|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part.II
15.7.2009 14:01:15   
tažana
nastavki: Jaz jih ne bom kupovala. Tudi v prvo jih nisem rabila. res je da so me po 2 dnevih tako bradavice bolele, da je noro ampak sem dobila par dobrih nasvetov kako to zadevo omiliš- in sem lahko ves čas dojila brez nastavkov- bolj preprosto je vse skupaj.

Sem pa že zadnjič rekla mojmu user posted image da bova šla enkrat v trgovino, kjer mu bom pokazala nekaj stvari, ki jih bom mogoče potrebovala v porodnišnici in jih bo šel kupit. Ali pa bom sestrico prosila.

indy: jaz imam zadnje čase občutek da imam več izcedka pa sem tudi že pomislila, da je to voda, vendar mi je ravno zadnjič G rekla, da je plodovnice dovolj in MV zaprt. torej jaz sem to misel odklopila.

Naj pa še povem za tiste, ki mislijo, da postavljajo "neumna" vprašanja jaz sem drugič user posted image pa še vedno nič ne vem!! Vem samo to kako je bilo prvič, kaj je pa sedaj pa ne user posted image . Tako da nič se sekirat.
Aja vem samo to kako približno me bo bolelo pri porodu ampak bi bilo vseeno, če ne bi user posted image user posted image user posted image .
Uživajte, jaz grem mal počivat!

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
15.7.2009 14:13:05   
_melody_
Še nekaj...karkoli pojem, popijem najprej pristane na mojem trebuhu (majčki) kot pa v ustih, mislim kaka neroda sem!!!!

SONČEK LARA pri meni je istouser posted image ...  Kar se pa tiče vozička, medva bova tudi tega nabavila in prav tako v rdeči barvi. Se mi zdi, da je cena primerni in praktičenuser posted image .

Sara - 28.9.2009

(odgovor članu chebelica21)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
15.7.2009 14:18:37   
Tanik
IZVIRNO SPOROČILO: indy0024

dannnuser posted image kako ste kaj????jaz sem kar uredu sam vidm,da me vec noben ne smerglja na tem forumu razen veselke,ki je edina odgovorila na moje vprasanje!!!!user posted image opazam da sem magnet za odbijanje,halooooouser posted image ,ze vceraj zvecer sem zastavila eno vprasanje,pa nobenega odgovora?????user posted image hmmmmmm.LEP DAN SE NAPREJ!!!!

jaz sem ti tudi odgovorila,da meni nič ne odteka samo več izcedka imam.

vprašanja postavljal odebeljo ali pobarvano,ker hitro kaj spregledamo.čeprav sem tudi jaz že obarvano vprašala pa se je spregledalo,pa kaj zato.potem še 1x vprašam user posted image
če se bo zdaj začelo,sem vprašala,nisem dobila odgovora in zamere gori doli,je brez veze vse skupaj. pač to je čvek, vprašaš,če ne dobiš odgovora še enkrat lahk vprašaš in ne vem zakaj naj bi zamerile to oz. imele občutek ignorancije. punce to je čvek!

škorpijončica jaz še nisem prala cunjc.a da to piše na škatli čudežnih krpic,sploh nisem vedela user posted image ,zgleda da ne berem vsega.user posted image

polari
,tetra plenice rabiš tudi za podložit v lupinci,da si daš na ramo,...za široko povijanje pa je baje tako: pampers,tetra plenica,povijalka.

nastavke za dojit so nam V MŠ rekli,da kupiš največje.

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu indy0024)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
15.7.2009 14:22:29   
baby blue
Jst se glede tega ali mi katera odgovori ali ne sploh ne sekiram... Če ni odziva papogledam kam drugam user posted image user posted image Ob vsej tej raztresenosti in kupu informacij smo čisto zbegane in pozabljive... Vsaj jst sem taka user posted image

Tetra plenic bom kupila ene 20 kom pa ene 5 povijalnih drugače pa kar tiste za enkratno uporabo pa bo... Ne bomo sploh kompliciraliuser posted image

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
15.7.2009 14:49:38   
maayaa
Ooooo, da se vam še sama malo javim

Glede nastavkov za dojenje
Meni je prijateljica rekla, da jih je fino imeti s sebojo že v porodnišnici, ker lahko neznansko boli na začetku, ko začneš dojiti, da so bradavice lahko čisto ranjene-razpokane in je z nastavkom veliko bolje, da ni nujno, da zna dojenček sploh sesati in sestre rečejo, da se poizkusi z nastavkom (ki pa jih v P nimajo, zato jih mora prinesti očka). Sama mislim, da je bolje reskirati "tistih" 5e in si jih preventivno kupiti.

