tintara
|
Kaj zdej, se boste zmenile, ali ne? Mene ne bo (no, saj me niti povabile niste, lumpe!!!), preveč dela trenutno. Itak imam Nadjo še doma, vsaj še ta teden, najdalj pa do konca počitnic (to je konec februarja). Bom še videla. Barbk: hotela sem te vprašat, če si pogledala podplate in če imajo tudi tam kaj noric. Te ostanejo najdalj časa. Kdaj se bova dobili, nimam pojma. Trenutno sem precej zaposlena z majstri in iskanjem stvari za našo novo štalco. Pa še sploh začeli nismo, kaj šele bo. Pol pa dajem otroke nonstop k babi v varstvo, pa mi je mal smotan jih dat še takrat ko ni nujno. Pa še v službo moram spet, mislim, meni se zdi, da sem vsake dva tedna tam na nekem razgovoru, kjer itak nič ne izvem. Ah, prav trapasto, 1.1. se ni noben spomnil name, da bi podaljašli pogodbo (mislim, da bi mogla dobit za nedoločen čas), potem čez 14 dni te pa že kličejo, kdaj bi prišla, pa zakaj se nič ne oglasim (sem bila v decembru). Zadnjič sem bila prav fajn jezna na njih. V čet sva bila z Vanetom pri homeopatinji. Bomo videli zdaj, če bo kaj pomagalo. Prehlajen je itak že, tak da učinek bomo lahko že kmalu merili. Ne, saj pomoje tako hitro ne morejo prijet, tak da če se bo zlizal, se bo zaradi sebe ali pa Sigulerja. Pustimo se presenetiti. Sem pa veliko manj živčna, od kar sem si rekla, v bolnico bo zagotovo še kdaj treba, ampak kdaj bomo pa še videli. Uf, baterija...
|