|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part.II
21.7.2009 7:59:30   
veselka

IZVIRNO SPOROČILO: oktavija

Ja kozmetika je kar kočljiva zadeva... no ni mi jasno zakaj bi uporabljale trdo milo saj so ga nam v MŠ posebno odsvetovaliuser posted image ... No jaz sem se odločila za neko čist blago varjanto za kopanje, mandljevo olje in hladilno kremo....pol se bo pa pokazalo kaj je potrebno dokupit...

vidiš, nam so pa v mat. šoli ravno trdno milo močno priporočili, ker razni geli pustijo na koži nek sloj.
jaz sem kupila milo za dojenčke od sebamed.

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
21.7.2009 8:10:12   
TODI
Pozdravljene!!

Sporočam vam da je danes ponoči planinc1978 odtekla voda. Je v porodnišnici, kjer bo po vsej verjetnosti že danes s carskim rezom rodila( otrok je še vedno v medenični ustavi).

Lep dan še naprej

P.S. Vam sporočim kako pa kaj

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
21.7.2009 8:11:23   
chebelica21

IZVIRNO SPOROČILO: TODI

Pozdravljene!!

Sporočam vam da je danes ponoči planinc1978 odtekla voda. Je v porodnišnici, kjer bo po vsej verjetnosti že danes s carskim rezom rodila( otrok je še vedno v medenični ustavi).

Lep dan še naprej

Držim pesti, da bi se rešlo brez CR,...

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
21.7.2009 8:15:16   
oktavija
IZVIRNO SPOROČILO: TODI

Pozdravljene!!

Lep dan še naprej

Hvala za obvestilo, upam da se bo vse dobro izšlo!!!user posted image user posted image user posted image user posted image Planinc1978 držim pestke za vaju z bejbijemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
21.7.2009 8:21:59   
ja.lo09
Jutro vsem!

Po dolgem dopustu sem zopet v službi, delam še 14 dni, potem začnem koristiti dopust, nato pa porodniška, jupi!
Ta vročina me ubija, moje noge pa so katastrofa, grozno mi zatekajo in žile pečejo kot hudič.
Tudi meni po večerah otrdeva trebuh, spim pa že skoraj v sedečem položaju.

Drugače pa sem strašno lena. V garaži imam nadevanih škatel z oblačili, ki jih moram prebrat in se odločit kaj bomo še ponucali. Saj bom začela, takoj ko začnem z dopustom. Imam pa že kupljen voziček in jajčko, to pa je tudi vse.
Tudi papirje še nisem nič urejala, saj moram tako najprej pridobiti tisto potrdilo o datumu za predviden termin.
Sem pa prejšnji teden zagnala paniko, ker sem eno kilo shujšala. Prej so me kar naprej kregali da se ne smem redit po eno kilo na teden, sedaj pa se nisem že štiri tedene dobene, celo eno sem shujšala. Tako da jih imam sedaj +7. Pa ravno sedaj ko naj bi otrok najbolj pridobival na teži.
Ker je moj G na dopustu, sem poklicala v porodnišnico in hotela vedeti, če bi lahko bilo kaj narobe, pa me je en zdravnik grdo obdelal in mi povedal da ima bolj pametno delo, kot spremljanje nosečnice, ki je shujšala za eno kilo. Me je spravil v jok, celo nosečnost nisem koristila enega dneva bolniške,čeprav bi glede na moje težave z žilami to lahko koristila. Enkrat nisem brezveze sitnarila in jim stala tam v bolnici, vsega skupaj sem imela 4 uz, to pa je tudi vse.
Ko pa me nekaj zanima, pa je rekel da me bo celo tožil, ker mu jemljem dragocen čas.
To pa je naše zdravstvo.
Brala sem tudi tvoje težave Tanik. Tudi moje dete ni tako grozno aktivno že ves čas nosečnosti. In tudi sedaj me to vsake nekaj čase spravi ob živce. Meni se zdi da me še sedaj redko brcne, se mi zdi da se bolj preteguje vsake nekaj časa.
Rubin in tvoji princeski, vse tri ste prave borke, nisem pa na tekočem kakšne težave ima Tamika.

