|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: decembr-ke/čki 2006 - nadaljevanje
6.2.2010 23:12:22   
tintara
Ooo, cel kup odgovorov. user posted image Pa sem si glih rekla, da dans pa ne bom pisala, če ne bo nič.
Najaa: a veš da sem par dni nazaj premišljevala, kdaj imate rojstni dan. Pa sem hotla it že iskat za nazaj, sam telih 27 strani ne seže tako daleč. Mi poveš prosim? (saj vem, da znaš na pametuser posted image )

Ja, punce, res je, meni je tudi zelo veliko pomenilo, ko ste stiskale pesti za nas, pa ko sem v P govorila z Mojmoj in predvsem s tabo, Najaa. Res mi je veliko pomenilo in najbrž ti še niti nisem uspela se zahvalit. Hvala, torej.

Ema: pozdravite se, vsi skupaj.  Pa bravo za albume! Jaz sem sicer napredovala za par let, sam še nisem konec. Treba je razvit dat celo leto 2008 in nekaj 2007. PA je treba ven zbrskat, katere so lepše... in je kar nekaj dela. No, ampak bom, ker mi bo drugače spet dragi vse kam zabrisal.

Imeli smo namreč dva računalnika (no, enega starega, ki je bil kriv, da se kako leto ali več nisem oglašala), pa potem sva kupila novega, starega sva pa imela kaj jaz vem zakaj. No, gor ni bilo praktično nič drugega več, kot slike (ki pa možku bolj malo pomen ijo). In ko je Vane pohitel in nismo imeli doma prav nič pripravljeno (vključno s prostorom, kamor bi ga lahko dali), je dragi vzel stvari v svoje roke in zmetal pol stanovanja stran. Prav hitro mu je šlo, ko me je poklical v P, je bilo že vse v garaži. Jaz sem se sicer takoj spomnila na slike, sam kaj, je bilo prepozno. Na CD jih imam samo do konca 2006, pa potem od 2008 naprej. No, očitno bo treba v garažo, sam vprašanje, če bo še hotel delati, ker je bil v prahu oz pesku (peščena tla). MA, dobro saj pri Gašperju se par mesecev ne pozna (nekaj sem k sreči dala razvit, tako da manjka pol leta), Nadja je bila pa čisto majhna takrat in takrat se otrok res ful hitro spreminja in raste.

Saj zadnjič sva šli z NAdjo v tole našo garažo in ugotovili, da skriva čudo stvari, ki so bile do mojega odhoda v P, v stanovanju. Ko uredim albume, se spravim na garažo in znosim pol stvari nazajuser posted image

NAjbolje je bilo, ko je prišla mi patronažna šive ven pobrat in je hotel zdravstveno in še neki od mene. Jaz sme bila doma takrat dva dni, pa še to skoz na poti v LJ in iz nje, in dejansko nisem vedela, kje je kaj. Pomoje si je mislila, da sploh nisme tu doma, sam res je čist vs eprestavil. Sem ga mogla klicat, pa revež tud on ni točno vedel kam je kaj dal.

Punce (vsaj tiste, ki smo na porodniški), enkrat bi se lahko dobile, kajne. Z našimi zakladki, no ta velikedva zaklada bom jaz takrat kar lepo v vrtec in šolo odpakirala, ker če ne se še kave ne da popit. N, saj kakšno lepše vreme me ne bi motilo, ker za v kake trgovske centre mi ni za hodit. NAjbolje, da se dobimo pri Naji, tam je najtoplejeuser posted image

Torej kaj mislite?

Nič, počas grem spat, dans imam day off pri albumihuser posted image

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 701
7.2.2010 0:18:51   
Najaa
user posted image tintara zdej si me pa nasmejala s tem prestavljanjem stvari. A veš, jaz nisem več na toplem, ampak kar lepo v tej mrzli, sivi, dolgočasni, turobni, sneženi itd Ljubljani. Smo se namreč preselili nazaj tak da točno vem kako je, ko pospraviš stvari tako, da še sam ne veš, kam si kaj dal. Še zdaj se malo lovim. user posted image
Za srečanje se pa dogovarjamo za nasl. teden v sredo. Bi šlo? Boš pripeljala svoje zakladke pokazat? user posted image
Rojstni dan imamo pa - danes! user posted image Ja, na današnji dan se je po hitrem postopku rodila naša Nikica pikica. Že podoživljam vse... od pregleda en dan prej, ko me je G totalno prestrašla, kako je mala zahirana in zastoj v rasti... do urgentnega CR po nenadni krvavitvi... Pa jaz na intenzivni, pa Nika na EINT in kako so me peljali dol na vozičku, da sem jo vidla... Joj kar solzne oči imam. Nič kaj romantično ni bilo. user posted image Če ste gledale zadnjič na tv tisto oddajo, kjer so zbirali sredstva za nove aparate, je bil en tip, babičar, no on mi je takrat prvič povedal vse, kaj se z njo dogaja. Ona pa tak majhna, cela boga s tistimi cevkami... Joj bom danes še jokala, ko se bom spomnila na vse to. user posted image Ampak zdaj je to vse za nami, HB. Takrat sploh nisem vedla, da je tak hudo. Še boljše da ne. in tintara, zdej ti povem, da takrat ko sva govorile po tel., si me čisto name spomnila. Predvsem, ko si me spraševala, kako dolgo je trajalo, da je Nika prišla h meni gor. Jaz sem tud skoz to spraševala... user posted image

