|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part.II
21.7.2009 9:35:53   
kepica
Morgenuser posted image

Danes sem pa spala, kot ubita, celo noč in v zameno za to imam poležan vratuser posted image user posted image Mislim, kaj se bo še zgodilouser posted image Sedaj bom še čez dan vsa zategnjena okoli hodilauser posted image

Planinc 1978 držim pesti, da se vse lepo iztečeuser posted image Me kar panika zagrabi, ko vidim, da je šla katera v porodnišnico. Vse se tako hitro odvija, da sploh ne dojamem, da smo že skoraj tam.

Kozmetika: jaz bom  kupila vse od Nivee, ker tudi zase uporabljam njihove izdelke in sem zelo zadovoljna. Pa tudi pri prvem otroku sem jo uporabljala, tudi robčke za rito. Imela bom pa samo gel za kopanje in olje za mazanje. Ni mi pa jasno, zakaj boste uporabljale alkohol? Jaz ga prvič nisem nič rabila, čeprav sem imela kupljenega. Še sedaj se mi valja nekje po omarah. Za popek bom edino kupila tisti prašek, ki ga itak patronažna predpiše. Drugega po mojem ne rabimuser posted image Se moram res en dan malo zorganizirat in premislit, če še kaj manjka.

Bom si pa res kupila lanolin za bradavice, ker so mi prvič že drugi dan tako razpokale, da me je vse peklo. K sreči so mi potem v porodnišnici povedali za ta lanolin in je res super. Zato si ga bom tokrat že v naprej kupila.Pa fino je, ker ga ni treba izpirat pred dojenjem.

Pregledi: jaz jih imam zelo pogosto. Zadnjega sem imela 30.6., pa ga imam spet ta četrtek. Verjetno je odvisno od G, pa čas dopustov je (tudi to je pri meni imelo vpliv) pa še težave, če jih imaš. Jaz imam nizek hgb in pritisk, zato imam preglede bolj pogosto.

Aja, pa tista, ki ureja seznam, jo prosim, če popravi kg na +9.

Za konec pa še slikica mojega bušija za našo zbirkouser posted image
user posted image

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
21.7.2009 9:40:34   
BBP
Škorpijončica, moj je tudi proti tem zadevam za komarje, tako da imava midva na oknu kar mrežo in moram rečt, da se full dobro obnesejo. Moj čmrlj tudi kolca vsak dan vsaj enkrat.

AC - midva o tem še premišljujeva. Moram mojemu pokazat te, ki so zdaj v akciji. user posted image

Blazinice za dojenje sem si jst kupila kar une za enkratno uporabo. Bomo videli, kako se bodo obnesle.

Pajacki - ker bom nekaj cunjic dobila od sestre, sem zdaj kupila par bombažnih pajackov (sestra ima tiste iz pliša). Kaj bomo oblekli, bo pa čisto odvisno od vremena. Je pa september dokaj podoben aprilu - ne veš kaj bo, lahko bo lepo prijetno toplo, ali pa že prav neprijetno. Za zdaj sem nekaj kupovala v BC, čakam pa, da v H&M pridejo dolgi rokavčki, da grem še tja pogledat. Lani, ko sem za sestro kupovala pajacke, so imeli par luškanih stvari.

Steklenička - kupila sem eno tamalo aventovo. Če bomo še potrebovali in če se ta ne bo izkazala za dobro, bom pa kupila od Tommee Tippee. Svakinja jo ima za malo, ki ima sedaj 4 mesece, in je zadovoljna z njo.

Aptamil - nam je v MŠ rekla, naj za začetek kupimo adaptirano mleko v nekih manjših pakiranjih (za ene dvakrat pripravit) za vsak slučaj. Bomo videli, kako nam bo steklo dojenje. Upam, da ne bomo potrebovali dodatkov.