Pričakujem prvega otročka, zato sem malo zgubljena glede oblekc, kaj sploh potrebujem in katere št.. Nekaj mi je že povedala prijateljica, zanima pa me seveda še vaše mnenje.

Glede na to, da smo vse septemberke
(sama imam rok sicer konec sep.- čeprav mi je zadnjič na UZ g rekel, da lahko glede na velikost otročka  rodim ene 14 dni prej, če seveda datum drži )  
me zanima kaj imate ve doma oz. kaj boste kupile.
Katere številke, kakšne bodije, majčke, . . .

Pridne bodite, papa

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
15.7.2009 14:57:08   
baby blue
maayaa jst imam doma nogavičke,  oblekice, majčke, hlačke, bodije moram pa kupit še ene par kompletkov iz flisa pa kakšne žabice za čez body... imam pa po večini v številkah 56 in naprej do 68 se mi zdi...

(odgovor članu maayaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
15.7.2009 15:07:14   
veselka
jaz imam

- 5 mako majčk: 2x št.56, 3x št.62
- 7 bodijev z dolgimi rokavi na pleklop: 2x 56, 5x 62
- 5 žabic do pasu s stopalčki: 2x 56, 3x 62
- 2 žabice do pasu brez stopalčk št.62 (sm misnla namesto pižame, pa štunfke spodaj)
- 4 kompletke: 1x 56, 3x 62
- 2 kapici št 56
- rokavičke
- 5 parov nogavičk
- 1 žametne hlače z naramnicami št. 62 + majčka za zraven št 62
- 15 tetra plenic (zaenkrat)
- 3 povijalne

pa kar mi je mama naštrikala
- 3 pare pletenih copatkov
- 1 pleten kompletek z jopico
- volnena jopica

mislm, da je to to

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu maayaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
15.7.2009 15:15:06   
majra
zdaj sem prebrala na 24 ur, da so v Tolminu, starši pustili še ne enomesečnega dojenčka v avtu včeraj ob 13 uri in šli v trgovski centeruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Na srečo so dojenčka pravočasno opazili in rešili.

Kako me je to razkurilo! In takšni ljudje imajo otroke user posted image
Vam rajši ne povem kaj bi delala s tema bizgecoma user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
15.7.2009 15:15:23   
Tanik
IZVIRNO SPOROČILO: maayaa

Glede na to, da smo vse septemberke
(sama imam rok sicer konec sep.- čeprav mi je zadnjič na UZ g rekel, da lahko glede na velikost otročka  rodim ene 14 dni prej, če seveda datum drži )  
me zanima kaj imate ve doma oz. kaj boste kupile.
Katere številke, kakšne bodije, majčke, . . .

jaz imam pajacke,bodije na preklop,majčke na preklop,žabice,večino številke od 62 naprej se mi zdi.moram kupit še nekaj 56. saj ene so dale že svoj seznam kaj imajo, malo strani nazaj pobrskaj.

Žan

(odgovor članu maayaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
15.7.2009 15:16:04   
Tanik
IZVIRNO SPOROČILO: majra

zdaj sem prebrala na 24 ur, da so v Tolminu, starši pustili še ne enomesečnega dojenčka v avtu včeraj ob 13 uri in šli v trgovski centeruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Na srečo so dojenčka pravočasno opazili in rešili.

Vam rajši ne povem kaj bi delala s tema bizgecoma user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem tudi lih prebrala.user posted image

Žan

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
15.7.2009 15:18:49   
altaja
No, jst sem pa ravnokar prebrala k ena na forumu sprašuje kolk stane varuška za en teden ker gresta starša na dopust... Ne vem no, men se ne zdi normalno. Pišuka no, če so družina je normalno da grejo skup na dopust al ne? Mogoče sem pa sam jst tko za luno user posted image

No, ja, ta je tud huda, da se ga kar v avtu pusti...matr eni pa res boljš da ne bi mel otrok, no!

