Vilma
|
Dober večer punce Sem se ravno pri marčevkah javila, pa sem rekla grem še na moje decebrčice. Lovro kuhar, kolesar, bravo mali! In prav je Frufru, da se pohvališ, jaz bi se tudi na tvojem mestu. R1ta bravo Ančki za suhe plenice in za risanje. Tebi pa za šivanje. Tudi Dominik rad riše, avto prav lepo, zdaj pa vadi smeškote. Nariše krog, notri dva učka, oči, nos in laske. Se mu tko dopade, da je joj. HB da imamo tisto tablo riši, briši, je res zakon. Najaa kako je Nika? Povej koliko je velika, težka, me ful zanima, ker je bila prej rojena. Emaa naj se Davidov palec čim prej pozdravi! Tudi mi gremo v petek za teden dni v Čatež. Dominik je že čist nestrpen in vsak dan hoče na bazen. Drugače je Dominik ok, edino veliko bolan, Julija tudi, sta non stop na antibiotikih. Po AB pa driske, glivice, tako da sem prav slabe volje zarad vsega. Upam, da bosta vsaj na dopustu zdrava! Julija je končno shodila, je prehitela Dominika za celih pet dni. Dominik je shodil 3 dni po svojih 15 mesecih, Julija pa dva dni pred 15-imi meseci. Mala je navihana, da jih je za iskat, zadnjič je še vzgojiteljica v vrtcu rekla, da ima močan karakter. no sej je prav, ji bo v življenju prav prišlo. Drugače nam Julija še vedno kravžlja živčke ponoči, prespana noč se pri njej še ni zgodila. Če se zbudi samo 3x, je to idealna noč! Ah, saj bo že, mal sem se navadila, najbolj pa pomaga to, da grem tudi jaz zgodaj spat. Zato zdaj šibam počasi v posteljo. Lahko noč
< Sporočilo je popravil Vilma -- 27.6.2009 21:34:30 >
|