Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 28.7.2009 12:40:22
|
|
|
|
dini
|
aleunam a imata obletnico marca ko sta se spoznala?
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 28.7.2009 13:32:32
|
|
|
|
aleunam
|
Takrat sva "postala" par (pa ne letos, že par let nazaj)
< Sporočilo je popravil aleunam -- 28.7.2009 13:33:04 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 28.7.2009 13:34:53
|
|
|
|
dini
|
Lepo , midva greva pa v 7 leto
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 28.7.2009 13:38:58
|
|
|
|
NATAŠA35
|
aha, torej prvi otrok superca, sem vesela nate...midva sva se poročila po 10 letih koruze - torej sva skupaj že 14 let, ker župnik ni hotel krstiti otroka, če nisva poročena
< Sporočilo je popravil NATAŠA35 -- 28.7.2009 13:39:55 >
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 28.7.2009 13:46:27
|
|
|
|
*pupsa*
|
jst sm mojmu rekla, da če otroka ne bo hotu krstit župnik ga pa pač ne bova krstila....no pa je popustil župnik
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 28.7.2009 13:49:36
|
|
|
|
NATAŠA35
|
pri enem ali dveh ne težijo, pri tretjem pa se spodobi, sploh pa po 10 letih, da se poročiva
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 28.7.2009 14:56:25
|
|
|
|
aleunam
|
Zaradi tega ga ni hotel krstiti? Kriza...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 28.7.2009 15:06:15
|
|
|
|
MiniMiska
|
opa opa, nove nosečke - čestitke čestitke se je le malo popravila "statistika" julija, zdaj pa pridemo na vrsto še ostale, ... v avgustu. Lepo se imejte, pazite nase in na svoje bušije ;)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 28.7.2009 20:53:41
|
|
|
|
lambada
|
Spet se malo oglašam. Pri meni nič novega. zamuja 28 dni, test negativen. Tak da bomo začeli z primolutom. Srečnim nosečkam pa vse dobro v nosečnosti.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 28.7.2009 21:05:29
|
|
|
|
isabeaux
|
chloe...in chi - pita...ČESTITKE......bravo.... zdaj pa veselo in srečno ... no chi - pita...a si mela kake znakce...kot jih prej ni bilo...al so bli enaki kot pms?
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 29.7.2009 8:16:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro punce! Eto tudi pri meni nič novega, cikel traja že 38dni, M se še vedno ne napoveduje. Zdaj pa res že komaj čakam sobote!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 29.7.2009 8:21:08
|
|
|
|
NATAŠA35
|
t.z. držim pesti, da ti uspe...kaj če bi naredila test v petek, potem si lahko peta v juliju
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 29.7.2009 8:32:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Hehe mogoče pa res... ;) Čeprav imam občutek, da me bo jutri moj osebni zdravnik dal na test, ker imam probleme z mehurjem in če ne bo ok mi ne bo predpisal še ene doze antibiotikov, brez da bo vedel ali sem ali nisem noseča.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 29.7.2009 8:35:07
|
|
|
|
dini
|
Jutro punce, navijamo So malo preuredili RR
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 29.7.2009 8:41:16
|
|
|
|
Chi_Pita
|
IZVIRNO SPOROČILO: isabeaux chloe...in chi - pita...ČESTITKE......bravo.... zdaj pa veselo in srečno ... no chi - pita...a si mela kake znakce...kot jih prej ni bilo...al so bli enaki kot pms? Dobro jutro hvala za čestitke vsem ... še vedno ne morem verjet No, pri nas pa je bilo tako, da nisva redno , mislim, da sva samo ene 5x ta mesec ... kot izgleda je bilo dovolj ... hm znakci pa ne vem kje naj začnem: joškice napihnjene in boleče (tudi PMS), neko praskanje po trebuhu - drugačno kot pred M, dviguje se mi kislina, zaspanost, zebe me, tako da sem sredi poletja oblečena v dolge rokave , ... sej ne vem če so to znaki za , meni se to prej ni dogajalo, tako, da sem jih povezala s tem ... Držim pesti, da se mi v aprilu kmalu pridružite
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 29.7.2009 8:49:02
|
|
|
|
Tejchy25
|
Jutro! Čestitke Chi_pita!!! A vam lahko js mal pojamram? Dons se počutim kot ena cunja...slabo mi je, vrti se mi, po želodcu mam oblutek, da se mi skos nekej pretaka...čist sm smala in kr visim tle na mizi...:( Če bi bil za to kak vzpodbuden razlog bi še prenesla, tko pa...:( No, hvala, k ste me prebrale, se takoj bolš počutim :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 29.7.2009 8:54:38
|
|
|
|
Chi_Pita
|
Čaki tejchy kaj pa je s tabo ... kako je s tvojim testom ... a je M pol prišla? V postu si opisala mene ... Kaj pa misliš, da je razlog za tako počutje?