(odgovor članu Nepoznana)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
21.7.2009 8:22:42   
veselka
tudi jaz držim pesti, da bi šlo po naravni poti dol, predvsem pa da bo z obema vse ok user posted image user posted image user posted image

Rubin sem bila zelo vesela, ko si se včeraj oglasila... imam v sosednjem oknu odprto dogajanje, samo prebrati še nisem uspela. še zmeraj držim pesti. pa vsaka čast tvojemu neizmernemu pogumu v teh težkih časih. želim ti, da bo čimprej prišel dan, ko se boste skupaj doma crkljali user posted image user posted image user posted image

pa za Tamiko tudi držim pesti user posted image user posted image user posted image si sploh ne predstavljam, kaj pomeni za otročka, če ima 2 meseca prej že težo donošenčka. držim pesti in močno verjamem, da bo vse OK.

(odgovor članu chebelica21)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
21.7.2009 8:43:49   
barika
Jutro

jaz sem pa spala do .. 8.30user posted image

Veselka, meni je v lekarni rekla, da če je ribje olje notri, da je vse isto sr/**user posted image

Planinc, drži se!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
21.7.2009 8:45:45   
Bety11
Držim pesti za varen porod tistih, ki rojevajo prej.....Vse bo v redu, ker so otročički že ven iz krize.....Če ste pogledale slikice od Sulfinije, boste priznale, da je njen Val resnično lep otročiček....Pa redko kdaj vidim tako lepega dojenčka, še posebej ker je prezgodaj pokukal na svet.....Po 30.tednu pa ni več panike.....

Spanje po noči: Našla sem rešitev zase, in sicer: samo v gatah ležim, pokrita s plahto, vsa okna in balkonska vrata na široko odprta in ležišče sem spremenila - spim od spodaj, kjer sem včasih imela noge...user posted image  In je božansko.....

Teže otrok:..Pa eni ful komplicirajo, drugi pa še izmerijo ne, koliko so težki. Velik otrok se rodi isto kot majhen. Za potek poroda ni ključnega pomena teža otroka temveč stanje nosečnice, kvaliteta nožnice.... Rodijo se tudi 6 kg težki otroci po naravni poti, brez rezanja in šivanja....Moj G še enkrat ni izmeril težo mojega user posted image .....

Poskrbite, da ste zdrave, nožnice brez infekcij in nič poškodovane....pa bo....

Krvavitev iz nosu in cedevita: user posted image  Pojmanimam, v kakšni povezavi je vse to?! Vem, da jaz moram 2x na dan polizati C vitamin Vogel, da se dobro počutim, da mi dlesni ne zatekajo, da mi žilice v nosu ne pokajo.... In za splošno počutje je zakon.

V soboto  se bo shladilo...user posted image user posted image user posted image  in potem jekonec s vročinskimi valovi....user posted image user posted image user posted image

Vozički:...Ko je moj mož videl cene vozičkov, se je pošteno razburil in razjezil....Danes kupiš avto za 200 eur a poštenega vozička za ta denar ne moreš dobiti, samo neki razklimanga....user posted image ...

Jaz sem od prejšnje vročine tudi nekaj shujšala, ker sem jedla samo sadje in drugo mi ni šlo...Pa se prav nič ne sekiram...TUdi na silo ne moreš jesti....

Moj otročiček nikoli ne kolca!!!!!! Pa še prej tudi drugi otroci to niso počeli...user posted image user posted image user posted image

Večino časa moj user posted image  spi....Brca samo, če se vležem preveč na "njegovo" stran in me prisili, da se premaknem...user posted image ...Pa tudi obrača se, če sem kaj živčna in zaskrbljena.....Drugače pa je izredno priden....Po brcah čutim, da je zrasel pošteno, saj me prav zaboli, če začne svoje uveljavljat....Večino časa odgovarja na moje počutje....

Jutri je pregled in kar čakam, da se rešim teh obveznosti, ko je treba veliko hodit in čakat....

