|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: decembr-ke/čki 2006 - nadaljevanje
14.7.2009 8:27:40   
tintara
Eh, priprave na CR, butasto se reče, ker v resnici te prav nič ne pripravijo. NAredijo ti EKG, saj so ga tebi tudi gotovo, potem pa prav veleumno napišejo, da je operacija možna. In zdaj ti meni povej, kaj če bi na koncu ugotovili, da ni možna operacija, porod pa ne bi napredoval ali bil v dihalni stiski ali kaj jaz vem kaj. A pol bi ga pa kar not pustli, ali kaj?
Meni EKG naredijo itak zaradi pritiska, pomoje prvič ko prideš k Dr. Meglič, ti ga avtomatsko naredi. In to je to. Sam potem mene ona pošlje še na dnevni center, da mi tam v celem dnevu ene trikrat zmerijo pritisk, pa kri vzamejo, pa urin..., pol te pa še dr. Šajina pregleda (vsaj mene je obakrat) in je pri NAdji že ful težila s CR, pa s sterilizacijo... Je rekla, da  če je to zadnji otrok, ki ga imamo namen, da potem je bolje it na CR, sicer pa ne, ker ta tretji je že ful riskanten...

Aja, dvakrat CR: včasih nimaš kaj veliko izbirat, na žalost. Prvič je GAšperju med skoraj nečutenimi popadki padel pulz in ni bilo druge kot operacija. Mislim, da pri NAdji bi glede poroda sicer šlo, ampak meni res ni bilo tri tedne za čakat v porodnišnici (Gašper pa doma), potem pa enak rezultat. Nekako imamo mi tale CR familijarno (se ne odpiramo dovolj - 2 cm baje ni dostiuser posted image ) in sem že itak nagnjena k temu, vsaj mislim. Poleg tega so mi na koncu (po CR) razložili, da sem se prav odločila, ker je bila gospodična prevelika za rojevat po CR. Tak da, včasih se tudi prav odločim. Tako da dobre želje o tem, da bi kdaj imela naraven porod so se razblinile, ampak saj sem razčistila sama s seboj in ugotovila, da ni važen porod, temveč otrok, ki ga imaš pri sebi. (sem rabila ene dva do tri mesece, da sme se sprijazanila s tem - kriza, vam rečem).

Se strinjam, tak porod ni ravno moja izbira, ampak vzamem pa vseeno.

Uf, spet naklomfala. Čau

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 226
14.7.2009 8:31:58   
tintara
Aja, Ema, hvala za inf o kampu. Saj mi imamo svoj šotor, ga ne zamenjam (do drugega leta, ko bo treba večjega)

No, saj bomo videli, kako bo z vremenom, pol sta pa v igri ali Moravske ali pa ČAteške. V Moravskih je tud sam en drevo, sam smo mel že trikrat srečo in ga dobili, zdaj pa ne vem, če je možno imet vedno to srečo....

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 227
14.7.2009 8:33:58   
emaa
Ja kot je napisala tintara cela priprava na CR je EKG, pa še ta stare EKG-jer od prejšnjih operacij pogledajo. Pa kri, voda, pritisk, jaka znanost. Jaz sama pri sebi upam, da se bo samo po sebi prej začelo, čakala pa res ne bom kdaj se bo začelo, ker zaradi tega biti celo leto brez vrtca, mi pa ni. Velik pa tudi mislim, da otrok ne bo, fanta nista bila, glavo ima že skoz manjšo, tako kot onadva, tako da bo šlo. Odpirala sem se pa jaz itak ko keks, so me prosili naj ne rodim. 

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 228
14.7.2009 8:34:47   
emaa
Ne, saj dreves je pa več v Čateških, tako da se da senca najdet, samo koliko je zasedenega je nekaj drugega. 

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 229
14.7.2009 14:14:37   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: tintara

Eh, priprave na CR, butasto se reče, ker v resnici te prav nič ne pripravijo. NAredijo ti EKG, saj so ga tebi tudi gotovo, potem pa prav veleumno napišejo, da je operacija možna. In zdaj ti meni povej, kaj če bi na koncu ugotovili, da ni možna operacija, porod pa ne bi napredoval ali bil v dihalni stiski ali kaj jaz vem kaj. A pol bi ga pa kar not pustli, ali kaj?
Meni EKG naredijo itak zaradi pritiska, pomoje prvič ko prideš k Dr. Meglič, ti ga avtomatsko naredi. In to je to. Sam potem mene ona pošlje še na dnevni center, da mi tam v celem dnevu ene trikrat zmerijo pritisk, pa kri vzamejo, pa urin..., pol te pa še dr. Šajina pregleda (vsaj mene je obakrat) in je pri NAdji že ful težila s CR, pa s sterilizacijo... Je rekla, da  če je to zadnji otrok, ki ga imamo namen, da potem je bolje it na CR, sicer pa ne, ker ta tretji je že ful riskanten...