lepo se mejte na ta lep dan.

< Sporočilo je popravil Najaa -- 7.2.2010 0:23:47 >

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 702
7.2.2010 9:15:09   
emaa
Ja to čakanje ubija vem, jaz  nisem imela časa takrat, ko si rodila, a ne tintara, pa itak toliko spominov privre na dan. Ne vem, ko se spomnim, ko so mi govorili vsak čas pride David nazaj v porodnišnico, pol pa gor, pa omov, ne še danes, mogoče jutri, se pogovarjamo. Pol sem pa znorela kdaj zdaj, so pa rekli še vsja kak mesec ne, ja itak še dobra 2,5 meseca ni šel domov.

Nika vse najboljše

< Sporočilo je popravil emaa -- 7.2.2010 9:26:11 >

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 703
8.2.2010 11:43:32   
r1ta
Ja, vem, čisto sem padla out. Shame on me!

Čestitke Nikici pikici za rojstni dan!

Mi smo dokaj vredu. Trenutno ima Ana strašno vnetje oči in danes dvignema AB. Upam, da pomaga. Drugače pa hodi zelo rada vsak dan v igralnico za tiste tri urce. Pridno raste in še bolj pridno govori. Pravzaprav ni nikoli tiho in jo je včasih treba opomnit, da ima dvoje ušes in samo ena usta. Zdaj zelo dobro govori slovenščino, kar naenkrat je pa začela še z angleščino. Trenutno smo v fazi odločanja v katero šolo bi jo vpisali. Ati favorizira šolo, ki jo je sam obiskoval, jaz tudi dajem prednost tej, malo pa se nagibam k montesori načinu izobraževanja. Bomo videli.
Jaz sem tudi pridna - kot vedno. S tečajem nizozemščine sem končala, v sredo me čaka prvi izpit, konec marca še drugi, potem bom pa šla še v kakšen tečaj.

Se še kaj javim!

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 704
8.2.2010 21:20:57   
Najaa
Hvala Ema in r1ta. user posted image

r1ta dobro si napisala to o dveh ušesih in enih ustih. Moram še Tiji povedat. user posted image Pri nas je tudi skoz ali petje ali pogovarjanje,... mislim non stop neki gruli in čveka. Včasih me prav že ušesa bolijo. user posted image

tintara, imaš čas v sredo za srečanje? Če ja, mi povej pa ti pošljem zs z navodili. user posted image

< Sporočilo je popravil Najaa -- 8.2.2010 21:21:31 >

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 705
8.2.2010 22:32:08   
tintara
Aja, Najaa, to pa nisem vedela, da si odšla z morja. No, pol se bomo mogle pa v Lj dobit.

Nika, VSE NAJBOLJŠE! user posted image Saj sem vedela, da je kmalu, pa sem vprašalauser posted image . To se mi je že zadnjič enkrat naredil. Sem neki brskala po starih SMSjih - pasla sem nostalgijo ob rojstvu Vaneta. No in zraven imam shranjene tudi tiste, ko mi prijateljice sporočijo, da so rodili. In berem enega, pa si mislim, pa kdaj točno je že ona rodila in preverim datum - evo točno tisti dan, ko sem brala. In sem poslala SMS za RD in izpadla, kot da imam vse datume v malem prstu. No, saj večinoma jih imam, sam kakšen se pa tudi izmuzne.

Sreda, ne bo šlo. Žal. Nadja ima pregled pri 3 letih in ponavadi to traja. Drugič, upam, da kmalu. Bom kar mal zatežila čez kak mesec.

Takole, imejte se. T

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 706
9.2.2010 12:02:52   
Shorty_
Pupee, kaj jz vidim da spet malo čvekamo?! lepo!
jA JZ SEM IMELA ZDEJ ZADNJE ČASE MALO GUŽVO V SLUŽBI pa izpit za avto je že pri koncu, v petek imam glavno tako da vse pestke rabim!