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
21.7.2009 8:52:33   
oktavija
Ej dekleta a vas G tudi tako redko naroči na pregled vsakih 6 tednov.... mene malo skrbi saj sem bila na zadnjem pregledu 19.6. in imam naslednji pregled šele 31.7. To je full velik razmik...user posted image Aja pa tudi jaz sem za 1 kg shujšala v enem mesecu in mislim da je to zaradi vročine....

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
21.7.2009 8:54:09   
barika
oktavija, zdej so pregledi na 4 tedne, potem pa na 2, potem pa že na 1.user posted image
Ti imaš Simonitija, ne?pokliči ga in vprašaj, kako je s tem.

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
21.7.2009 8:59:23   
oktavija
Jaz imam skoz preglede na 6 tednov...user posted image Ne nima Simonitija ampak imam Suzano Peternelj-Marinšek, jaz sem samo 4 dni za tabo pa še nisem imela niti enega CTGuser posted image in sploh nevem kokiko je velik bejbi...user posted image
No to da je velik in močan občutim vsak dan saj je zelo hiperaktivno dete... tako da me včasih že trebuh boli od njegovega premetavanja in si ga morem prav prijet da se malo umiri....user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
21.7.2009 8:59:27   
veselka
Bety meni tudi moja G nikoli ne da številk... samo veš, če si prvič noseč, pa ti večina neke številke gor piše na forumu, si malo zmeden. se pa ne sekiram. sem svojo G samo vprašala, če lepo raste in mi je pritrdila. to je vse, kar je pomembno. se pa moja user posted image precej še giblje notri, mi razteguje trebuh na vse strani... včasih pošteno zaboli... ampak jaz jo lepo pobožam po tistem "kuclju" in se potem pomiri. protestira pa tudi pri meni, če ležim tako da jo motim... no, na koncu se vse zmenimo user posted image

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
21.7.2009 9:01:22   
veselka

Jaz imam skoz preglede na 6 tednov...user posted image Ne nima Simonitija ampak imam Suzano Peternelj-Marinšek, jaz sem samo 4 dni za tabo pa še nisem imela niti enega CTGuser posted image in sploh nevem kokiko je velik bejbi...user posted image
No to da je velik in močan občutim vsak dan saj je zelo hiperaktivno dete... tako da me včasih že trebuh boli od njegovega premetavanja in si ga morem prav prijet da se malo umiri....user posted image

tudi jaz še nisem imela CTG... sploh ne vem, kdaj pride na vrsto.

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
21.7.2009 9:01:25   
barika

jaz imam tudi njo (btw. zdej gre za sebe v privat ...ista ambulanta, ampak privat), pa me je zdej prvič naročila po 4 tednih, naslednjič imam pa že čez 2 tedna.
CTG da pa ona prvič na datum PDP.

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
21.7.2009 9:07:04   
sontschica
dobro jutro

med vikendom in včeraj ste se tako načvekale, da sem vas včeraj komaj uspela prebratiuser posted image user posted image ...

Rubin user posted image user posted image zate in za tvoji borki. tudi jaz večkrat na dan pomislim na vas...verjamem, da se bo stanje iz dneva v dan le zboljševalo.

Tamika tudi zate user posted image user posted image , da user posted image še nekaj časa ostane v tvojem trebuščku.

planinc1978 tudi tebi pošiljam user posted image user posted image , da se konča brez carskega breza in da bo z user posted image vse v najlepšem redu.

Tanik
me veseli, da je vse v redu s teboj...

glede kozmetike, jaz sem kupila hladilno mazilo za ritko in trdo milo od Bübchena, ker ga vsi hvalijo, mandljevo olje, fiziološko raztopino in 70%alkohol bom pa kupila v lekarni.

stekleničke sem tudi jaz kupila aventove, če mi pa slučajno ne bodo odgovarjali, jih bom pa zamenjala.

aptamila oz. dodatka ne bom kupovala, če ga bomo pa slučajno rabili, bom pa že user posted image poslala po kak paketek.

za oblačila iz porodnišnice še ne vem, kaj bi točno izbrala, moram malce pogledat kaj sploh imam.

blazinice sem kupila tiste za 1x uporabo - tudi jaz nisem pralni tip.user posted image user posted image

glede poroda - tudi sama si želim, da bi user posted image kaj prej prišel na svet, ker so mi povedale kolegice, kok je mučno tisto čakanje čez rok.

