tintara
|
U, ZOO: super ideja. Naši gredo danes, jaz bom še delala najbrž. No, takoj povem, da nas ne bo (pa ne se ozirat na nas), ker bomo na poti na Sardinijo. Tolk mi paše dopust, da va smoram mal podražit. MMMMMMMMMMM in sebi cine pocedit, Sam bo treba še fajn delat do takrat. Nič, lpeo se imejte v ZOO. Tortica je bila in še bo dobra. Danes moram napečt novo za jutri, mamo piknik za mojo polovico žlahte (no sam sestre in starši in kup nečakov). Vilma: tebi sem že pisala enkrat odgovor, sam me je skenslalo. Poznam pretepanje, poznam. In tudi pri nas je smer enaka, torej NAdja tepe starejšega. No, na začetku je bilo tako, zdaj tudi on njo. Pa logično, če ona njega. Ne vem, jaz se trudim, da predvsem tistemu prvemu (kdorkoli že začne) dopovedujem, da se to ne sme, drugemu pa nekako takole: poglej, če udariš nazaj, nisi nič boljši in oštejemo tudi tebe, če bi se zadržal, bi bil kriv samo prvi. Včasih pali (pri ta starejšem), včasih ne. Ma tele punce so vse preveč dominantne, se mi zdi. Ampak v življenju jim bo pa lažje. Teh bockanj in pričkarij (ni vedno, da bi se udarila, včasih je samo kreg) je kar nekaj, ne vem, če bi lahko ravno o fazi govorili. No, lahko, samo pomoje traja do pubertete in naprej. Če se spomnim sebe. Se pa res zadnje čase pogosteje dogaja, da pride dan, ko se ne skregata nič in sta cel dan priajtelja in se skupaj igrata tako lepo, da bi res zadevo samo motil, če bi bil zraven. Pa hvala za čestitke za novo nosečnost. Vsi trije bodo prbl. na tri leta: Gašper bo 6, NAdja 3 in potem se bo čez par dni rodil ta novi (imena so že izbrana, vas zanima?). No, tak je plan, upam, da se ga držimo. Ok, Dovolj, poročila že kričijo in ne samo kličejo. Čau, T
|