Kozmetika - trdo milo sem dobila od sestre, ker je imela viška. Olivno olje že imam, hladilno mazilo bo šel iskat user posted image  v lekarno, ko rodim, ne vem namreč, kako je z rokom uporabe pri teh zadevah. Imam sicer tudi eno tekoče milo od BabyLove (kao naravna zadeva), ki ga v končni fazi lahko tudi zase porabim, in pa kremo za telo od Welede. Sem si pa zase tudi vzela od Welede olje za presredek. Bomo probali. user posted image  

Si bom pa morala vzeti čas tudi za bradavice, ker jih imam na sumu, da mi bojo full razpokale. Že zdaj, če jih pogledam, so take napokane. Kaj priporočate? Če se prav spomnim ste ene govorile o bepanthenu, pa o olivnem olju.

Chebelica 21, hvala za opozorilo o pitju. Se mi zdi, da včasih, ko kaj začnem delat, kar pozabim na to, da moram pit.

ja.lo09, uff bi jaz tega dohtarja nazaj nakurla. Mislim, eni pa resno mislijo, da si lahko privoščijo vse. Ne vem, kaj naj ti rečem, samo po moje ima tvoje dete toliko kot potrebuje. Zakaj je pa tisti kg skopnel, je pa težko reči. V tej vročini človeka še jesti mine. 

oktavija, mene je tudi zadnjič pogledala sredi junija (18. 6.), zdaj se grem pa pokazat v četrtek. Komaj čakam. Upam pa, da me bo potem kaj prej, kot pa čez 5 tednov naročila. Pa upam, da mi reče, da je naš čmrlj na glavo obrnjen.

Porod, kot sem enkrat že rekla, mislim, da bo prej. Tudi moj je za sveto prepričan, da bom rodila 4. 9. Ne me vprašat, od kje mu ta ideja. user posted image

Sonček Lara, mene tudi občasno boli trebuh, pa niti ne rabi bit tko močan dotik. Še posebej je občutjiv predel okoli popka. Takrat poskušam več počivat. Včasih deluje, včasih pa ne. Včeraj je bil en tak dan, da sem imela full trd trebuh, pa nasplošno se nisem lih počutila. Zvečer me je še glava full začela bolet, tako da sem bila nekaj časa čist preč.

Streptokok B - jaz se zelo nagibam k temu, da bi se dala testirat. Glede na to, koliko enih vnetij sem imela, ne bi bilo neumno. Kaj menite ostale?

Držim pesti, da bo vse v redu s Planinc1978. Me je kar stisnilo.

Tanik, super, da je vse v redu. Sedaj pa počivat, počivat, počivat!!

Rubin user posted image user posted image . Držim pesti za punci!!

Mislim, da mi je uspelo vse komentirat. user posted image user posted image  Zdaj pa moram it nekaj popit. user posted image

Matija je tu.
ob rojstvu: 3580g, 54cm
1. mesec: 4310g, 55 cm
2. mesec: 5360g, 58 cm

(odgovor članu škorpijončica)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
21.7.2009 9:46:31   
eltea333
Mogoče je tako prepričan zato, ker je 4.9. polna luna.?user posted image

(odgovor članu BBP)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
21.7.2009 10:29:10   
jullie
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija

Danes sem ugotovila da imajo Tetra planice(80x80) najcenejev DM-ju okoli 15 EUR - 10 kom. mislim, da so v Rutarju še cenejše..vsaj bile so okoli 10 evrov..

Jaz imam eno vprašanje: Katero kozmetiko ste nabavile za novorojenčka?.... Saj jih je na tržišču veliko jaz pa nevem katero naj kupim.... Nekaj sem gledala Bübchen - babys first... kao da je ful naravna, brez dišav in antialergena, pa še prodajalka mi jo je full pohvalila... A ima katera izkušnje s to kolekcijo nasploh...saj sem opazila da jo imajo skoraj v vseh trgovinah in drogerijah...? ..js sem lani kupila kremo za ritko vendar je dobil izpuščaje... pa mu tudi sudokrema ni pomagala..po pol leta se zopet poskusila s to kremo od Bubchen, vendar so se izpuščaji ponovili..tako uporabljam kremo iz lekarne ( jo tam delajo)..

trdega mila nisem uporabljala...

