|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo julija 2009
27.7.2009 11:06:26   
*pupsa*
ne morm verjet d sm končno dobla sosedo, wiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
27.7.2009 11:48:57   
chloe
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
27.7.2009 12:01:21   
NATAŠA35
pupsa koga si dobla sosedouser posted image user posted image

za user posted image , pa za ostale tudi : http://otrocarije.blogspot.com/2008/09/nosecniski-koledarcek.html

prov čudno, da mi čestita, ker sem noseča že dva tednauser posted image user posted image , na drugem forumu, mi čestita, ker sem noseča 1 mesecuser posted image user posted image , sem mislila, da sem zaj...datum, pa nisem...vsaj nasmejala sem se...

sva z možem kar dejavna in user posted image user posted image kar pogosto, pa ma da se prime, samo meni je sedaj slabo, pa še prsa so me začela bolet, se pripravlja O

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu chloe)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
27.7.2009 12:07:56   
dini
chloe je njena soseda, 2user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
27.7.2009 12:10:40   
aqua77
Ojla dini! user posted image user posted image user posted image

Kako si kaj? Te že nekaj časa nisem vidla! Vidim da še vedno tudi ti čakaš +.

Jaz sem bila na lapari, tako da imamo sedaj na vrsti IVF. Niso dobre novice, vendar se je začelo premikati...

Si že bla na dopustu?

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
27.7.2009 12:14:04   
dini
Oj aqua tebe tudi že celo večnost ni od nikjer, ja še zmer čakam, ti bedni testi, sploh jih ne rabjo več prodajat, ful razočarana nad njimi, nezanesljivi. Držim pesti da bo šlo vse ok pr tebiuser posted image user posted image user posted image
Na dopust pa ne vem še kdaj gremuser posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
27.7.2009 12:15:48   
NATAŠA35
IZVIRNO SPOROČILO: dini

chloe je njena soseda, 2user posted image

aha....u pa še obe user posted image user posted image user posted image user posted image , bosta imele dolge pogovore...

ej dini kak si mi....a si že zamenjala G? kaj pa če bi šla kam drugam na pregled, pa čeprav plačaš?

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
27.7.2009 12:24:16   
dini
Moja G je na dopustu drugi pa ne sprejemajo novih pacientk, sm že vse klicala.

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
27.7.2009 12:29:29   
dini
Soseda v tem smislu ker je bla prej pupsa edina nosečka zdej je pa še chloe.

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
27.7.2009 12:32:16   
NATAŠA35
IZVIRNO SPOROČILO: dini

Moja G je na dopustu drugi pa ne sprejemajo novih pacientk, sm že vse klicala.

kaj pa ljubljana porodnišnica? tam te pa mislim, morajo vzet...iz kje pa si?

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
27.7.2009 13:32:19   
Anonimen
Heeeej!!!

chloe: prvo tebi: ISKRENE ČESTITKE!!! srečno nosečnost do konca ti želim. user posted image

vsem, ki ste dočakale tečke en velik objemček... pogumno v nove boje!

Z mano je pa takole: v soboto sem delala test, ki je pokazal - , M se pa še vedno nič ne najavlja. Včeraj sem bila pri dežurnem zdravniku, ker imam kronično vnetje ledvic in mehurja, tako da me je to izdalo spet. Sem na antibiotikih. Glede na to, da je test pokazal - skoraj nimam več upanja, da bo user posted image user posted image ampak vseeno... ponavljam test v soboto, če se prej ne prikaže seveda.

(odgovor članu NATAŠA35)
  Neposredna povezava do sporočila: 1261
27.7.2009 13:51:21   
NATAŠA35
t.z. držim pesti, da bo vseeno user posted image , čeprav imaš antibiotike...

mene pa zvija, zgleda da bo nastopila O, mogoče se bo pa prijelo, ker smo zjutraj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
27.7.2009 14:39:32   
Rakica_80
Meni je včeraj priteklauser posted image ,KONČNO....po zamudi 2 tednov.....
No v Avgust ne grem, ker septembra grem itak po zamrznjenčka, naravno verjetno, da mi nebo uspelo.....
Srečno vsem, pa čim več pluskov še naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Aquica, kaj je sedaj, v LJ greš lahko, v Koper pa ne, aaaa,kaj naj to pomeniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image No če boš kje v Kopru, povej prej, se dobimo kje na kaviciuser posted image ali ko bom jaz dol blizu tebe, ti javim,ok?user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
27.7.2009 14:59:56   
kago
oooo... še ena user posted image ČESTITKE :)