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 29.7.2009 8:55:21
|
|
|
|
kago
|
Moje tudi še ni... pa se bližamo že 60 dnevi ciklusa... kdaj je bla O pojma nimam :D :D glede na neredne menstruacije niti ne upam kaj preveč... čeprav imava ravno zaradi tega redne spolne odnose... za nove :)
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 29.7.2009 8:55:37
|
|
|
|
NATAŠA35
|
Tejchy25, da te potolažim, se eneko počutim, samo imam toliko del sedaj, ko sem se vrnila z dopusta, da se mi meša, pa nekako pozabim, kako se počutim...pa še ta RR je tako lepe barve, da ti dvigne razpoloženje, tak da je najbolje da visiva gor
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 29.7.2009 9:05:41
|
|
|
|
Tejchy25
|
Chi_pita: ja ne vem, kaj je zdej to...noseča 99% nisem, ker sem mela , sicer šibko in kratko, ampak je blo prejšnji mesec isto...testi negativni, tko da mislm, da bo to kej druzga... NATAŠA35: js pa samo sanjam dopust, sm ga vzela 14 dni, pa bla vsak dan v pisarni, k je tok dela...:( Sj js tut se delam k da nič ni, mam pa srečo, da mam svojo pisarno in mam vsaj mir več al manj...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 29.7.2009 9:11:38
|
|
|
|
NATAŠA35
|
ja vem kak je to...jaz sem si ga hvala bogu vzela in še dobro, da sem šla malo dlje, tako da so me pustili na miru...je pa zdaj prava norišnica, ker je vse na meni, pa 8 decev za poštimat...mam pa res srečo, da mam dobre šefe in ostale sodelavce, samo imam dece čez glavo , tako doma kot tu sem deklica za vse , ampak so vseeno zlati ja to je pa hudič, da si rezerviraš dopust, pa ga ne moreš izkoristiti...upam, da ti šef kako povišico da, ker jaz bi ga nekam poslala, če bi mi to naredil
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 29.7.2009 9:33:13
|
|
|
|
dini
|
Jst grem jutri h G, ker tam danes ne delajo. Jst bom ker me je strah, pa še svetlo rjav izcedek je prišel. Bom mirovala.
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 29.7.2009 10:12:33
|
|
|
|
Tejchy25
|
Dini: Super, da si končno dobla enga, ki dela. Pa nič , sej več da smo s tabo. Navijamo in upamo, da je vse ok, ti pa kr lepo počivaj do ju3!!! Potem pa z novičko, upam, da prijetno, na dan :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 29.7.2009 10:23:17
|
|
|
|
dini
|
Hvala Tejchy25, joj ti izcedki bedni.
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 29.7.2009 14:35:36
|
|
|
|
aleunam
|
Oh, punce, mene je danes čakalo veliko razočaranje na wc-ju. Na papirju je bilo kar nekaj krvi - tudi dve kepici, za kateri ne vem, če je strdek ali sluz. Pozneje več nič. Ko sem se pošteno , sem klicala g. To ne moreš verjeti, eno uro je telefon zvonil v prazno (pa ni bil čas malice). Ker nisem prišla do njega, sem šla v laboratorij in samoplačniško (28,71€) naredila krvni test. Ta je pokazal nosečnost, saj je bil beta hcg 838,4 (ne vem kakšna je merska enota). Zaenkrat mi ta podatek pove samo to, da sem (bila) noseča, ne pa tudi, ali je bil tisto danes zjutraj spontani splav. To bo pokazal šele naslednji krvni test - če bo vrednost manjša ali večja. Ponovila ga bom v petek. Ta teden sem doživela že toliko občutkov (od sreče do žalosti), po glavi mi je rojilo toliko misli, danes pa še to. In sedaj sem spet v dvomih. Vsaj do petka.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?