|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: decembr-ke/čki 2006 - nadaljevanje
1.7.2009 23:08:03   
Shorty_
Barbk, držim pesti da ti čas do objema svojih škratkov in prihoda domov hitro mine, Manca pa naj ta čas izkoristi da bo imela atija res čisto samo zase, kot si napisala vseh pet se vas bo kmalu cartalo. Pazi na vas triuser posted image user posted image user posted image user posted image

No naj se pohvalim naredila sem prvo pomoč, jutri grem mogoče narest še zdravniški pregled potem pa vožnjaaauser posted image

Tudi če se malo manj javljam vas imam rada in vas pogrešam, samo je časa premalo...

Ema čestitke za prvo punčiko

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 176
2.7.2009 7:22:38   
emaa
Barbk saj bo, zdaj ste pa že iz najhujšega ven. 

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 177
2.7.2009 23:21:08   
r1ta
A sem vam povedala, da pride moj brat z družino jutri na kratek dopust k meni? Menda sem. Sem vesela. Zelo. Stanovanje je zglancano kot še nikoli. V teh dneh sem imela ornk generalke, je pa fajn občutek. saj pozna se itak ne kaj dosti. user posted image  Ostanejo do srede, potem pa začnem pakirat, ker me je moj dragi za obletnico presenetil in nama z Ano kupil karto za v Deželico, tako da potujema 14 dni pred načrtovanim, potem se nama pa še on pridruži... Tako da bom najverjetneje tukaj v naslednjih dneh bolj poredko. Pridne bodite, napišite kaj in Barbk drži se! ;)

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 178
3.7.2009 8:18:34   
frufru
Ojla!

Naš mali fuuuuul uživa v novem vrtcu. Naju vsako jutro in zvečer vpraša, če gremo v nov vrtec. Pol gre pa s takim veseljem v vrtec, da kar  user posted image . Včeraj je R z navdušenjem kazal mala stranišča. Se mu tako fino zdi, da sta moral it preden sta šla na WC še 1 x lulat, da mu je pokazal, kako lahko sam vse zrihta. Danes je pa stekel v vrtec in se vrgel v objem pomočnici vzgojiteljice, s katero je bilo toliko problema. In kar je najbolj pomembno, ni ga več strah teme!  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 179
3.7.2009 8:41:06   
r1ta
Frufru to so pa same lepe novičke!user posted image Mogoče je bila potrebna samo sprememba okolja. Bog ve zakaj... Mu že ni v ta starem vrtcu odgovarjalo...

(A. Einstein)

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 180
3.7.2009 14:51:21   
Shorty_
Lovro super za novi vrtecuser posted image user posted image

No jaz se pa javljem iz bolniške, Niki ima bolezen rok, nog in ust...je kar bogica..vročina jo kuha in je taka cartasta....
grem malo počivat k njej ker sva ravno od zdravnice kuhane ko dva rkaca, Niki že spi mami bo pa kmalu..

papa

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 181
4.7.2009 22:33:54   
frufru
Čer!
Mi smo imeli tudi super dan. Včeraj je R zvedel, da ima danes prvič v 6.letih dopust in je na hitrco kupil karte za muzejski vlak. Mali je bil čist  user posted image je samo jupi jupi vriskal, pa govoril, da gremo a muzeski vlak. In smo ga na to finto spravil prej v posteljo in je ob 8h že spal. Danes je pa že ob pol6h vstal in vprašal mami gremo na muzeski vlak?  Sicer je drago user posted image ampak je bilo vredno vsakega €. Se mu je fuuul dogajal. Najprej vsi tisti tuneli in mostički, pa Franc Ferdinand z brki in sabljo, pa strojevodja, pa kravice ob progi, pa ovce, pa oslički, ni da ni. Potem smo šli v NG še v muzejček in se je tudi lepo obnašal (izjema je bila čaka po spominski knjigi vtisov user posted image ) pol je pa hodil z ruztačkom po tisti vročini kot ta velik, nič ni jamral. Nazajgrede se nas je ena tetka usmilila in nas potegnila do železniške postaje. Pa je v tistih 5 minutah vožnje zahreščal in spal na klopi do prvega žvižga vlaka. Pol je bila pa spet akcija do Jesenic. Je zabaval cel vagon. Sva mislila, da bo v avtu samo zakomiral, pa je bil buden še do Trebnjega. Samo zadnjih 20 minut (do 22h) je spal. Doma sva pa pujska samo v postlo preložila, bo pa jutri opran.

