|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: decembr-ke/čki 2006 - nadaljevanje
6.12.2009 23:10:20   
tintara
Jap, saj sem ga fulkrat dam peljala, k sva šla v isto smer. Sam on je ful bolj priden, jaz sem z diplomo čist zadovoljna, on gre pa počas h koncu z doktoratom. No, saj pri nas težko zdržiš brez oz moraš imet ful srečo, da glih rabjo kakšnega brez. Jaz imam zaenkrat tako srečo, sam tud pogodbo za določen čas, tak da...

Za krizo pa verjamem, čeprav je kao neupravičena, dokler ne mine več kot eno leto. Sam je že tako, takrat k nočeš zanosit so M kar naprej tu, ko pa hočeš, se pa en mesec ful bolj vleče. Midva sva tud mela namen takoj po novem letu zanosit (in imet še enga oktobrčka), pa je pol v tretje šlo (ha, ha, ampak oktobrček je pa vseeno).

Sicer pa naj bi jaz čez en teden rodila, noro, naš mali pa že 6 tednov star.

V glavnem, držim vama pesti.

In kje ste druge? R1ta: ste že v SLO? Uživajte med prazniki.

Pa vse najboljše z zamudo: David, Luka, Tia, Lovro in Dominik, Najbolje, da še kar za naprej zaželim, čeprav se nas bolj malo že tu meni.

(odgovor članu klavdijak1)
Neposredna povezava do sporočila: 651
10.12.2009 11:25:49   
Najaa
Da nas vržem na prvo stran, več pa kasneje.user posted image

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 652
10.12.2009 13:25:10   
tintara
Ja, Najaa, uspelo ti je!user posted image , Sam jaz sme nas komaj še našla tam, ravn ta spodnji smo bili.

Mi smo imeli včeraj posvetovalnico, baje zgleda vse v redu. Pravi, da je močan fant, ker je hotel že kar mal odkobacatuser posted image  po previjalni. Napotnico za razvojno dobiva šele naslednjič, nič hudega. Manj kot sem pri zdravnikih v teh prehladnih in gripoznih mesecih, boljše mi je. Moramo pa kontrolirat težo čez 3 tedne. Se je sicer primerno poredil, ampak vseeno.

Danes smo se kopali in zamudili ta lep sonček. Škoda, upam, da bo spet kmalu kaj lepega vremena. No, saj v slabem tud ven gremo, sam boljši občutek je špo sončku se šetat.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 653
10.12.2009 21:17:13   
Najaa
tintara super, da lepo napreduje mali Vane. user posted image

Se pri vas že kaj pozna obdobje treh let?
No jaz nisem vedla, da zna bit to kar huda zadeva. In ja, kakor hitro je upihnila tri svečke, se je začelo. Trma trma trma, sliši me šele ko ji 5ič rečem kaj, uboga me nič... Metanje po tleh, kričanje in tuljenje, ko grem stran se dere in teče za mano... user posted image Grozno no, ful energije zgubim s tem...

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 654
10.12.2009 22:10:11   
Shorty_
Najaa naša še ni 3 pa ne spimo že dve noči ker trmari in izsiljuje da ne bo sama spala, hoče spat pri meni ali pa da sem jaz pri njej...posledično sem pa zooommmbbbiiii.

Vane le pridno papaj user posted image

nič pupe jz grem spat jutir dopoldan kupit darilo za Niko v imenu tasta in tašče pol pa delat in po doooolgem času frej vikend user posted image

Malo napišite kaj so in bodo vaši malčki dobili za RDuser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 655
10.12.2009 22:28:40   
Najaa
shorty naša je dobla Fifi hiško, jackpot darilo. user posted image Pa malega Vedija, ki je čisto prezgodnja igrača za njo, potem še en rač. bolj prilagojen 3letnikom, pa tisto punčkino glavo za frizirat...

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 656
10.12.2009 23:27:52   
tintara
No, mi smo imeli letos bolj skromno in zmedeno okoli rojstnih dni. Je Gašper v vsej zmedi dobil bolj skromno darilo, sam mu je pa ful všeč. Sva se z možem še zjutraj na RD menila kaj naj kupi(jaz na intenzivni, on pa doma) in se je pol mož spomnil na avto na daljinca - tzakega malega. No, pri nadji smo pa tud pol kupili bolj skromno - dobila je tak štedilnik mali, ki nekaj ropota in kao kuha. Ji je kar všeč in vsak dan kaj skuha. Meni je sicer plastik fantastik igrača (jaz sem nora na narvne materiale, predvsem les, seveda).
No, smo pa za Miklavža not prinesli (letos je po čudežu pri nas nosil kar Miklavž, bosta druga dva frej oz kako knjigico in kako čokolado znata prinest). NAdja je dobila železnico od Legota (smo imeli že prej in ful sestavljata obadva).

Drgač pa jo v omari čaka še zdravnik (kufrček), tega sta žeimela, pa se je dosti pogubilo in polomilo. Vem, da bo to tudi fajn darilo, sam še ne vem kdaj ga bo dobila. Tako malo za idejo.

