tintara
|
Kako smo? Malo pobito ker traja fuul dolgo, pa spet malo bolje, ker smo lepo jedli. Sva včeraj poskusila se dojit in je pojedel 15 do 20, potem pa zaspal. Sam je kar lepo gledal vmes in vlekel, pa se mi je zdel, da mu je kar fajn jasen, kaj mora delat in da je to veliko bolj prijetno kot tist cucelj. Mislim, da bo. Zdaj bom vsaki sestri zatežila, za enkrat na dan. Ostalo sem itak ponavadi doma oz moram mal mutit, da sem tam. Ja, Ema, saj vem, da se da (tehnično), samo ni mi jasno, kako bi mi pustili dojiti, pestovati pa ne (ker je imela sestra pomisleke, da bi mi ga sploh na roke dala, čez pol ure, je bila pa za dojenje?). ampak saj se menjajo in potem izkoristim: če ena dovoli pestovanje, povem drugi, ki mi ga ne pusti, da sem ga pa pri tisti drugi lahko... zdaj bom isto naredila z dojenjem in hranjenjem po flaši, no za previt se pa še nobena ni zmotila. PA nič hudega, raje dojim kot previjam. To bomo že naprakticiral doma, dojenje je bolj važno, da se že tu mal ulaufava. Ajsa, naval mleka se je sprožil. se vidi, da sem poimislila na VAneta. Bo treba črpat: Lp, T
|