|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: decembr-ke/čki 2006 - nadaljevanje
26.1.2011 9:45:36   
emaa
Pa naslednji teden, bo verjetno še Shorty lahko prišla.

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
26.1.2011 10:11:23   
Najaa
A dela popoldan shorty drug teden?
No če bi se kak dan popoldan zmenile, bi lahko še essa prišla.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
26.1.2011 11:46:42   
emaa
Ja popoldne je naslednji teden, meni je vseeno popoldne, dopoldne, se bom uskladila.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
26.1.2011 16:04:30   
Najaa
No pol se pa zmenmo za en dan dopoldan.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
26.1.2011 20:18:39   
Barbk
ok, pol drug teden.
Naja, kako Tija?

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
26.1.2011 20:31:10   
Najaa
Tija ima že cel dan vročino tam 39+ in zdele me skrbi, ker ji calpol ni zbil. Prejle se je zbudila in sploh se ni predramila, sam neki je govorila brez smisla in sem jo nesla lulat, zdej pa spi dalje. Upam, da noč ne bo bolj svetla kot temna.

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
26.1.2011 20:40:53   
Barbk
Ojej...
user posted image  za vas- Želim vam mirno in prespano noč. Držte se!user posted image

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
27.1.2011 8:17:52   
Najaa
Noč je bila zelo svetla. Ob petih je spet zakuhala na polno... No zdele pa nima vročine. Bomo vidli, kako bo.

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
27.1.2011 20:29:13   
Shorty_
IZVIRNO SPOROČILO: emaa

Ja popoldne je naslednji teden, meni je vseeno popoldne, dopoldne, se bom uskladila.
ojla,

oh ja ta moj urnik, shorty je popoldan sam pon in torek, v sredo že štartam zjutraj imam izobraževanje za nove....

bo že bolje enkratuser posted image sej men paše da sem zjutri.

Frufru iskrene čestitkeuser posted image

Drugače sem pa po zelo hudi virozi po dobrem tednu malo boljeuser posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
29.1.2011 10:14:21   
Barbk
Shorty super, da si bolje. user posted image
Naja kako pri vas?
Frufru upam, da jutri berem nedeljsko poročilo. user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
29.1.2011 10:15:25   
Barbk
A drug teden velja kaka kofetka? Ema, Naja, Shorty?

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
29.1.2011 10:22:39   
Najaa
Ja, lahko0 se zmenimo. Upam, da bosta tamali v vrtcu. Jaz imam čas vsak dan razen pon dopoldan.
Mi smo boljše, zdej je tećnoba začela zbijat na dan. user posted image user posted image

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
29.1.2011 11:59:18   
emaa
Kaj potem v torek (zdaj moram samo videt ali delam inventuro takrat, če ja, potem ne morem).

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
29.1.2011 13:39:20   
Najaa
Kar se mene tiče, lahko v torek.user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
29.1.2011 23:20:53   
tintara
Kaj zdej, se boste zmenile, ali ne?user posted image  
Mene ne bo (no, saj me niti povabile niste, lumpe!!!), preveč dela trenutno. Itak imam Nadjo še doma, vsaj še ta teden, najdalj pa do konca počitnic (to je konec februarja). Bom še videla.

Barbk: hotela sem te vprašat, če si pogledala podplate in če imajo tudi tam kaj noric. Te ostanejo najdalj časa. Kdaj se bova dobili, nimam pojma. Trenutno sem precej zaposlena z majstri in iskanjem stvari za našo novo štalco. Pa še sploh začeli nismo, kaj šele bo. Pol pa dajem otroke nonstop k babi v varstvo, pa mi je mal smotan jih dat še takrat ko ni nujno.

Pa še v službo moram spet, mislim, meni se zdi, da sem vsake dva tedna tam na nekem razgovoru, kjer itak nič ne izvem. Ah, prav trapasto, 1.1. se ni noben spomnil name, da bi podaljašli pogodbo (mislim, da bi mogla dobit za nedoločen čas), potem čez 14 dni te pa že kličejo, kdaj bi prišla, pa zakaj se nič ne oglasim (sem bila v decembru). Zadnjič sem bila prav fajn jezna na njih.

