|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: V pričakovanju 3. +
29.5.2009 23:02:24   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: isabeaux

Hvala Katjuša...sam jaz sem skor prepričana, da je junij moj mesec...danez zjutraj je namreč test bil tudi čisti -...tako da ni več upanja, sam naj se zdaj zlije, da bo junija moooojjjj mesecuser posted image

Kako si pa ti z znaki?user posted image

včeraj sem imela ful sluzi pomoje je šlo za Ouser posted image sam nismo bli nič v akciji tak da čakamo Muser posted image mah sami smo si krivi mal moj mal pa moja trmauser posted image user posted image user posted image user posted image ni pa rečeno da je bla zdej O k nimam pojma kdaj imam jst O tak da ni ponavad user posted image ko se nam lušta..... oz vske 2-3 dni včsih vsak dan kakr kdaj.....
znakov pa za zdej ni še nobenih je še prehitro za karkoli po moje čepra  je zdej 21. dan ciklusa....

no pol pa navijamo za junijuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , čeprav nikol se ne ve kdaj te preseneti:)

Ljupka kako pa si kej ti se je zlilo?

pa ostale kje ste zdej, kater del ciklusa kdaj za koga navijamo....?

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 201
30.5.2009 9:36:30   
ljupka
Katjuša pri meni se je že skoraj izteklo.Drug teden akcijauser posted image .Samo upam,da bo moj kaj bolj resen,in da ne bo o ploščicah sanjal.user posted image user posted image user posted image
Ubogi ima 100 kvadratov ploščic za položit,kr sam jih bo,so keramičarji predragi za naš žep.

Odločila sem se,da bova mogla user posted image ,čez cel mesec,ne bom metela denarja stran več za nobene teste,kupila sem si edino čaj iz krvnomočnice,upam da pomaga.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 202
30.5.2009 10:44:13   
isabeaux
Živjo punce...evo moja user posted image se je začela...tako da sedaj bomo pa veselo spetuser posted image v juniju...je pa res, da nimam pojma kaj je bilo pol tisto, ko bi naj bila o že 9. 5. ....ker 14 dni po njej ni bilouser posted image , medtem ko ta druga o, ki je bila pa 15. 5. pa je sedajuser posted image  po njej točna...hehe...ampak očitno so bila jajčeca slaba..ker kot vedno sva spet dva dni pred o, na dan o in en dan pop o....tako da ni bilopa vseen ničuser posted image ...

Katjuša, ja saj če sta pa na dva dni...oz. dva dni pres o...pol pa če se prime bo pupauser posted image

Ljupka...saj bo...nič obupat....

V juniju bomo vse zagledale user posted image  bote vidle...user posted image user posted image user posted image  Jaz po novem 27. 6. user posted image pa ve?

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 203
30.5.2009 14:35:41   
Katjusa
ljupka sej tak bo najboljše in najlepše, če bosta sama zrihtala pa ziher na datumuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja men se tud zdi škoda denar stran metat k pol si še bolj obremenjen s temi testu

isabeaux za junij user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image men bo drug teden eno leto (6.6 na mamicn RD) od kar sem zvedla, da sem noseča in smo dobil pol februarja benjamina no zdej bi blo fino, če bi dobl marca dojenčka k januarja mam jst RD pol februarja benjamin, marca nima noben, aprila ma Florjan, maja pa moj:) smo si lepo razdelil meseceuser posted image user posted image user posted image user posted image

jst mam še vsaj 1 teden do user posted image sam upam, da ne pride glih naslednji vikend k gremo kampirat za vikend....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 204
31.5.2009 14:21:31   
isabeaux
Katjuša pa cb zraven vzemi, pa se bote pol vsi nakampiranju zapomnili user posted image   user posted image user posted image user posted image

Mene moja user posted image kar matra, pa dobro, glavno, da se zlije in da bo pol prava podlaga za junijuser posted image user posted image user posted image

Junija bi pa res že skor moglo ratatuser posted image

No mi pa imamo sinko avgusta, hči septembra, midva pa oba oktobrauser posted image