Trma: ma kaj jaz vem. Men se trenutno ne zdi prehudo. Je bilo že hujše. Edin včas mal pojoka, k si noče spet rok it umit (ma sej je res zoprno, umiješ, zakašljaš, pa spet umit treba). Edin za zaspat mamo pa mi tudi probleme: je bilo že OK, ni bilo treba nobenega zraven, od kar sme bila jaz v P, mora bit pa spet nekdo zraven, ampak je k sreči zadovoljna z očijem.
Hm, naslednji teden sem zvečer sama: me zanima kako bo šlo: iz tega crkljanja, ko je očka na očetovskem, ap potem kar na polno???

Nič, punce, grem zdaj spat. Se pozna, sem danes mal popoldne zalegla z Vanetom. LN; tina

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 657
10.12.2009 23:28:57   
tintara
Aja, Najaa, sem poklikala tvoj podpis in zagledla eno ful fajn Niko, pardon božička: sam kako pa glasujem? DA bom kaj koristila

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 658
11.12.2009 10:23:24   
emaa
Trma z njo se srečujemo vsaj pol leta, če ne več. Mi imamo pestro, baje sta v vrtcu ful 'fajn' (no vsakič so druge informacije kaj je pravzaprav problem), sam kaj naj, če doma tega problema ni.

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 659
12.12.2009 22:45:17   
Najaa
tintara hvala. user posted image

ema, Tija je tud v vrtcu taka mirna, prilagodljiva punčka... Doma pa vse nadoknadi. user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 660
13.12.2009 21:45:53   
tintara
Ne, Najaa, nič se še ne zahvaljuj! razloži prosim, za ta tumpaste! Ker meni ni nikjer izpisalo, da lahko kliknem. Pisal je, da je glasovanje za prijavljene ali nekaj takega. Pa nimam pojma, a to najbrž ni na RR in se moram prej prijavit? Madonca, saj vem da sem tumpasta, pa najbrž bi zmogla sama uredit, sam kaj ko mi je lažje tebe vprašat.user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 661
14.12.2009 19:57:57   
Shorty_
kjer izpisalo, da lahko kliknem. Pisal je, da je glasovanje za prijavljene ali nekaj takega. Pa nimam pojma, a to najbrž ni na RR in se moram prej prijavit? Madonca, saj vem da sem tumpasta, pa najbrž bi zmogla sama uredit, sam kaj ko mi je lažje tebe vprašat.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tintara

Ne, Najaa, nič se še ne zahvaljuj! razloži prosim, za ta tumpaste! Ker meni ni nikjer izpisalo, da lahko kliknem. Pisal je, da je glasovanje za prijavljene ali nekaj takega. Pa nimam pojma, a to najbrž ni na RR in se moram prej prijavit? Madonca, saj vem da sem tumpasta, pa najbrž bi zmogla sama uredit, sam kaj ko mi je lažje tebe vprašat.user posted image
tintara ja prijavit se moraš potem pa lahko glasuješ :)

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 662
14.12.2009 22:42:44   
r1ta
Ojla punce!

Ja midve sma že 10 dni v Sloveniji. Potovali sma vredu, brez nekih posebnosti. Za Ano je to posebno doživetje in nimam težav. Po moje je že navajena. No, potem se je zgodba po prvem cepljenju ponovila, tokrat v malo hujši obliki, tako da je spet bilo bruhanje zaradi kašlja na sporedu. Vsak večer vsaj 3x. In sam začeli z AB. Po dveh dneh je bila dobra oz. mnogo bolje. Potem sem zasmrkala jaz. Grlo me je bolelo ene 4 dni in nos je bil katasrofa. Zdaj je bolje, sem pa očitno okužila pol družine ker je nečakinja zbolela za isto rečjo kot jaz, babi in dedi sta pa na meji da ju vrže v posteljo.
Drugače je tale današnji sneg prav dobrodošel kar se najinega dopusta tiče. Ana je danes komaj čakala da gre ven, potem je pa stala sredi zelenice in gledala v nebo z odprtimi usti in čakala, da ji pade kakšna snežinka v usta. user posted image

Glede trme trkam. Po moje je to obdobje že za nama, ali pa bo še prišlo. Oktober in november sta bila dokaj težavna meseca. V vrtcu je pobrala cel kup oslarij, tudi navado trme. Hec je bil v tem, da smo vzpodbujali prijateljstvo z eno punčko, ki je bila navzven ali pa v prisotnosti drugih staršev pravi angelček, kasneje se je pa izkazalo, da je dokaj nemogoče dete. Trma pri njej je stalnica in meji na...saj ne vem kaj naj rečem... obup. Jaz ne vem kako njena mamica ne popiz...di. Dobesedno. Po moje jim je vse skupaj ušlo iz vajeti in je brez strokovne pomoči ne bodo mogli več kontrolirati. In pazite, je Anina najboljša prijateljica! Vsaj ljubi dan se spomni nanjo in pravi da bi se rada z njo igrala. Seveda. Bolj kot je igra nora, raje jo otroci imajo. Kar pa za starše ne drži. Tako da sem kasneje ugotovila da se Ana muli kot ta punčka (recimo ji Mojca) sem vedno rekla: "O Mojca, dober dan!" In Ana je znorela, češ da ona ni Mojca, temveč Ana. In sem ji povedala, da potem se pa naj obnaša kot Ana. In je bilo vredu. Tudi s spanjem smo imeli težave ampak odkar podnevi ne spi več, tudi teh težav ni več. Zaspi okoli osme ure zvečer in spi do devete zjutraj (zdaj ko sma na dopustu). En problem manj.
Edino kar jo trenutno pesti je to, da pogreša dadija. Vsak dan mi reče vsaj enkrat, da bi se rada z njim crkljala in ko pride večja kriza jo dadi pokliče, pa je spet vredu. Se mi zdi, da večja kot je, težje je. Sicer pa še pet dni in bomo spet vsi skupaj.

