|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: decembr-ke/čki 2006 - nadaljevanje
10.7.2009 7:37:11   
tintara
Go, Barbk, go! Držim pesti, da danes prideš skozi in da se stisnete (kolikor se boste pač lahko). Mislim nate.

Punce eno vprašanje: koliko se vam zdi primerno za darilo za vzgojiteljico, ki odhaja v drug vrtec. Nadjina namreč odhaja in zdaj se pri nas krešejo mnenja o denarnem prispevku (in darilu seveda). Zbirali naj bi po 10 evrov (prvotno) kar se meni zdi kar dosti denarja, če je v skupini 14 otrok. No, zdaj smo nekako skombinirali in prišli do tega, da bi iz tega denarja organizirali še piknik (za 5 evrov), kjer bi dali darilo. Radi bi dali majhno darilo (kakšno rožo) še ta drugi, ki ne odhaja. Zdaj pa se krešejo menja, ali je prispevek dovolj velik ali ne. Meni osebno se zdi, da je. Pa madonca, a ni malo nerodno prejeti darilo v vrednosti 140 evrov? Pa to je ja 33000 SIT! Brrrrrr, sam snobizem se mi zdi to. Željio dati, pazi to, verižico od Swarovskega!???

Poleg naj bi (seveda moja ideja) dali tudi izdelek od otrok. Pri tem bi se pa jaz bolj potrudila (eno narisano slikico, pa fotografijo otroka, pa morda kakšno lepo izjavo, ki jo da otrok, morda našo - toliko da ve, da smo jo imeli vsi radi). Ma ne vem, ali sem sam jaz tolk nematerialistična, ampak meni osebno pomenijo take stvari veliko več, kot pa verižica od bilokoga. In želim v takem duhu vzgojiti tudi otroke (zaenkrat se moram pohvalit, mi kar uspeva, ker me naš 5 letnik občasno presenti z izjavami zelo nematerialističnega duha in k sreči radodarnega).

No, me prav zanima vaše mnenje. Doma nimam koga vprašati (oz sem ga, sam kaj ko sva istega mnenja).

Men se zdi, da sem mal pikasta ratala. Tale skupina od NAdje (starši) mi ne sedejo preveč, k so tko mal visoki, pri Gašperju so bli lepo na flegma in smo se fajn zaštekal (z večino). Predvsem smo bili ekspresni pri darilih, v dveh ali treh dneh smo vse zorganiziral (tukaj pa bomo mutili do konca avgusta).

Ma, bolje da neham. Grem delat, pol pa spet pridem kaj prečekirat našo Barbk.

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 201
10.7.2009 10:17:03   
Najaa
tintara, jaz se čisto strinjam s tabo. Darilo za 140 evrov bi bilo meni nerodno vzet! Kakšna majhna pozornost je čisto dovolj. Konec koncev imajo vzg. toliko enih daril, da glava peče! Verjemi, sem delala med njimi in vem, kako gledajo na to... Kakšna pozornost, mogoče okvir s sliko otrok, to je meni lepo darilo. Ker slika jo bo spominjala na skupino, ki jo je imela, okvir pa bo lahko uporabila tudi za drugo sliko. In tudi za pomočnico je lepo nekaj dat, ja. Pomočnica je v bistvu še več časa z otroki.

Barbk, drži se, bejbi. user posted image

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 202
10.7.2009 10:53:39   
Barbk
Manca sestrica velika je postala, naša družina povečala se je za dva člana.Smo jima Žiga (1580 in 42 cm) in Brina (1610 in 43 cm) dali ime in zdaj naj vsak to ve.

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 203
10.7.2009 11:21:04   
tintara
Jupi!!!! user posted image user posted image user posted image Čestitke Barbk! Čestitke za dvojno družbo, pa čestitke očkatu in seveda veliki sestri Manci. Zdaj pa pridno rastite.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Te, ko prideš mal k sebi (po kakem mesecu), vprašam za inštrukcije kako gre s tremi otroki.
Mislim, da is prva s tremi v naši družbi, tako da te bom kar ponucala.user posted image  Ane, Ema? Da se pripraviva.

V glavnem, še enkrat čestitke, sem vesela, da je vse OK.

Tina

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 204
10.7.2009 11:25:36   
tintara
Ok, Naja, zdaj sem šla pa še tvoje prebrat. Nisem mogla it po vrsti, če vidim spodaj Barbk napisano, saj razumeš, ane.

Me veseli, da si enakega mnenja. Saj zdaj, ko sem po mailih jim mal zatežila, da je preveč, sem že dva odgovora dobila, da je res preveč in da bi dali kako malenkost. Sicer zdaj ne vem, ali se folk ne upa skomentirat na glas al se pač pridružujejo mnenju, pa kakršnokoli že je. Kakorkoli že, če bo darilo za 140 evrov, odstopam od kakršnekoli povezave z njim. Bi mi bilo preveč nerodno.