< Sporočilo je popravil isabeaux -- 31.5.2009 14:23:20 >

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 205
31.5.2009 15:43:41   
ljupka
Moja se je končala ,tak,da drug teden v nove boje.Mal me je strah ker ne vem kakšne bo moj volje.Tolaži me,ker vse pravjo,da ko so zidali hišo,da so bili moški ful tečni  in moj je tečen.user posted image user posted image user posted image
A jaz samo razmišljam ,kako bi radauser posted image user posted image user posted image in me ta hiša sploh ne gane več.Seveda jo rabim,da ga bom imela kam dat,samo do takrat bo.

Moj mož je imel rojstni dan 22.5. ,Ana ga je imela 29.5. Jaka pa ga ima 12.6. vsi trije dvojčki.Menda ne bo še kakšen,če pa bo ,bo zelo smešno naključje.Jaz sem pa marčevska.

Mogoče nam pa junija le rata.
Čeprav ko berem kako se mantrajo ene za otročka jih res opčudujem in si mislim da imam res srečo,ker imam že dva,ki ju imam neizmerno rada,samo kot sem že napisala počutim,da mi še nekaj fali in upam da to tudi dobim.Saj sem še mlada imam 30 let,saj nebi smela imeti problemov.

Isabeaux dvakrat ti je ratalo in željo imaš brez volje pa tudi ne smeš ostat,mogoče pa bo takrat ,ko boš najmanj pričakovala,želim,da ti rata.

Katjuša želim ti uspešno kampiranje.Kako pa to izgleda z dojenčkom?Nimam pojma,ker še nikoli nisem kampirala!

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 206
31.5.2009 15:47:34   
isabeaux
Ljupka...vsem nam bo uspelo...boš videla...morda pa vse me tri dočakamo user posted image  sedaj v juniju...joj bi blo lepo...a neuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 207
31.5.2009 16:08:19   
ljupka
Isabeaux brala sem tvoje iskušnje na sosednji temi in videla kako si trpela in tvoj sinko.In po takem trpljenju želiš še enega otročka,vredna si vsega spoštovanja.Ti si veliko že prestala,da imaš lahko dva in ti privoščim ,da ti rata brez problemov brez večjih bolečin.
Je sinko vredu, ni nobenih težav,je pridobil na teži?

Jaz sem bila rojena pri 6 mesecih pa mi nič ne manka samo par kil imam viška.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 208
31.5.2009 18:28:01   
isabeaux
Joj...Ljupka...hvala za skrb in lepe želje....

Ja sinko je ok, sicer pač hodiva v razvojno in sedaj imava fizioterapijo, ampak zrasel pa je in tudi težo ima kar precejšnjo...v bistvu je večji in težji kot njegova dva vrstnika, ki sta se rodila takrat ko bi se on moral....

Tako da hvala res ...

Res pa je, da me je mož, kmalu po rojstvu sinka, potem mal debelo pogledal, ko sem rekla, če bi še enkrat probala....najprej mi je reku, da se boji zame, ker je bil zraven ko je bil pr meni tak "krvavi masaker" kot se on izrazi....ampak ko sem rekla, glej, saj če bo bo, če ne pa imava dva zlata cukra, ki sta samo najina...pa se je nasmejal in je rekel ni problema, če si za ti, sem jaz tudi....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No tako smo sedaj že dali skoz 3 ss - e...ki so pr men že po tekočem trakuuser posted image , ampak upannje pa še zmeraj ostane...in kot zmeraj rečem...ni hudič da nam ne rata punceuser posted image user posted image user posted image user posted image

Je pa res želja še zmeraj prisotna, kot si tudi sama ugotovila....

No saj moja g. pa mi je tudi takoj ko sem bila na pregledu po porodu, in ko je našla pregrado pa on polip, rekla, da pač op. histeroskopija mi ne izbeži...pol pa ko sem jaz rekla, da pa se še trudiva za enega...pa me je pogledala izpod čela...mi rekla, joj vi ste pa pogumni...se nasmejala...in mi rekla, če mi da napotnico za neplodnostno amb. ker bom itak 6 .mesecev čakala, da me naročijo, vmes pa opravila histeroskopijo, ...itd...