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 182
5.7.2009 12:52:27   
Najaa
Bravo shorty za začetek vožnje! user posted image  Bravo Lovro za vrtec in dogajanje na vlaku! user posted image Nika pa user posted image  da bo čimprej zdrava! r1ta uživaj kar se da!

Lepo nedeljo vam želim! user posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 183
6.7.2009 8:46:23   
tintara
Punce, živijo!

Barbk, drži se. Vse bo v redu, pač nekoliko prej, pa saj to je pri dvojčkih kar običajno. Prve dni ti bo najbrž malo težje brez Mance, ko pa dobiš svoje ljube dvojčke, bo pa kar hitro minevalo, boš videla. Otroci pa tako preživijo, saj so ja naši, torej iz trdnega testa, ane.

Mi smo nazaj z dopusta. Je blo super fajn. Vreme idealno, vsaj zame. Stalno sonce, večino časa okoli 30 stopinj, edino na koncu je mal prikurilo in je blo mal prevroce. Voda dovolj topla, vsi smo bili dokaj zdravi (ampak smo pa vsi ful kasljal), in to je to, kar jaz rabim od dopusta. Mal smo si ogledal nov konec Sardinije, pretiraval pa nismo, smo se bolj kopal.

Nic, bo treba delat, se je nabral. Ampak mislim, da bo tempo danes se prilagojen.

Daj oglasite se kaj in čakam novic od Barbk!

Lp, T

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 184
6.7.2009 14:23:04   
Najaa
Dan...

tintara sem že razmišljala, kdaj se kaj vrnete z dopusta. A je to to za letos?

r1ta kdaj pa ti prideš v Slo? Kmalu ne, če imate obiske, ne?

No naša misija "Zbogom plenica, dober dan školjka" user posted image kar lepo napreduje. Smo bile čez vikend pri moji mami in Tiji je bila školjka tako všeč, da je sama od sebe šla lulat na njo. user posted image Najprej sem misla, da bom še eno kahlico kupila, da jo ima tam, pol pa nisem. Nima smisla, če gre na wc. Tudi ponoči ima kar dostikrat suho plenico tak da moram kupit nepremočljivo rjuho in bomo probali še ponoči brez. user posted image

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 185
6.7.2009 21:25:04   
Shorty_
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Bravo shorty za začetek vožnje! user posted image  Bravo Lovro za vrtec in dogajanje na vlaku! user posted image Nika pa user posted image  da bo čimprej zdrava! r1ta uživaj kar se da!

No Naja malo prezgodaj si me pohvalila, ampak danes sem šla narest še zdravniški pregled (čakala sem 3 ure in poluser posted image ) ampak ja počakam še dinarčke - še pol majske plače moram dobit... pol pa res vožnja in izpit komaj čakam. končno mi gre letos ena stvar vsaj malo po planihuser posted image

Tintara super za lep dopustuser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 186
7.7.2009 7:42:20   
tintara
Ne Naja, k sreči to še ni vse od dopusta. Konec julija gremo spet za 10 dni, sam še ne vemo kam. Če bo vreme (hm, ali letos kdaj bo?) gremo kampirat verjetno kar v kake toplice, če bo bolj kislo pa na Roglo. Tam nam je tud ful všeč, imam idejo, da se otroka tam pozdravita (če jima glih kaj je) in da potem klima deluje še par mesecev. In se splača, da potem zima ni tolk prehladna.
Sem ti pa že včeraj hotla napisat, da to, da gre večkrat zaporedoma lulat, je čisto normalno. Nekak na začetku ne znajo do konca spraznit mehurja, ampak se hitro naučijo. Važen da je interes. Bravo Tia!

