Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 28.7.2009 9:12:48
|
|
|
|
chloe
|
Chi Pita Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Ja, jaz sem se pridruzila kar marcu, ceprav imam PDP glede na ringarajin kaluklator sele 6.4.. Jaz tudi mislim, da bo prej, tam okoli mojega 30. rojstnega dne v marcu Pa mislim, da aprilk se itak ni na forumu, tak da kar k nam pridi!!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 28.7.2009 9:22:53
|
|
|
|
miklarom
|
čestitke novima . Chi_Pita in Pupsa - PDP ti računajo po ZM + 7 DNI prištejejo zraven, in ti dajo ta datum PDP-ja, ko pa bosta šli prvič na UZ pa tam točno pokaže koliko tednov in dni je nosečnost, želim vam vsem lepo in mirno . S* pa kako si ti meni, ja ne vem, kaj je s tem julijem da je tako malo , no upam da bo pa zato avgust ves dini - pa kaj je zdaj s tabo , tebi že dolg zamuja, do kdaj pa je tvoja G. na dopustu. Ne čakaj predolgo in pojdi na pregled
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 28.7.2009 9:24:55
|
|
|
|
*pupsa*
|
miklarom hvala za razlago ampak mi je to že jasno...hotla sem povedat da je po izračunu na ringaraji ta datum vendar na prvem pregledu po izmeri ploda določijo približen datum poroda....vsaj pri prvi je bilo tako, da se je datum iz RR čisto ujemal z določenim PDP na pregledu in tudi rodila sem točno na ta rok
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 28.7.2009 9:27:48
|
|
|
|
aleunam
|
Mislim, da se lahko "vpišem" med julijske , ampak nisem še 100%. Torej, imela sem rahle krvavitve 16 dni (začelo se je na prvi dan predvidene ), v tem času mi je CB 2x pokazal plus - prvič bolj rahlega, drugi je bil že močnejši. Včeraj sem bila na pregledu in g me je poslal na urinski test, ki je potrdil nosečnost, vendar pa se na UZ ni videlo še ničesar (naj bi se komaj po 6t). Če sem noseča, potem predvidevam, da sem zanosila med 22.6. in 27.6. (zadnji dan O), kar bi pomenilo dobre 4 t. Naslednji teden imam še enkrat UZ in tokrat upam, da se bo pikica že videla.
< Sporočilo je popravil aleunam -- 28.7.2009 9:28:13 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 28.7.2009 9:45:18
|
|
|
|
dini
|
Čestitke aleunam , moje G še 14 dni ni.
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 28.7.2009 9:55:04
|
|
|
|
NATAŠA35
|
chi pita in aleunam , evo pa so že 4 , kar ni tako slabo, ne... dini takoj enemu G, pa magari samoplačniško, pa ja ne boš čakala 14 dni
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 28.7.2009 10:08:58
|
|
|
|
aleunam
|
dini, a drug te ne more sprejeti? Moja g je tudi na dopustu, pa me je sprejel drug. Sicer pa itak nisem imela kaj čakati, ker sem krvavela. Nataša35, midve pa mislim, da se poznava preko 90. dnevne diete in njihovega foruma (si bila tudi ti na srečanju na Goričkem pred leti?).
< Sporočilo je popravil aleunam -- 28.7.2009 10:09:39 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 28.7.2009 10:38:56
|
|
|
|
dini
|
Ma večina jih je na dopustu al pa ne sprejemajo.
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 28.7.2009 10:53:23
|
|
|
|
aleunam
|
Ja, vem, da je večina na dopustu in to na dolgem dopustu. Si privoščijo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 28.7.2009 10:55:41
|
|
|
|
dini
|
1 mesec dopusta
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 28.7.2009 10:57:08
|
|
|
|
NATAŠA35
|
aleunam a misliš srečanje pri sandri ... a si imela mogoče nick ELA??? ne mi zamerit, če sem te slučajno zamenjala s katero?? drugače sem pa še vedno na tem forumu in največja čveka . dini takoj pokliči v lj in se zmeni na pregled v bolnici, kjer te moram pregledat, če ne pa samoplčniško in to takoj punca...res ne moreš čakat na tvojo nesposobno G, ki te bo samo pregledala drugo pa ne....