Pol sem pa rekla, da ne....da bomo spet tako poskusili...in pol sedaj po tretjem ss...mi je rekla, kaj res ne bi šli v neplodnostno....

No sem rekla, kaj mi bodo tam...očitno se oplodi ampak pač tako kot že nekajkrat se ne zasidra dobro...pa mi je samo potrdila...in rekla sam pokličte ko bo +user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako da že ona upa z mano...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 209
31.5.2009 18:46:36   
ljupka
Isabeaux res si pogumna!
A bi se vam lahko pridružila pri Junikah mogoče bi lahko še več izvedela o raznih metodah,več glav več ve in tolažba je večja?

Nevem gdaj naj pričakujem naslednjo M,naj se zgledujem po zadnjem 54 dnevnem ciklusu?Kaj ti misliš?

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 210
31.5.2009 18:49:13   
isabeaux
Valjda, da se pridruži...glej nikakor se ne zgleduj po zadnji user posted image  ampak po večini ki pa jih maš na manj časa a ne....

Ta zadnja ti je zmešala štrene in je bila bolj izjema kot pravilo...tako da kot sem rekla...raje poglej povprečje...

Te že pričakujem tudi pri junijkahuser posted image

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 211
1.6.2009 8:22:17   
NATAŠA35
ojla vsem skupaj...

ja katjuša imaš čist prov, če maš prej otroke, te nočejo vzet zaradi bolnišk - jaz sem bila samo 2x zarad otrok v teh dvanajstih letih, če pa si že v letih, te pa vsi čukast gledajo zdaj bi bilo pa že skarajni čas, da bi kaj imela, a kaj ko si takrat mogla zanosit, pa nisi zarad službe, sedaj pa ko pa bi rada, pa ne gre in ne gre...

punce jaz vas res občudujem vse, res...prave borke ste in vem, da vam bo uspelo, sploh pa tebi isabeaux...

jaz imam srečo res s šefi, pa vem, da ne bi službe zgubila, če bi jo pa sem tako ali tako manikerka, bi pa delala nohte, pa je...nekako bi se že preživela....sedaj hočem še naredit enoletni tečaj za frizerje, me vsi domači silijo....

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 212
1.6.2009 11:29:58   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: isabeaux

Katjuša pa cb zraven vzemi, pa se bote pol vsi nakampiranju zapomnili user posted image   user posted image user posted image user posted image

Mene moja user posted image kar matra, pa dobro, glavno, da se zlije in da bo pol prava podlaga za junijuser posted image user posted image user posted image

Junija bi pa res že skor moglo ratatuser posted image

No mi pa imamo sinko avgusta, hči septembra, midva pa oba oktobrauser posted image

raje nič zraven ne jemljem ker ta mesec za nas ni kej veliko upanja smo čist premal user posted image vsaj pomojeuser posted image

kr kocine mi grejo pokonci ko berem kaj prestajaš no držim pesti da se spet kmalu prime in da vzdrži 9 mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ljupka

Katjuša želim ti uspešno kampiranje.Kako pa to izgleda z dojenčkom?Nimam pojma,ker še nikoli nisem kampirala!

hvala.... ma čist isto zgleda kkot običajno kampiranje z 1. letnikom plenice hranjenje in vozičkanje po kampu pa seveda poležavanje v senci na plaži..... pa takas k se mami namaka ati pazi:)user posted image user posted image user posted image user posted image komi čakam, moj se bo poskusu zmenit da bo še v ponedeljek frej tak da bi prišli v ponedeljek domovuser posted image user posted image user posted image
če še nikol nisi kampirala pa morš enkrat probat.... mi gremo poleti v apartma (moj vztraja) in  mi je tak čudno jst bi najraje šla kr v kamp, to mi je tako domačeuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 1.6.2009 11:31:19 >

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 213
1.6.2009 15:14:35   
ljupka
Enkrat bo res treba probat.Je kaj cenejš od apartmaja?Mata prikolico,ali šotor?Mi negremo letos nič na morjeuser posted image user posted image user posted image .Vse ne gre ,morje ali hiška in rajš vidim,da hiška,ker bi se rada do jeseni selila,je pa veliko dela imava,ker sama delava.
Mogoče bi si v bodoče zamislila kakšen šotor ,ker za prikolico nimava denarja(krediti za hišo).