Takole.
Vsem, ki sem pozabila čestitat želim vse najboljše za tretji rojstni dan, mamicam in očkom ter bratcem in sestricam pa lepe praznike!

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 663
19.12.2009 16:38:52   
tintara
da nas mal dvignem! ste vse zmrznile? meni sicer kar paše, če je mrzlo in sonček, sam letos bi mi pa bolj pasalo, če bi mraz šele januarja pritisnil, ko bi imel kako kilo več.
zdaj ga sam na balkon dajem, tam je okrog 0, za ven mi je pa vseen mal premali. smo še vedno pod 3 kile, sam bomo kmal tam.
r1ta. dobrodošli

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 664
19.12.2009 22:52:01   
emaa
Nismo, smo vsak dan zunaj, polno zaposleni, ni kaj tak letni čas. 

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 665
20.12.2009 17:30:31   
tintara
ja, jaz pa predbožičnega časa sploh ne opazim. v trgovini nisem bila že celo večnost, radia ne poslušam, tv ne gledam, okrasitve mesta se opazi zvečer, ko mene ni... dopusta tud očka ne bo imel, edin kar je, se eno vino in en šampanjc valjata v omari. pa ne vem, a hoče oči vaneta mal napit, da i bolje spal ali sebe, da njega ne bi slišaluser posted image

mi smo bili tudi danes zunaj.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 666
20.12.2009 19:18:14   
frufru
Mi smo danes okrasili smrekico, šli po škripajočem snegu na občinskega dedka Mraza (1x za spremembo pametno darilo: brisača za na plažo z motivom Človek ne jezi se in ploščicami, ter kocko) napekli cimetove in spekulas piškotke. Pomagal smo si pa kar z Lovrovim valjarčkom za plastelin za odtiskovanje.user posted image  No ja bomo imeli piškotne lokomotive, letala, ladjice, policaje in gasilce, ampak boljš kot ničuser posted image

Zdaj pa gledamo pujso Pepo, pol pa spat user posted image . Odštevamo dneve do božiča in našega izleta na morje

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 667
24.12.2009 17:12:55   
emaa
user posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 668
24.12.2009 22:07:30   
Shorty_
   user posted image

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 669
24.12.2009 23:15:11   
tintara
Punce, vesel Božič!
Mi smo zrihtal vse skupaj ful hitro, spekli kekse, mal pospravili, pripravili in pojedli večerjo... Vse v času, ko je Vane spal, no edin pri mizi je pol hotel zraven sedet. Se vidi da nas je že kar veliko in da tudi starejša dva pripomoreta, če se jima le ljubi.
Pol smo pa kekske za božička naštimal, pa za pit zraven (vodouser posted image ). Popila sem jaz, kekske sem pa tud mal pohrustala mal pa k večini v škatlo stresla. Le kaj bo rekel božiček?

Uživajte, jaz pa šibam spat. T

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 670
25.12.2009 10:30:08   
Najaa
Želim vam lep božični dan, preživite ga v krogu svojih najbližjih s srečo v srcu. user posted image

Mi smo bili včeraj pri moji mami na kosilu in smo že imeli obdarovanje tak da sta punci spet malo novi kar se tiče oblačil in igrač. Tija je čisto zapaljena na puzzle v knjigi in Človek ne jezi se. user posted image user posted image Malo se učiva, ampak ona uživa, ko prestavlja figurice pa faj  se zdi, ker je magnet in ne padejo s table. user posted image

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 671
30.12.2009 16:32:15   
Bubacka

http://bubacka-stella.moj-album.com/
Imam dve sončici Stello in Evo!!!
04.12.2006, 3080 kg, dolga 51 cm, glavica 33
25.11.2009, 3140 kg, dolga 51 cm, glavica 33

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 672
30.12.2009 16:32:56   
Bubacka
Ups... slikico sem hotela prilepiti... pa meni ni ratalouser posted image

(odgovor članu Bubacka)
Neposredna povezava do sporočila: 673
30.12.2009 16:46:13   
Bubacka
user posted image

(odgovor članu Bubacka)
Neposredna povezava do sporočila: 674
30.12.2009 16:49:16   
Bubacka
Evo pa mi uspelo!!!user posted image
SREČNO NOVO LETO 2010!!! ŽELIMO MAMICAM IN MALČKAM!!! STELLA, EVA IN BUBACKA!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bubacka)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

TOP božične risanke in družinski filmi
Preverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?