tintara
|
Go, Barbk, go! Držim pesti, da danes prideš skozi in da se stisnete (kolikor se boste pač lahko). Mislim nate. Punce eno vprašanje: koliko se vam zdi primerno za darilo za vzgojiteljico, ki odhaja v drug vrtec. Nadjina namreč odhaja in zdaj se pri nas krešejo mnenja o denarnem prispevku (in darilu seveda). Zbirali naj bi po 10 evrov (prvotno) kar se meni zdi kar dosti denarja, če je v skupini 14 otrok. No, zdaj smo nekako skombinirali in prišli do tega, da bi iz tega denarja organizirali še piknik (za 5 evrov), kjer bi dali darilo. Radi bi dali majhno darilo (kakšno rožo) še ta drugi, ki ne odhaja. Zdaj pa se krešejo menja, ali je prispevek dovolj velik ali ne. Meni osebno se zdi, da je. Pa madonca, a ni malo nerodno prejeti darilo v vrednosti 140 evrov? Pa to je ja 33000 SIT! Brrrrrr, sam snobizem se mi zdi to. Željio dati, pazi to, verižico od Swarovskega!??? Poleg naj bi (seveda moja ideja) dali tudi izdelek od otrok. Pri tem bi se pa jaz bolj potrudila (eno narisano slikico, pa fotografijo otroka, pa morda kakšno lepo izjavo, ki jo da otrok, morda našo - toliko da ve, da smo jo imeli vsi radi). Ma ne vem, ali sem sam jaz tolk nematerialistična, ampak meni osebno pomenijo take stvari veliko več, kot pa verižica od bilokoga. In želim v takem duhu vzgojiti tudi otroke (zaenkrat se moram pohvalit, mi kar uspeva, ker me naš 5 letnik občasno presenti z izjavami zelo nematerialističnega duha in k sreči radodarnega). No, me prav zanima vaše mnenje. Doma nimam koga vprašati (oz sem ga, sam kaj ko sva istega mnenja). Men se zdi, da sem mal pikasta ratala. Tale skupina od NAdje (starši) mi ne sedejo preveč, k so tko mal visoki, pri Gašperju so bli lepo na flegma in smo se fajn zaštekal (z večino). Predvsem smo bili ekspresni pri darilih, v dveh ali treh dneh smo vse zorganiziral (tukaj pa bomo mutili do konca avgusta). Ma, bolje da neham. Grem delat, pol pa spet pridem kaj prečekirat našo Barbk.
|