Mogoče ga nagovorim za 1 dan,da bi se otroka mal nakopala!

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 214
1.6.2009 16:25:53   
isabeaux
Hvala Nataša, Katjuša in Ljupka...kaj bi jaz brez vas punce...me tako navdihnete tudi ko že izgubim upanje in voljo res tnxuser posted image

Joj jaz pa nisem za kampiranje...raje gremo v apartma...nekak ne morem v šotorju al pa prikolci spat...mam neke vrste klavstrofobijo...mi je premalouser posted image

No ampak letos tudi mi ne gremo na morje...tudi neki okolico rihtamo, pa ni dinarov...no saj lani nismo mogli it zaradi rizične nosečnosti...pa ko se spomnim, da sem plačala morje, sicer tule v istri...kao blizu...za 2.8. pol pa sva odpovedala in glej ga zlomka 2. 8. sem bila jaz na intenzivni v porodnišniciuser posted image user posted image  namesto da bi se kopala...hehe...ja kaj češ tako se to zgodi...še dobro da je sedaj vse ok....user posted image user posted image  

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 215
1.6.2009 17:42:22   
ljupka
Isabeaux tudi ti si nam kakor enciklopedija veliko koristnih nasvetov in novic si nam že dala,ob tvoji volji iin želji in kaj si že vse dala skozi,si mislim,da se sama nimam kaj pritoževat ampak imam še veliko časa,saj sem šele v 2 krogu,lahko bi bila že v tretjem,če mi nebi tečka user posted image user posted image user posted image   zatajila!

Takšnemu človeku ni teško vračat pozitivne misli,ker jih sam razdaja,imaš sama veliko srce,ker brez njega nebi vse to dala skozi,vsaj ne toliko krat.Ti resnično želim ,da ti rata,da tudi Z dokažeš da niso bogovi.Tvoji otroci so čudež in ti si čudež z tako voljo in tvoj mož ki te kljub strahu potpira.
Tebi hvala za potporo!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 216
1.6.2009 17:56:43   
Katjusa
ljupka je mislim, da je dost ceneje sploh glede na to da lahko zbiraš ceneje-dražje odvisno od kampa....  men je to pač ful fino vedno zberem kamP tik ob morju in se ne rabiš nč kej rihtat na plažo greš kr v kopalkahuser posted image user posted image user posted image tak čist na enostavno:)
za prikolico je pa men po eni strani brezveze ker prvič morš met na avtu priklop in potem vzdrževanje prikolice in vožnja gor pa dol, pavšala se pa ne splača ker pol morš met dost časa da hodiš dol večkrat.... na stara leta pa računam na kako prikolico (ko bom vnuke dol vozla)user posted image user posted image user posted image
Ja verjamem, da je veliko vsega in da je težko uskladit vse sam vsaj kak vikend na morju reskirajte, če ne zaradi vaju zaradi otrok, ker tok uživajo na morju naš je bil lani star 2 leti pa je tako užival jst sem bla noseča in sma šla v bistvu sama dol (sosede sem peljala s šotorom) in sem mu dala rokavčke gor pa sem sedela na plaži in je hodu not in ven in mi s kanglco nosu vodo, da me je po nogah polival:) letos pa tud komi čakam da ga vidim v petek se mi je v šmartinskem jezeru kopal na pol oblečen pa itak voda še mrzla za moje pojme a njemu ni blo nič.... kr naenkrat je not zlezu....

