|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: decembr-ke/čki 2006 - nadaljevanje
4.1.2010 18:51:47   
tintara
SREČNO NOVO LETO PUNCE IN OTROCI IN BRATCI IN SESTRICE IN OČKI, SEVEDA!

Malo sem pozna z željami, ampak tolk kot večina (izjema Bubacka), pa spet neuser posted image

Bubacka, lusni punci. Stella zgleda fuul dolga na tej sliki. jo je lepo sprejela? pri nas je Vane se vedno igraca št. 1

(odgovor članu Bubacka)
Neposredna povezava do sporočila: 676
5.1.2010 14:05:22   
emaa
Vsem lepe želje, ma sploh ni časa.
Saj veste, počitnice pa to, pa pol kar ne znese ne vem kaj.

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 677
5.1.2010 21:44:32   
Najaa
Bubacka, prekrani punci imaš! user posted image Kako je Stella sprejela sestrico?

Evo prazniki so mimo, končno! Skoz je bilo nekaj in sem komaj čakala, da mine.

tintara, kako je kaj Vane? Kile in to? Rad je?

Emaa, kaj praviš na drug teden, da se malo dobimo? user posted image

Vsem vam želim srečno 2010. user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 678
6.1.2010 10:45:47   
emaa
Bi se dalo kaj časa naredit, itak da sem za kak zmenekuser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 679
7.1.2010 13:17:25   
Najaa
Trenutno je Tija bolana, trebušna gripa, pol se bomo pa zmenile. Tudi essa je za. user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 680
8.1.2010 8:13:12   
tintara
Ja, saj vem, da ni časa, tudi meni ga zmanjkuje. No, zdaj sem poskusila zjutraj, ker zvečer pred polnočjo ne gremo spat, pol mi pa res ni za na net hodit.
Mi smo OK. VAne je, kar precej se mi zdi. Je zdaj v 4 tednih pridobil 1100g, tako da imamo sedaj nekje okoli 3700 do 3800. Včeraj smo gledali slike in sem bila total presenečena, ko sme gledlaa Nadjine, ma komaj sem vedela kateri je ker. No, ni res, ker smo do včeraj imeli razvite samo NAdjine, ampak to je bil edini razpoznavni znak. Ne vem, na začetku se mi je zdel pa ful bolj Gašperju podoben (verjetno, ker sta bila oba ob rojstvu suhcana in brez gramčka maščobe), zdaj je pa bolj poln je pa že bolj Nadji podoben.

Sicer imam pa Nadjo še vedno doma. Kar fajn mi je, ker vem, da ni poskukajoč bacil, kot ji pravi naš oči. V bistvu vidim, da kar hitro kaj prinese domov, sam njej nič ni, edino trosi naokoli bacile.

Nič, alarm. Mejte se

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 681
16.1.2010 12:10:04   
Shorty_
No da se nahitro javim, mi smo ok, vsi živi in zdravi samo časa nam zmanjkuje, gužva v službi, izpit za avto, Niki pa še kaj se najde in dan je prekratek. izpit za avto počasi napreduje še malo in bo... komaj čakammmuser posted image
Pogrešam vas čveke moje ampak vem da smo vse na tesnem s časom... Najaaa je zdaj zelo blizu mene pa še nisva uspele spit kavice... grozna sem... Najaa se ti oddolžim...

se tipkamo, grema z Niki pojest kosilo in potemm malček ležat...

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 682
17.1.2010 10:34:57   
Shorty_
sneg gre glej zunaj sneg greeeeuser posted image cel teden ga ni bilo, evo jutri imam spet vožnjo in zopet sneži madoncauser posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 683
18.1.2010 10:16:24   
emaa
ga že ni več, snega od včeraj namreč.
mi smo imeli sistematiko, teža ja to je kar točno, višina, o tem pa raje ne bi, če se plastična palčka ukrivi navzgor, je treba merilo zadaj premaknit, ne to je točno, v redu, pa je, čeprav ni, ker pol jima ne bi spet bile cunje premajhne. Pa nobenega sodelavnja od L pri testu vida, do momenta, ko se je šlo a gre al ne gre k bratrancu na obisk (prej pa več kot pol ure nič, me je sestra prepričevala, da ne vidi)