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
21.7.2009 9:10:40   
SONČEK LARA
Dobro jutro

Moje noči so kar vredu, 1x grem na wc in to je to, me pa ful kr neki trebuh boli, tko k ležim na boku in imam npr. pod nogo zvit kovter in imam večjo težo na trebuhu, a še katero boli trebuh na malo močnejši dotik? Kr neki, sej vem. Ni take panike sam zanima me..

CSD...te ženske tam na teh položajih (če je katera naj ne zameri), jest ne vem, ampak vse so mal čudne hudiča, mislim da imajo tako malo dela. da še tisto k imajo jim je težko, jest ne vem. In najhuje je k pišete da sploh ne vedo nič, pa hudiča sej so one v tej stroki, ne da me toplo vodo odkrivamo, one bi mogle točno vedt kaj pripada komu.
Jaz bom urejala po dopustu pa da vidimo. Da ne govorim, ker midva nisva poročena, sem pri Lari urejala očetovstvo prej porodom, eno uro sva sedela tam notri...in na koncu...dobiva dam rojstni list, na katerem je bil oče neznan, in sva mogla naknadno spet urejati. Ma kr neki, tko da tokrat ne urejam nič ampak bo lepo moj šel takoj po porodu tja s tistim piltkom, da uredi.

Glede vrtca...sem slišala...da tiste ki imamo rok konec meseca je fajn da takoj mož oz. partner nese tist piltek k dobi o rojstvu otroka v porodnišnici, nese v vrtec, da takoj preračunajo če padeš v nižji plačilni razred, ker če npr. neseš na začetku meseca, da si rodil 25.9. ti za oktober pripada še po starem obračunu.

Angel care...tudi jaz bom kupila tega AC-301...ki je malo cenejši, saj ima iste funkcije, temp. pa res ne potrebujem.

Voziček baby boom ne vem katera je omenjala da ga ima, rdeče barve, če mi lahko pove kakšna rdeča je to, kot na sliki, tista lepa rdeča ki jo lahko imaš za oba spola, ali potegne malo bolj na pinki rdečo? Namreč naročila bi ga po netu, da ne hodim sam zarad tega na primorsko.

Blazinice za dojenje....obstajajo tudi pralne? Prvič slišim. Za enkratno uporabo so čist kul.

Uporabljala bom večina bombažne cunjice, ker mi pliš ne sede, mene kr skomina ta material...

Glede odprave celulita...ne verjamem nobenemu preparatu, ker iz nič ni nič. Je treba kar mal pomigat, samo od sebe da se uležeš pa nekaj gor na sebe namontiraš, namažeš...men je to totalno nategovanje. Res pa je da nisem nkol poskusila...se raje poslužujem športa imam več od tega, pa laufanje je zastonj, sam cajt morš met.

Stekleničke...aventove so puščale kar naprej...sem ji ponoči dajala pit, je bilo vse mokro če nisme rpej stokrat flaško okol obrnila. Tudi jaz bom tokrat kupla tomme teppe, sice rbom poskusila, da bom 100% dojila tokrat in čim manj te navlake ponujala otročku.

Tale gripa...mislim vidim da sploh niv eč tok nedolžno, kukr sem mislila. Ja jaz upam glede obiskov v P., da bo moja mala princeska lahko prišla k meni na obisk, ker ne vem kako bo ona to rpenesla, da bom kr šla za par dni, in pol za povrh še dam prnesla eno štručko k jo vsi tok občudujemo.

Planinc1978...držim pestke da bo vse dobro zate in za bejbija

Eno vprašanje...bo katera jemala bris za streptokok B?

Toliko iz moje strani...prijeten dan vsem

Čao

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
21.7.2009 9:11:01   
klaja
Planinc držimo pesti za tebe, da se vse dobro izteče!!

