Barbk
|
Babuške moje, matr sem vas res čist zapostavla...Se trudim bit bolj pridna, pa kr nekako ne gre, kar ste verjetn pogruntale. A srečnega in predvsem zdravega 2010 še velja zaželet? Velja ali ne, jaz vam iskreno iz srca vsem vam in vašim škratkom in vašim najbližjim želim prav to. Tintara ful sem vesela za tvojega Vaneta in je že kar korenjak. Samo, da ste zdravi. Naša dva sta imela zdaj na sistematiki (6m-korig.4.5) Brina 5400g in 60,5, Žiga pa 5300g in 61cm. Žiga se je v 4 mesecih poredil le za 1100g, kar je verjetno posledica AB. Babuške moje, naš Žiga je imel od okt. pa do januarja že 6 gnojno vnetje levega ušeska in posledično tudi že 6-krat AB, bris 3-krat negativen, zdaj sva se na orl zmenili, da naslednji mesec malce pretuhtava cepljenje, je pa ona bolj proti kot za. Brina je zdrava (trkam), le razvojno zaostaja za Žigcom. Z obema hodimo na fiziot., potrebno bi bilo vsak teden enkrat ali celo dvakrat, vsaj za Brino (tako je naša ped. rekla na sistematiki ko je vidla Brino), pa je naša fizioterapevtka precej pogosto odsotna, al sta pa naša dva bolana. Bomo vidla kaj bodo rekli v razvojni čez 14 dni. Se mi zdi, da sem z njima stalno pri dohtarju, Žigo skoz na orl, Brina na fizio....Zdaj nimata glih najbolj hemoglobina, pa imamo hematologa na pediatriji čez en mesec. Drugače sta pa tale naša dva škrata lepa, nasmejana otročka, le čez dan spita bolj mal, mogoče kako uro in še to vsak po svoje. In tukaj je tudi razlog, da se vam nič ne oglašam...Ponoči spita od 20.30 do 8h brez zbujanja, kar je pa seveda zakooooon. Naša Manči je tud fejst pupika, z izpadi trme, da o tem kako me včasih ignorira sploh ne bom , še zmer je v fazi "vse sama" in če kaj narediš namesto nje, to ni ok in jo naredi od začetka do konca sama. Obožuje tamala dva, včasih pokaže tudi malce ljubosumja (kar je za moje pojme zdravo) in mi kar precej pomaga. Še zmer je bolj suhica, komaj smo prilezli do 12 kilc (domača vaga) in čakam na sistematiko, da vidmo kolk jih res ima, v glavnem nosimo št. 92, kako majčko še zmer 86. No zdaj sem se glih spomnila-ko sem na zadnje šla z Brini na fizio in jo slečem do bodija, pa reče fizoterapevtka " o ti si pa moderna punčka", pa men čist nič jasno, kako moderna, tam en "star" body, kaj je tle kaj modernega Pa prav fizioter., da je moderna k je taka suhica. No pol jaz nisem čist nič moderna , na mojo žalost. Madonca tolk časa vam nisem nič napisala, da sploh ne vem kaj moram še vse napisat...Drugač vidim, da je tale naš čvek bolj švoh, a ve to polj bolj na FB četate? Res vas nebi rada izgubila, vas imam vse rada in vas pošteno pogrešam. No zdaj pa šibam tole oddat...
30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o) Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5! (10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)
|