isabbeaux naš šotor ima veliko spalnico 3x3m pa še predprostor skoraj tako velik  in višine 200cm tak, da se nč ne klačmo sicer smo za vikende kupli zdej enga mičkan manjšega, da se ga hitreje postaviuser posted image user posted image user posted image

drugače pa imamo letos rezerviran apartma za 50€ na dan sicer ima res klimo in je za 5 oseb (torej lahko še koga zraven vzamemo, sma kaj k noben noče it) je blizu morja ni da ni sam 50€ mi je preveč kamp mal boljši in v največji sezoni bi prišel za nas manj k 30€ na noč povprečen kamp pa nekje 25€.... tak da bi lahko bli dol enkrat dlje za isti denar???? no pa nej bo mojmu k si tok želi it v apartma sej do sedaj smo vedno šli kampiratuser posted image user posted image user posted image

in kak se kej počutite... se kej dogaja.... jst počasi zečenjam pričakovat M čeprav sem rekla da ta mesec ne bom razmišljala o tem ko se bo vlila se bo ni zdej pa kr gledam kaka je sluz pa kje me bo kej piknlo.... mah ne morem iz te svoje kožeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 217
1.6.2009 18:24:05   
isabeaux
Ja saj za kempiranje moreš bit človek za to...no jaz nisem...heheuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ja nobena od nas ne more iz svoje kože, tko da...kljub temu da rečemo, zdaj se pa ne bomo obremenjevale..pa se potem itak...če ne drgač pa v podzavestiuser posted image

Moja user posted image  je v polnem teku tak da...ko bo mim pa akcijauser posted image user posted image pol pa spet upanje....hehe joj kak smo hecne..ampak pestro se pa mamo a neuser posted image user posted image

Ljupka, saj...jaz če le lahko vsakemu svetujem, ker vem, da bi meni pred leti prav prišu kak tak nasvet, pa bi prej vedela kaj mi je v resnici...a neuser posted image  

Samo jaz mislim Katjuša, da pa vama je zdaj sigurno ratalo...ker si misliš da ni...tak je pol večkratuser posted image

Ljupka, tvoja user posted image  se je že poslovila...?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 218
1.6.2009 18:43:50   
ljupka
Moje ni več.Včasih mi je teklo od 7 do 10 dni zdaj že dvakrat 4 dni pa konec hecno,sama sebi se čudim.
Ne vem gdaj naj začneva user posted image ?Razmišljam,da bi probala vsaki 3 dan ,namesto vsaki 2 dan,pa rastegnit cel mesec,če bo O mi ne sme uidet.
Jutri mi bo moj kupil sirup kot si napisala Isabeaux in še Tifol.

Skrbi me ,ker sem imela vedno veliko belega toka,sedak pa komaj kaj,baje je beli tok pogoj za uspešno zanositev.
A vesta kaj o tem,zakaj nimam belega toka,prej pa vedno?

Katjuša koliko sta dala za en tak veliki šotor,a spite v spalnih vrečah,al kje drugje?Kako se pa prehranjujete?A vse to peljeta v avtomobilski prikolici ali vse stane v avto? Spet sem ferbčna,vse me zanima,kot otroka!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 219
1.6.2009 20:05:51   
isabeaux
Jaz tudi nikol nimam te o sluzi, ki bi naj pomagala semenčicam, da preživijo dlje...zato bom pa zdaj res poskusila s sirupom...škodit nima kaj....user posted image

No sirup za izkašljevanje baje vsako sluz v telesu posledično tudi cervikalno nardi redkejšo in sluzasto...tako se namreč ppotem začne proces izkašljevanja...in zato morda pa bo pomagalo...user posted image

Če ne bo...bom pa poskusila naslednji mesec še z jajčnim beljakom...ja ful se čudno sliši ampak sem tud na enem ameriškem forumu o "fertility" plodnosti prebrala, da je baje super za obstoj semenčic, ker je čista beljakovina in bazično okolje, ki bi naj tudi vplival ugodno in vzpodbudno ter hranljivo na semenčice....user posted image