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
15.7.2009 15:22:36   
sontschica
haj haj

kako soparen dan...bi pasalo biti vsake pol ure pod tušamuser posted image user posted image

moram se mal pohvalit ...sem danes spucala kopalnico, in je trajalo kar dobri dve uri. bravo zameuser posted image user posted image user posted image

pa tetra pleničke sem tudi oprala, so se že posušile, zdej pa razmišljam, a bi jih šla zlikat al ne, ker na takle vroč dan likat s paro je kot da bi bil v savni.user posted image drugače pa v naši porodnišnici in patronažne zagovarjajo 3-mesečno široko povijanje, tako da...

nastavke za dojenje
sem si tudi že nabavla in sicer od aventa, normalne velikosti, ker kolegice pravijo, da so super zadeve, ki precej olajšajo dojenjeuser posted image

tudi sama sem ena tistih nerod, ki se vedno mora popackati ali pa kam butnit. ko moj user posted image vidi kakšno novo modrico, se sploh ne čudi več. zadnjič je rekel, da ko bom user posted image hranila, bom mela sama bolj popackane cote kot otročiček...sam kaj čmouser posted image user posted image

glede uhajanja plodovnice oz. urina mam tut sama podoben primer. vedno ko zjutraj vstanem, se mi na hlačke ulije nekaj tekočine, pa ne vem, a je to plodovnica ali povečan izcedek, urin zagotovo ni, ker nima nobenega vonja. bom naslednji teden vprašala G, kaj bi to bilouser posted image

SONČEK LARA super, da si prodala vozičekuser posted image user posted image si ga pa dolgo prodajalauser posted image

glede cotk ne morem še nič rečt, kolk mam česa, ker še nisem nič presortirala in oprala, zgleda pa ogromno...

glede vprašanj in odgovorov nanje se strinjam, da včasih prepovršno preberemo, kaj spregledamo in posledično ne odgovorimo, včasih pa tudi ne vemo odgovora. takrat se jaz držim načela, da je boljše molčati, kot pa govoriti neumnosti. smo pa tukaj le virtualne prijateljice, ki nas druži nosečnost in ne zdravniki ali ginekologi. zato naj ne bo zamer na ta račun.

Erdbeere fajn opravi na pregledu.

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
15.7.2009 15:24:50   
sontschica
IZVIRNO SPOROČILO: majra

mene tut tole fejst razkuri...

pa tole z varuško tut...zakaj se potem taki ljudje odločajo za user posted image , če raje sami hodijo naokrog? jaz sem še kar mnenja, da ima veliko ljudi user posted image le za okras, kar je najbolj žalostna stvar na svetu.

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
15.7.2009 15:26:44   
baby blue
Tudi sama sem ravnokar prebrala novičko na 24 ur... Mislim pa saj to ne moreš vrjeti... user posted image user posted image user posted image Pa na tej vročini ki še za nas ni dobra kaj šele za novorojenčke... No comment... Me pa razjezijo takšna početja...

hi hi tale z varuško je ud posrečena ja... Mislim halooo zakaj pa imaš potem otroka... zato da ga varuški prepustiš starši se pa jagajo okoli...

Nič jst se za danes poslavljam... Šibam domov potem pa na pošto in v lekarno za več pa ne bo zneslo je prevroče... user posted image

< Sporočilo je popravil baby blue -- 15.7.2009 15:27:56 >

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
15.7.2009 15:29:25   
barika
uuu nastavki za dojenje ... imam že kupljene, ker sem pri prvem imela krvavo vijolične bradaviceuser posted image .

Ne bom komentirala, kakšni "starši" imajo otrokeuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3815
15.7.2009 15:31:23   
sontschica
jaz bi pa nekaj vprašala

a ima še katera od jutra do večera trd trebuh? men se sprosti samo, ko se vležem. drugače pa že zjutri ko vstanem, trd ko skala. a je kaj narobe s tem? sicer bom naslednji teden vprašala G, me je pa zanimalo, če ima še katera podobne izkušnje.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
15.7.2009 15:37:32   
barika
Sončica, jaz že 2 dni, pa mi malo  pomaga magnesol. Vem, da bi mogla počivat, pa ni glih časa, tak da probi bit čim več časa v postelji.

Neposredna povezava do sporočila: 3817
15.7.2009 15:41:03   
sontschica
men se tole dogaja že dobra 2 tedna, pijem magnesol, pa nič ne pomaga (sam res nič), sej probam ležat čim več, sam včasih je pa treba kej naredit, pa me že matra če samo kosilo skuham...

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
15.7.2009 15:51:57   
Tanik
jaz imam večkrat trd trebuh,recimo če me ful lulat tišči,pa če hodim. se sprosti isto,ko se vležem. jaz mislim da to ni nič narobe. enako je pri meni z gibi,kadar sem v gibanju nič ne čutim.

