|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: decembr-ke/čki 2006 - nadaljevanje
3.6.2009 21:33:53   
Najaa
tintara, kaj je že s tem tvojim pritiskom? Sej si mi že enkrat razlagala, pa sem pozabla...

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 101
3.6.2009 22:01:26   
tintara
Jah kaj, previsoko zrase, se posebno ko sem pri dohtarjih. In potem moram veckrat pridet in je veckrat visji, cudna logika, ane? Najbolje bi bilo, ce bi si ga sam doma merila, pa bi bilo vse OK. No, zdaj ko gre za tretjo nosecnost je cist drugace, internistka pravi, da se nic ne boji, da bi slo kaj narobe, da je bilo tudi pri prvih dveh tako, bolniske ne rabim....
Sam an preglede pa moram hodit tudi k njej prbl. enkrat na mesec - zato sem se tudi mal bunila za te ure, ki mi pripadajo. Pa hvala za podporo vseh, sem vedela, da boste zastopile.

Nic, lepo se imejte, jaz sem vmes brala o Sardiniji - spet nas nekaj tja vlece. No, sam da bo dopust.

Zdaj bo pa treba spat... Lahko noc, T

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 102
3.6.2009 22:41:47   
frufru
mi smo bili pa na popoldanskem športnem srečanju v vrtcu. Mali je užival, je bil pri vseh igricah zraven, se mu je kar smejalo. Najbolj mu je bil všeč tornado: vsedla sva se na sredino okrogle ponjave, potem so naju pa ostali ovijali s preostankom in na hitro potegnili, da naju je zavrtelo okoli svoje osi. Je kar vriskal od zadovoljstva. Pa vrtec, v katerem bodo poleti smo si lahko pogledal. No ja wc smrdijo, pa jih je čistilka glih spucala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 103
3.6.2009 23:36:12   
r1ta
Tintara prav si naredila! Zakaj pa ne bi??user posted image

Ana je drugo noč zaspala brez dude in če ji dudo (pokvarjeno) v hecu ponudim začne pljuvat, da je dudi baaa. Sploh se ne spomni na ostale dude, ki so še bile v predalu!!! Tako da ja, mislim da smo od včeraj naprej uradno zaključili z dudo...

Gradbena, pleskarska, lesarska in šiviljska dela so v teku!user posted image

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 104
4.6.2009 9:25:24   
tintara
Evo, se na hit oglasim. Sem  z zdr. pregleda (sluzbenega), vsa modra od spikanja in jem zajtrk. Sem mal malo sabo vzela, bo treba do avtomata po kako sladicouser posted image

Tolk da povem, da sem sefu ze sama zreferirala najin zaplet glede pregledov v nosecnosti in je rekel (in vsi ostali prisotni), da itak ona nima pojma in da me je enkrat ze fajn zaj... (pri Nadji ko mi niso podaljsali) in da sem prav naredila. Tko da, vazn mi je, da imam podporo pri njem. Ocitno se je splacalo, no, bom videla, ce bo res kaj ucinka ali bo vseeno rinjenje z glavo skozi zid.

Nic, porocila...

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 105
4.6.2009 22:12:23   
Shorty_
Tintara jutri mislim nate!!!user posted image user posted image user posted image

No z Niko sva bile danes na kontoli ušeska, do nedelje imamo še AB.  Je pa madam včeraj očitno malo nerodno padla ker težko stopi na nogico, sklepi so celi, vnetje sklepov ni, očitno je malo nategnila mišico in močen udarec v koleno (čeprav vidi se nič??). No proti večeru je že štancala po prstih tko da pomojem bo jutri ok. 
Težka je že, upam da sedite 10700g user posted image user posted image in zelo pohvaljena ker se je od lanskega avgusta zredila za skoraj 2500g, kar je normalnouser posted image user posted image
Dali sva pregledat še kri tko da jutri zvem izvide za hemoglobim, upam da bodo ok.

Poročila sem spet pisala do 21:30 ker mi je šef pozno poslal tabele...no pa jutri dalje. zdej se pa stisnem še malo k možeku, pol pa v pančevo deželico.

Aja Ally in Barbk nosečki naši dejta se malo javit, Tintara ti pa jutri poročajuser posted image Ema so slabosti mimo??