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 684
21.1.2010 22:28:57   
Najaa
Je pa dneg od danes. user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 685
21.1.2010 22:59:21   
tintara
Ja, letos kar nekaj pada, super. Malo manj za sprehanjanje v snegu, sam k pa vidim ta velika dva, je pa super. Pa še natelovadila sme se s kidanjem en danuser posted image

Ema, mi bi morali tudi včeraj imeti sistematskega, sam sem prestavila, ker j imel Vane razvojno. In koliko ste veliki in težki? Sta že prehitela Gašperja? Ne, saj zdaj ima že 19 kil, kar je sueper, čeprav vem, da so imeli eni že pri 4 letih čez 20. Ma, kaj, tko je.

Vane je na razvojni dobro odnesel. Se je ful smejal in sodeloval, tako da si je prislužil oznako: prijeten - te se spomnim še od Gašperja. Še dobro, da ni Nadji bilo treba hodit, ker bi zagoitovo dobila oznako: neznosna - ona se ni hotel smejat tujim ljudem, nasploh pa že od malega sovraži zdravnike in jih zavoha na 100 m, ter se začne tako jokat. Sekar bojim sistematike.
Pravi, da je fuul komunikativen, kar je super in tudi gibalnbo zaenkrat v redu. Pravi, da ima dober občutek, da pridemo skozi le s handlingom. Bomo videli na kontroli čez en mesec.

Ima pa že 4330g (z bodijem) in 53 cm.user posted image

Takole, zdaj imam Nadjo spet v vrtcu in bo morda dopoldne kak trenutek več na voljo. Upam, da se kaj več oglasim.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 686
22.1.2010 13:20:36   
emaa
Moja dva sta velika v resnici ne vem koliko, ker namerila mi je Davida toliko velikega kot od kolegice enga dvojčka, pa je naš večji, tko da. Po moje David 100-102, Luka 103-105, ne vem morava midva zmerit. Kile David 18,5, Luka 20. Sta kar težka, ker hlače zdaj prehajamo na 104, je pa res, da sta v trupu velika, tist imamo pa nekaj velikih 104, drugače pa 110 ali 110/11. Ni kaj tako je. Zdaj me pa Lejla kliče. 

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 687
24.1.2010 23:14:40   
tintara
Uf, Nadja je precej manjša, vsaj mislim. Pomoje ima sam okoli 90 cm, s kilami smo pa nazadnje bili (doma, torej slečeni) na 14. To je najbrž kaka dva meseca nazaj.
Madonca, pol je pa Gašper res suh. No, saj se mu vidi, sam je v zadnjem času lepo pridobil ene dve kili, sam zdaj se je pa spet ustavilo. Raste pa kar, no tudi ni največji v razreduk, sam se je pa potegnil v zadnjem letu za ene 10 cm. V glavnem koli 115 je zdaj velik.

sicer pa sem danes gledala koncert za nedonošenčke in sem nekja nakazala in me je tista, ki je dvignila takoj: o, saj vi ste pa naša, ane? Ste imeli pri nas nedonošenčka, kako je... Prav fajn se mi je zdelo. No, saj men se tudi zdi, d avem s katero sme govorila.

Ničl, jok

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 688
25.1.2010 8:04:04   
emaa
Zdaj vem kaj sem včeraj hotla, koncert gledat, pa nakazat, pa mi ni ratal. Tintara naša dva sta težka precej, že dolgo, nista debela, sam imata tako konstitucijo. Moj brat je imel pri 7 letih 17kg, pač bolj suhljat ni kaj, sam saj nismo vsi enaki. 