Pa v službi mam gužvo, neki izpit.... tudi tuki rabim pestke

aja pa tistazadeva na sodišču se zaenkrat razvija meni v priduser posted image user posted image tko d ahvala za vse besede pred enim letom in pozitivne misliuser posted image

hmmm, ja v sredo se vidimo, mislim jutriuser posted image
obljubim pa da pridem večkrat pokukat tudi semuser posted image

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 707
10.2.2010 7:23:58   
tintara
Shorty, držimo pesti zate v petek in svetek. Da bi se vse razpletlo po tvojih željah in tebi v prid.

No, nas so včeraj klicali, da NAdjin pregled odpade, ker je zbolela zdravnica. Imamo šele marca. Na srečanje vseeno ne morem ker so vsi prehlajeni. Tudi GAšper je doma in bo kar cel teden, no potem so pa itak počitnice. Upam, da bomo takrat zdravi. Oba ta velika kar precej kašljata, vročine zaenkrat ni, no sicer pa itak nisem merila, ker sta delovala dovolj živahna in n ormalna. Virus sta nesebično podelila Vanetu, tako da je danes ponoči začel kašljat in smrkat. To bo pri prehlad s kašljanjem, do zdaj je samo smrkal (kljub čudnim diagnozam - parainfluenca 3 je imel 1x v P). Bomo videli, kako bomo zvozili. Upam, da brez bolnice in vnetih ušes. No, pa še česa, najbrž.

V glavnem, lepo se imejte na srečanju, pa ga ponovimo v marcu ali aprilu, ko bo malo bolj toplo in manj virozno. T

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 708
10.2.2010 10:12:39   
emaa
Tintara a vi ste imeli tud parainfluenzo 3, zarad nje je Lejla pristala na PEK za en teden.
NO jaz ne vem, če pridem danes, bom videla kako bo stanje s sneženjem.

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 709
10.2.2010 11:16:01   
Barbk
Nas tudi žal ne bo...Brina in Žiga sta se definitivno nalezla od mene in sta čist smrkava, upam, da Žiga ne faše spet gnoj. vnetja ušeska...Pa še pediatrinjo moram klicat za Manco , ker zdaj že 3 dan zapored pojambra, da jo trebušček boli. Zdaj pa res ne ven več kaj ja na tem? Babuške uživajte na kofetki. Naja kako nisi več primorka??????Kaj sem kaj zamudilauser posted image

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 710
10.2.2010 22:04:55   
Shorty_
no pa nam spet ni uspelo.... tokrat zaradi vremenauser posted image

pa drugič, sem se že res veselila da se vidimo.... zdej grem pa ninat k je ta rdeča pršla na obisk in se komaj premikam.user posted image
nočka

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 711
10.2.2010 22:50:34   
emaa
ja edina, ki je pa res prišla, je pa moj_moj, vse pohvale, ampak do lj bi pa jaz rabila kako 1,5 ure, ma ker ljudje ne znajo vozit.

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 712
10.2.2010 22:54:51   
Shorty_
IZVIRNO SPOROČILO: emaa

ja edina, ki je pa res prišla, je pa moj_moj, vse pohvale, ampak do lj bi pa jaz rabila kako 1,5 ure, ma ker ljudje ne znajo vozit.
moj_moj vsaka čast! jz nisem hotla reskirat ker smo se že na poti iz vrtca skoraj 3x treščiliuser posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 713
10.2.2010 22:55:28   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Barbk

Nas tudi žal ne bo...Brina in Žiga sta se definitivno nalezla od mene in sta čist smrkava, upam, da Žiga ne faše spet gnoj. vnetja ušeska...Pa še pediatrinjo moram klicat za Manco , ker zdaj že 3 dan zapored pojambra, da jo trebušček boli. Zdaj pa res ne ven več kaj ja na tem? Babuške uživajte na kofetki. Naja kako nisi več primorka??????Kaj sem kaj zamudilauser posted image

o ja, veliko! user posted image
Nč bat, bom vse povedala, ko se vidimo.

Ja. moj_moj je prišla h meni. Svaka čast, jaz si ne bi upala v tem vremenu. user posted image

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 714
14.2.2010 16:41:11   
tintara
a skrivno mesto je bilo tvoje novo stanovanje? Joj, pa je res snežilo v sredo. Meni je čist pasalo, da mi ni bilo treba vozit. In kako kaj Moj-moj? Ma, saj jo moram kaj poklicat, sam kr neki čas uide in seznam tistih, ki naj bi jih poklicala je kar daljši in daljši.