Rada vas imam, nočka

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 106
5.6.2009 0:17:21   
frufru
Mi smo bili danes, ups že včerajuser posted image ) na Romani Kranjčan. Je bilo 1., da je Lovro zdržal eno uro pri miru user posted image Je celo sedel kot pribit in ni upal s sedeža. Ima zgleda eno strahospoštovanje pred množicami. In je ploskal in pel user posted image user posted image in se čudil, da jo je videl v živo pet. Pol je pa celo pot domov ponavljal omana kančan. R je tudi čist not pal in je malemu kupil CD. Zapečeni nam štekajo in nočejo več delat, pa je pop. in mu kupil kar dva user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 107
5.6.2009 11:14:55   
tintara
Obljuba dela dolg!
Sem z nuhalne, rezultati odlični. No, tveganje me niti ni zanimalo, je nekaj čez 6300, sam je mal gulfije, k je računala na 31 let (no saj danes sem res še tolko starauser posted image ).
Veliki smo 6,4 cm, vse je na ta pravih mestih, rok naj bi bil 14 ali 12. 12., ampak mislim, da mi ga je pustila na 16, meni je vseeno. Ponavadi je bolje, če je kak dan kasneje, da potem kasneje zaključiš s porodniško.
Pregled sem imela pri dr. Megličevi je bil zelo fajn, še posebno ker je zraven razlagala še ta novi G, ki je ravno prišla. Tako da zdaj še jaz dosti vem.

Nič, treba bo delat, Punce imejte se, pa hvala za pesti.

T

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 108
5.6.2009 11:23:01   
emaa
Superuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 109
5.6.2009 11:24:39   
Shorty_
ki smo 6,4 cm, vse je na ta pravih mestih, rok naj bi bil 14 ali 12. 12., ampak mislim, da mi ga je pustila na 16, meni je vseeno. Ponavadi je bolje, če je kak dan kasneje, da potem kasneje zaključiš s porodniško.
Pregled sem im

jaaaa 12.12. tako kot Nikicauser posted image čestitke tintarauser posted image user posted image

Zdej bom pa mal tečna ker hočem slikice trebuščkov naših nosečkuser posted image user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 110
5.6.2009 12:35:08   
tintara
Moj je še premali (za nosečnost) in hkrati prevelik (za to so krive kar kile). Ne bo še nič s slikouser posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 111
5.6.2009 13:15:21   
emaa
ma ni časa za slikanje, mogoče bo na dopustu kaj več, se pozna, da imam že dva falota doma. 

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 112
5.6.2009 15:02:14   
Najaa
tintara super za nuhalno!user posted image user posted image user posted image   Sem zelo vesela. user posted image

Ana pridna, da brez dude zaspiš! user posted image

Nika super za kilažo! user posted image

Jaz bi tud slike trebuščkov...user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 113
6.6.2009 12:38:02   
r1ta
Tintara super!

Najaa, je vraga Ana pridna ja... Odkar je brez dude zelo težko zaspi ali pa dnevni spanec kar preskoči. Ponoči pa bolj čveka kot pa spi. Ma, zdaj ko je duda baaa ni niti pet minut tiho. Kar naprej čeblja, poje, skratka verjamite da kolikor sem vesela, da je duda time mimo, toliko me že včasih bolijo ušesa od neprestanega čvekanja. Danes zjutraj se je zbudila z besedo ba-lon in je to ponavljala v nedogled. V čem je fora ne vem... Tako da sem na koncu pred očmi res že videla same balone, kjub temu, da sem še napol spala... Pestro!

(A. Einstein)

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 114
8.6.2009 16:08:16   
Najaa
Da nas vržem na prvo stran. user posted image

Kje ste vse?

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 115
8.6.2009 22:37:30   
tintara
Naja, a si nas res vrgla na prvo stran? Nic, ne vidim, nic ne vidim.

Kje smo, jaz mal se bluzim po racunalniku (v bistvu sem bluzit sele zacela, prej sem poloznice placevala).
Pritisk si bom mogla zmerit, pa se mi kar ne da. Ma, bom ze.

Se kaj? Saj meni se zdi, da sem se ze hvalila, ampak ju moram se enkrat. Ta mala dva ful pridno zaspita zvecer (ne po uri, ampak nic ni treba not hodit in podobno). Mi je tko super. Ceprav je res bilo kar nekaj spodbude zraven - dobivata krogce in po 14 dneh dobita darilo. In to bo jutri. Bomo vsi obdarovani (onadva za spanje, jaz pa za RD).

Punce, mal bolj pridne bomo mogle biti. Smo kar skoz na drugi strani.

Nic, zdaj pa spanje - aja ne pritisk.