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 689
26.1.2010 13:30:49   
Barbk
Babuške moje, matr sem vas res čist zapostavla...Se trudim bit bolj pridna, pa kr nekako ne gre, kar ste verjetn pogruntale. user posted image  A srečnega in predvsem zdravega 2010 še velja zaželet?user posted image  Velja ali ne, jaz vam iskreno iz srca vsem vam in vašim škratkom in vašim najbližjim želim prav to.
Tintara ful sem vesela za tvojega Vaneta in je že kar korenjak. user posted image  Samo, da ste zdravi. Naša dva sta imela zdaj na sistematiki (6m-korig.4.5) Brina 5400g in 60,5, Žiga pa 5300g in 61cm. Žiga se je v 4 mesecih poredil le za 1100g, kar je verjetno posledica AB. Babuške moje, naš Žiga je imel od okt. pa do januarja že 6 gnojno vnetje levega ušeska in posledično tudi že 6-krat AB, bris 3-krat negativen, zdaj sva se na orl zmenili, da naslednji mesec malce pretuhtava cepljenje, je pa ona bolj proti kot za. Brina je zdrava (trkam), le razvojno zaostaja za Žigcom. Z obema hodimo na fiziot., potrebno bi bilo vsak teden enkrat ali celo dvakrat, vsaj za Brino (tako je naša ped. rekla na sistematiki ko je vidla Brino), pa je naša fizioterapevtka precej pogosto odsotna, al sta pa naša dva bolana. Bomo vidla kaj bodo rekli v razvojni čez 14 dni. Se mi zdi, da sem z njima stalno pri dohtarju, Žigo skoz na orl, Brina na fizio....Zdaj nimata glih najbolj hemoglobina, pa imamo hematologa na pediatriji čez en mesec. Drugače sta pa tale naša dva škrata lepa, nasmejana otročka, le čez dan spita bolj mal, mogoče kako uro in še to vsak po svoje. In tukaj je tudi razlog, da se vam nič ne oglašam...Ponoči spita od 20.30 do 8h brez zbujanja, kar je pa seveda zakooooon. user posted image  Naša Manči je tud fejst pupika, z izpadi trme, da o tem kako me včasih ignorira sploh ne bom user posted image , še zmer je v fazi "vse sama" in če kaj narediš namesto nje, to ni ok in jo naredi od začetka do konca sama. Obožuje tamala dva, včasih pokaže tudi malce ljubosumja (kar je za moje pojme zdravo) in mi kar precej pomaga. Še zmer je bolj suhica, komaj smo prilezli do 12 kilc (domača vaga) in čakam na sistematiko, da vidmo kolk jih res ima, v glavnem nosimo št. 92, kako majčko še zmer 86. No zdaj sem se glih spomnila-ko sem na zadnje šla z Brini na fizio in jo slečem do bodija, pa reče fizoterapevtka " o ti si pa moderna punčka", pa men čist nič jasno, kako moderna, tam en "star" body, kaj je tle kaj modernegauser posted image  Pa prav fizioter., da je moderna k je taka suhica.user posted image user posted image   No pol jaz nisem čist nič modernauser posted image , na mojo žalost. Madonca tolk časa vam nisem nič napisala, da sploh ne vem kaj moram še vse napisat...Drugač vidim, da je tale naš čvek bolj švoh, a ve to polj bolj na FB četate? Res vas nebi rada izgubila, vas imam vse rada in vas pošteno pogrešam. No zdaj pa šibam tole oddat...

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 690
27.1.2010 23:18:12   
tintara
Računalnik bo crknu, tko da čist na hit. Barbk, sme te ful vesela. No, jaz nisem na FB, ma nimam cajta. Že tole včas ne sfolgam. In tudi jaz vas imam rada in nočem glih zgubit kontakta.
Ajde, kaj več drugič, ko bomo na kablih

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 691
30.1.2010 11:07:06   
Barbk
Toliko, da nas malce višje ruknem, pa še fotki mojih treh čmrlekov.

user posted image

user posted image

user posted image

Kako ste drugače babuške moje? Tintara povej kako je zdaj s tremi? Nikoli ne zmanjka, a ne. user posted image  Babuške a ni bila ancabancka (al kako je že bilauser posted image ) naša decembrka? No če je ta prava, mislim, da pričakuje že četrtega. user posted image
No zdaj pa šibam kjuhat za tamala dva.

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 692
1.2.2010 12:07:39   
tintara
O, Barbk, kolk so lušni! JA, dela pa res ne zmanjka. Včasih zvečer že na pol spim, ko še zlagam cunje iz sušilca in gre posledično ful bolj počasi. Perem pa tud nonstop. Zdaj sem zaktivirala ta velika dva, da morta vse cunje pospravt (sme lepo razložila, da če bi mal manj popackala, da meni ne bi bilo treba tolk prat in da zato je to njuno delo). Sam pomoje maš ti vseen bolj pestro, pri nas je Gašper že velik, no, pomaga kokr je, ponavad je z Nadjo manj dela.