Hrana: kupila bom en paket za vsak slučaj, do sedaj sem vedno imela Hipp, tako da bom verjetno tudi zdaj to nabavla.

Naročanje pri ginekologu: nekje na 4 -6 tednov, sedaj pa bo bolj pogosto. Edino kar me moti, da sem imela samo 2 UZ + enega izrednega, ko sem bila sprejeta v porodnišnico. Kako potem lahko vejo, da je z user posted image vse vredu, če me pa na pregledu tako hitro odpravijo, samo vpraša če je vse vredu in če že kaj rečeš da ni, te po hitrem postopku potolaži, da to je tako ali tako normalno.user posted image Je pa krivo predvsem to, da je moja ginekologinja veliko odsotna in v bolniški, tako da me ima vedno drugi. Mah, ta dva meseca še bom že potrpela.

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
21.7.2009 9:16:11   
klaja
Majra jaz bom podatke, ko bom rodila poslala kar tebi, tako da te že sedaj prosim, če bi jih objavila. 

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
21.7.2009 9:18:10   
chebelica21

Ej dekleta a vas G tudi tako redko naroči na pregled vsakih 6 tednov.... mene malo skrbi saj sem bila na zadnjem pregledu 19.6. in imam naslednji pregled šele 31.7. To je full velik razmik...user posted image Aja pa tudi jaz sem za 1 kg shujšala v enem mesecu in mislim da je to zaradi vročine....

Mene je sedaj naročala na 5 tednov, sedaj bomo pa videli kako bo naprej,...
Za CTG pa tudi jaz nimam pojma kdaj ga delajo,...

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
21.7.2009 9:20:46   
Anonimen
jutro!
sej se niti ne spomnim a sem kej napisala al ne k vas zdele že ene pol ure beremuser posted image moj spomin dela konkurenco zlati ribici tko da ne zamerituser posted image
ampak ste si pa dale duška s čvekanjemuser posted image
vse ki ste že na dobri poti v Rim držim pesti da bo vse okuser posted image
Rubin tvoji princeski sta pravi borki (čist po mamici) tko da bodi še naprej optimistična in me bomo pa držale pestke in pošiljale same dobre misli da se boste čimprej crkljali domauser posted image user posted image
kozmetika bo kr lepo od nivee al pa od bubchen
stekleničke uff to bo pri nas neki novega k naš ni smel videt niti cucelj k je tko zaprl ustka da ni šans da bi kej spravu vanj prek flaške al pa sam dudo v usta in po eni strani mi je bilo prov fajn da ni bilo treba odvajat od dude in flaške pa še hitrej se je naučil po kozarčku pit in samostojno jestiuser posted image
blazinice za dojenje bom imela kar za enkratno uporabo k so mi še par škatel od tamavčija ostale tko da bo tist za ponucatuser posted image
glede bris-a ma ga ne bom razen če bo kdo kej reku da je fajn drugače pa neuser posted image
glede obiskov men je važn da mi bo moj pripeljal mojga tamavčija za druge mi pa dol maha pa se naj še tako grdo sliš ampak ona dva sta mi najbolj pomembna tko da drugi bodo pa že potrpel tok cajta dokler domov ne pridemo in se navadimo na svoj ritemuser posted image
sem pa včer svoji mamic rekla da je nočem videt pr men doma k bom prišla iz P k hočem da bomo sami,in je bila kr neki cajta tih in sem rekla res hvala vendar ne hvala bova z mojim že zmogla k če ne bi potem se ne bi odločila za še enega če pa bom rabila pomoč jo bom pa že poklicala.user posted image

(odgovor članu klaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4295
21.7.2009 9:22:06   
sontschica

jaz imam jutri pregled pa bom vidla, kdaj me bo naslednjič naročila
za CTG pa tut jaz ne vemuser posted image