Jaz sem test delala dans... pa nič

Ni ga mulca čez horjulca

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
27.7.2009 17:01:31   
S*

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

ALI  PRIČAKUJEMO JULIJA 2009   

XX.07. - Inana  user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
XX.07. - BEBIII user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
XX.07. -barvar user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
XX.07. - sarar ( 5.krog )
XX.07. - Kliki ( 9.krog po laparo ) user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
XX.07. - dolydoly ( 19.krog )
XX.07. - tecnobica
XX.07. -marvi
XX.07. - mica77 user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
XX.07. - buska user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
01.07. - Lambada ( 13.krog )
01.07. - S@nny   user posted image user posted image user posted image user posted image v nove boje
01.07. - Amethiste( 1o,krog )
02.07. - Aninimna2
07.07. - Aninimnauser posted image  ( 14. krog ) user posted image  user posted image user posted image user posted image   v nove boje
07.07. - LUNA83 ( 7.krog ) user posted image user posted image user posted image user posted image
10.07. - ziva1 ( 5.krog po L+H )
10.07. - biba77 user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
12.07. - limonita ( 1.krog po L+H ) user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
12.07. - *pupsa* (1.krog ) srečka user posted image user posted image   user posted image   user posted image
13.07. - S* ( 11. krog ) user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
13.07. - lolitaa83
15.07. - *sanela*
15.07. - NATAŠA35 user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
16.07. - misk2 user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
16.07. - MiniMiska user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
16.07. - Tiki55 user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
17.07. - Tanisha 

19.07. - Tejchy25 ( 12.krog )user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
20.07. - tropical (16. krog(8. po ss) user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
23.07. - zebra ( 18.krog ) user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
24.07. - isabeaux ( 16.krog )user posted image user posted image user posted image user posted image v nove boje
26.07. - Angel miss ( 1.krog )user posted image user posted image user posted image user posted image v nove boje
26.07. - chloe ( 2. krog ) srečka user posted image user posted image   user posted image   user posted image
26.07. - T.Z. ( 4.krog )
28.07. - sunprincess
28.07. - kago ( 5.krog )
28.07. - mokca
29.07. - milabe user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
30.07. - Chi_Pita

JULIJK 2009 nas je: 42

Modrih :22
Roza   :  2
Skupaj : 24

user posted image NAVIJAČICEuser posted image

*toba*
*Ursa30*
*Nattasha*
*Kliki*
*julieb*
*aqua77*
*tinncyka*
*Maisha*
*Anci Banci*
*Miklarom*
*Tiki55*
*Nončika*
*sonček85*
*Jada82*
*Lily86*
*JanaB*
*Giotti*
*larilu*
*pilotina*

user posted image

HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,

Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...    

user posted image

JANUAR....................................................................31.25% SREČK NOSEČK
FEBRUAR............................................................26,09% SREČK NOSEČK
MAREC............................................................28,81% SREČK NOSEČK
APRIL........................................................22.73% SREČK NOSEČK
MAJ....................................................35,71% SREČK NOSEČK 
JUNIJ.................................................26,0%SREČK NOSEČK
JULIJ...................... 9,10%SREČK NOSEČK

user posted image

[/quote]

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
27.7.2009 18:02:03   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Meni je včeraj priteklauser posted image ,KONČNO....po zamudi 2 tednov.....
No v Avgust ne grem, ker septembra grem itak po zamrznjenčka, naravno verjetno, da mi nebo uspelo.....
Srečno vsem, pa čim več pluskov še naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Aquica, kaj je sedaj, v LJ greš lahko, v Koper pa ne, aaaa,kaj naj to pomeniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image No če boš kje v Kopru, povej prej, se dobimo kje na kaviciuser posted image ali ko bom jaz dol blizu tebe, ti javim,ok?user posted image

Do Kopra pa z lahkoto!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  

Se morva kar zment!!! user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
27.7.2009 20:39:18   
sonček85
sem prišla malo navijat ,pa vidim da sta komaj dve nosečki.Kaj je pa to sedaj djmo malo na dece in naj bo avgust poln roza barve user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
28.7.2009 8:47:38   
Chi_Pita
Dobro jutro punce ...user posted image

jaz pa ne morem verjet, da sem danes zagledala dve močni črtici in tako postala tretja rozika v juliju ... z dragim sva presrečna user posted image in se kar ne moreva nehat smejati ... user posted image kako je to lep občutek ...  user posted image

Selim se v temo nosečnost, seveda pa bom z vsemi močmi navijala za vse vas ... želim vam, da tudi ve čimprej zagledate tako močne črtice kot sem jih jaz danes (uspelo pa je v 8. krogu) user posted image upam, da bo user posted image potekala tako kot mora ...
Punce res hvala, ker ste me podpirale, ko sem že skoraj pustila vse skupaj ... joooj, kako vas imam rada, pa čeprav se sploh ne poznamo user posted image user posted image user posted image

Sej ne morem verjeti ...