Sonček Lara.. CSD..pri nas imamo res eno super punco...pa prijazna je ful...čisto vse razloži... glede očetovstva sva pa tudi midva urejala prej in potem ko sem rodila sem domov dobila rojstni list, kjer je tudi pisalo, da je oče neznan...tako, je mogel fant še enkrat na matičnega..ampak ker je imel potrdilo vsaj meni ni bilo treba...
..je pa res, da so lahko sestre v porodnišnici zaj*****, ker js sem jim list pokazala in ga verjetno niso dale naprej, lahko pa da je bil problem v tem, ker sem rodila v drugi upravni enoti in med seboj niso povezani.. kdo bi vedel..ampak letos bom urejala to vseeno prej..

hrana..Novalac za rezervo..

< Sporočilo je popravil jullie -- 21.7.2009 10:30:00 >

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
21.7.2009 10:31:45   
Nepoznana
Blazinice: Kot večina, bom tudi jaz uporabljala one za enkratno uporabo - mislim, da bo dost ostalega za prat, da se ne bom še s tem ubadala. Prav tako bo s plenicami.

Naročanje pri ginekologu: Mene je do sedaj naročevala na 5 tednov, zdej je pa rekla čez 13 dni, ampak mi je sestra zamaknila za en teden (ker sem zdej en teden prej prišla zarad težav), tko da pridemo v stare "predvidene" tirnice. No, potem imam še enkrat na 14 dni, pol pa že na en teden. Jao, kako gre hitro...user posted image

Obiski v porodnišnici: Po pravici povedano, bi tudi meni najbolj pasalo, da bi bili omejeni. Sicer pa upam, da se v brežiški porodnišnici še držijo sistema, da gre lahko v sobo samo partner, ostali obiski lahko pridejo v dnevni prostor, kjer se jim pridruži mamica, dojenčka pa lahko pogledajo skoz vrata. Men je to nekak najbolj sprejemljivo, ne pa da ubogo dete komaj pride na svet, pa si ga že podajajo iz rok v roke, pa bohve, če so vsi tko "pošteni", da imajo res čiste roke, pa da ne kašljajo....Ne vem no user posted image . Sicer pa jaz osebno upam, da ne bom imela čisto preveč obiskov - če pridejo moji starši, sestra in user posted image , pa bom čist zadovoljna - seveda če bom v bolnici le tri oz. štiri dni. Drugače je pri mamicah, ki v porodnišnici preživijo celo večnost....

IZVIRNO SPOROČILO: kepica

Ni mi pa jasno, zakaj boste uporabljale alkohol?

Nam so v materinski rekli, da nam za popek pride prav samo alkohol in nič drugega. Sam to se pa spet od MŠ do MŠ razlikuje.

Kozmetika: Jaz pa ne vem kako je s fiziološko - prijateljica mi je rekla, da je nima smisla vnaprej kupovat, ker ona jo je potrebovala samo za vnete oči in zamašen nosek. In baje ti jo itak pediater na pregledu predpiše. Tko da je jaz najbrž ne bom vnaprej kupovala, če bo pa treba, so pa lekarne itak odprte - eno imamo celo, ki je v družinski lasti in lahko kar pri lastnikih doma pozvoniš tud sred noči, pa ti bodo postregli user posted image . Bravo za takšne!

Bradavice: Sodelavka mi je povedala, da si je bradavice mazala z Lanolinom en mesec pred PDP in da ni imela niti pikice problemov pri dojenju, tako da bom jaz naredila isto in jih mazala en mesec prej. Škodit ne more.

Presredek: Ena je napisala, da je kupila mažo od Welede za presredek. Se da še s čim drugim mazat oz. masirat? Kje se kupi?

AC: Midva ga ne bova kupovala, razen, če bi imela nedonošenčka, pol bi ga letela kupt. Drugače pa optimistično gledam na svet in upam na najboljše.