Shorty, vidiš, saj bo šlo. Korak za korakom in boš vozila, pa finančno se bo uredilo, pa prostorsko in potem bomo zate navijale za tvoj novi trebuh. Držim pesti.

Barbk?? Ima katera kakšne informacije ali njeno telefonsko? Jaz kar čekiram redno zdaj, priznam.

Bodite fajn,  Tina

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 187
7.7.2009 13:03:36   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

No Naja malo prezgodaj si me pohvalila, ampak danes sem šla narest še zdravniški pregled (čakala sem 3 ure in poluser posted image ) ampak ja počakam še dinarčke - še pol majske plače moram dobit... pol pa res vožnja in izpit komaj čakam. končno mi gre letos ena stvar vsaj malo po planihuser posted image

Tintara super za lep dopustuser posted image

Ne ne, sej sem misla tako, da bravo, da boš kmalu začela vozit. Vem, da še nisi!

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 188
7.7.2009 13:09:28   
Najaa
Sem poslala Barbk sms, pa še ni odgovorila... Če bo, takoj javim. user posted image

Včeraj je bila Tija tak hecna. Ko je prišel moj domov, jo je čisto nakuril, da se gresta kopat. In si oblači kopalke in se je pred tem malo v hlačke popakala. Ravno toliko, da je bilo rjavo. Sam na kahli pa ni hotla sedet, ker se ji je preveč mudilo. In gresta onadva, na sredi poti je pa naredila oreng porcijo v kopalke. Sta šla na wc se oprat in potem je skoz gorovila, da je kakala v kopalke in da se to ne sme, ker pol, se ne more kopat. Na srečo je imela rezervne s sabo, drugače ne bi šlo. user posted image Seveda ji ni potegnilo, da se lahko tudi naga kopa. Ne, zdaj so kopalke hit in ne odstopa od njih! user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 189
7.7.2009 13:41:56   
tintara
Naja, če si ji nekaj nazaj poslala in še ni odgovora, potem se gotovo kaj že dogaja in ne more odgovorit. Jupi, še danes bo!!! (no, lahko pa da ima telefon izklopljenuser posted image ) user posted image

V glavnem Brabk, mislimo na vas. Držte se,

Tina

PS: Saj sem rekla da skoz čekiram, če bo kaj, ane.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 190
7.7.2009 21:29:45   
Barbk
Sporočam vam da bo Barbk imela v četrtek carski rez, ker otročka ne napredujeta. Držite pesti za vse tri.
Mami

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 191
7.7.2009 21:39:51   
frufru
user posted image user posted image user posted image user posted image  da bo šlo vse kot po maslu, pa hvala mami od Barbk za sporočilo, nas je že skrbelo

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 192
7.7.2009 22:14:11   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: Barbk

Sporočam vam da bo Barbk imela v četrtek carski rez, ker otročka ne napredujeta. Držite pesti za vse tri.
Mami

Hvala za informacijo.
Barbk, mislim nate. user posted image

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 193
8.7.2009 6:59:27   
tintara
Brabk: mislimo nate in na tvoja dva škrata. Še en dan in se vidite! Vse bo v redu, tako med operacijo, kot tudi s škratkoma. Boš videla.

No, zdaj bom pa očitno jutri tudi cel dan čekirala, če je že kaj. Ampak, to so sladka pričakovanja. Kje je to še zame? Ampak saj čas gre kar hitro mimo, mi smo že 17 teden, ne, lažem v 18 smo že. Ga/jo že kar fajn čutim, ampak na ven pa se še ne čuti, na veliko žalost otrok seveda. GAšper je včeraj že s kocko skakal naokoli in mi jo na trebuh dajal, če bo odskočila, pa sem mu razložila, da je še veliko prezgodaj za poskuse s kocko.

Aja, zadnjič je NAdja padla čez mene ravn na trebuh in je takoj dobila protiudarec, ki ga sicer ni čutila, ampak jaz sem pa ga. Očitno se starejši sestri že ne bo pustil maltretirat.