Imejte se. Tina

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 116
9.6.2009 8:00:42   
Vilma
Dober dan punce user posted image
Da se na hitro javim, sem doma, na bolniški zaradi Julije. Mala ima spet nek začetek bakterijskega vnetja dihal, je na amoksiklavih. Ampak gre na bolje, je živa kot poper, tako da je treba samo dokončat z AB.
Tintara najprej tebi čestitke za novo nosečnost! user posted image  Koliko let ima najstarejši, sem malo pozabila?
Kako pa se počutijo ostale nosečke? Barbk, Ema? Sem še katero pozabila? user posted image
Mi smo drugače ok. Dominik je fajn, raste, govori ko strgan dohtar (sicer še precej nerazumljivo, ampak bo), kahlica laufa. Z Julijo sta precej na bojni nogi. Mala ga tepe in Dominik jo dostikrat udari nazaj. Zdaj ga učim, da jo prime za rokico in ji reče, da se to ne sme. In kr pali, samo Julija pa res fajn klofa. A ima še katera podobne težave? Tintara mogoče ti?  Saj vem, da gre samo za prehodno obdobje, ampak bi tko rada, da že mine. user posted image  
Julija še ne hodi, si pa želim, da bi kmalu. Dositkrat me hrbet boli od tega, ker jo držim za roko in moram bit rahlo sklonjena. No tudi to bo kmalu. user posted image  Drugače je mala pravi hudiček, navihana, vse doseže, povsod je glavna, šefica nimaš kej. Dominiku ne pusti nič, vse mu spuli iz rok, ljubosumna je, če se Dominik carta pri meni, skratka sem malo presenečena, ker sem take reakcije pričakovala od DOminika, ne pa od nje. No po drugi strani ga ima rada, ko se vidita, se smeji, ga treplja po glavi, mu daje lubčke, ga v vsem oponaša, skratka ni da ni. user posted image  Luštna sta, res.
Na dopust gremo 4.7. prvo en teden Čateža, potem pa še teden dni Bohinja. V avgustu pa še teden dni Izole. Letos bomo še v bližini, nimam še poguma za kampiranje, drugo leto pa ziher gremo kam dlje!
Pa ve? Kam na dopuste letos?

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 117
9.6.2009 8:02:36   
Barbk
Tintara "hepi brzdej"...saj nisem zabluzila, a ne. No tudi to je možno, pri moji blond, nosečniški buči, vse. user posted image  
Jaz bom čist kratka, ker moram Manči peljat v vrtec, ampak upam, da mi zvečer kaj viška energije ostane, da še kaj napišem. Res mormo bit bolj pridne, v prvi vrsti tudi moja malenkost user posted image . No toliko za enkrat, berem še za nazaj...Pridne bodite moje babuške. user posted image

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 118
9.6.2009 12:38:54   
Najaa
tintara vse najboljše! user posted image

Tija je pa ful prehlajena in jo je moj ravnokar peljal h P. Vročine nima tak da mogoče niti ne bi bilo treba, če ne bi bila že prejšnji teden na AB in kot da niso nič pomagal. Ma ta P... imam občutek, da kar piše AB da se te reši. Naj gre nekam! user posted image  Moram jo prestavit...

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 119
9.6.2009 20:50:07   
frufru
Ojla,

mi mamo pestro. Mali bi se samo s kolesom vozil. Danes je hotel it z malim kolesom v vrtec, pol je bil pa cel halo, ko ni šel. Pa okoli hiše brkljamo, tko da glih ni časa tuki bit user posted image
Danes smo dobili slike v vrtcu. Ta mali so vsi resni in se držijo kot na kakšnih tiralicah al pa policijskih slikah iz am. filmovuser posted image user posted image user posted image  Ko smo že pri vrtccu: V našmu zgleda razsaja steklina user posted image So se začelli grist. Naš je danes že 2. prinesel ugriz. Pa me malo skrbi, ker je okoli en rdeč kolobar. user posted image user posted image Menda bo boljš. Že odštevam dneve do julija, ker tukaj je čisto adijo user posted image . Upam, da bo v drugem boljše.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 120
9.6.2009 23:05:18   
r1ta
Tintara vse najboljše! Tortica bila dobra?

Evo, naša madam pa pride danes od tašče s palcem v ustih!!!!!! Mislim, skoraj sem dobila ****is. Ne skoraj, pokrov mi je vrglo ven! Sedem dni je bila brez dude, nobene potrebe takorekoč po njej, vse je lepo steklo, danes gre pa prvič od takrat k tašči, pa pride domov s palcem v ustih... Pa to se ti res sfuzla!user posted image user posted image user posted image

No, drugače se je pa danes zbudila s fiksno idejo, da ne bo imela pleničke ampak spodnjice. In sma jih dale gor. Enkrat jih je polulala, preoblečema, jih pokaka, potem nama jih je pa zmanjkalo in sma šibali po dodatnih 6. In zdaj upam, da ta potreba po spodnjicah ni muha enodnevnica.user posted image user posted image

(A. Einstein)

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 121
10.6.2009 10:20:06   
tintara
Punce, hvala za čestitke. Super ste.

Več na žalost ne gre, v petek ko bo vsaj malo manjša norija v službi. Lep dan

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 122
11.6.2009 21:39:05   
frufru
25.6. bi bil idealen dan da se dobimo v ZOO-ju, pa še zastonj je lahko user posted image http://www.superdan.si/zoo_vavcer.html

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 123
12.6.2009 9:30:44   
tintara
U, ZOO: super ideja. Naši gredo danes, jaz bom še delala najbrž. No, takoj povem, da nas ne bo (pa ne se ozirat na nas), ker bomo na poti na Sardinijo. Tolk mi paše dopust, da va smoram mal podražit. MMMMMMMMMMM in sebi cine pocedit, Sam bo treba še fajn delat do takrat.