Planinc1978: Tudi jaz se pridružujem in stiskam pesti, da bo vse okuser posted image .

(odgovor članu eltea333)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
21.7.2009 10:34:14   
Tanik
halo,

danes sem spet pozno na računalniku in spet ne dohajam, bom mogla rano zjutraj brat dogajanje. čeprav danes sem spala do pol 9, sem bila čist zmatrana. počivat user posted image kaj je že to. zdaj perem 30 plenic, sem jih kar v rutarju kupila (10 kom/10 eur). moj pa stene bandažira.

planinc 1978 user posted image , držim pesti.

ne vem katera je pisala o kilah, tudi jaz se nisem zdaj nič zredila pa mi niso pri G nič rekli, tudi o počivanju ne. moj G vedno pravi, uživajte. naročajo me pa nekje na 1 mesec. naslednjič imam UZ, da vidim našga pobalina v kakšni legi je pa kok je velik-težek.

vse pišete o kozmetiki, jaz še nimam nič, pa nimam škarjic,flaške.user posted image imam dudo od mam, tisto za nedonošenčke in novorojenčke, so nam V MŠ rekli da je boljše manjšo vzet.

kaj je tisto z vrtecem, jaz imam tudi rok konec septembra? ne vem katera je že pisala.

< Sporočilo je popravil Tanik -- 21.7.2009 10:35:21 >

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu eltea333)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
21.7.2009 10:37:56   
tulpek

Danes sem ugotovila da imajo Tetra planice(80x80) najcenejev DM-ju okoli 15 EUR - 10 kom.

Rutar: 10 Eur 10 kom

O kakšnem trdem milu to govorite? Obstajajo kakšna posebna za user posted image ? Predvidevam, da je za kopanje.

Js sem pa danes izvrstno spala, od polnoči do pol desetihuser posted image , pa samo enkrat sem šla na WC.

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
21.7.2009 10:39:38   
Nepoznana
CSD: Tudi jaz sem imela srečo, da sem naletela na prijazno delavko CSD-ja in mi je vse lepo povedala - no, čeprav pri meni ni nekih izjem, ker sem zaposlena in mi je samo povedala kaj moram izpolniti...Ne vem pa, kdaj bom dobila odločbo za denar user posted image . Odločbo za porodniško sem dobila po dveh dneh od oddaje vloge.

Zapisnik o očetovstvu: na CSD so mi rekli, da moram poklicat, pa se zmenit za dan in uro, da pridemo napisat ta "velecenjeni" zapisnik. In ker poznam žensko, ki dela na matičnem uradu, sem jo vprašala, če lahko kr pri njej naredimo in brez pretiravanja - dlje sva midva potrebovala, da sva zapisnike v štirih izvodih podpisala, kakor ona, ki ga je izpisala. Dve minutki pa je imela narejenega. Na CSD bi se mogla pa za termin dogovarjat user posted image . Ja, in matičarka me je opozorila tudi, da moramo biti v porodnišnici tečne in vztrajat, ker so baje sestre precej "lene" in se jim preprosto ne da ukvarjat še z zapisnikom in preprosto vpišejo, da je oče neznan in posledično to pomeni dodatno letanje za mladega očka...

(odgovor članu Nepoznana)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
21.7.2009 10:46:24   
iglu
Naročanje pri ginekologu: Mene je do sedaj naročevala na 5 tednov, zdej je pa rekla čez 13 dni, ampak mi je sestra zamaknila za en teden (ker sem zdej en teden prej prišla zarad težav), tko da pridemo v stare "predvidene" tirnice. No, potem imam še enkrat na 14 dni, pol pa že na en teden. Jao, kako gre hitro...

Pol si pa počasi šotor pred zdravstveni dom postavišuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4309
21.7.2009 10:50:43   
Nepoznana
user posted image Dobro, da sem blizu zdravstvenega doma doma - dve minutki peš.

