem poskusila še enkrat. Upam, da tokrat brez zapletov. Do takrat pa bom držala pesti za vse vas.
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 29.6.2009 8:35:10
|
|
|
|
NATAŠA35
|
teni ne vem kaj naj ti rečem, samo ne obupaj punca...malo počakaj, potem pa v nove boje...teni s tabo smo, nisi sama... kajča dobrodošla - isa potrebujemo nov seznam mi smo bili kar aktivni te dneve, tako, da upamo, da se prime... ljubka ne me strašit, samo kakor zgleda ima res samo moške semenčice , pa upam, da se vseeno kaka najde, ki nosi X
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 29.6.2009 12:19:30
|
|
|
|
isabeaux
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajča mi tudi upamo na 3+, ne pričakujem pa 10.7. Pozdravljena med nami kolk pa že imaš stare doma....male pamžeke?
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 29.6.2009 12:22:48
|
|
|
|
isabeaux
|
Mamice v tretje bi postale in končno bi svoje najlepše, dojenčke v naročju ljupkovale! (Ljupkina pesem) TRETJI + BO : ČETRTI + BO : 1. KOZOROGINJA 1 2. LJUBKA 26. 06. 3. TESTIANKA 10. 07. 4. KAJČA 10. 07. 5. NATAŠA35 15. 07. 6. KATJUŠA 21. 07. 7. ISABEAUX 25. 07.
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 29.6.2009 12:26:32
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajča mi tudi upamo na 3+, ne pričakujem pa 10.7. dobrodošla in upam, da kmalu ugledate
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 30.6.2009 8:16:25
|
|
|
|
NATAŠA35
|
kako kaj punce? je kaj novega?
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 30.6.2009 12:50:47
|
|
|
|
Katjusa
|
mi smo še kr v vsak drugi dan..... je smotano k ne vem kdaj imam O ampak mislim, da še ni bla.... no moj se nič ne buni kakorkoli tokrat upam, da bomo uspeli čeprav nimam občutka, da bi bil že naš čas..... kakšna so kej stanja pr vas?
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 30.6.2009 13:00:05
|
|
|
|
NATAŠA35
|
mi smo med prazniki vsak dan , včeraj smo se pa malo umiri in danes gremo spet v akcijo, ker imam ful dober občutek, da se bo zdaj prijelo , pa še otroci bi radi videli mamo malo bolj okroglo katjuša kak oče, je vse v redu? hehe, moj se tud ne pritožuje, zelo uživa...
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 30.6.2009 13:08:22
|
|
|
|
Katjusa
|
ati pride ju3 domov pravi, da se ful boljše počuti in je mal bolj optimističen glede vsega skupaj hvala za skrb
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 30.6.2009 13:11:32
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35 mi smo med prazniki vsak dan , včeraj smo se pa malo umiri in danes gremo spet v akcijo, ker imam ful dober občutek, da se bo zdaj prijelo , pa še otroci bi radi videli mamo malo bolj okroglo katjuša kak oče, je vse v redu? hehe, moj se tud ne pritožuje, zelo uživa... kak fino, da imaš tak občutek jaz kr verjamem, da pozitivne misli pomagajo... bot tud sama mogla zečet tko mislt in verjet da lahko zanosim brez mogočnih obiskov pr G in brez klomifena res držim pesti, da se ti občutek uresniči
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?