Žan

Neposredna povezava do sporočila: 3819
15.7.2009 15:57:22   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: sontschica

men se tole dogaja že dobra 2 tedna, pijem magnesol, pa nič ne pomaga (sam res nič), sej probam ležat čim več, sam včasih je pa treba kej naredit, pa me že matra če samo kosilo skuham...

men se je tudi dogajalo 14 dni, preden sem šla v bolnico (zaradi drugih težav) in ti povem, da je bilo po celodnevnem ležanju v bolnici boljše, pa tudi do včeraj mi ni trebuh otrdeval.

Samo ker si že skoraj 33t. noseča, dej rajši pokliči G. pa ti naj povejo, če je treba na CTG, ali pa ni panke...

Neposredna povezava do sporočila: 3820
15.7.2009 16:02:59   
Bety11
Meni je zelo všeč, ker so vse punce na tej temi zelo aktivne.user posted image ...In preberem skoraj čisto vse....Ne komentiram pa vsega, ker se mi ne zdi pomembno....Napišem samo tisto, kar meni izstopa in na kaj imam koristen odgovor....

Indy....Za otekanje plodovnice pa pojma nimam, kaj naj bi svetovala.user posted image ..Meni to ni logično, sploh...Če je ovoj poškodovan, potem plodovnica odteka, ker drugače ne more iztekati....In, to se meni zdi zelo nevarno, saj skozi to odprtino lahko prodrejo bakterije, ki ti pa naredijo smtno nevarno župo okrog otročička...

Zato sem izključno mnenja, da se motijo, in da v večini primerov ni plodovnica....Je pač tekočina, ki jo izločajo vaginalne žleze, mogoče se potiš....Kdo ve...user posted image

Če je pa urin, pa zopet mislim, da to nikakor ni v redu!!!! Pa, ljubi bog, če so ti zdaj mišice popustile, kaj bo še-le po porodu?!?!.user posted image ..Ne sme uhajati urin!!!!!!!!!!!!!!!!!! Delajte vaje, in delajte čez cele dneve, da popravite stvar....Pa to so pomembne mišice in to se ne sme dogajati!!!! In popraviti se da čisto vse, samo vztrajno vaditi. Poznam osebno primer bolnice, ki je bila inkontinentna (nemoč zadrževanja urina) po možganski kapi...In sem ji svetovala, naj dela vaje, pa bo kar bo....In se je vse popravilo, kar je presenetilo zdravnike tako, da je brez plenic.....
Te mišice tudi sodelujejo pri spolnih odnosih...In, prosim vas lepo, ne boste mi rekle, da vam je vseeno, če moški pri penetraciji ima občutek, da vtika v kanto?!?!?!
Te vaje in skrb za te mišice so bolj pomembne od skrbi za nabrane kilograme, ki jih skušajo nekatere zmanjšati s dooolgim sprehodom....bul šit.user posted image ...Pa brez zamere....Če se ti lušta čips, pomeni, da si v telo vnesla premalo nujno potrebnih soli, ali enostavno rabiš holesterol, ki je sestavni del rdečih krvničk in možganskih celic....
Brez veze, da še naprej nakladam.......Dobim občutek, da preveč kritiziram in to mi ni všeč.user posted image ..Rada bi sproščeno klepetala, zato sem rajši tiho...user posted image

Ana...uffff...Pametno si naredila, da si se pritožila direktorju....Jaz bi jo še denarno kaznovala....Sam bog ve, koliko takih napak je naredila.....Tako ti je v bistvu naredila uslugo, saj boš dobila še dodatek...user posted image

Matične celice...Jaz jih bom tudi dala v javno banko...In prečričana sem, da to uporabljajo študentje za eksperimente...Ker uporaba teh celic, sploh ni tako rutinsko delo, kot si mislite...To so samo ugibanja in predvidevanja, da mogoče bo....Ne delajo tega pri nas....Ampak...user posted image ..itak je boljše, da jim dam, kot da roma v kanto...Včasih so pošiljali v Krko, za kozmetiko in kreme...Pa nas niso prav nič vprašali, če se strinjamo s tem.

Nastavki za dojenje....hmmmmm...Če niste imele od prej otroke, potem je mogoče pametno, da si jih priskrbite...Jaz osebno nisem rabila nič od tega...Mleko je priteklo tretji dan, bradavice so me bolele, ker je otrok bil ves čas gor prisesan...user posted image user posted image ...pa sem samo potrpela in je šlo...Zdaj si bradavice vsak dan mažem z olivnim oljem, da se lepo zmehčajo in da so pripravljene na akcijo......