Ampak resno - sej menda imamo zadnji mesec vse na en teden preglede, a ne?

< Sporočilo je popravil Nepoznana -- 21.7.2009 10:51:08 >

(odgovor članu iglu)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
21.7.2009 10:52:58   
tulpek

Ej dekleta a vas G tudi tako redko naroči na pregled vsakih 6 tednov.... mene malo skrbi saj sem bila na zadnjem pregledu 19.6. in imam naslednji pregled šele 31.7. To je full velik razmik...user posted image Aja pa tudi jaz sem za 1 kg shujšala v enem mesecu in mislim da je to zaradi vročine....

IZVIRNO SPOROČILO: barika

oktavija, zdej so pregledi na 4 tedne, potem pa na 2, potem pa že na 1.
Ti imaš Simonitija, ne?pokliči ga in vprašaj, kako je s tem.

Ga imam js, pa imam preglede že od MF na 4 tedne, zadnji mesec pa na 8-10 dni.

Jaz imam skoz preglede na 6 tednov... Ne nima Simonitija ampak imam Suzano Peternelj-Marinšek, jaz sem samo 4 dni za tabo pa še nisem imela niti enega CTG in sploh nevem kokiko je velik bejbi...

CTG-ji so na koncu (pri nas zadnjim mesec), meritve velikosti pa ne krije zd. zavarovanje (razen MF in prvega pregleda), zato so ali dobra volja G ali pa samoplačniške. Izjema je, če so kakšne težave.

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
21.7.2009 10:55:25   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: SONČEK LARA

a še katero boli trebuh na malo močnejši dotik? Kr neki, sej vem. Ni take panike sam zanima me..

Včeraj sem nekaj preveč pospravljala in se sklanjala, pa me je popoldne bolel na dotik, prej pa nikoli. Danes je vse OK, tak da če si kaj preveč aktivna, bi to lahko bil razlog.

(odgovor članu SONČEK LARA)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
21.7.2009 10:56:41   
katka11
no evo, pa mi je uspelo napisat spisek, kaj rabim za novega clana, kaj moram se poiskat, kupit, pripeljat od strsev, prijateljic itd. je na sihtu bolj dolgcas pa mi je uspelo user posted image
drugace vam pa jaz priporocam trdo milo od ADERME. dobi se v lekarni. je super, ne izsusi koze.
aha priporocam tudi hrastovo lubje in kamelice za kopel.
narocanje pri G, tud jaz imam bolj tako no. nazadnje sem imela 19.6, sedaj pa 24.7. se pa spomnim v prvi nosecnosti sem imela pregled 17.12. PDP pa 21.1. no in na tem pregledu me je potem narocila 14.1.ok. nakar dobim posto da pac mojega G ni in imam pregled prestavljen na 25.1. pa sem poklicala, da to je pri meni ze cez rok, haloooo. pa mi sestra mirno rece, ja sej ce boste pa prej rodila se pa itak vidimo... user posted image no rodila sem potem 21.1. torej zadnji mesec sploh nisem imela pregleda. HB je bil vse OK.
rubin user posted image user posted image user posted image , se tak naprej, drzimo pesti, da bo z pikicema vse ok.
vse ostale, ki tud malo prehitevate, pa dopovejte svojim malim cmrljem, da jim je zdej najlepse, pri mamici v trebuhu in naj se se malo pocrkljajo in pocakajo se neki casa.
aja se to. ena je predlagala proti vnetju tampon namocen v probiot. jogurt. sem ze veckrat slisala in ce ne bi bila noseca bi takoj poskusila. ampak a tudi v nosecnosti tudi G to priporocajo? me skrbi, da se ne bi kaj "zapackala" z domacimi zdravili...
no pa lep dan vsem!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4313
21.7.2009 10:58:04   
tulpek

Eno vprašanje...bo katera jemala bris za streptokok B?

Js se bom na naslednjem pregledu (čez 14 dni) pozanimala, kako je s tem pri nas, drugače pa šla kam drugam. Saj baje se dela to v zadnjih tednih?