Nič, bodite fajn.

T

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 194
8.7.2009 8:34:11   
emaa
Barbk še malo pa se boste crkljali.
Moje počutje kar v redu, razen bolečin v križu, bolje rečeno trtici. Zadeva je seveda še slabša, ker sva z L preživela noč z nedelje na ponedeljek na infekcijski, zaradi dehidracije, akutni gastroenteritis. Začelo se je z drisko v soboto popoldne (samo takrat), potem pa bruhanje do onemoglosti, če sva ga v nedeljo prepričala, da je kaj spil po požirkih, dva na 10 minut, je v roku ure in pol zbruhal, tako da izbire ni bilo nobene, govoril je pa itak že ves čas, da ga trebuh boli.

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 195
8.7.2009 16:46:21   
r1ta
No takole. Moji so danes odrinili nazaj proti Nemčiji, kjer ostanejo še par dni. user posted image  Imeli smo se zelo lepo. Prvi večer smo si ogledali mesto in naredili cca.7km po mestu, drugi dan pa smo imeli šoping dan na tržnici, popoldan pa dolgo igranje v pesku na plaži. Je bilo tako toplo, da so se otroci kopali (no, bolj špricali, mokri so bili pa povsem). V nedeljo smo odjadrali v safari park, najprej z avti po safariju, potem pa spet cca 6km hoje. V ponedeljek je bil na sporedu pravljični park Efteling in tisoč in en vrtiljak, včeraj pa spet šoping v mestu. Otroci so zelo uživali, mi pa tudi. In glavno da je bilo lepo vreme.
Zdaj pa počasi začnem pakirat in v ponedeljek v Deželico.

Barbk držim pesti in mislim nate!

(A. Einstein)

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 196
8.7.2009 19:11:57   
Barbk
Drage moje babuške,
jaz se vam čisto na hitro javljam iz P. Carski rez je prestavljen na petek, ker imajo jutri ful gužvo. Naja in Shorty sorči k se vama nisem nič javila in hvala za vzpodbudne sms-e. user posted image  
No takole res na kratko, ker moram vrniti računalnik. Držite pesti za nas v petek, za uro pa še ne vem. Če bo moja mami kaj izvedela vam sigurno kaj javi. Rada vas imam, vse. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 197
8.7.2009 20:22:59   
Najaa
Barbk, mislim nate. user posted image

tintara, pazi nase. Emaa, ti tudi. user posted image Pa ena velika user posted image za L.

r1ta ta ponedeljek odrineš v Slo?

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 198
9.7.2009 7:48:05   
tintara
No, pa jutri, Barbk!
Potem pa uživaj v zadnjem dnevu brck, ker jih potem kar mal pozabiš, ane.

Držimo pesti tudi jutri.

Ema, kje ste bili v Čatežu? Mi (bolje rečeno jaz) tudi mal razmišljamo v tej smeri, ker imamo že plačano še od prvomajskih, ko sta zbolela otroka - no saj plačilo je za en ali dva dni, ampak vseeno je škoda pustit tam. Sam čez poletje je najbrž že vse rezerviran, meni so pa te rezervacije čist tuje. Mi gremo vedno v kamp, kjer se ne rezervira, ali pa kam, kamor ljudje ne hodijo tolko in tudi ni treba rezervirat (npr Rogla poleti).

Naja: hvala za skrb. A sem vam povedala, da mi je zadnjič internistka zarad pritiska najprej rekla  naj začnem poskusno jemat zdravila (Pritisk sem imela ravno na meji in se najprej ni mogla odločit) po dopustu, potem se mi je pa med dopustom znižal in k sreči ostal na istem. In zdaj pravi, da potem pa ni treba jemat. Sem ful vesela, kljub temu da naj bi bila zdravila za otroka varna...

Nič punce, šibam delat. T

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 199
9.7.2009 22:11:01   
r1ta
Ja Naja, ta ponedeljek. Nepričakovano a z velikim veseljem!

Držmo pesti za Barbk!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(A. Einstein)

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Družinske aktivnosti za ves december
Pripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?