|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: decembr-ke/čki 2006 - nadaljevanje
19.11.2009 21:57:12   
Barbk
Čer bejbike, danes so me končno spet priklopil nazaj v civilizacijo. user posted image  Saj bom danes čist kratka, samo toliko, da povem, da nas tudi letos žal ne bo na RD. Mi se žal še zmeraj ne smemo preveč družit z ostalimi in se nahajat v zaprtih prostorih in to velja tudi za Manči. Vsekakor bom pa mislila na vas. No zdaj pa šibam...Vsem bolančkom-ta velikim in majhnim pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da čimprej ozdravite. Ostalim pa lupčka...

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 601
20.11.2009 7:58:37   
tintara
Kako smo? Malo pobito ker traja fuul dolgo, pa spet malo bolje, ker smo lepo jedli. Sva včeraj poskusila se dojit in je pojedel 15 do 20, potem pa zaspal. Sam je kar lepo gledal vmes in vlekel, pa se mi je zdel, da mu je kar fajn jasen, kaj mora delat in da je to veliko bolj prijetno kot tist cucelj. Mislim, da bo. Zdaj bom vsaki sestri zatežila, za enkrat na dan. Ostalo sem itak ponavadi doma oz moram mal mutit, da sem tam.

Ja, Ema, saj vem, da se da (tehnično), samo ni mi jasno, kako bi mi pustili dojiti, pestovati pa ne (ker je imela sestra pomisleke, da bi mi ga sploh na roke dala, čez pol ure, je bila pa za dojenje?). ampak saj se menjajo in potem izkoristim: če ena dovoli pestovanje, povem drugi, ki mi ga ne pusti, da sem ga pa pri tisti drugi lahko... zdaj bom isto naredila z dojenjem in hranjenjem po flaši, no za previt se pa še nobena ni zmotila. PA nič hudega, raje dojim kot previjam. To bomo že naprakticiral doma, dojenje je bolj važno, da se že tu mal ulaufava.

Ajsa, naval mleka se je sprožil. se vidi, da sem poimislila na VAneta. Bo treba črpat:

Lp, T

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 602
20.11.2009 17:30:51   
Shorty_
,

< Sporočilo je popravil Shorty RR -- 20.11.2009 17:32:41 >

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 603
20.11.2009 17:32:13   
Shorty_

shorty   1odrasel + 1 otrokuser posted image
emaa 2 odrasla +3 otrociuser posted image user posted image
Ženkica user posted image
essa user posted image
moj_moj user posted image
frufru user posted image
Najaa user posted image

no zaenkrat 99,9% pridem očitno samo jaz...dejte se prosim pofočkat, drugače ne vem če je smiselno da grem samauser posted image user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 604
20.11.2009 18:26:34   
Shorty_
IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR

essa user posted image
frufru user posted image
Najaa user posted image

no zaenkrat 99,9% pridem očitno samo jaz...dejte se prosim pofočkat, drugače ne vem če je smiselno da grem samauser posted image user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 605
20.11.2009 19:00:27   
Najaa

essa user posted image
frufru user posted image
Najaa user posted image

Sej boš z Niko. user posted image
Hecam se. Padla je ideja, da se prestavi. Ste za, punce? Ker nas je ful malo. Oz. vas je ful malo, ker mene tud ne bo.

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 606
20.11.2009 19:20:57   
Shorty_
jaz in fru fru sva za
user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 607
20.11.2009 20:14:31   
Najaa
Kaj pa datum?
Jaz sem za soboto, 28.11., no pa moj_moj se tud strinja.

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 608
20.11.2009 20:23:58   
Shorty_
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Kaj pa datum?

vrjetno da, tudi pri meni. ampak pomojem delam do 17ih, je konc meseca pa bom mal probala promet nabituser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 609
20.11.2009 20:55:12   
Najaa

Kaj pa datum?

vrjetno da, tudi pri meni. ampak pomojem delam do 17ih, je konc meseca pa bom mal probala promet nabituser posted image

Sej midve sva zmenjene glede tega, a ne? Ne sekiri se. user posted image
Ura pa ob 17h?

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 610
21.11.2009 9:44:25   
emaa
Noč v redu, samo preden je Lejla zaspala, midva pa torte delala. Gospa je bedela, se pritoževala do 23:15, za znoret, midva pa ful dela, torte naredit, daril nisva nič zavila, vse ne more bit, bosta pač samo nekaj malega danes dobila. Itak imata komaj v četrtek rojstni dan, smao bomo zdaj praznovali, pa se verjetno takrat da darilo, a ne.  Najini izdelki, rumena še ni čist končana, ima moj željo še nekaj narisat (ima moja mami na isti dan rojstni dan).
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 611
21.11.2009 11:40:01   
Najaa
Vau emaa, lepo! user posted image Pri vas se bo pa jedlo enih tort te dni. user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 612
22.11.2009 22:50:56   
Najaa
Da nas mal dvignem. user posted image

tintara upam, da se ne oglašaš, ker si z Vanetom v P. emaa, vi itak uživate, shorty se pripravlja na volan user posted image ... r1ta tud uživa s svojimi dragimi... druga se pa tak nobena ne javlja.
Lepo se mejte.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 613
23.11.2009 9:29:09   
Ženkica

Kaj pa datum?