Aja, dvakrat CR: včasih nimaš kaj veliko izbirat, na žalost. Prvič je GAšperju med skoraj nečutenimi popadki padel pulz in ni bilo druge kot operacija. Mislim, da pri NAdji bi glede poroda sicer šlo, ampak meni res ni bilo tri tedne za čakat v porodnišnici (Gašper pa doma), potem pa enak rezultat. Nekako imamo mi tale CR familijarno (se ne odpiramo dovolj - 2 cm baje ni dostiuser posted image ) in sem že itak nagnjena k temu, vsaj mislim. Poleg tega so mi na koncu (po CR) razložili, da sem se prav odločila, ker je bila gospodična prevelika za rojevat po CR. Tak da, včasih se tudi prav odločim. Tako da dobre želje o tem, da bi kdaj imela naraven porod so se razblinile, ampak saj sem razčistila sama s seboj in ugotovila, da ni važen porod, temveč otrok, ki ga imaš pri sebi. (sem rabila ene dva do tri mesece, da sme se sprijazanila s tem - kriza, vam rečem).

Se strinjam, tak porod ni ravno moja izbira, ampak vzamem pa vseeno.

Uf, spet naklomfala. Čau

Ne, meni niso nič delali, sam pod nož sem šla - direkt. Ni bilo časa. No ja, edino preden je sestra v sprejemni dojela, da meni kri ne kaplja, ampak curlja kot iz pipe, mi je delala ctg. Pol pa sam na pojstlo - operacijska - narkoza...
A v dnevnem centru te ima Šajina čez? Super, ker je res strokovnjak. In sama ti je predlagala sterilizacijo?

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 230
14.7.2009 14:19:04   
emaa
Najaa tvoj CR je bil urgentni, ztao nisi imela priprave, moj planirani, samo sem ga prehitela, zato je bila priprava. 

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 231
14.7.2009 19:42:54   
Shorty_
Čer čveke!

No tudi jaz pogrešam kako novičko od Barbk, upam da se vsi lepo cartajo in da sončka pridno papata da bodo kmalu domauser posted image

Drugače pa sem čisto slabe volje zaradi službe, očitno res počakam samo do konca dopusta potem pa v lov za novouser posted image   več pa ne bom pisala na forum ker imam špijuneuser posted image user posted image user posted image user posted image zato sem zadnje čase tudi malo manj z vami, vendar mislim na vas, pa tudi časa mi zmanjkuje priznam.

Nika je zdej  zdrava in uživa v vrtcu, počasi že odštevam dneve do dopusta, še 13 delovnih je ampak moram zdržat.

Ema in Tintara mislim da sta bušija še dovolj velika za kako slikicouser posted image

Ally nosečka kako se držiš javi se kajuser posted image  

Evo jz pa počakam da Nika zaspi potem grem pa malo nogice razmigat v bazen ker ima voda že 29Cuser posted image da se malo zrelaksiram.

Ne vem če sem že napisala, da gremo letos vseeno na morje za 7 dni v apartma v Bašanijo (blizu Zambratije). To se pa lahko zahvalimo tastuuser posted image zlat je nimam kaj rečt. user posted image

Tole od mene za danes držite pesti da bo teh 13 dni čimmanj stresnih in da hitro minejo,

lp Shortyka

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 232
15.7.2009 23:54:04   
r1ta
Na kratko, mi2 sma prispele, vse ok, uživama.

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 233
16.7.2009 0:13:03   
frufru
WB home

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 234
16.7.2009 9:16:10   
tintara
Bbbb? Kaj je to, dodaj za prijatelja? Prvič vidim.