Alkohol za popek...hmmm...user posted image ...Pa, moji otroci so domov prišli brez popka in kaj takega ni bilo potrebno...Spomnim se samo, da je patronažna pri punčki opazila, da se je okrog popka naredil rdeč obroč in sem upila Bivacin v prahu, pa smo posuli in je to bilo to....Popek pa je samo oskrbovala patronažna, jaz nisem nič drezala...S palčko sem posušila in to je bilo to.....

Filane paprike in druge jedi.....hmmmmm....Ko bodo moji otroci zrasli in pričakovali svoje otroke, mi še na misel ne pride, da jim kuham....Če se niso naučili doma, pa bodo učili v svojem domu...Recept pa lahko ponovim večkrat po telefonu...In to bo to.....Vaja dela mojstra....user posted image user posted image

Surovo sadje in zelenjava so vir življenja....Vse drugo pa je vprašanje....Zato rajši naredim skledo solate in zmažem....

(odgovor članu chebelica21)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
15.7.2009 16:26:04   
eva Ana
Jupii user posted image , vidim, da nisem edina ki sem postala ena velika packa. Umažem se ko kuham, jem,.....pravi pujsek sem postala user posted image user posted image

Jaz pa o nastavkih, za dojenje nisem rezmišljala, zdaj pa vas berem, pa mislim, da bom nabavla.

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
15.7.2009 16:33:25   
eltea333
Oj punce!
Zdi se mi, da sem rabila celo večnost, da sem se prbila skozi vse, kar ste napisale. Ste res pridne klepetulje - meni enostavno ne znese user posted image .
Včeraj in predvčerajšnjim sem delala in bila potem včeraj čist crknjena. Vožnja, delo na terenu, sonce,.. mi prav paše, da sem danes lahko doma, čeprav se dela tudi tu še ne zmanjka. Še vedno beliva, kitava okna na S strani, da ne bo več puščalo, zastrupljava mravljince - mimo grede: pozna katera kakšen uspešen, dolgotrajen način, kako se znebiti mravelj?? Jutri pa spet delam. Upam, da bom lažje zdržala.
Tiste, ki ste študentke - jaz bom ponavljala letnik, ma mislim, da mi štipendija ob ponavljanju ne pripada, al kako? Zanima pa me, če katera kaj ve tudi o tem, kakšne pravice ima user posted image kot študent.
Zadnje čase imam mogoče malo več izcedka, ma nič takega. Tudi mene pa bolijo kolki za znoret, vendar samo, ko se uležem. Zvečer sploh ne vem, kako naj se dam. Po nogah čutim mravljince, kolki mi kar nekako zaspijo..user posted image

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
15.7.2009 16:37:10   
simonae
Podravček!

No, končno sem preletela "teh nekaj malega" strani.user posted image

Kar ste že obilno komentirale, ne bom še jaz.

O hrani pa ... Ja saj samo še jem.

Glede seznama: naslednji pregled imam 22.7.2009, do sedaj pa sem pridelala že 11 kg.

No, tudi meni se zdi, da je dete še kar prečno, tako kot že dvakrat do sedaj - ni bilo nobenih hudih premikov zaslediti in kaj drugačnih brc. Tole me že kar malo skrbi. user posted image
Mi je pa ravno ena rekla, da naj bi pomagala stoja na glavi user posted image

Glede otrdevanja trebuha - ja vedno pogosteje, posebej, če sem zelo aktivna - torej takrat malo umirim tempo, če pa ne pomaga, se pač uležem. A danes je prav poseben dan - boli me križ, malo me tišči dol tam spredaj in mi je od vročine slabo - ja, celo meni je prevroče!

No, tast in tašča sta ravno usposobila bazenček in dolola toplo vodo - večji se že namaka! Jaz pa čakam, da se mali zbudi in da se greva še midva v senčko hladit. 

Grem počivat in pit, pit in pit!

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
15.7.2009 16:37:28   
eltea333
Glede nastavkov za dojenje - nisem jih mislila kupovati, raje si bom bradavice že prej mazala z oljem, potem pa bom videla  - dokler se bo dalo potrpet, bom provala zdržat, drugače pa mi jih bo šel mwžko kupit user posted image
Tažana zanima me, kakšne nasvete si dobila glede dojenja, da je potem lažje steklo in da ni več tako bolelo..?

(odgovor članu eltea333)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?