Nič, lpeo se imejte v ZOO.

Tortica je bila in še bo dobra. Danes moram napečt novo za jutri, mamo piknik za mojo polovico žlahte (no sam sestre in starši in kup nečakov).

Vilma: tebi sem že pisala enkrat odgovor, sam me je skenslalo. Poznam pretepanje, poznam. In tudi pri nas je smer enaka, torej NAdja tepe starejšega. No, na začetku je bilo tako, zdaj tudi on njo. Pa logično, če ona njega. Ne vem, jaz se trudim, da predvsem tistemu prvemu (kdorkoli že začne) dopovedujem, da se to ne sme, drugemu pa nekako takole: poglej, če udariš nazaj, nisi nič boljši in oštejemo tudi tebe, če bi se zadržal, bi bil kriv samo prvi. Včasih  pali (pri ta starejšem), včasih ne. Ma tele punce so vse preveč dominantne, se mi zdi. Ampak v življenju jim bo pa lažje. Teh bockanj in pričkarij (ni vedno, da bi se udarila, včasih je samo kreg) je kar nekaj, ne vem, če bi lahko ravno o fazi govorili. No, lahko, samo pomoje traja do pubertete in naprej. Če se spomnim sebe.
Se pa res zadnje čase pogosteje dogaja, da pride dan, ko se ne skregata nič in sta cel dan priajtelja in se skupaj igrata tako lepo, da bi res zadevo samo motil, če bi bil zraven.user posted image  
Pa hvala za čestitke za novo nosečnost. Vsi trije bodo prbl. na tri leta: Gašper bo 6, NAdja 3 in potem se bo čez par dni rodil ta novi (imena so že izbrana, vas zanima?). No, tak je plan, upam, da se ga držimo.

Ok, Dovolj, poročila že kričijo in ne samo kličejo.

Čau, T

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 124
13.6.2009 18:19:17   
r1ta
Da se malo oglasim!

Duda je popolnoma pozabljena. Očitno je pri nas tako, da ko se punca nekaj odloči to drži zavselej. Kot se je davnega septembra 2007 odločila da ne bo več zizi mizi, tako tudi za dudo. In tudi iz pleničke bomo kakor izgleda kmalu ven. V torek se je, kot sem že napisala, odločila da bo brez pleničke in tako je bilo vse dni do danes. Je prišel kakšen dan, ko je bila vsa zbirka spodnjic mokrih, danes pa smo že na tem, da pove, ko jo kakat ali lulat. Najbolj smešen mi je njen izraz na obrazu, kot neka panika, ko jo prime lulat in potem kar na mestu nekaj menca...user posted image  Privajanje na stranišče smo imeli sicer v planu čez en mesec ko bo ven iz vrtca, ampak očitno se je ženska odločila, da bo to zdaj. Nimam nič proti. Zjutraj ko se zbudi je pa tudi že pet dni plenička suha. Sem vesela!

Drugače pa postavljamo meje. Oba sma bila pri vzgoji do sedaj preveč popustljiva, čisto preveč sma ji dovolila gledanje tv in risank, tako da bi lahko že govorili o odvisnosti. Zato smo to popolnoma ukinili za nekaj časa. Hkrati s tem zna Ana biti prav vražje trmasta in če ni kaj po njenem, bo metala reči okoli sebe, se metala po tleh, pljuvala in kričala, kot da jo dajemo iz kože. Ne bi verjele! Včeraj smo na time out stolčku vztrajali celih 15 minut. Od tega je pravzaprav sedela mogoče samo minutko, ostalo je pa bilo prepričevanje in njeno kričanje. Za evidenco sem posnela, da ji pokažem ko bo večja, ati pa je bil včeraj vodja vzgojnega prijema. Madona, ta ma železne živce! Jaz bi ji že zdavnaj dala čez rit! In ko se je umirila sma ji posneto pokazala in sama ni mogla verjeti. Še dolgo po tem je govorila, da to ni bilo vredu in da sta mami in ati bila huda, zdaj smo pa vsi veseli.user posted image
Čveka 100 na uro in super mi je, ker se dejansko lahko o nečem pogovarjama. Vsak dan je bolj zanimiv!

Nič punce, dajte no, bodite bolj pridne, da naš čvek čisto ne izumre!

(A. Einstein)

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zato bi se morali otroci več igrati
Igra spodbuja otrokov razvoj, od ustvarjalnosti in motoričnih spretnosti do logičnega razmišljanja in socialnih veščin. ...
Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?