(odgovor članu SONČEK LARA)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
21.7.2009 11:01:46   
kupido
Ojoj koliko ste napisale user posted image

CTG naj bi delali po 30 tednu nosečnosti (tako je mene seznanila babica, ko sem bila "izredno" na CTGju)

Kontrole ginekolog verjetno določi glede na stanje. Jaz sem jih imela že na teden, 14 dni, običajno je baje na 4 tedne.

Glede kozmetike in oblačil sem tudi jaz zmedena. Septembra je lahko še zelo toplo ali pa že hladno. Sploh ne vem kaj naj pripravim za odhod iz porodnišnice. Boste kupile prav poseben kompletek ali boste oblekle kar pajacke? Glede mil bi raje kupila tekočega kot trdega in pridno berem vaše nasvete, ker nimam izkušenj.

Bradavice si bom tudi jaz že prej začela mazati z Lanolinom (samo ne vem kdaj naj začnem, če tudi mene kaj prehiti) user posted image

Tudi jaz ne pridobivam na teži, mislim da je kriva vročina in nam ne gre za jest. Mislim, da si user posted image že vzamejo kar rabijo. user posted image
user posted image za vse, katerih user posted image malo prehitevajo

(odgovor članu iglu)
Neposredna povezava do sporočila: 4315
21.7.2009 11:13:53   
kepica
IZVIRNO SPOROČILO: katka11

aja se to. ena je predlagala proti vnetju tampon namocen v probiot. jogurt. sem ze veckrat slisala in ce ne bi bila noseca bi takoj poskusila. ampak a tudi v nosecnosti tudi G to priporocajo? me skrbi, da se ne bi kaj "zapackala" z domacimi zdravili...
no pa lep dan vsem!!!

To mi je priporočila G prav sedaj v času nosečnosti, preden sem šla na morje, ker sem ji povedala, da na morju večkrat kakšno vnetje staknem. K sreči nisem dobila nobenega vnetja, ker se tudi kopala nisem, pomaga pa. Preverjeno od prijateljice.

CTG so meni v prvi nosečnosti naredili samo tisti dan, ko sem prišla v porodno. Prej nikoliuser posted image

(odgovor članu katka11)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
21.7.2009 11:14:16   
chebelica21

IZVIRNO SPOROČILO: katka11

no evo, pa mi je uspelo napisat spisek, kaj rabim za novega clana, kaj moram se poiskat, kupit, pripeljat od strsev, prijateljic itd. je na sihtu bolj dolgcas pa mi je uspelo user posted image
drugace vam pa jaz priporocam trdo milo od ADERME. dobi se v lekarni. je super, ne izsusi koze.
aha priporocam tudi hrastovo lubje in kamelice za kopel.
narocanje pri G, tud jaz imam bolj tako no. nazadnje sem imela 19.6, sedaj pa 24.7. se pa spomnim v prvi nosecnosti sem imela pregled 17.12. PDP pa 21.1. no in na tem pregledu me je potem narocila 14.1.ok. nakar dobim posto da pac mojega G ni in imam pregled prestavljen na 25.1. pa sem poklicala, da to je pri meni ze cez rok, haloooo. pa mi sestra mirno rece, ja sej ce boste pa prej rodila se pa itak vidimo... user posted image no rodila sem potem 21.1. torej zadnji mesec sploh nisem imela pregleda. HB je bil vse OK.
rubin user posted image user posted image user posted image , se tak naprej, drzimo pesti, da bo z pikicema vse ok.
vse ostale, ki tud malo prehitevate, pa dopovejte svojim malim cmrljem, da jim je zdej najlepse, pri mamici v trebuhu in naj se se malo pocrkljajo in pocakajo se neki casa.
no pa lep dan vsem!!!