Vidiš, Naja, meni pa Šajina ni bila preveč všeč, no, ne rečem, da nis trokovnjak ali karkoli, o tem nimam pojma, ampak tisto s sterilizacijo in da bio ona pustla največ dva CR, tist mi pa ni bilo všeč. No, zaradi vsebine, aja,ne zdaj sem se pa spomnila zakaj mi še ni všeč. Ker sem pri NAdji skor skup padla od skrbi med izvajanjem UZ. Se uležem, začne gledat in gleda, gleda, jaz pa non stop čutim premike. PA še gleda in gleda, madonca, trajal je ene 5 minut pomoje, ekran je imela itak k sebi obrnjen. Pa začne jamrat, jaz seveda (kljub čutenju otroka), ja, a je kaj narobe. Gospa, ne vem, mi reče, obrnite se okoli (glavo tja, kjer sem imela prej noge). Se obrnem, pomoje čist bela od strahu. Še enkrat vprašam, če je kaj narobe, me napol nadere, da je še prehitro kaj reči.... Spet mučnih 5 minut, ki se vlečejo kot čreva, nato pa prijavi: GOSPA, VAŠ OTROK JE PREVEČ ŽIVAHEN, NE MOREM GA IZMERITI. Pa madona, ženska, a nisi bila nikoli noseča, da bi vedela, da te je res strah zanj/o. A se res ne da na začetku povedat, v čem je problem.
No, ampak vsak ima svoje mnenje, vseeno grem raje k njej kot pa bi šla k Pušenjaku. Pa folk ga ful hvali, jaz ga pa nočem več videti.

Shorty, bravo za tasta in za vaše morje. In upam, da se ti življenje slej ko prej poštima tudi na službenem področju. Hmmm, trebuh raste, res je. Bi morda že bil čas za kako slikico, ampak jaz res dvomim, da bo kdaj slikica od mojega trebuha zakrožila po svetu. Ti ga pa kamot pokažem v živo, a prav? Pa še kak sladoled ali pijačo lahko potem dam noter. pa en klepet zraven paše.

R1ta, uživajte doma. No, ni dvoma o tem, se mi zdi. Ampak tvoj dragi pa nima problema z izbiro daril za kakršnekoli obletnice, RD... Kupi ti karto za domovino in si najbolj srečna na svetu. Super.

Fajn bodte.

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 235
16.7.2009 15:11:25   
Najaa
Punce, imam novičke od Barbk. Pravi, da že šiba po P, otročka sta pa še na intenzivni. Oba se lepo redita in sta lepa kot Manca. user posted image Gre pa danes domov, v pon. pa že nazaj, ker ju bo dobila v sobo.
Super! user posted image

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 236
16.7.2009 21:03:20   
Shorty_
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Punce, imam novičke od Barbk. Pravi, da že šiba po P, otročka sta pa še na intenzivni. Oba se lepo redita in sta lepa kot Manca. user posted image Gre pa danes domov, v pon. pa že nazaj, ker ju bo dobila v sobo.
Super! user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image super

timtara za kavico bi se pa res lahko zmenile!!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 237
16.7.2009 21:33:45   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Super! user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image super

timtara za kavico bi se pa res lahko zmenile!!

Ima katera jutri pop. čas?

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 238
17.7.2009 7:37:41   
tintara
Bravo BArbk! A v pon gresta že v sobo, potem bodo pa kmalu že vsi doma. Super!!!!

Joj, NAja, dans popoldne naj bi se šli mi kopat, vsaj upam. V tej vročini je to edina fajn stvar. SAm je mel Gašper včer ene pike po hrbtu (kot ena alergija, pa nismo ugotovil od česa. Tko da odvisno od tega).

Shorty: a ti skoz dopoldne delaš? JAz lahko neham ob 14h, no tudi prej, če je treba. Ob ene treh je treba pa domov po otroke.

Jaz se za popoldne ful težko menim. Mož dela dokaj pozno, če pa oba s seboj pripeljem, potem pa jaz nimam prav nič od pogovora. Gre, če bi se zmenili za recimo živalski vrt ali pa Voljčji potok. Aja, če že dalj časa niste bile v Volčjem potoku, se mi zdi, da se je ful spremnil. Vsaj glede igral. Zdaj jih je največ daleč naokoli (izven Ljubljane so boljša igrišča redkost, no tudi v LJ najbrž), pa kar naprej še nekaj dograjujejo in še fitnes imate zastonj (no ko plačaš karto), če katero zanima. No, kaj mislite, a se zmenimo za en popoldanski otroški živžav v ZOO?
R1ta: zdaj bi pa tudi ti lahko prišla. Ana gotovo še ni bila v našem ZOO. Zdaj so kar fajn igrala, ena so tudi v senci, sam problem jih je potem stran dobit. Ali pa VP zate, ki imaš rada rože.