No, ko se mi enkrat preselimo, vas tudi vabim na kavo, sam potem ne vem, če se bomo res kdaj videle. Tele selitve nam namreč sploh ne grejo.

Ok, iz kašlja se je razvil bronhiolitis (en konc, karkoli že to pomeni), ampak k sreči s saturacijami nad 98%. Sva šla v petek z Vanetom k zdravnici, po poslušanju določila diagnozo in sva mogla 2x dnevno hodit n akontrolo saturacije. Je bila tud 100% vmes (npr danes) in zdaj ga itak vidim, da smo ven iz ta hudega. Je pa manj, tzako da si moram jaz mleko izćrpavat, ker mi ga je hotlo že zmanjkat na eni. No, plenice so polulane, sam vseeno upam, da počasi pride v normalno, obilno hranjenje.
Sem se odločila, da bo NAdja do 15.3. doma, potem pa bomo videli kakšni je stanje s tem RSV. Do zdaj baje obsedeno stanje v bolnici (imam insajdersdke informacije z infekcijske). Še dobro, da smo se ognili. No, vsaj mislim, če ga ne bo kaj zasračkal zdaj s hranjenjem. Sam drgač se že kar smeje in je več pokonci, ker tri dni je le spal.

Parainfluenca 3: ja, baje je bilo to, samo nobeneih znakov ni bilo (edino zagnojen uček, ki ga ima pa od takrat še kar naprej) Pri vas je bila vročina, če s eprav spomnim, kajne, Ema?

Aja, da je mera polna, sta oba ta velika isti večer začela stokat, da ju boli uho in nista mogla spat. Smo hit malepili česen zadaj za ušesek in je ful pomagalo. Nadja je takoj zaspala (no, takoj, ko se je nehala razburjat, kako jo fajšer moti) in zjutraj sta bila oba brez bolečin. Poskusite, ful pomaga, se mi zdi. Barbk, si že poslkusila? Jaz sem prvič, prej smo z natreskom Gašperju, sam pšotem pa ni bilo bolečin že ene par let.

Mejte se, T

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 715
14.2.2010 20:16:24   
Shorty_
Punce Shortyka je naredila izpit za avto!!!!!user posted image

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 716
15.2.2010 7:51:44   
tintara
Shorty, čestitke!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem včeraj cel post te želela vprašat, pa sem potem vseeno pozabila.
No, zdaj pa ne bo ovir, da gremo kam na lepše, kajne!

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 717
15.2.2010 9:06:09   
emaa
Shorty čestitke.
Tina ja vročino visoko je imela, vse jo je boleo, pa ful rdečo polt je imela, baje je to, da so rdeči ful značilno.

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 718
15.2.2010 12:16:53   
Barbk
O Shorty je pa šoferkaaaaaaa! Bravo bejbiuser posted image
A kar bronhitis, Tintara?user posted image Ma groza je ta bronhitis, se mi zdi, da Brina kukr je mal prehlajena ji kuj useka na hropenje, pol se pa še skašlat ne morejo. Iz četrtka na petek me je čist prestrašla k se je kr dušila pa težko dihala, pa nič zabasan nos...Groza. Sva šle takoj zjutraj k njeni P, pa je merla saturacijo, je tud imela 97, tko da mislim da ni nič hudega, sam človek se res prestraši. No včeri zvečer je pa Žiga čist zakuhal in je celo noč imel 38.1, prejle 38.9, sem mu dala Calpol, zdaj pa čakam. Pa čist je hin, revež stokca, nič ne joka, sam stoka in spi. In ko on takole spi, res vem da je bolan, ker drugač je čist naspideran in spi max. 30 minut dop., če imam pa srečo pa še mrbit 30 minut popoldan. user posted image Tintara tnx za namig, sam Žiga ima čist vedno gnojni izliv in ga v bistvu boli ušesek do tkrat ko se ven zlije, pa še to se mu zelo hitro, tak da preden mi dojamemo, da je tečka zarad ušeska ga še neha bolet. To je res zelo hitro.
Evo šibam...Se javim kasneje.