Katka Brez problema si lahko vstaviš tampon ampak ga ne vstaviš tako globoko, kot običajno, verjemi, da pomaga,...
Sama sem imela izcedek in mi je moja G. to svetovala pa je ful pomagalo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katka11)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
21.7.2009 11:24:56   
kupido
To sem dobila na med.over.net Zdravniški pregledi in laboratorijske preiskave v času nosečnosti  http://med.over.net/klinicne_stroke/porodnistvo/faq/pregledi.htm

Tiste, ki že imate otroke bi vas prosila za nasvet kateri respirator za čiščenje noska ste uporabljale pri svojih malčkih?

(odgovor članu chebelica21)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
21.7.2009 11:32:57   
Anonimen
respirator jaz mam čist enga navadnega iz lekarne,sam moraš gledat da ma ta nastavek za v nosek mehek da mu ne poškoduješ nosnico,pri nas je do zdej zmeri lepo nosek pucaluser posted image

(odgovor članu kupido)
  Neposredna povezava do sporočila: 4319
21.7.2009 11:36:15   
Erdbeere
joj kok ste načvekale...sploh nimam čas avsega pokomentirat, bom potem zvečer.

Evo ravno zadnji post lahko jaz uporabljam aspirator baby vac in moram reč, da je super....

Drugače pa počasi nabavljam, zdej imam pa po mojem že skoraj vse. Rabim še vložke, pa blazinice za dojenje.

Kar se tiče mazanja bradavic, jaz jih ne bom mazala bom pa uporabljala nastavke za dojenje in vem, da ne bodo nič razpokane po tistem, imam pa tudi vdrte bradavice, tako da brez tega ne gre, je pa vseeno lažje vsaj za začetek, sej potem lahko brez dojim.

Planinc, drži se, matr si pa pohitela user posted image

(odgovor članu kupido)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
21.7.2009 11:45:02   
SONČEK LARA
Tulpek...za streptokok naj bi se delal test tam nekje v 37. tednu.  Mislim pa da je samoplačniški.

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
21.7.2009 11:50:15   
majra
DAn!

Ženske, dež bo, koliko ste načvekale user posted image

Bom zvečer komentirala, ker me je novica o Planinc čisto šokirala. Planinc, drži se user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
21.7.2009 11:52:15   
Tanik
djate mi povedat. enkrat sem slišala da kasneje v nosečnsoti ne smeš okna čistit user posted image zakaj? ker jaz jih danes čistim.

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
21.7.2009 11:55:10   
kepica
Ja, baje to velja za vsakršno stegovanje navzgor. Naj bi se zaradi tega malčku ovila popkovina okoli vratu. Sicer ne vem, kje je logika...najbrž samo še ena od starih vraž. Ampak vseeno tega preventivno raje ne počnem.user posted image

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
21.7.2009 12:05:14   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: Erdbeere

Evo ravno zadnji post lahko jaz uporabljam aspirator baby vac in moram reč, da je super....

To sva nabavila tudi midva, ampak še ni preizkušen.

Tulpek...za streptokok naj bi se delal test tam nekje v 37. tednu.  Mislim pa da je samoplačniški.

Hvala za tedne. Da je samoplačniški, vem. Se pa moram pozanimat glede cene, ker se mi zdi, da so precej različne. Pred časom sem že nekaj brskala, ampak nimam zdaj več podatkov v glavi.

Planinc, nisem ti še zaželela sreče user posted image user posted image user posted image . Sem pa ravno včeraj gledala seznam in že mislila napisat, kje si kaj, da te ni nič zaslediti tu gor.
Pa še nekaj pogrešanih nosečk je na seznamu, upam da so na morju in ne v P.

Tanik,
vraža je, da čiščenje oken pospeši porod, če si blizu roka. Tak da mogoče zato tako pravijo. Pa tistih čistil ne vdihavat, ker verjetno niso OK.

IZVIRNO SPOROČILO: majra

Ženske, dež bo, koliko ste načvekale

Dajmo še mal, za zihr, ker mi pašejo bolj hladni dnevi, pa čeprav moram zato dež gledatuser posted image .

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?