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 205
10.7.2009 12:16:26   
r1ta
user posted image user posted image Čestitke Barbk!!! user posted image user posted image  Zelo lepi imeni ste izbrali! Zdaj pa počasi in pazi nase!!!

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 206
10.7.2009 12:19:54   
essa411
BARBK, ČESTITAM!!!!
bravo punca! in ja, lepi imeni ste izbrali...

http://essa411.moj-album.com/

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 207
10.7.2009 12:32:07   
emaa
Barbk čestitke še od mene. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tintara v Čatežu smo bili v apartmaju, 2x dnevno vstop na bazen ali zimski ali letni. Kar se bazena tiče je blo super.
Darilo za vrtec, midva sva dala 10€ za oba, zdaj ne vem, a so zbirali 5€ po komadu ali 10€ po komadu, samo to je šlo za darilo za obe vzgojiteljico in pomočnico.  Baje so vsako leto tako naredili, jaz nimam nič proti, kaj so dali pa ne vem. Vprašali so, če hočemo dat, pa komu, 14 dni prej povedali, pa je blo. Je bilo pa darilo ob zaključku leta, naša dva bosta pa, če bomo imeli srečo s septembrom v Domžalah, če bojo sploh kdaj blagovolili odločbe poslat. Da boste vedele, odločb še nimamo, kdaj bojo, se ne ve, verjetno konec meseca, koma totalna vam rečem.

(odgovor članu essa411)
Neposredna povezava do sporočila: 208
10.7.2009 13:48:49   
Najaa
Barbk čestitke in vse lepo vam želim! user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 209
10.7.2009 20:25:14   
Shorty_
Barbk čestitke vsem skupaj!"!!! Brina in Žiga dobrodošla!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 210
10.7.2009 20:51:49   
frufru
Juhuhuuser posted image ,
žiga in Brina sta tuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 211
11.7.2009 19:44:50   
frufru
Mi smo bili pa v kinu. PRVIČ VSI 3user posted image , smo gledali Ledeno dobo in se je mali smejal in komentiral, edino dinozavrov se je malo bal, je šel k meni sedet, pol mu je bilo pa všeč, je rekel, da bi šel še risanko gledat. Najbolj  mu je bil všeč mamut Mani in mala Breskvica. Pa prijazni volk Diego (smo ga nahecal, da je volk, da ga ne bo spet strah. Kosmo se domov peljali, je pa spraševal, kje živi prijazni volk Diego user posted image user posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 212
11.7.2009 21:06:20   
r1ta
Pikola frufru, mi smo se danes nekaj odločali da bi šli gledat ice age. Rada gleda prejšnja dva, celo vse like (plišaste) smo zbirali in zbrali (akcija v supermarketu), ampak sma malo dvomila v njen zic leder. Pa ste gledali sinhronizirano in 3D? Koliko pa stanejo karte za tri v Deželici?

< Sporočilo je popravil r1ta -- 11.7.2009 21:07:00 >

(A. Einstein)

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 213
11.7.2009 21:16:43   
frufru
R1ta mi smo šli na navadno ne na 3d, bi bilo za prvič prehuda, so uni dinozavri kar spuki, v Tuš planetu smo bili in dali 12,5 evrčkov user posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 214
12.7.2009 16:52:25   
r1ta
Za eno karto al za vse tri? Sprašujem, ker bi mi dali za vse tri 30e in se mi je enostavno za prvič zdela prehuda cifra, sploh ker ne vem, če bi Ana zdržala do konca...

Evo, jaz sem opravila še zadnji šoping, madona, utrujena kot vrag, v mestu taka gužva da dol padeš, kopalke dobiš samo zgornji del, če imaš srečo, spodnjega si lahko na rit narišeš, pa sem iskala v dveh h&m, potem me potegnejo še klinčeve razprodaje in kr padem v šoping trans, kot taka kokoš brez glave. V glavnem imam cotovje na kupčkih, opravim še zadnje dve žehte, jutri zmečem v kufer in popoldan enkrat odrinemo proti Kolnu do Graza. Ana se že 4 dni pogovarja, da gre še malo spat potem pa na letalo k babici in dediju. Se veseli! Jaz pa tudi. Ko bi le vsi trije lahko šli, tako mi je pa vedno težko, ko se "odtrojimo"...
Pazite nase in se kaj tipkamo, ko pridem k sebi!

(A. Einstein)

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 215
12.7.2009 21:44:17   
frufru
R1ta za vse tri skupaj, tako drago pa spet ni

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 216
13.7.2009 0:30:02   
r1ta
Sam za primerjavo: mi bi za normalni film (ne 3d) dali 24.50e. Praktično 1x dražje je tukaj. Pfff... Ajd, grem se k možeku stisnit!

