Bety11
|
Meni je zelo všeč, ker so vse punce na tej temi zelo aktivne. ...In preberem skoraj čisto vse....Ne komentiram pa vsega, ker se mi ne zdi pomembno....Napišem samo tisto, kar meni izstopa in na kaj imam koristen odgovor.... Indy....Za otekanje plodovnice pa pojma nimam, kaj naj bi svetovala. ..Meni to ni logično, sploh...Če je ovoj poškodovan, potem plodovnica odteka, ker drugače ne more iztekati....In, to se meni zdi zelo nevarno, saj skozi to odprtino lahko prodrejo bakterije, ki ti pa naredijo smtno nevarno župo okrog otročička... Zato sem izključno mnenja, da se motijo, in da v večini primerov ni plodovnica....Je pač tekočina, ki jo izločajo vaginalne žleze, mogoče se potiš....Kdo ve... Če je pa urin, pa zopet mislim, da to nikakor ni v redu!!!! Pa, ljubi bog, če so ti zdaj mišice popustile, kaj bo še-le po porodu?!?!. ..Ne sme uhajati urin!!!!!!!!!!!!!!!!!! Delajte vaje, in delajte čez cele dneve, da popravite stvar....Pa to so pomembne mišice in to se ne sme dogajati!!!! In popraviti se da čisto vse, samo vztrajno vaditi. Poznam osebno primer bolnice, ki je bila inkontinentna (nemoč zadrževanja urina) po možganski kapi...In sem ji svetovala, naj dela vaje, pa bo kar bo....In se je vse popravilo, kar je presenetilo zdravnike tako, da je brez plenic..... Te mišice tudi sodelujejo pri spolnih odnosih...In, prosim vas lepo, ne boste mi rekle, da vam je vseeno, če moški pri penetraciji ima občutek, da vtika v kanto?!?!?! Te vaje in skrb za te mišice so bolj pomembne od skrbi za nabrane kilograme, ki jih skušajo nekatere zmanjšati s dooolgim sprehodom....bul šit. ...Pa brez zamere....Če se ti lušta čips, pomeni, da si v telo vnesla premalo nujno potrebnih soli, ali enostavno rabiš holesterol, ki je sestavni del rdečih krvničk in možganskih celic.... Brez veze, da še naprej nakladam.......Dobim občutek, da preveč kritiziram in to mi ni všeč. ..Rada bi sproščeno klepetala, zato sem rajši tiho... Ana...uffff...Pametno si naredila, da si se pritožila direktorju....Jaz bi jo še denarno kaznovala....Sam bog ve, koliko takih napak je naredila.....Tako ti je v bistvu naredila uslugo, saj boš dobila še dodatek... Matične celice...Jaz jih bom tudi dala v javno banko...In prečričana sem, da to uporabljajo študentje za eksperimente...Ker uporaba teh celic, sploh ni tako rutinsko delo, kot si mislite...To so samo ugibanja in predvidevanja, da mogoče bo....Ne delajo tega pri nas....Ampak... ..itak je boljše, da jim dam, kot da roma v kanto...Včasih so pošiljali v Krko, za kozmetiko in kreme...Pa nas niso prav nič vprašali, če se strinjamo s tem. Nastavki za dojenje....hmmmmm...Če niste imele od prej otroke, potem je mogoče pametno, da si jih priskrbite...Jaz osebno nisem rabila nič od tega...Mleko je priteklo tretji dan, bradavice so me bolele, ker je otrok bil ves čas gor prisesan... ...pa sem samo potrpela in je šlo...Zdaj si bradavice vsak dan mažem z olivnim oljem, da se lepo zmehčajo in da so pripravljene na akcijo...... Alkohol za popek...hmmm... ...Pa, moji otroci so domov prišli brez popka in kaj takega ni bilo potrebno...Spomnim se samo, da je patronažna pri punčki opazila, da se je okrog popka naredil rdeč obroč in sem upila Bivacin v prahu, pa smo posuli in je to bilo to....Popek pa je samo oskrbovala patronažna, jaz nisem nič drezala...S palčko sem posušila in to je bilo to..... Filane paprike in druge jedi.....hmmmmm....Ko bodo moji otroci zrasli in pričakovali svoje otroke, mi še na misel ne pride, da jim kuham....Če se niso naučili doma, pa bodo učili v svojem domu...Recept pa lahko ponovim večkrat po telefonu...In to bo to.....Vaja dela mojstra.... Surovo sadje in zelenjava so vir življenja....Vse drugo pa je vprašanje....Zato rajši naredim skledo solate in zmažem....
|