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
28.7.2009 8:51:49   
*pupsa*
wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii chi-pita!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
28.7.2009 8:56:17   
dini
Čestitke novi nosečkiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , še 3 dni časa imamo da malo popravimo seznamuser posted image

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
28.7.2009 9:05:19   
Chi_Pita
Hvala za čestitke ...Sam res ne morem verjeti, to pa zato, ker ta mesec res nisva bila tako pridna user posted image
Po izračunu na RR je PDP 05.04.10 ... sam mislim, da je do oploditve prišlo prej in bom padla v marec ... počakajmo na 1. pregled user posted image ... pupsa in chloe, a ve ste v marcu? Pridem k vam user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
28.7.2009 9:07:01   
*pupsa*
ja jst imam po mojem izračunu pdp 21.3. bomo vidli kaj bojo povedali drugi teden v sredo ko imam prvi pregled!

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
28.7.2009 9:08:52   
S*
Chi_Pita iskrene čestitke user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
28.7.2009 9:10:18   
S*

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

ALI  PRIČAKUJEMO JULIJA 2009   

XX.07. - Inana  user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
XX.07. - BEBIII user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
XX.07. -barvar user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
XX.07. - sarar ( 5.krog )
XX.07. - Kliki ( 9.krog po laparo ) user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
XX.07. - dolydoly ( 19.krog )
XX.07. - tecnobica
XX.07. -marvi
XX.07. - mica77 user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
XX.07. - buska user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
01.07. - Lambada ( 13.krog )
01.07. - S@nny   user posted image user posted image user posted image user posted image v nove boje
01.07. - Amethiste( 1o,krog )
02.07. - Aninimna2
07.07. - Aninimnauser posted image  ( 14. krog ) user posted image  user posted image user posted image user posted image   v nove boje
07.07. - LUNA83 ( 7.krog ) user posted image user posted image user posted image user posted image
10.07. - ziva1 ( 5.krog po L+H )
10.07. - biba77 user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
12.07. - limonita ( 1.krog po L+H ) user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
12.07. - *pupsa* (1.krog ) srečka user posted image user posted image   user posted image   user posted image
13.07. - S* ( 11. krog ) user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
13.07. - lolitaa83
15.07. - *sanela*
15.07. - NATAŠA35 user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
16.07. - misk2 user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
16.07. - MiniMiska user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
16.07. - Tiki55 user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
17.07. - Tanisha 

19.07. - Tejchy25 ( 12.krog )user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
20.07. - tropical (16. krog(8. po ss) user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
23.07. - zebra ( 18.krog ) user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
24.07. - isabeaux ( 16.krog )user posted image user posted image user posted image user posted image v nove boje
26.07. - Angel miss ( 1.krog )user posted image user posted image user posted image user posted image v nove boje
26.07. - chloe ( 2. krog ) srečka user posted image user posted image   user posted image   user posted image
26.07. - T.Z. ( 4.krog )
28.07. - sunprincess
28.07. - kago ( 5.krog )
28.07. - mokca
29.07. - milabe user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
30.07. - Chi_Pita srečka user posted image user posted image   user posted image   user posted image

JULIJK 2009 nas je: 42

Modrih :22
Roza   :  3
Skupaj : 25

user posted image NAVIJAČICEuser posted image

*toba*
*Ursa30*
*Nattasha*
*Kliki*
*julieb*
*aqua77*
*tinncyka*
*Maisha*
*Anci Banci*
*Miklarom*
*Tiki55*
*Nončika*
*sonček85*
*Jada82*
*Lily86*
*JanaB*
*Giotti*
*larilu*
*pilotina*

user posted image

HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,

Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...    

user posted image

JANUAR....................................................................31.25% SREČK NOSEČK
FEBRUAR............................................................26,09% SREČK NOSEČK
MAREC............................................................28,81% SREČK NOSEČK
APRIL........................................................22.73% SREČK NOSEČK
MAJ....................................................35,71% SREČK NOSEČK 
JUNIJ.................................................26,0%SREČK NOSEČK
JULIJ...................... 12,00%SREČK NOSEČK

user posted image

[/quote]

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
28.7.2009 9:11:53   
Chi_Pita
IZVIRNO SPOROČILO: S*

Chi_Pita iskrene čestitke user posted image  user posted image  user posted image

hvala ... tebi pa res iz srca želim, da ti uspe v avgustu ... pa naj bo to po naravni poti ali pa s pomočjo ...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image take velike pikepoke ti pošiljam za srečo ...

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?