Ančabanča, je pa bila naša ja. So imel Gašperja, ane. Zdaj pričakujejo že 4ga? Super, čestitike. Saj enkrat vem da sme brala, da je napisala, da bodo zagotovo še kakšnega imeli. Tako da čisto možno. In kdaj ima rok? Upam, da se kar ona kaj oglasi.

V glavnem, držite se, jaz grem mal delat. Vane namreč očitno spi, se sploh ne upam it v sobo pogledat. Imava dans kolke slikanje, pa bi bilo fino, če bi bil naspan in sit, da ne bo pretiranega dretja tam (in miganja).

T

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 693
3.2.2010 22:20:05   
tintara
Kje ste?
Ema, cunje zate imam že pripravljene in ti jih ob priliki vrnem. No, prej jih moram še polikat, zaenkrat so sam iz sušilca ven. Morda drug teden? Pa moram priznat, da sme ful uporabila slike. Večino sem se spomnila, katere so tvoje, nekaj sta imeli pa še z eno ful podobne (ene so celo čisto enake, sam imaš ti označeno), tako da sme mogla s slikami pokombinirat.

Naja, kje si? Že dolgo se nisi oglasila.
Shorty, tebe tudi že dolgo ni bilo. Zakaj imaš RR na koncuuser posted image , sem mislila, da si potem dost na forumu. Ja, saj vem, povsod drugje, kjer urejaš, pri nas pa pol časa zmanjka.

Barbk: ti si pa pridna.

Lepo se iemjte, T

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 694
4.2.2010 10:35:33   
Barbk
Ma na sem zdele nekaj naklofala pa me je ven vrglo...porkaš....V glavnem Tintara ti kar piši, jaz bom tukaj, pa kako fotko prosim pripopaj gor.

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 695
4.2.2010 22:17:20   
tintara
Hm, ja, saj bom kdaj kak album naredila, sam trenutno sme v izdelavi tsitih fizičnih albumov, za v roke prijet. Pa mam zaostanka tolko, da kar glava boli. No, Vane ima urejenega (ja, dej no, tiste dva meseca pa že, ane), pri unih dveh imam pa par let luknje vmes, pa spet kako leto urejeno, pa spet manjka.... Kriza, ampak zdaj sme odločena, da vse skupaj poštimam, ker ful rada gledata vse skupaj.

Mejte se (oz mej se Barbkuser posted image ), T

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 696
5.2.2010 22:04:58   
emaa
Tina se slišiva naslednji teden, ta teden je noro, dragi ima angino, Luka od včeraj vnetje ušes, Lejla pa je nahodna, tako da je fletno. 

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 697
5.2.2010 22:24:30   
Najaa
Tukaj sem! Evo me. Priznam, da sem malo zanemarla naš forum, ampak se bom zdej spet trudla bit zraven. pogrešam vas. user posted image

tintara ne govori. Vane ima vsaj svoj album. Nika ga še nima. Še Tija je v zaostanku leto dni. user posted image Ma če čas tako beži no...

Mi se pripravljamo na praznovanje Nikine prve svečke. user posted image Joj sem kar nostalgična. A se spomnete? kako ste bile vse fejst, ko ste misle na naju tiste dneve... Tega ne bom nikoli pozabla.user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 698
6.2.2010 9:45:03   
emaa
Jaz sem z albumi v zaostanku samo 3 mesece, zelo malo, sem se lani skupaj vzela, pa za leto in pol dala slik razvit (eno leto nazaj), pa poleti sem bla celo neki ažurna, pol sem rabila sicer 8-10 mesecev da sme jih v album zložila in dopisala, ampak sem.
Naja se spomnim, smo bile tako vesele, ko je bilo vse v redu. Kaj pa tri leta nazaj, za Davida, se je že veliko prakse nabralo, pa zdaj pri Tini pa prej pri Barbari. Ne vem bo že tri leta, kar je domov prišel.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 699
6.2.2010 10:45:33   
Barbk
Babuške ste me zdele v jok spravle. Jaz sem res vesela,vam ne znam povedat res kako zelooooo, da vas imam in da sem imela to čast vas vse spoznat, vsaj preko rr-ja. user posted image .

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

TOP božične risanke in družinski filmi
Preverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?