|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo julija 2009
27.7.2009 8:34:41   
kago
Jaz vztrajam tukaj do 31.7. ... Pri mojih nerednih menstruacijah se nikoli ne ve :) 

Ni ga mulca čez horjulca

(odgovor članu sunprincess)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
27.7.2009 8:36:05   
sunprincess
Si že kej delala test?

Jst sm ga včeri, pa je bil - user posted image

(odgovor članu kago)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
27.7.2009 8:46:26   
Chi_Pita
Dobro jutro ... danes sem presenetljivo dobre volje user posted image

mokica držim pesti, da testek ni lagal user posted image
Pri meni se user posted image še ni pojavila in upam, da tako tudi ostane ... user posted image V primeru, da ne pride z zamudo, delam testek 30.7 ... moram pa priznat, da me ščemi v trebuhu user posted image , pa kr dviguje se mi kislina user posted image ... ne vem več kaj naj si mislim ...

Drugače se je res večina že preselila v avgust (na žalost - raje bi videla da gremo vse v temo nosečnost) , bomo pa me popravile statistiko, kaj pravite ... user posted image

Navijam za vse, ki še nestrpno čakamo na + user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

Neposredna povezava do sporočila: 1228
27.7.2009 8:51:21   
chloe
Ojla punce, imam NOVICE!!!!user posted image user posted image
Danes zjutraj naredila CB in ze po nekaj sekundah se je prikazal en mocan, zelo dobro viden PLUSEK!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
Res sem vesela, sploh ne vem, kaj naj recem. Sem ze mislila, da spet ne bo nic, ker sem imela cisto obicajne PMS znake. Nobenega izostrenega vonja, migren, rdecih izcedkov... Edino, kar je bilo malcek cusno je bilo, da se mi je beli tok (in jaz ga imam zmeraj pred user posted image ) pred kaksnima dvema dnevoma (v sobot zjutraj) nehal...
Ampak isem nekaj obracala pozornosti in sem preprosto uzivala v vikendu... Na poroki je bilo super, pikicina festa za rojstni dan v nedeljo pa je bila se boljsa.
Eno vprasanje, saj verjetno ni hudega, ker sem vceraj spila malo sangrie pa v soboto malcek vincka?
Drzim pesti se za preostale, ki se cakajo user posted image v te mesecu, ostalim pa veeeeliko srece v avgustu!

Neposredna povezava do sporočila: 1229
27.7.2009 8:52:55   
NATAŠA35
evo vrnila sem se z dopusta, kjer me je na mojo žalost obiskala tečkauser posted image in tako sem se preselila v avgust...

držim pesti za ostale...user posted image user posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
27.7.2009 8:53:39   
sunprincess
Čestitkeuser posted image user posted image  Lepo nosečnost ti želimuser posted image

(odgovor članu chloe)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
27.7.2009 8:54:56   
Chi_Pita
čestitke chloe user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ... kako je to lepo slišat ... glede sangrije in vinčka pa se ne rabiš bat ... v zmernih količinah, sploh pa na začetku ne more škodit user posted image Mirno nosečnost ti želim user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu chloe)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
27.7.2009 8:55:30   
chloe
Chi Pita, upam, da se kmalu vidiva na forumu nosecnost!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
A bos aprilka ali se marcevka? Jaz sem imela malcek dolge cikluse pa mi ringaraja izracuna PDP 6. aprila, ampak pravijo, da v drugo rado malcek prej pride. Ha, ha, se mi zdi, da bom 30. rojstni dan praznovala v porodnisnici! Moji mali user posted image se bo pridruzil se en ovencek ali ovckica!! Ha, ha, bo pestro pri nas doma!!user posted image user posted image

(odgovor članu chloe)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
27.7.2009 8:56:48   
Chi_Pita
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35

evo vrnila sem se z dopusta, kjer me je na mojo žalost obiskala tečkauser posted image in tako sem se preselila v avgust...

držim pesti za ostale...user posted image user posted image user posted image

pa daj daj user posted image ... me ki smo ostale moramo popravit statistiko, ne pa tako ...
pošiljam ti user posted image in da v avgustu vsem uspe user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
27.7.2009 8:58:13   
NATAŠA35
chloe user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke...

(odgovor članu chloe)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
27.7.2009 8:59:40   
S*

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

ALI  PRIČAKUJEMO JULIJA 2009   

XX.07. - Inana  user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
XX.07. - BEBIII
XX.07. -barvar user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
XX.07. - sarar ( 5.krog )
XX.07. - Kliki ( 9.krog po laparo )
XX.07. - dolydoly ( 19.krog )
XX.07. - tecnobica
XX.07. -marvi
XX.07. - mica77 user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
XX.07. - buska user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
01.07. - Lambada ( 13.krog )
01.07. - S@nny   user posted image user posted image user posted image user posted image v nove boje
01.07. - Amethiste( 1o,krog )
02.07. - Aninimna2
07.07. - Aninimnauser posted image  ( 14. krog ) user posted image  user posted image user posted image user posted image   v nove boje
07.07. - LUNA83 ( 7.krog ) user posted image user posted image user posted image user posted image
10.07. - ziva1 ( 5.krog po L+H )
10.07. - biba77 user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
12.07. - limonita ( 1.krog po L+H ) user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
12.07. - *pupsa* (1.krog ) srečka user posted image user posted image   user posted image   user posted image
13.07. - S* ( 11. krog ) user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
13.07. - lolitaa83
15.07. - *sanela*
15.07. - NATAŠA35 user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
16.07. - misk2 user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
16.07. - MiniMiska user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
16.07. - Tiki55 user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
17.07. - Tanisha 