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
21.7.2009 9:22:23   
eltea333
Čav,
user posted image me je včeraj spravilo v boljšo voljo. Midva z user posted image sva še vedno kar aktivna in če bo vse ok tudi bova vse do dneva, ko bo treba v P user posted image . Je pa res, da se ne počutim glih privlačna s tem trebuhom in zato najraje kar mižim user posted image .
Stekleničk in Aptimila nisem še nič kupovala in jih tudi ne bom. Skušam se prepričat, da bom imela mleko, da bom dojila. Že celo življenje namreč poslušam mamo, kako ona ni imela mleka in nas je nekaj provala dojit do 3 mes, potem ne več.. jaz pa skušam v svoji glavi zdaj to spremenit, čeprav mi je ful težko. Iz podzavesti mi tolče njena zgodba in Ah.
Tudi jaz imam bolj poredko preglede pri G - na 5,6 tednov, ma si razlagam, da je to zato, ker je z mano in user posted image vse v redu in pač ni potrebe, da bi se pogosteje videle. Jutri grem v laboratorij, še zadnji pregled pri moji G pa imam naslednji teden, potem gre na dopust. CTG bom imela potem pri njeni kolegici na sosednjih vratih, za naprej pa mi bodo že povedali..
Planinc1978 user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
21.7.2009 9:22:55   
Anonimen
naročanje je pa pr men kukr kdaj lahk na 2 tedna al pa na 4 tedne

včer sem mela pa cel večer tak občutek k da se bom ululala pa čeprav sm bila sekundo nazaj na wc-ju pa tak moker občutek sem mela tko da sem prov gledala kaj hudiča mi spodi dogaja tko da mi še zdej ni jasen kaj se je  spodi dogajaluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4298
21.7.2009 9:28:37   
cukr07
Dobro jutro, pravzaprav je že kar dober dan user posted image

Ponoči spim zaenkrat brez problemov, res da moram 1-2x na WC, vendar udoben položaj hitro najdem in zaspim.

Oblačilca bom jaz imela mešana, nekaj iz pliša in nekaj iz bombaža.

Stekleničke sem jaz kupila Aventove, ker so mi tako svetovale prijateljice, ki so bile z njimi zelo zadovoljne. Upam da se bodo tudi pri meni dobro obnesle.

Dodatkov za dojenje sedaj še ne bom kupovala, če bo potreba jih bo šel moj takrat kupit.

Blazinice za dojenje bom imela za enkratno uporabo, prav tako tudi pleničke za user posted image .

Kolcanje - tudi naš user posted image pogosto kolca, obvezno vsaj enkrat na dan že kakšnih 14 dni, včasih pa tudi večkrat.

V petek sva kupila voziček, in sicer od CAM-a Dual Comby - ima vse v kompletu lupinico, košaro, in športni del.

Čez vikend sva z mojim prebelila celo stanovanje in tako uredila tudi kotiček za user posted image v najini spalnici.

Kar se lege tiče imam jaz še vedno občutek, da leži prečno - vsaj po brcah sodeč. Sicer imam pa danes pregled pri G, tako da bom videla v kakšnem položaju je, ker mi bo delala UZ.

No danes po pregledu bom šla kupit še nekaj malenkosti, ki mi manjkajo, potem pa mislim, da bom počasi imela stvari pripravljene. Še posteljnino za zibko moram naročit, vendar bom počakala do naslednjega tedna, ker se zna zgodit, da bom dobila rabljeno in če bo ustezala moji zibki (stara je toliko kot jaz) jo potem ne bom rabila kupit.

Lepo se imejte na ta vroči dan, veliko pijte, bodite v senci in pazite na svoje trebuščke.

< Sporočilo je popravil cukr07 -- 21.7.2009 9:31:04 >

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu SONČEK LARA)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
21.7.2009 9:29:08   
eltea333
Aja, pa še glede kozmetike. V MŠ so nam priporočali trdo milo, pa olje, hladilno kremico za ritko in fiziološko. To si bom tudi nabavila kar v lekarni, če se bo pokazala potreba po čem drugem, pa naknadno. Ne bom nič pretiravala, ker mislim, da držijo glede kozmetike tiste besede: manj je več.
blazinice za dojenje tiste za enkratno uporabo, jih pa še nisem nabavila

(odgovor članu eltea333)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?