Sam sedaj si malo težko predstavljam, da dragemu rečem vsakič ko bo akcija...čaki da jajček strem...pa da beljak namažem na tvojga korenjaka...heheuser posted image user posted image user posted image user posted image

To je v naslednji faziuser posted image

Drugač pa je mislim da bolje na 2 dni....pol res naj ne bi zgrešila ovulacije, samo glede na to, da tvoj velik dela pr bajti...(vem ker moj zdaj tudi), pa da je verjetno zvečer ful utrujen, si predstavljam da cel mesec na dva dni je kr naporno....a ne...hmmm....user posted image  

< Sporočilo je popravil isabeaux -- 1.6.2009 20:07:32 >

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 220
1.6.2009 20:22:46   
ljupka
Mojmu se sploh ne da,ker dopoldan polaga ploščice, popoldan v službi ,pol naj bi pa ob 23 uri še name je mal kruta,ampak če sva se zmenila,pogajanja so bila dolga,(zaradi mojega zdravlja,lani mi je srce nagajalo,pa ni hotel slišat za še kakšnega,da ja ne bi vmrla),se bo žrtvoval in upal,da se prime!
Kaj se tiče sirupa,da nebomo začele kašlat na moč,ko bo treba user posted image .user posted image user posted image user posted image user posted image
Jajčni beljak,sirov,blek,bi bruhala!user posted image user posted image user posted image user posted image

Na mojem kolendarčku piše da bom imela ovulacijo od 2.6. do 11.6.prvič in drugič je držalo,zdaj pa nisem več prepričana,če je to dovolj.
Kaj ti misliš?

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 221
1.6.2009 22:09:37   
Katjusa
ljupka mi nimamo prikolice, vse spakiramo v avto..... fino je met karavana sploh, če imaš voziček.... šotori so različno za zadnjega sma dala 130€.... kar je dokaj ugodno za to kako je velik (spalnica 210x160 in predprostor) slikica v spalnici je tud stojna višina(180) kar je zame skor obvezno, da lahko normalno not hodiš in sploh otroka not nesešuser posted image user posted image user posted image tole slikica je pa prejšni sam je za nas presvetu (tak da ga boma prodala) k so otroci navajeni na temo in je not bolj svetlo, sploh zjutraj.... je pa res komot za 5 oseb lahko tud 6..... spalke imamo sicer ponavadi s sabo za pokrit če je komu hladno ponoči, spimo na napihljivih blazinah (prej sma mela eno skupi zdej imama vsak svojo manjšo nama je bolj všeč) spredaj si postavimo še paviljon slikica, da imamo več sence.... za kuhanje imamo malo plinsko flašo in kuhalnik.... no po novem imamo kr indukcijski.... namesto hladilnika hladilno torbo, ki se priklopi tako na 12 kot 220 V potem imamo zložljivo mizo in stole.... no če lepo zložiš lahko spraviš vse v avto, kako stvar damo tud za sedeži pri otrocih (zdej še ne sežejo z nogami do tal, če pa bi bi pa lahko dal noge tud gor) čim manj prtljage s sabo....
mi ponavadi ne kuhamo kaj dosti ker sem mnenja, da ko je dopust je za vse:) tak da jemo kr kej bolj enostavnega in hitro pripravljenega.... zdej, ko gremo za vikend ne bom s sabo jemala nič za kuhat, bomo kr na jogurtih, paštetah kaki salami in paradižniku:)user posted image user posted image user posted image user posted image jst lahko komot tud cel teden zdržim brez pečenega mesa, čeprav kej spečt je še najmanjši problemuser posted image
če te kej zanima kr vprašaj ti z veseljem povem, da te navdušim nad kapiranjem:)

isabeaux veš, da imaš kr prav da zdej k sem prepričana da ni bi lahko blouser posted image user posted image user posted image obakrat je blo tako, prvič mi je G reku da nisem odreagirala na klomifen, drugič pa smo dobil novo kuhinjo in sma seveda vse sama delala vsak dan do 1-2 zjutri in potem utrujena padla v posteljo rezultat user posted image pa sploh ne vem od kod ker sma res user posted image ful poredko.... sme pa tud jemala klomifenuser posted image nekak niti ne verjamem, da bo uspelo brez tak da vsak mesec jemljem kr z rezervo, če nas pa preseneti pa tolk lepšeuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 1.6.2009 22:11:15 >