19.07. - Tejchy25 ( 12.krog )user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
20.07. - tropical (16. krog(8. po ss) user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
23.07. - zebra ( 18.krog ) user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
24.07. - isabeaux ( 16.krog )user posted image user posted image user posted image user posted image v nove boje
26.07. - Angel miss ( 1.krog )user posted image user posted image user posted image user posted image v nove boje
26.07. - chloe ( 2. krog ) srečka user posted image user posted image   user posted image   user posted image
26.07. - T.Z. ( 4.krog )
28.07. - sunprincess
28.07. - kago ( 5.krog )
28.07. - mokca
29.07. - milabe user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
30.07. - Chi_Pita

JULIJK 2009 nas je: 42

Modrih :20 
Roza   :  2
Skupaj : 22

user posted image NAVIJAČICEuser posted image

*toba*
*Ursa30*
*Nattasha*
*Kliki*
*julieb*
*aqua77*
*tinncyka*
*Maisha*
*Anci Banci*
*Miklarom*
*Tiki55*
*Nončika*
*sonček85*
*Jada82*
*Lily86*
*JanaB*
*Giotti*
*larilu*
*pilotina*

user posted image

HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,

Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...    

user posted image

JANUAR....................................................................31.25% SREČK NOSEČK
FEBRUAR............................................................26,09% SREČK NOSEČK
MAREC............................................................28,81% SREČK NOSEČK
APRIL........................................................22.73% SREČK NOSEČK
MAJ....................................................35,71% SREČK NOSEČK 
JUNIJ.................................................26,0%SREČK NOSEČK
JULIJ...................... 9,10%SREČK NOSEČK

user posted image

Čestitke novi nosečki! user posted image   user posted image   user posted image
[/quote]

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
27.7.2009 9:01:51   
Chi_Pita
IZVIRNO SPOROČILO: chloe

Chi Pita, upam, da se kmalu vidiva na forumu nosecnost!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
A bos aprilka ali se marcevka? Jaz sem imela malcek dolge cikluse pa mi ringaraja izracuna PDP 6. aprila, ampak pravijo, da v drugo rado malcek prej pride. Ha, ha, se mi zdi, da bom 30. rojstni dan praznovala v porodnisnici! Moji mali user posted image se bo pridruzil se en ovencek ali ovckica!! Ha, ha, bo pestro pri nas doma!!user posted image user posted image

hm .. jaz tudi tako upam user posted image , bomo videli, pustimo se presenetit ... po izračunih na RR, pa v primeru, da bo + lih padem v april ... user posted image

ne smem bit tako pozitivna, ker v nasprotnem primeru bo razočaranje preveliko ...user posted image

A ma ti imaš že nekoga doma user posted image ... jooj kako lepo ... sej verjetno si že napisala, sam mi je šlo iz glave user posted image

(odgovor članu chloe)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
27.7.2009 9:03:15   
sunprincess
Še od TZ čakamo kakšne novičkeuser posted image

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
27.7.2009 9:03:20   
*pupsa*
jeeeeeeeeeee chloe!!!!user posted image user posted image user posted image
dobrodošla nazaj nataša!!

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
27.7.2009 9:05:39   
dini
Jutro čestitke novi nosečkiuser posted image user posted image user posted image user posted image , ostalim pa user posted image user posted image user posted image user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
27.7.2009 9:09:06   
NATAŠA35
pupsa hvalauser posted image user posted image

chi pita držim pesti, da povečaš odstotek user posted image , samo mislim, da bo avgusta največ user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
27.7.2009 9:10:55   
Chi_Pita
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35

pupsa hvalauser posted image user posted image

chi pita držim pesti, da povečaš odstotek user posted image , samo mislim, da bo avgusta največ user posted image user posted image user posted image

V to skoraj ni za podvomit, ker slabše kot tako, ne vem če je lahko user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
27.7.2009 9:14:56   
NATAŠA35
čudna so pota gospodovauser posted image user posted image

mogla bi začet delat, pa se mi ne da, dobro da šefov niuser posted image user posted image

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
27.7.2009 9:15:27   
sunprincess
dini,kako pa pri tebi kaže?user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
27.7.2009 9:17:21   
chloe
Hvala vsem!!!

Drzim pesti, da bo vsaj konec meseca prinesel nekaj novih user posted image !!!

Neposredna povezava do sporočila: 1245
27.7.2009 9:24:43   
marvi
iskrene cestitke!!user posted image user posted image
vsem ostalim, vkljucno z mano user posted image , pa velik srece v avgustu. jaz upam na avgust, ker se mi julijska M ravno koncuje....

(odgovor članu chloe)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
27.7.2009 9:36:25   
dini
Enkrat rahle črtice drugič nč, kr neki.

(odgovor članu marvi)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
27.7.2009 9:49:55   
NATAŠA35
oj dini, hvalauser posted image user posted image

malo čudno, da ti pokažejo 1x rahle črtice, potem pa ne več....kaj če bi poskusila narediti krvni test?

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
27.7.2009 10:07:07   
dini
Če že testi pokažejo tako pol bo krvni ----------

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
27.7.2009 10:09:05   
NATAŠA35
samo pokažejo ti raheluser posted image , tak da je še vedno kaj upanja za to...samo ne obupat prosim?

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?