(A. Einstein)

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 217
13.7.2009 9:55:01   
emaa
Zgleda da smo dobili vrtec, je rekla po telefonu, da tisti, ki smo vpisovali dva, sploh pa 2006 letnik, smo vsi sprejeti, samo kam ne ve. Tekom tega tedna bodo odločbe. So jih pa zavrnili na splošno preko 200, 160 pa zaradi starostnega pogoja. Mora imeti otrok pa 11 mesecev na 1.9., kar pomeni, da kljub temu, da CR nisem hotela, ga bom verjetno imela, oz. se bom naročila na 30.9., če ne rodim prej (zato se bom maksimalno potrudila), da dobim vrtec za tretjega. Koma no. 

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 218
13.7.2009 11:32:12   
essa411
emaa_a jaz to narobe zastopim al kako...samo zarad vrtca boš mela cr?neeee, pol bi ga mela 30.8, ne 30.9...ne? ne morem verjet da je taka zmeda v vaši občini.user posted image . mi2 z lanom sva pa že imela individualni razgovor pri njegovi vzgojiteljici in je gospodič o 5 min izjavil da hoče domov...če bo tako potekalo tudi uvajanje, bo živa groza...

r1ta_jaz grem pa ju3 gledat ice age 3d...z lanom še ne upam it, ker tudi on nima zic ledra...

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 219
13.7.2009 12:54:29   
emaa
essa ne samo zaradi vrtca, prvič sem imela CR, zaradi tega ga G forsirajo tudi zdaj, ker je maternica po šivih švoh, ampak sem hotla rodit vaginalno. Priprave na CR imam v vsakem primeru, ker pa si pri CR datum izbereš sam, si bom izbrala septemberskega, da še v vrtec pridem. Če se pa samo po sebi začne prej, pa toliko boljše (moja želja), ker mi ne smejo dati ničesar za sprožitev, pospešitev poroda, torej situacija mora biti idealna, da lahko rodim vaginalno. 

(odgovor članu essa411)
Neposredna povezava do sporočila: 220
13.7.2009 13:48:11   
essa411
ja za 11 mesecev je 30.9. res zadnji dan ja, sem malo bolje prebrala... kdaj pa imaš drugače rok?

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 221
13.7.2009 14:05:12   
emaa
PDP pa 5.10., ma so čudni v naših vrtcih. 

(odgovor članu essa411)
Neposredna povezava do sporočila: 222
13.7.2009 21:54:07   
tintara
uf, Ema, ti se bos pa res max potrudila za vrtec. A zdaj, ko bo nov pri naši šoli, ne bo stanje nič boljše?
Sicer pa poznam tole željo po naravni poti rojstva in vse sorte, kar pride zraven. Pa ti ne smejo sprožit, pa otrok ne sme bit prevelik... Idealno, pač. No, pri nas idealka ni zašpilala, morda bi, sam kaj k je pa muka v porodnišnici čakat 3 tedne, kolikor bi lahko še čakala jaz takrat. Ma mi ni žal, čeprav zdaj me mal tepe, k me skoz morijo za sterilizacijo, pa da naj ne bi imela 4, da bo treba zaključit... PA sploh še nisem bila pri dr. Šajini na pripravah za CR, ta je ta huda, k me je že po drugem CR hotla sterilizirat. MAh, bo kak bo.
Ja, tudi nas čaka  verjetno zopet isto, otrok bo premlao star. Ma, bomo že kaj naumili. Morda gre pa mami do tedaj že v penzijo ali pa... bom kar doma ostala. Saj kdo pa pravi, da bom imela službo takrat. Le zakaj bi bilo tokrat drugače?
Hvala za inf o Čatežu, a to so apartmaji v kampu? Me zanima, če si kaj videla, če je kaj sence v kampu? Jaz, večni optimist, še vedno upam na kampiranje.

Ma, dej no, en mal napačen gib in že se je pol posta zbrisal.

Nič, zdaj se mi ne da še 1x, grem spat.

Informacije o Barbk?

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 223
13.7.2009 22:15:32   
emaa
Apartmaji so nasproti kampa, nekaj sence je v kampu, itak imajo pa svoje šotore tam s panojem, oz senco spredaj, ni je pa veliko. 

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 224
13.7.2009 22:16:44   
Najaa
tintara, kaj ti si imela že 2x CR?
Ne ne ne ne ne CR!!! Ne bi ga več imela... Pa ne zarad fizičnih bolečin... Priprave na CR? A to tud obstaja? Kako te pa pripravijo?

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Družinske aktivnosti za ves december
Pripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?