tintara
|
Ooo, cel kup odgovorov. Pa sem si glih rekla, da dans pa ne bom pisala, če ne bo nič. Najaa: a veš da sem par dni nazaj premišljevala, kdaj imate rojstni dan. Pa sem hotla it že iskat za nazaj, sam telih 27 strani ne seže tako daleč. Mi poveš prosim? (saj vem, da znaš na pamet ) Ja, punce, res je, meni je tudi zelo veliko pomenilo, ko ste stiskale pesti za nas, pa ko sem v P govorila z Mojmoj in predvsem s tabo, Najaa. Res mi je veliko pomenilo in najbrž ti še niti nisem uspela se zahvalit. Hvala, torej. Ema: pozdravite se, vsi skupaj. Pa bravo za albume! Jaz sem sicer napredovala za par let, sam še nisem konec. Treba je razvit dat celo leto 2008 in nekaj 2007. PA je treba ven zbrskat, katere so lepše... in je kar nekaj dela. No, ampak bom, ker mi bo drugače spet dragi vse kam zabrisal. Imeli smo namreč dva računalnika (no, enega starega, ki je bil kriv, da se kako leto ali več nisem oglašala), pa potem sva kupila novega, starega sva pa imela kaj jaz vem zakaj. No, gor ni bilo praktično nič drugega več, kot slike (ki pa možku bolj malo pomen ijo). In ko je Vane pohitel in nismo imeli doma prav nič pripravljeno (vključno s prostorom, kamor bi ga lahko dali), je dragi vzel stvari v svoje roke in zmetal pol stanovanja stran. Prav hitro mu je šlo, ko me je poklical v P, je bilo že vse v garaži. Jaz sem se sicer takoj spomnila na slike, sam kaj, je bilo prepozno. Na CD jih imam samo do konca 2006, pa potem od 2008 naprej. No, očitno bo treba v garažo, sam vprašanje, če bo še hotel delati, ker je bil v prahu oz pesku (peščena tla). MA, dobro saj pri Gašperju se par mesecev ne pozna (nekaj sem k sreči dala razvit, tako da manjka pol leta), Nadja je bila pa čisto majhna takrat in takrat se otrok res ful hitro spreminja in raste. Saj zadnjič sva šli z NAdjo v tole našo garažo in ugotovili, da skriva čudo stvari, ki so bile do mojega odhoda v P, v stanovanju. Ko uredim albume, se spravim na garažo in znosim pol stvari nazaj NAjbolje je bilo, ko je prišla mi patronažna šive ven pobrat in je hotel zdravstveno in še neki od mene. Jaz sme bila doma takrat dva dni, pa še to skoz na poti v LJ in iz nje, in dejansko nisem vedela, kje je kaj. Pomoje si je mislila, da sploh nisme tu doma, sam res je čist vs eprestavil. Sem ga mogla klicat, pa revež tud on ni točno vedel kam je kaj dal. Punce (vsaj tiste, ki smo na porodniški), enkrat bi se lahko dobile, kajne. Z našimi zakladki, no ta velikedva zaklada bom jaz takrat kar lepo v vrtec in šolo odpakirala, ker če ne se še kave ne da popit. N, saj kakšno lepše vreme me ne bi motilo, ker za v kake trgovske centre mi ni za hodit. NAjbolje, da se dobimo pri Naji, tam je najtopleje Torej kaj mislite? Nič, počas grem spat, dans imam day off pri albumih
|