SONČEK LARA
|
Dobro jutro Moje noči so kar vredu, 1x grem na wc in to je to, me pa ful kr neki trebuh boli, tko k ležim na boku in imam npr. pod nogo zvit kovter in imam večjo težo na trebuhu, a še katero boli trebuh na malo močnejši dotik? Kr neki, sej vem. Ni take panike sam zanima me.. CSD...te ženske tam na teh položajih (če je katera naj ne zameri), jest ne vem, ampak vse so mal čudne hudiča, mislim da imajo tako malo dela. da še tisto k imajo jim je težko, jest ne vem. In najhuje je k pišete da sploh ne vedo nič, pa hudiča sej so one v tej stroki, ne da me toplo vodo odkrivamo, one bi mogle točno vedt kaj pripada komu. Jaz bom urejala po dopustu pa da vidimo. Da ne govorim, ker midva nisva poročena, sem pri Lari urejala očetovstvo prej porodom, eno uro sva sedela tam notri...in na koncu...dobiva dam rojstni list, na katerem je bil oče neznan, in sva mogla naknadno spet urejati. Ma kr neki, tko da tokrat ne urejam nič ampak bo lepo moj šel takoj po porodu tja s tistim piltkom, da uredi. Glede vrtca...sem slišala...da tiste ki imamo rok konec meseca je fajn da takoj mož oz. partner nese tist piltek k dobi o rojstvu otroka v porodnišnici, nese v vrtec, da takoj preračunajo če padeš v nižji plačilni razred, ker če npr. neseš na začetku meseca, da si rodil 25.9. ti za oktober pripada še po starem obračunu. Angel care...tudi jaz bom kupila tega AC-301...ki je malo cenejši, saj ima iste funkcije, temp. pa res ne potrebujem. Voziček baby boom ne vem katera je omenjala da ga ima, rdeče barve, če mi lahko pove kakšna rdeča je to, kot na sliki, tista lepa rdeča ki jo lahko imaš za oba spola, ali potegne malo bolj na pinki rdečo? Namreč naročila bi ga po netu, da ne hodim sam zarad tega na primorsko. Blazinice za dojenje....obstajajo tudi pralne? Prvič slišim. Za enkratno uporabo so čist kul. Uporabljala bom večina bombažne cunjice, ker mi pliš ne sede, mene kr skomina ta material... Glede odprave celulita...ne verjamem nobenemu preparatu, ker iz nič ni nič. Je treba kar mal pomigat, samo od sebe da se uležeš pa nekaj gor na sebe namontiraš, namažeš...men je to totalno nategovanje. Res pa je da nisem nkol poskusila...se raje poslužujem športa imam več od tega, pa laufanje je zastonj, sam cajt morš met. Stekleničke...aventove so puščale kar naprej...sem ji ponoči dajala pit, je bilo vse mokro če nisme rpej stokrat flaško okol obrnila. Tudi jaz bom tokrat kupla tomme teppe, sice rbom poskusila, da bom 100% dojila tokrat in čim manj te navlake ponujala otročku. Tale gripa...mislim vidim da sploh niv eč tok nedolžno, kukr sem mislila. Ja jaz upam glede obiskov v P., da bo moja mala princeska lahko prišla k meni na obisk, ker ne vem kako bo ona to rpenesla, da bom kr šla za par dni, in pol za povrh še dam prnesla eno štručko k jo vsi tok občudujemo. Planinc1978...držim pestke da bo vse dobro zate in za bejbija Eno vprašanje...bo katera jemala bris za streptokok B? Toliko iz moje strani...prijeten dan vsem Čao
|