V čet sva bila z Vanetom pri homeopatinji. Bomo videli zdaj, če bo kaj pomagalo. Prehlajen je itak že, tak da učinek bomo lahko že kmalu merili. Ne, saj pomoje tako hitro ne morejo prijet, tak da če se bo zlizal, se bo zaradi sebe ali pa Sigulerja. Pustimo se presenetiti. Sem pa veliko manj živčna, od kar sem si rekla, v bolnico bo zagotovo še kdaj treba, ampak kdaj bomo pa še videli. Uf, baterija...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
31.1.2011 18:02:30   
Barbk
Kaj zdej bejbe? Kdaj kofe?
Tintara pridi z obema, sej jaz bom tud imela dva. user posted image

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
31.1.2011 21:23:38   
emaa
Jaz lahko pridem ob 11ih ali ob 10.30, kaj pa druge, shorty, Najaa, barbk?

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
31.1.2011 21:31:53   
tintara
Ja, saj bi Barbk, sam če je zraven Nadja se pa res ne morem prav nič menit. Ker ji gredo mamini socialni stiki vidno na živce, no saj gredo vsem (tudi meni so šli, ko sem bila majhna --- najhuje mi je bilo it kam s fotrom, ker je vedno koga srečal in 100 ur klepetaluser posted image ).

Itak pa Vane začel bolj resno kašljat, tudi piskanje že po malo slišim, frekvenca je še normalna, sam kolko časa pa bo? Ah, tale zima, jaz grem na toplo (se še odločam, Egipt ali Tunizija?) Ma, ne res, komaj čakam pomlad, pa čeprav bo treba v službo.

In kaj sem jaz včeraj odkrila? Vsaj mislim, ker to je moje tolmačenje. In sicer, da os me v službi orenk nategnil in mi v letu 2008 dali pogodbo za določen čas za več kot dve leti, in to je baje avtomatsko nedoločen čas. Tako da me s 1.1. ne bi smeli vržti ven, ampak bi pač noramlno koristila podaljšano porodniško. Tak da zdaj še mal razmišljam, kako bi tole sebi v prid obrnila. Moram res pogruntat kaj je s tem...

Ajde, Vane že stoka. Fajn se mejte, pridem ko bomo zdravi, menda sredi poletja enkrat.

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
31.1.2011 21:32:09   
Barbk
Jaz tud lahk od 10.30 naprej, prej imam z Žigatom zdravnika.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
31.1.2011 21:36:02   
Barbk
Joj, Tintara user posted image  za vas in Vaneta. Midva z dragim sva se glih danes pogovarjala, da se Brina zdaj pa kar drži. Trkam...In Žiga z ušeski. Pa spet trkam...Manči je pa itak carica. Trkam...

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
31.1.2011 21:45:39   
tintara
Ja. tudi jaz sem zadnjič pomislila, da ste zdaj bolj zdravi. Super!
Mi smo pa v primerjavi z lani veliko, veliko slabši. Ma, bo enkrat bolje. Po pravici povedano mi sploh ni jasno ali naj grem v službo ali naj mal odlašam vse skupaj (če se bo seveda dalo), glede na to, da so me dali ven. Se mi zdi, da bom itak skoz v bolnici. No, saj pred septembrom itak ne bo šel v vrtec, do takrat pa ma, da ga ojačamo.

Jutri uživajte, upam, da se vam enkrat uspem pridružit.

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
31.1.2011 21:52:05   
emaa
Pol se dobimo ob 10.30 ali kako. Samo fino bi bilo vedet, da res s sabo vzamem  vse kar moram vrnit.
Mi smo zdravi, zgleda za vse vas. Lejla je bila decembra en dan doma zaradi bolezni, kao. Ji nič ni bilo, je zvečer bruhala, zaradi sluzi očitno (zabasan nos), pa je bila ko roža naslednji dan. David je isto bil en dan doma, ker je bruhal, ker se je preveč najedel, naslednji dan ko roža doma. V glavnem so trpežni.

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
1.2.2011 23:05:45   
Najaa
Kaj pol, ste se dobile al ne?
Moji bejbi sta še bolani tak da sem vezana na organizacijo z mojim. Žal. Bi vas pa res rada vidla takoj, ko bo možno.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
4.2.2011 10:15:42   
Najaa
Pa kje ste spet vseeee? Od NL obljub je bolj malo ostalo, vidim. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
4.2.2011 16:51:58   
Barbk
Evo, se popravljam. user posted image  Ma tele obljube mi res ne grejo...user posted image  
Naja kako ste, zdravi?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Menjava rabljenih otroških izdelkov
misolinka

Bi bili pripravljeni preko spleta zamenjati rabljene izdelke svojih otrok za rabljene otroške izdelke nekoga drugega?

Da (63%)

Ne (37%)

Število vseh glasov: 102

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!