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 28.7.2009 10:57:41
|
|
|
|
*pupsa*
|
dini če imaš nujno oz. če rečeš da je nujno te bo vsak G pogledal....ne kompliciraj in pejt d vsaj vidjo kaj je!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 28.7.2009 11:11:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Chi_Pita in aleunam ISKRENE ČESTITKE!!!! Eto moje še ni od nikoder. Glede na 28dni bi morala priti že 23.7. če bi bila na 31dni 26.7. danes pa je ravno moj najdaljši cikel. Pa da vidimo kaj bo :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 28.7.2009 11:22:14
|
|
|
|
NATAŠA35
|
pupsa kako si mi kaj? t.z. držim pesti , kdaj boš delala test
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 28.7.2009 11:24:03
|
|
|
|
*pupsa*
|
oj nataša35...ej za dol padit sm :) dons sm tko slaba d komi živim, sploh ne vem kaj mi je, pa še 3 ure službe, jooooj
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 28.7.2009 11:24:24
|
|
|
|
aleunam
|
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35 aleunam a misliš srečanje pri sandri ... a si imela mogoče nick ELA??? ne mi zamerit, če sem te slučajno zamenjala s katero?? Ja, to sem jaz. Oh, jaz upam, da naslednji teden vidim pikico na UZ in da se lahko veselim, da je 100%... T.Z., potem pa testa delat... držim pesti za
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 28.7.2009 11:26:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Nataša35 in aleunam: glede na to, da je bil v soboto - sem se odločila, da delam šele v soboto, če seveda prej ne pride M. Potem pa javim :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 28.7.2009 11:32:48
|
|
|
|
aleunam
|
No, ti kar javi. Kak dolgo pa ste delale na ? Nama je očitno uspelo v drugem krogu.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 28.7.2009 11:35:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi2 sva zdaj v 4.krogu pa (še) ni uspelo (mi je čudno napisati "še", ker vem, da se nekatere leta in leta trudijo tako da v primerjavi z njimi to ni nič....)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 28.7.2009 11:44:30
|
|
|
|
Chi_Pita
|
Punce hvala za čestitke ... in veliko sreče v naslednjem krogu Opa ... vidim, da se nove nosečke počasi javljajo ... ... aleunam čestike - pridruži se mi pri aprilčicah ... zaenkrat sem edina aprilska srečka, zate T.Z. pa držim pesti, da se bo pikica kmalu videla , pa seveda tudi pridi tam kaj pokukat chloe ... mislim, da bom jaz kar pri aprilčicah za začetek... pridi pokukat ... sem malo prebirala marčevke, pa so že skoraj vse imele preglede pa srčka videle , ma v bistvu so kar dosti pred mano ... tako, da se ne bi lih k njim mešala, ko pa imajo vse utečeno ... bom videla, če in kako me bojo sprejele ...
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 28.7.2009 11:57:35
|
|
|
|
NATAŠA35
|
aleunam superca, da se poznave....sem te pogrešala na forumu o ločevalni...in kako ti gre drugače? še 1x čestitke in bravo, da vama je uspelo kar hitro... pupsa jaz sem tud čisto na koncu...včeraj sem začutila šraufanje, ker je O nastopila in midva sva zjutraj , pa mogoče se bo prijelo, sploh ko je moj doživel orgazen, pa rekel, da se bo prijelo, ker je bilo drugače - v božja ušesa... sem vesela, prihaja sestrica iz taiwana, ker ima očka 60 let...nekaj bi mu ušpičla, pa še vedno ne vem kaj...
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 28.7.2009 12:07:23
|
|
|
|
*pupsa*
|
ah te desci...moj je tud reku sm vedu d bo takoj...pojma nimajo...hehehhe, sam upajmo da ga tvoj ima in da boš res vidla tisti plusek. moj očka je mel tudi ta mesec 60 let sva ju s sestro poslali za 3 dni v sarajevo k si je to tok želel!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 28.7.2009 12:08:56
|
|
|
|
aleunam
|
Nataša, drugače sem v redu. 90.dnevno sem opustila in se vrgla na montignaca. Uspešno, potem pa spet malo počitka in + kg, pa spet pridna... Mah, pustimo kilograme. Ej, če mož pravi, da je bilo drugače, potem že ve o čem govori. Jaz svojega datuma poroda ne vem; zadnjo "pravo" sem imela 11.6., O pa 22.6.-27.6. Najboljše bi bilo 24.3., ko imava z dragim obletnico. No, ampak še vedno, počakati moram do naslednjega tedna (četrtek), da vidim pikico.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 28.7.2009 12:20:22
|
|
|
|
NATAŠA35
|
hehe ja deci pa res znajo, samo jaz se danes prav hecno počutim, prsa so me začela bolet, ne počutim se prav dobro, mah bom že... sej 11.08. bo kmalu ne, samo ne vem če bom zdržala tako dolgo, da ne delam testa , samo če ga bom prej, pa bo - , bom malo razočarana... 13.08. praznujeva z mojim obletnico poroke in bi bilo to lepo darilo , samo počakat bo moral 9 mesecev aha ela - te bom kar tak klicala...a si zdaj gospa? imaš kakega otroka že? meni ločevalna več ne pomaga, pa moram nekaj drugega poskusit, pa se potem vrnit nazaj, pa bo nekaj učinka
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 28.7.2009 12:39:04
|
|
|
|
aleunam
|
Nisem poročena in nimam še otrok. Otroci najbrž bodo, po poroki pa nimam neke želje. Mogoče nekoč.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
spol otročkatijatiso vam na morfologiji pravilno napovedali spol otroka?ne, kasneje je bila punčka (
63%)
ne, kasneje je bil fantek (
37%)
Število vseh glasov: 106Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!