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 222
2.6.2009 8:20:28   
NATAŠA35
joj punce, kaj vas je dobro brat in vaš optimizem mi je polepšal dan...

danes sem oblekla eno majčko in mi vsi pravijo v katerem mesecu semuser posted image ....prsa so pršle do izraza v pasu ozka in potem se lepo razširi, prava zauser posted image ...

jaz in moj tudi user posted image , pa upava, da se bo prijelo...

jaz imam raje apartma, bom pa tudi kampiranje poskusila 1x, da vidim kako je to...jaz ponavadi grem v okolico zadra in imam apartma na dan 30€, peščena plaža, ne rabiš preveč skrbet za otroke, da se jim kaj zgodi....

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 223
2.6.2009 9:27:30   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35

joj punce, kaj vas je dobro brat in vaš optimizem mi je polepšal dan...

danes sem oblekla eno majčko in mi vsi pravijo v katerem mesecu semuser posted image ....prsa so pršle do izraza v pasu ozka in potem se lepo razširi, prava zauser posted image ...

jaz in moj tudi user posted image , pa upava, da se bo prijelo...

jaz imam raje apartma, bom pa tudi kampiranje poskusila 1x, da vidim kako je to...jaz ponavadi grem v okolico zadra in imam apartma na dan 30€, peščena plaža, ne rabiš preveč skrbet za otroke, da se jim kaj zgodi....

mi gremo letos v sukošan to je od zadra mal naprej, ravno toliko, da bomo hodli v trgovino  špar v zadar:).... a to je cena v glavni sezoni?

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 224
2.6.2009 15:18:39   
ljupka
Joj Nataša to pa ni velik,teško zasledim ,kaj cenejšega od 60 evrov(kako napišete e za evre nimam pojma) in to je apartman za 5 oseb?
Dala mi boš št. za drugo leto,gdaj je pa treba rezervirat za mesec avgust?

Da ti povem Katjuša moji otroci ne jedo mesa,razen čevapčiče,hrenovkeuser posted image .Zato so pri nam na seznamu,tako doma,kot na morju,PALAČINKE!Njih se najedo da pokajo po šivih in mi jih ni teško naredit.Doma pa sploh,ker so zastonj.Moko imam doma tako jajca ,mleko,marmelado vse domače,najcenejša stvar da jih nafotram.Kako bi v kampu pekla palačinke?Moj možiček je rekel,da rajš ne gre na morje,kakor da bi bil lačen.Tako imam vsako leto prave kuharske podvige,da se gospod naje.Lahko poje vola pa ima pri 190 cm 75 kg,jaz,če samo gledam pa pri 165 cm 100 kg,ni pošteno! Sva kot Stanio in Olio!user posted image user posted image user posted image user posted image

Isabeaux moj mi je danes kupil prospan in to kar 200 ml.Tako,da danes začneva na polno,čeprav imam opčutek,da je belega toka več kakor prejšnji mesec.Bomo videli kako bo.Vglabnem ta mesec bo še dolg!Kako je pa pri tebi?

< Sporočilo je popravil ljupka -- 2.6.2009 15:20:39 >

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Pobarvanke
agnes

Kakšno je vaše mnenje o pobarvankah?

Zelo so koristne, saj se otrok z barvanjem postaja vse bolj natančen in spreten. (68%)

Občasno barvanje pobarvank nikomur ne škodi. (21%)

Nimam mnenja o pobarvankah. (9%)

Pobarvanke so škodljive, saj zavirajo ustvarjalnost otrok. (3%)

Število vseh glasov: 274

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!