isabeaux
|
Joj...Ljupka...hvala za skrb in lepe želje.... Ja sinko je ok, sicer pač hodiva v razvojno in sedaj imava fizioterapijo, ampak zrasel pa je in tudi težo ima kar precejšnjo...v bistvu je večji in težji kot njegova dva vrstnika, ki sta se rodila takrat ko bi se on moral.... Tako da hvala res ... Res pa je, da me je mož, kmalu po rojstvu sinka, potem mal debelo pogledal, ko sem rekla, če bi še enkrat probala....najprej mi je reku, da se boji zame, ker je bil zraven ko je bil pr meni tak "krvavi masaker" kot se on izrazi....ampak ko sem rekla, glej, saj če bo bo, če ne pa imava dva zlata cukra, ki sta samo najina...pa se je nasmejal in je rekel ni problema, če si za ti, sem jaz tudi.... No tako smo sedaj že dali skoz 3 ss - e...ki so pr men že po tekočem traku , ampak upannje pa še zmeraj ostane...in kot zmeraj rečem...ni hudič da nam ne rata punce Je pa res želja še zmeraj prisotna, kot si tudi sama ugotovila.... No saj moja g. pa mi je tudi takoj ko sem bila na pregledu po porodu, in ko je našla pregrado pa on polip, rekla, da pač op. histeroskopija mi ne izbeži...pol pa ko sem jaz rekla, da pa se še trudiva za enega...pa me je pogledala izpod čela...mi rekla, joj vi ste pa pogumni...se nasmejala...in mi rekla, če mi da napotnico za neplodnostno amb. ker bom itak 6 .mesecev čakala, da me naročijo, vmes pa opravila histeroskopijo, ...itd... Pol sem pa rekla, da ne....da bomo spet tako poskusili...in pol sedaj po tretjem ss...mi je rekla, kaj res ne bi šli v neplodnostno.... No sem rekla, kaj mi bodo tam...očitno se oplodi ampak pač tako kot že nekajkrat se ne zasidra dobro...pa mi je samo potrdila...in rekla sam pokličte ko bo + Tako da že ona upa z mano...