škorpijončica
|
Uf, kako je vroče, ni čudno, da ni nobene na forumu. Tanik za uspešen pregled, sam da je vse v redu. Morm se še pohvalit kaj delam danes; sestra mi je podarila dojenčkov album in zdaj notr pišem kako sta se oči in mami spoznala, kdaj sem prvič slišala srček male, kdaj je začela brcat, lepim notr fotke iz UZ (sem jih skenirala in sprintala na foto papir; mimogrede- to svetujem tudi vam, da naredite, ker je eni znanki prav hudo, ko so ji vsef fotke UZ od G zbledele, kopij pa ni naredila in zdaj nima spomina). Ponoči pa nisem mogla spat, ker me je en komar nadlegoval. A ve uporabljate tist raid k se ga da v vtičnico? Jst ga sicer imam, pa moj dragi ne pusti, ker pravi, da je to strupeno. Še eno vprašanje imam, mogoče se bo malo butasto slišalo ampak malo mi je čudno, ker mala v trebuhu skoz kolca. Kolca se ji vsaj trikrat na dan, že cel mesec.!Tko da premišljamo, da bi ji dali ime kar Kolcamož(če se še kdo spomni tiste risanke) .. A še kateri tako pogosto kolca v trebuhu? (sicer pa sem 100% da to niso brce, ker čist jasno ločim, ker je tak enakomiren utrip) Danes pa mi je zdravnica prepovedala piti cedevito, ker mi zaradi nje pogosto (vsak dan) kri iz nosa teče. Jst bom tud mogla še uredit glede štipendije in če si fant ne bo našel službe, bom še jst za socialno pomoč prosila. Aja, da ne pozabim teme zadnjih dni; porod malo prej; nam je ginekologinja v materinski šoli rekla, da če katera ful čaka, da ona ponavadi svetuje vožnjo po makedamu in da kao pomaga(?) Zakaj je tako ni povedala, pa tud takrat me to ni zanimalo ker sem sam upala, da bom otroka donosila, da bi hotla pred rokom rodit, mi pa sploh ni padlo na pamet... Sej verjamem, da komaj čakate, jaz tudi, ampak sem mneja, da je to treba pustit naravi in počakat..bolje bolj pozno kot prehitro. Zdaj grem pa pod tuš, ker že sama sebi smrdim (danes se še nisem mogla tuširat, ker smo kopalnico belili. oz modrili- prepleskali na modro) Lepo se imejte!
|