Ema, midve se pa tudi že dolgo meniva za VP, se mi zdi, da sva maja začeli. Kako si s časom drug teden? Meni je za popoldne fajn v VP, ker je dokaj senčno. Za po Kamnik rint mi pa res ni.

V glavnem, mejte se lepo za vikend, mal ohladitve nam bo prineslo in najbrž kak košček toče kje po Sloveniji (čeprav sem danes slišala, da ne kaže na kaj hujšega, ali pač).

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 239
17.7.2009 8:23:00   
emaa
Lahko naslednji teden, razen v torek ne morem, drugače pa se da zmenit. 

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 240
17.7.2009 11:52:58   
frufru
IZVIRNO SPOROČILO: tintara

Bravo BArbk! A v pon gresta že v sobo, potem bodo pa kmalu že vsi doma. Super!!!!

Joj, NAja, dans popoldne naj bi se šli mi kopat, vsaj upam. V tej vročini je to edina fajn stvar. SAm je mel Gašper včer ene pike po hrbtu (kot ena alergija, pa nismo ugotovil od česa. Tko da odvisno od tega).
Tintara, lahko je od vročine, če se otrok pregreje. Naš jih ima tudi, ko iz vrtca pride, ko se doma ohladi (je samo v gatkah), mu pa do večera zginejo.

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 241
17.7.2009 12:38:02   
tintara
Ja, Fru fru hvala. Sem tudi sama že pomislila, mož je takoj posumil na alergijo na sonce (ker jo ima on sam). Meni je čudno, ker smo bili pred 14 dnevi na Sardiniji in ni bilo nič kaj problematičnega.
Vem, da je alergičen na eno sončno kremo, sam imajo v vrtcu našo in je Gašper že dovolj velik, da ve, da ga je treba s tisto mazat.
So se v vrtcu kopal, pa je baje pozabil brisačo v sobi in niso šli ponjo, ampak se je obrisal z eno drugo. Sem pomislila, da je bila skakšnim drugim praškom ali mehčalcem oprana. Mi ne dajemo mehčalca, tko da bi bilo lahko to. Sam čudno mi je (tudi za vročino), ker sem ju po vrnitvi domov v banjo poslala, da sta se ohladila in jaz nisme še nič porajtala takrat. Pol se mi zdi, da pa vse teorije padejo na tem. Pol pa ni bilo nič neobičajnega več.
Ma, ne vem. Morda se pa ne ponovi več, upam. No, če se pa bo, bom pa lahko sčasoma ugotovila od česa je. Potem je pa že lažje.

Ema, jaz sem za. Se slišiva za dan, a prav. Malo odvisno od vremena, ampak ta naj bi itak bil. Se mi zdi, da nimam nič kaj posebnega v planu, tako da meni je vseeno.

Nič, bodite fajn. T

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 242
17.7.2009 20:28:01   
Shorty_
Ja jaz delam vsak dan so 16ih ampak začnem z dopustom prvi teden avgusta in smo najprej cel teden doma tko da takrat se sigurno lahko zmenim za kavicouser posted image drugače je pa men ZOO super ker prideva lahko s kolesom in nisva vezani na prevoz, tako da lahko kak dan med tednom ali pa tudi vikend. Povejte kdaj bi pa se probam prilagodituser posted image

No mi že dva dni pridno plavamo v bazenu kjer je voda skoraj pretoplauser posted image ima skoraj 32Cuser posted image drugače pa jutri na obisk dobimo taščino teto iz Beograda za 14 dni tako da bo malo bolj pestro in kar komaj čakam da jo vidim po 1 letuuser posted image

Grem še malo na vrt posedet potem pa pančkat ker jutri bo naporen danuser posted image

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 243
20.7.2009 10:08:33   
Najaa
Punce, Barbk mi jue včeraj javila, da sploh ni šla domov, ker je potem že v četrtek dobila svoja škratka v sobo. user posted image  Pridna je in pumpa mleko, pa verjamem ja, da ima veliko dela. Saj sta dva. user posted image  Verjetno bodo šli kmalu domov. V sobi so otroci z mamo še kakšen teden.

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 244
20.7.2009 12:17:07   
tintara
Super za Barbk! Sem ravno danes premišljevala, če je pametno domov hodit za tri dni, ker se je Manca verjetno zdaj kolikor toliko navadila, da mamice pač ni. Če bi prišla domov, bi bilko sicer vmes veselo, ampak pol ko bi pa spet šla...
So to kar fajn uredili, da sploh ni dileme kaj bi.