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 719
16.2.2010 21:38:00   
Najaa
tintara, ne skrivno mesto ni bilo moje stanovanje. user posted image Sej pa ni bilo skrivno mesto, sej smo rekle, da se dobimo v mercator centru.
A da česen pomaga pri bolečem ušesku? To bom pa probala... upam, da čim kasneje. user posted image

Joj ko vas takole berem, prav dobre ste no. Posebi z dvema, ojoj men se zmeša. user posted image

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 720
18.2.2010 22:12:45   
tintara
Ja, Barbk, poznam te izlive, od Gašperja, no tud Nadja nas je enkrat osrečila. Pol jih neha bolet, sam ni pa glih najbolj, da bobniči kar pokajo. ajde, saj se zarasejo, sam vseen. Mi smo znorel in šli potem k homeopatinji (sam smo kar zbiral pogum, tak da je bil že dve leti star. No in od takrat ni imel niti enkrat več vnetja (razen zdaj, pa smo ga na naraven način odpravil). Do takrat je bila pa groza, vrtca se sploh navadit ni mogel, k ga nič ni bilo not.

Ma, cajt da se zima poslovi, verjetno. Čeprav zdaj ima Gašper lih tečaj smučanja do nedelje, tajo da naj se sneg do takrat ne stopi, pol pa se tu lahko, kjer bodo imeli pa drug teden počitnice, naj pa še 1 teden počaka.- Pol pa gasa v zvončke in trobentice.user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 721
18.2.2010 22:42:14   
Barbk
Čer bejbike,
no evo Žoga je v ponedeljek zvečer spet pridelal gnojni izliv iz l.ušeska, vročina še zmer 39.1, po zbijanju s Calpolom in hlajenju v banji je tem. padla na 38,3 in hitro spet narasla...V torek šli do naše P je dobil Hiconcil, ker smo imeli v sredo ORL. Vročina padla. Tam mu da po spiranju, sesanju še trak in nadaljevanje AB, plus kaplice nos, ušesa. Že včeraj popldan je bil nekaj čudno pikast po trebuščku, no danes zjutraj pa so bile te pikice res grozno razpasene po celem trebušku, hrbtu, vratu, obrazu in lasišču. Smo valda spet šli do P, kjer je ugotovila alergijo na Hiconcil, zdaj je dobil prvo dozo Amoksiklava. Upam, da je alergija le na Hic. No za piko na i je zbolela še Manca, zjutraj je imela 38.5, kašljala celo noč, stokala da jo boli glavica trebušček. No P ji je naredila eno inhalacijo, zdaj je pa že skor ok. Gospodična se igra k da ji nič ni. user posted image No kašlja še zmer grozn, ampak saj bo, malce več crklanja in bo spet zdrava k ribica. Brinči je pa tud ok in trkam na les. user posted image
Naja zdaj pa res komaj čakam, da se vidimi, da ti men to mal razložiš.
Tintara pa tudi tebe bi rada spoznala.
R1ta pogrešam te.
In Ema kako grem vam?
Shorty kdaj pridrviš z makino na naš konec?
No zdaj pa grem. Aja sem vam že povedala, da smo šle babuške v maškrce v soboto? Bilo je noro dobro...No o tem pa kasneja pa še kako fotko...Nočko vsem.

< Sporočilo je popravil Barbk -- 18.2.2010 22:44:00 >

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 722
20.2.2010 22:29:38   
tintara
Ja, Barbk, jaz tudi tebe. Ostale poznam, no R1ta, tebe tudi ne. Tebe pa msilim da ni bilo takrat, ko so bile poplave potem. Mi pa Pod vodo.

Ema, v torek imam razvojno v Domžalah, cunje sem danes polikala, tako da zdaj ti jih res lahko mirne vesti vrnem. Priznam, zdaj so edinič zlikane, prej so bile vedno samo iz sušilca pobrane in zložene. Imaš čas? Te pokličem, prav?

Lepo se imejte, T

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 723
21.2.2010 9:35:01   
emaa
Načeloma imam čas, kolikor vem nimam ničesar v planu.
Barbk mi smo v redu, več ali manj zdravi (ma smo kar v redu, od začetka tega leta sta v vrtcu manjkala zaradi bolezni 1 dan eden, drugi pa 2 dni ali pa še to ne. Ostalo pa poškodbe, pa sistematika pri treh letih.

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 724
24.2.2010 9:45:02   
Barbk
Samo, da nas na 1 stran ruknem. Mi še zmer nismo ok. Manca doma zaradi kašlja, Brina in Žiga ful čudno kašljata, nekaj med suhim in mokrim user posted image , bruhata zaradi sluzi, Žiga povrh tega ful slabo je...pa že tako je suh. Na orl je bilo ok, zdrav, po njenem je kašelj nič user posted image , priporoča cepljenje. Upam, da ste drugače vse ok, prav tako vaši škrati.
Ema o kakih poškodbah ti govoriš?

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznično voščilo
Zbirajte trenutke, ne stvari!
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?