No, pa sem si oddahnila; priznam, mičkeno mi je ušlo iz glave tole naše srečanje, še dobro, da ste prestavile user posted image No, jaz bi se kar pofočkala če smem. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 614
23.11.2009 9:40:40   
Ženkica
Evo, naša 3. letnica:

http://www.mojalbum.com/data/images/7/6988887/17375149/17472123.jpg

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 615
23.11.2009 17:49:31   
Najaa
Punce, mi smo misli, da bomo  v nedeljo, 29. praznovali Tijin RD, pa ga bomo kar v pon. tako da če vam je lažje, se lahko zmenimo za nedeljo.
Dejte prosim povedat vsaka kaj ji bolj paše. Mislim, da sta shorty in frufru bolj za nedeljo. Ok, brez seznama ne gre. user posted image

Ženkica
shorty - 29.11.
frufru - 29.11.
Najaa (mi je vseeno)
essa
moj_moj
emaa

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 616
23.11.2009 17:50:01   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Ženkica

Evo, naša 3. letnica:

http://www.mojalbum.com/data/images/7/6988887/17375149/17472123.jpg

Prava 3-letna frkljica! user posted image

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 617
23.11.2009 22:31:55   
Bubacka
Punce halooooooo!!! A se me še kaj spomnite? Vidim da še vedno veliko čvekate, pridne!!! Velik pozdravčkov! Evo kmalu se bodo zečele 3 svečke, a ne?user posted image  Hitro čas gre! Sam povem da je Stella lepo zrasla, hodi na ples, velik čveka in poje! Pričakujeva še eno pupikouser posted image , in to približno isti čas ko Stellauser posted image . Stella zelo vesela da bo dobila sestrico! Ob priliki vržem še kakšno slikico, seveda če me še želite v vajni družbi?!
Drugače sem pa imela zelo malo časa za dopisovanje, ker sma z možem veliko delala in v poslu in nad sesrticouser posted image ....
Pozdravčki mamicam in otročičkam!user posted image user posted image user posted image

http://bubacka-stella.moj-album.com/
Imam dve sončici Stello in Evo!!!
04.12.2006, 3080 kg, dolga 51 cm, glavica 33
25.11.2009, 3140 kg, dolga 51 cm, glavica 33

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 618
24.11.2009 8:26:28   
emaa
Bubacka to se le oglasi

(odgovor članu Bubacka)
Neposredna povezava do sporočila: 619
24.11.2009 21:19:56   
Najaa
Kaj ste take gospe ratale, da vam moram vsaki posebi sms poslat?? user posted image No pa bom, ker vas mam tak rada.

Bubacka, lepo te je brat. Oglasi se še kaj. Kdaj pa imaš rok?

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 620
24.11.2009 21:38:23   
frufru
Ženkica
shorty - 29.11.
frufru - za spremembo, nam 1x paše sobotauser posted image , mamo v nedeljo že en RD
Najaa (mi je vseeno)
essa
moj_moj
emaa

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 621
24.11.2009 22:24:50   
tintara
Ne, Najaa, preveč dela. Danes smo imeli RD, je bilo treba mal popraznovat (hvala za čestitkeuser posted image ), res pa je, da sem večino časa v P. Zdaj sva začela z dojenjem in sme hotela biti že ob 9h tam, potem je bilo pa popoldne tudi vsak dan živahno.

AMPAK DALEČ OD RESNICE NISI:   PO VANETA GREM JUTRIuser posted image user posted image user posted image user posted image  Najprej na oddelek, pomoje za eno ali dve noči in pomoje bova najkasneje v petek doma. V bistvu so me mal presenetili v pon, mu ukinili AB (ter dejstvo pospremili z izjavo, da če ima Stafilokok samo v nosu, da ABja sploh ni rabil) ter mi dejali naj pridem danes notri. .

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 622
24.11.2009 23:06:05   
Najaa
o tintara kako si me razveselila s tem, da greš jutri notri! user posted image user posted image user posted image Ves čas bom misla na vaju, vidva pa hitro ven v objem ostalih družinskih članov.

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 623
25.11.2009 9:07:21   
Ženkica
enkica
shorty - 29.11.
frufru - za spremembo, nam 1x paše sobotauser posted image , mamo v nedeljo že en RD
Najaa (mi je vseeno)
essa
moj_moj
emaa
IZVIRNO SPOROČILO: frufru

Ženkica - 29. 11.
shorty - 29.11.
Najaa (mi je vseeno)
essa
moj_moj
emaa

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 624
25.11.2009 9:38:04   
emaa
Super Tina, le dobro se rihtajta, pa se slišimo kaj potem.
V nedeljo ne moremo imao že en RD, soboto tudi težko (mislim, da imamo doma nekaj), kaj ko bi enkrat razmislile o kaki telovadnici ali čem podobnem, meni glih ni za Jurmana, v tisto gužvo, med vse bacile zarad Lejle. Po moje bi bilo lažje za vse. Naša dva bosta verjetno naslednje leto tudi tako praznovala al pa v Atlantisu, ko je manj gužve (doma se tud obrnit ne moreš), pa še otroci se naletajo, pa takrat bosta verjetno že prijatelje hotla vabit.

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznično voščilo
Zbirajte trenutke, ne stvari!
Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?