Mi smo vikend super preživeli, čeprav mi ni jasno, zakaj so tako kratki. In to čisto vsak, a je vam to jasno?

Sicer mam pa poln enih skrbi glede našega prebivališča, ki nikakor noče rasti tako kot si jaz želim, pa potem vse skupaj potegne . kam naj gre naš ta velik fant v šolo, pa BLJAK Se mi zdi, da se z možem sam še o tem meniva. Kriza pa ta kriza.

Mejte se lepo, Tina

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 245
20.7.2009 20:00:51   
Shorty_
nes premišljevala, če je pametno domov hodit za tri dni, ker se je Manca verjetno zdaj kolikor toliko navadila, da mamice pač ni. Če bi prišla domov, bi bilko sicer vmes veselo, ampak pol ko bi pa spet šla...
So to kar fajn uredili, da sploh ni dileme kaj bi.

Mi smo vikend super preživeli, čeprav mi ni jasno, zakaj so tako kratki. In to čisto vsak, a je vam to jasno?

Sicer mam pa poln enih skrbi glede našega prebivališča, ki nikakor noče rasti tako kot si jaz želim, pa potem vse skupaj potegne . kam naj gre naš ta velik fant v šolo, pa BLJAK Se mi zdi, da se z možem sam še o tem meniva. Kriza pa ta kriza.

tintara tale kriza je meni popila že gromno živčkov...upam da je bo kmalu konec ker drugače se nam lahko zmeša...

No še poročilo da smo bili v soboto v kinu in gledali Ice age 3 in je bilo super, sploh ni niti trznila pri dinozavrihuser posted image rekla je smamo mami lej dinozaver je lumpi nagaja.user posted image

nič imamo obiske zdej 14 dni tko da grem še malo ven...se tipkamo

aja super za Barbk Žigca in Brinouser posted image

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 246
20.7.2009 22:13:35   
emaa
par slik z dopusta
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 247
21.7.2009 7:35:42   
tintara
Vauu, Ema, super slikce! Tudi Nadja je vsa navdušena nad tobogani, no, da o ta velikem ne govorimo.
Eh, mi smo se nekako odločili, da gremo v Moravske in na roglo, na kar včeraj govorim s prijateljico, ki je trenutno v Moravskih in pravi, da je letos ful veliko komarjev in da so jim odsvetovali ogled Bukovniškega jezera z otroki zaradi komarjev (res pa da ima 2 meseca starega dojenčka). No in hitro pokličeva na Roglo, da bi rezervirala za cel teden - ni, ni, vse zasedeno. PA imamo, ko se vedno odločamo zadnji trenutek. Seveda imava že alternativo - če bo vreme seveda - Kolpa.  V bistvu je tolk enih lepih koncev Slovenije, da sploh ni panike. Pa Pohorje, pa še kaj.... Bomo domači turisti.

Ema, a ti nisi nič cvikala glede kakih glivic v bazenih. Ker jaz tudi ne vidim neke panike, zdaj pa mal berem in poslušam in so vsi kar neki panični za nosečnost.

Nič, delat.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 248
21.7.2009 9:25:46   
emaa
Tintara sem si kupila une tampone za bazen, sicer nobenega uporabila, je pa res, da k glivicam nisem nagnjena. 

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 249
21.7.2009 15:53:00   
frufru
Emaa super slikice, se vidi, da ste užival.

Našmu so čez noč pikice ratale take mehurčkaste in večje, pa nisem vedla al so od komarja ali so vodene koze, ki razsajajo v vrtcu. Pa še samo 6 jih je bilouser posted image pol sem šla pa rajš pokazat, kot da bi kaj nehote v vrtec prinesli. Pa tudi dr ni bila prepričana. Je rekla, da ga je NAJBRŽ nekaj pičilo in nam dala za vsak slučaj Claritin. user posted image No ja, claritina mu nismo dali, nam je pa prav prišel, ker je mtko pičila osa in ji je fuuuul nahajalo. Malemu ni ratala nobena pikica več, tako da je šel v pon in danes v vrtec. In kakšno veselje je bilo, ker je prišla nazaj Marija. Pa novo pesmico so se naučili in jo poje kot pokvarjeni gramofon non stop (moj rdeči avto motor ima). Pa sončno kremo so mu dale v žep in je do doma reč lepo odprl in hlače prepojil z vodoodporno kremo za sončenje user posted image user posted image user posted image Saj nisem vedla ali bi se jezila ali režala. Tako, da imamo pestro.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?